Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Hello, girls...!!!

Χρειάζομαι κανένα μισάωρο, για να διαβάσω τα νέα σας, ελπίζω να είστε καλά..!!

Εμείς επιστρέψαμε από την Κέρκυρα, ξεκουραστήκαμε, ηρεμήσαμε, ανανεώσαμε τη σχέση μας (τρομάρα μας..!), φάγαμε το καταπέτασμα και επανήλθαμε δριμύτεροι...!! :cool:

Αν και μόλις 5 μέρες, μας έκανε καλό. Μου έλειψε, όμως, πολύ το παιδί μου, το οποίο παρεμπιπτόντως, όταν με είδε, δεν του έκανε καμία αίσθηση, σα να μην έλειψα καθόλου.....!! :roll:

Οι γιαγιάδες μου το κακομάθανε, όλο αγκαλιά θέλει τώρα, μέσα στη γκρίνια είναι, για να μη σχολιάσω το ότι στρουμπούλεψε....!! :rolleyes:

Τα καλά νέα είναι ότι πήρα απόσπαση και θα δουλεύω στην πόλη μου από το Σεπτέμβη, άρα για 2ο παιδάκι θα βάλουμε μπρος αργότερα, την άνοιξη ίσως...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια:D

Το πρωί είχε έρθει επίσκεψη μια ξαδέλφη μου με τα παιδιά της, το ένα 15 μηνών αγοράκι και το άλλο 4 ετών κοριτσάκι. Νόμιζα ότι θα έπαιζαν με τον πιτσιποπάκο αλλά...τον τρέλαναν στο ξεμάλλιασμα (έφυγε η μισή κόμη μας) και στα δαγκώματα:rolleyes:

Ο πιτσιποπάκος δεν αντιδρούσε παρά κοίταζε σαν ψαράκι στις επιθέσεις, μετά τον έπιασε το παράπονο και οι πόνοι και έκλαιγε σπαρακτικά η ψυχούλα μου:confused: Δεν τα προλαβαίναμε τα άλλα 2 πιτσιρίκια:confused:

Τώρα κοιμάται ξερός...καταδαγκωμένος και...κασιδιάρης:twisted:

Το μωράκι μου δεν είναι επιθετικό μάλλον χαδιάρης μου βγήκε:D:tongue: και μοσχαναθρεμένος:wink:

Αχ πλησιάζει η Πέμπτη και αγχώνομαι...μακάρι να πάνε όλα καλά...φοβάμαι μην μου πουν για χειρουργείο:?:|

mantinop είπε:
Κορίτσια το ραντεβού μας κλείστηκε για την Πέμπτη το πρωί στο Παίδων Πεντέλης με ειδική παιδοφθαλμίατρο....είναι καλό νοσοκομείο? είναι πολύ πάνω από την Αττική Οδό?
Έξοδος 12, ακολουθείς ταμπέλες προς Πεντέλη, όλο μια ευθεία είναι και μετά έχει ταμπέλα για το παίδων. Μπες μέσα στο πάρκιν, είναι άνετα. Έχει και καντίνα με γιαουρτάκια παιδικά κλπ αν πεινάσει ο γαλανομάτης :cool:

Σας γράφω από καφετέρια στην παραλία, πρώτη μέρα που το σκάσαμε χωρίς μωρό για λίγο. Από αύριο πίσω στην Αθήνα. Ο μικρός θα μείνει στη γιαγιά του και θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε σαββατοκύριακα.

Θα σας διαβάσω αναλυτικότερα αύριο. Φιλιά

WN6Op3.png

Πιστοποιημένο κορίτσι εσύ την Πέμπτη είσαι για καφέ μετά το ραντεβού στο νοσοκομείο?

και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά πόσο πάνω από την Αττική Οδό είναι στο περίπου?

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις καλα, συνεχιζουμε την ανακαινιση, το σπιτι μας ειναι σαν εργοταξιο και ειναι πολυ κουραστικο, αλλα δειχνει οτι το αποτελεσμα θα ειναι καλο.

Η μικρη συνεχιζει τις διακοπες στην αναβυσσο αυτη την εβδομαδα, περπαταει κανονικοτατα πια, και η πεθερα μου δεν μου το ελεγε, μου το κραταγε για εκπληξη και την ειδα και επαθα πλακα... ξεκουραστηκε και μου φαινεται οτι ηρεμησε αρκετα. Δεν εχει αυτη την υπερκινητικοτητα που ειχε οσο ημασταν στην Αθηνα.

Σημερα πηγε και για κουρεμα μαζι με τη μαμα μου στο κομμωτηριο και η σουσουραδα κιχ δεν εβγαλε. Καθοταν μου λεει η μαμα μου και κοιταζοταν ολη την ωρα στον καθρεπτη. Αντε γιατι δεν πηγαινε αλλο με τα μαλλια της.

Το απογευμα πηγαν και στη θαλασσα και εκανε σαν τρελλη απο τη χαρα της. Το μαναρακι μου, με βλεπω την τεταρτη να τα μαζευω μετα τη δουλεια και να πηγαινω να τους βρίσκω στην παραλια.

4Rnfp3.png

mantinop είπε:
Πιστοποιημένο κορίτσι εσύ την Πέμπτη είσαι για καφέ μετά το ραντεβού στο νοσοκομείο?

και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά πόσο πάνω από την Αττική Οδό είναι στο περίπου?

Είμαι, για τι ώρα μιλάμε upside down; :mrgreen:

Ο γαλανομάτης δεν θα δει όμως τον φίλο του, γιατί διακοπάρει. Εκτός αν θες να πάμε στο διακοπομέρος για καφέ :cool:

Κατ'αρχάς, όπως θα βγεις από την έξοδο, θα ανέβεις την ανηφόρα και στο φανάρι αριστερά κι όλο ευθεία. Χωρίς ιδιαίτερη κίνηση το έκανα την περασμένη Τετάρτη από την έξοδο ως το νοσοκομείο σε 6 λεπτά περίπου. Πάρε με αν μπερδευτείς πουθενά.

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια.Μετά απο 1 μήνα διακοπών επανήλθαμε.Τα περάσαμε πολύ ωραία και στη Ζάκυνθο που είχαμε πάει μια βδομαδούλα οικογενειακώς και στο χωριό μου που πήγα εγώ με τη Θωμαίτσα μετά και κάτσαμε 3 βδομάδες.Πως πέρασε ο καιρός ούτε που το κατάλαβα.Η μικρή το ευχαριστήθηκε πολύ στο χωριό αφού όλη μέρα έπαιζε με τα ξαδερφάκια της,τα παιδιά της αδερφής μου αγοράκια 3 1/2 και 2 χρονών.Η πλάκα είναι που αυτά κάνανε μηχανες αυτόματες και ήθελε και η μικρή να ανέβει.Επαιζε όλη μέρα με αγόριστικα παιχνίδια.αυτοκινητάκια κ.τλ.Κατά τ'άλλα μπανάκια κάθε μέρα και παιχνίδι.Ετσι πέρασαν οι μέρες μας.Δεν ήθελα να έρθω αλλά έπρεπε να δει κι'ο μπαμπάς της τη μικρή που είχε να τη δεί 3 βδομάδες και του είχε λείψει.Η μικρή έκανε σαν τρελή μόλις τον είδε.Χαρά ο μπαμπά δεν λέγεται.Την είδε αλλαγμένη.Μου είπε οτι ψήλωσε και οτι έκανε και μαλλάκι.Θα βάλω και φωτό όταν μπορέσω απο τις διακοπές μας.Προς το παρόν πρέπει να τρέξω γιατί έχω τις δουλειές να κάνω σήμερα.

SI5Yp3.png

2519782wc6v600blt.gif

xanthi9 είπε:
τι να πρωτο πω γιαυτον ασε την εχει δει μικρομεγαλο τωρα καθε βραδυ παει και φτιαχνει Mojito δηλαδη παιρνει σπραιτ βαξει παγακια και μια φετα λεμονι και εχει ξεριζωσει ολο τον κηπο της πεθερας μου με το δυοσμο:tongue:

Μιλαει στο μωρο λες και το μικρο καταλαβαινει αυτα που του λεει σε στυλ σου εχω πει να μην εισαι ανοητος δεν μπορεις να ανεβαινεις στα κρεβατια μας:mrgreen: και φυσικα μου κανει υποδειξεις του τυπου ''κατσε εδω να προσεχεις το παιδι'':confused::confused:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα σε χορεψει στο ταψι συμπεθερα ο Μαριος!

Πως λεγεται η μηχανη που κανει pizza delivery? πιτσικη μηχανη!:mrgreen:

Απιστευτες ατακες λενε τα παιδια σ΄αυτη την ηλικια, θα πρεπει να΄χω χρονο να κατσω να σας τα γραψω να γελασετε με την ψυχη σας!

Προς το παρον προσπαθω να οργανωθω να ξεκινησω το χαος της προετοιμασιας, και μου βγαινουν εξτρα δουλειες. Χανει αερα ενα απο τα λαστιχα του αυτοκινητου, και πρεπει να παω να το φτιαξω τωρα. Παει το πρωινο μου...:evil:

age.png age.png

ChristinaGRZ είπε:
Είμαι, για τι ώρα μιλάμε upside down; :mrgreen:

Ο γαλανομάτης δεν θα δει όμως τον φίλο του, γιατί διακοπάρει. Εκτός αν θες να πάμε στο διακοπομέρος για καφέ :cool:

Το ραντεβού μας είναι στις 12 (εκτος απροόπτου) οπότε μετά πάμε άνετα για καφέ αν μπορείς:D

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος σήμερα ξύπνησε χαράματα....στις 8:30 για γάλα και εγώ νυστάζωωωωω....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Επιτέλους χθες βράδυ κλείσαμε εισιτήρια για τις διακοπές μας....για Χίο...Ειρηνάκι ετοιμάσου....Δευτέρα βράδυ φτάνουμε κ φεύγουμε μετά από μία εβδομάδα Τρίτη μεσημέρι από Μεστά(ο άντρας μου μπερδεύτηκε κ έκλεισε για Κυριακή 15/8 αλλά επειδή έχει ωραίο πανηγύρι θα πάει να τα αλλάξει σήμερα κ ελπίζω να βρούμε):mrgreen:

Τσούπρες που θα πάτε για καφέ τη Πέμπτη να δω μήπως βολεύει καμμιά συγκοινωνία να έρθουμε με τη Ζωή να γνωρίσει το κούκλο??!:P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!

Είμαι πολύ χαρούμενη,η μέρα μου σήμερα ξεκίνησε πολύ καλά...πήγα στον ΟΑΕΔ και μου εγκρίνανε ταμείο ανεργίας 499,75 ευρώ/μήνα για 1 χρόνο (βάλτε,ρε παιδιά άλλα 25 λεπτά να γίνουν στρογγυλά 500!)!!!!Μέχρι του χρόνου τον Ιούνιο!!Θα καθίσω με την Ιωαννούλα μου άλλον ένα χρόνο και θα βγω για δουλειά όταν θα είναι 2 χρονών...μετά θα βρω μια δουλίτσα για κανένα 8-9 μήνες για να πάρω πάλι τα επιδόματα του ΙΚΑ στην επόμενη γέννα και όλα καλά...μέχρι στιγμής όπως τα έχω σκεφτεί γίνονται τα πράγματα....

Κατερίνα,είχα γράψει και παλιότερα ότι δίνουμε στην μικρή althera αλλά δεν το πίνει με τίποτα...ελπίζω κάποια στιγμή να το πιεί γιατί το δικό μου γάλα δεν ξέρω μέχρι πότε θα κρατήσει ακόμα....

Ειρηνούλα,με το καλό όλες οι ετοιμασίες για το δεύτερο ζουζουνάκι...να προσέχεις και να μην κουράζεσαι πολύ...

Χτες πήγα κομμωτήριο και κουρεύτηκα!Τα έκανα κοντά,λίγο πιό πάνω από το ύψος των ώμων...ξαλάφρωσα και ανανεώθηκα....μετά τις διακοπές ακολουθεί βάψιμο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΤΡΕΧΩΩΩ..ΒΓΑΙΝΩ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ:rolleyes::roll:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημερα!!!Τελευταια μερα στη δουλεια σημερα!Εχω ηδη ετοιμασει βαλιτσες και το απογευμα τα τελευταια και αυριο πρωι φευγουμε για χανια!Το θεμα ειναι οτι το πλοιο φευγει 12 αλλα εμεις πρεπει να ειμαστε εκει απο τις 10 να πιασουμε καμια καλη θεση στο σαλονι, ελπιζω να με αφησουν γιατι κανονικα σ'αυτο το πλοιο η οικονομικη θεση βγαινει καταστρωμα...Να δω τι θα την κανω τοσες ωρες τη μικρη στο καραβι...Ευτυχως απ'οτι ειδα εχει και παιδοτοπο οποτε λιγο απο 'δω λιγο απο'κει....

Mantinop με το καλο τα αποτελεσματα και μην αγχωνεσαι, κατευθειαν στην εγχειρηση το μυαλο σου...αν ηταν για χειρουργειο θα το ειχε καταλαβει κι ο παιδιατρος πιστευω.

Αννα καλο ταξιδι!Να περασετε τελεια!Πωπω εσεις εχετε μεγαλυτερο απο μας.Εμεις 7,5 ωρες, για Χιο ποσο ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...