Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???αχ διαβασα τα νεα τησ αννουλασ και χαρηκα πολυ πολυ!!!!!!!!!!!επιτελουσ θα γνωριστουμε οι αδελφεσ ψυχεσ ε????:tongue::tongue::tongue:και το κυριοτερο θα γνωρισω την ζωουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να πρωτο πω γιαυτον ασε την εχει δει μικρομεγαλο τωρα καθε βραδυ παει και φτιαχνει Mojito δηλαδη παιρνει σπραιτ βαξει παγακια και μια φετα λεμονι και εχει ξεριζωσει ολο τον κηπο της πεθερας μου με το δυοσμο:tongue:

Μιλαει στο μωρο λες και το μικρο καταλαβαινει αυτα που του λεει σε στυλ σου εχω πει να μην εισαι ανοητος δεν μπορεις να ανεβαινεις στα κρεβατια μας:mrgreen: και φυσικα μου κανει υποδειξεις του τυπου ''κατσε εδω να προσεχεις το παιδι'':confused::confused:

εσκασα στα γελια πρωινιατικα!!!!!!!ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απορρω βρε ξανθουλα ,δεν σκασ ολη την ωρα στα γελια με αυτα που ακουσ???????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ πλησιάζει η Πέμπτη και αγχώνομαι...μακάρι να πάνε όλα καλά...φοβάμαι μην μου πουν για χειρουργείο:?:|

ολα θα πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!μην σκασ και στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!!!τα ματακια του πιτσι ειναι αψογα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω για πλυντηριακι με μωρουδιστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα ουσιαστικα μπηκα στον 8ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 μηνακι ε????????αχ πωσ περασε ο καιροσ σε αυτην την εγκυμοσυνη!!!!!!σαν χτεσ θυμαμαι που μολισ το εμαθα ηλθα κ σασ το εγραψα!!!!!!!!!!!!

αννακι οτι θελεισ πληροφοριεσ ή βοηθεια για κατι στειλε να μου πεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δευτερα ερχεστε ε?θα εχει συναυλια ο ρουβασ εδω!!!!!!!αν κ δεν ειμαι πολυ φαν...λιγο μονο:tongue::tongue::tongue:το ξεκαθαρισα του αντρα μου!!!!!!!!!!!!!!!θα παρω τισ κορεσ μου κ θα παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσκασα στα γελια πρωινιατικα!!!!!!!ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απορρω βρε ξανθουλα ,δεν σκασ ολη την ωρα στα γελια με αυτα που ακουσ???????:tongue::tongue::tongue::tongue:

!!!

πως δεν γελαω και αυτα δεν ειναι τιποτα, εχτες ηρθε και με ρωτησε αν ο Τζακ Σπαροου (πειρατες της καραιβικης) εχει ΓΚΟΜΕΝΑ Και του λεω τι ειναι η γκομενα ξερεις( αυτη τη λεξη δεν τη λέμε σπιτι) και μου λεει ναι ειναι η κοπελα με μεγαλα βυζια , σαν εσενα:confused: θελω και εγω μια γκομενα:mrgreen: του λεω πτωτον τις λεμε κοπελες και οχι γκομενες και δευτερον τι να την κανεις ε τιποτα ρε μαμα να καθομαστε και να λεμε τα νεα μας:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

βαριεμαι να δουλεψω σας το ειπα?

και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Το ραντεβού μας είναι στις 12 (εκτος απροόπτου) οπότε μετά πάμε άνετα για καφέ αν μπορείς:D

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος σήμερα ξύπνησε χαράματα....στις 8:30 για γάλα και εγώ νυστάζωωωωω....

Καλα αυτο το "χαραματα" δεν το σχολιαζω...........
Παρομοίως....!!
ΟΥΤΕ ΕΓΩ! :P

Tώρα τι να της πω εγώ; :evil:

Άννα θες κι εσύ καφέ μανδάμ; Που να πούμε να μας βολέψει όλες ρε κουρίτσα; Είσαι και at the devil's mother εσύ. Βολεύει το village Ρέντη; Την πιτσιμάμ θα τη συναντήσω κάπου εθνική οδό να την φέρω, μη χαθεί το κορίτσι μας :mrgreen:

παω για πλυντηριακι με μωρουδιστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα ουσιαστικα μπηκα στον 8ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 μηνακι ε????????αχ πωσ περασε ο καιροσ σε αυτην την εγκυμοσυνη!!!!!!σαν χτεσ θυμαμαι που μολισ το εμαθα ηλθα κ σασ το εγραψα!!!!!!!!!!!!
Πω πω ρε Ειρήνη, πραγματικά πέρασε νεράκι ο καιρός! Όταν μας το πρωτοείπες φρίκαρα λίγο, σκεπτόμενη ότι δεν θα άντεχα 2η εγκυμοσύνη στα καπάκια. Τώρα σκέφτομαι ότι αν ήταν να κάνω δεύτερο, καλύτερα μια κι έξω, να ξεμπερδεύεις!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ε εγώ στο πηγάδι???:P:pΑφού είμαι αδειούχα να πιω κ καναν καφέ ?:D Village Ρεντη με βολεύει απίστευτα αλλά για εσάς δεν είναι μακρυά??:confused: Τι ώρα λέτε???Μεσημέρι μάλλον ε??
Μεσημέρι προφανώς, αφού είναι 12 το ραντεβού, άντε να τελειώσουν 1+, μέχρι να σκάσει στην εθνική άλλο ένα 20λεπτο; Γύρω στις 3 δηλαδή; Δεν θα είναι ζόρι για τα μωρά σας όμως το μεσημεριάτικο;

Για μένα είναι κοντά, δεν έχω πρόβλημα. Για Μαντι πιστεύω ότι βολεύει γιατί θα την βγάλω μετά στην Καβάλας να φύγουν, εκτός αν θέλει να φύγει από Αττική, θα έχει και το μωρό μαζί, δεν ξέρω πως την βολεύει. Ας επιλέξει η πατρινιά καλύτερα που έχει κι επιστροφή μετά.

WN6Op3.png

Μεσημέρι προφανώς, αφού είναι 12 το ραντεβού, άντε να τελειώσουν 1+, μέχρι να σκάσει στην εθνική άλλο ένα 20λεπτο; Γύρω στις 3 δηλαδή; Δεν θα είναι ζόρι για τα μωρά σας όμως το μεσημεριάτικο;

Για μένα είναι κοντά, δεν έχω πρόβλημα. Για Μαντι πιστεύω ότι βολεύει γιατί θα την βγάλω μετά στην Καβάλας να φύγουν, εκτός αν θέλει να φύγει από Αττική, θα έχει και το μωρό μαζί, δεν ξέρω πως την βολεύει. Ας επιλέξει η πατρινιά καλύτερα που έχει κι επιστροφή μετά.

Η δικιά μου θα κοιμάται στάνταρ....αμα μου τη κρατήσει η μάνα μπορεί κ να μη τη πάρω μαζί!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!

διαβασα στα γρηγορα τα νεα σας... και ευτυχως διαβασα μονο καλα πραγματα!!

η ψυχολογια μου ηταν στα πατωματα μεχρι πριν απο λιγο!!!

σημερα πηγαμε τον μικρο να κανει σπινθηρογραφημα νεφρων και τα ειδα ολα!!!!!

τον ειχανε μιση ωρα μεσα να προσπαθουνε να του βρουνε φλεβα για να του βαλουν το φλεβοκαθετηρα, τον ακουγα απ΄εξω που ουρλιαζε και μου ερχοταν να μπουκαρω μεσα και να τους τα διαλυσω ολα!!!!!!!!!!

μετα του βαλανε σκιαγραφικο φαρμακο στη φλεβα και επρεπε να περιμενουμε αλλες 3 ωρες μεχρι να γινει η ακτινογραφια, η οποια κρατησε και αυτη γυρω στα 20 λεπτα!!!!

τα ΄χω παιξει πια μ΄αυτα τα νοσοκομεια και τα περα δωθε!!!

ΑΤΙΜΗ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ!!!!!!!!!!

αλλα πιο πολυ λυπαμαι το παιδι, που το βλεπεις με το που μπαινουμε μεσα στο νοσοκομειο αρχιζει να κλαει... εχει τρομοκρατηθει ο καημενος!!!

ευχομαι αυτη να ηταν και η τελευταια εξεταση!!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Καλέ ξέρω από την Αττική Οδό να κατέβω το ποτάμι (το έχω κάνει χιλιάδες φορές:D:D:D) απλά υπολογίστε ότι θέλω να πάω και ΙΚΕΑ για θεραπεία δική μου:D...έλεγα για του αεροδρομίου αλλά δεν με πειράζει πάω και στο άλλο:D:tongue:.

Όμως τα village δεν ξέρω που είναι :(

Τελικά θα ανεβούμε αύριο το απόγευμα αλλά έχω ήδη κανονίσει ραντεβού με παλιές κολλητές από την δουλειά...οπότε κανονίζουμε για Πέμπτη μετά το γιατρό εμείς:D

Πιστεύω κατά τις 1 να έχουμε τελειώσει όπως λέει και η μικρή οπότε πείτε ώρα εσείς για καφέ:D

Η δικιά μου θα κοιμάται στάνταρ....αμα μου τη κρατήσει η μάνα μπορεί κ να μη τη πάρω μαζί!

Καλέ κι ο πιτσιποπάκος θα πιεί καφέ χωρίς την μικρή?....:tongue::D μόνο με τα ΚΑΠΗ θα κάτσει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...