Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Η Κεφαλλονιτισσα Ματα Χαρι μας πηρε χαμπαρι! Κουβεντα δεν προλαβαινουμε να πουμε!

Συγνωμη γλυκια μου, αλλα δεν εχει βγει τυχαια το Πορτο Κατσικι μια απο τις 10 καλυτερες παραλιες στον κοσμο! Μηπως να μιλησω και για τους Εγκρεμνους? Η ατελειωτη τροπικη παραλια?:twisted:

ανημερωτο σε βρισκω φωτεινε παντογνωστη,και ο μυρτος συγκαταλεγεται στις 10 καλυτερες παραλιες του κοσμου!!

YΓ.και φυσικα δεν εχει παντα κυμα...:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οποτε ληγει ισοπαλια το θεμα...

Μυρτος - Πορτο Κατσικι 1-1

(εμενα μου αρεσεουν εξισου και οι δυο... :D )

καλησπερα κοριτσια... (ξερω, μονη μου μιλαω αλλα... τελος παντων)

εγω απο το πρωι κανω διαφορες δουλειες εντος και εκτος σπιτιου, και αυτη τη στιγμη εκατσα να χαλαρωσω πινοντας ενα παγωμενο φρεπεδακι :D

ο μπαμπας εβγαλε το φατσα βολτα στο γηπεδο, πηραν και τη μπαλα... οποτε οταν γυρισει τον βλεπω αμεσως μπανιο και νανι!!!

σημερα βγηκα να ριξω μια ματια και για μαγιο!!! τζιφος!

τιποτα δεν δοκιμασα!!!

το ενα ηταν μικροσκοπικο (ουτε σε Μπαρμπι δεν θα χωρουσε) το αλλο ηταν τεραστιο (γιαγιαδιστικο στυλ)... τιποτα της προκοπης δεν ειδα :mad:

7hWqp3.png

επ σας επιασα!!!!

κατσε γιατι δεν ειναι δικαιη η συγκριση μυρτος-λευκαδα!!!!η κεφαλονια εχει αλλες υπεροχες παραλιες!!!!πολυ καλυτερες απο τον μυρτο!!!!!ελατε απο δω και θα σας πω εγω μετα να κανετε τη συγκριση!!!!

καλα να περασετε κοριτσια!!φιλια σε ολες

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

γεια και χαρα σε ολες τις φιλεναδες μου κ στα μωρακια μας!!! με τη δουλεια,το μωρο και τις δουλειες του σπιτιου μου ειναι αδυνατον να συμμετεχω.που και που σας διαβαζω ομως.

εμεις περπαταμε αλλα δεν μιλαμε ακομα.μονο μαμα,μπαμπα.αλλα καταλαβαινουμε τα παντα και κανουμε πολλες γκριματσες!:D

τη μικρη θα τη βαφτισουμε το σαββατο 7/8 στις 7.30. μολις μπορεσω θα σας βαλω τις μπομπο κτλ στο face.θα την πουμε μαρινα.ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!! εσεις μιλατε για διακοπες ε? εμεις διακοπες δεν θα παμε αλλα θα κανουμε πολλες βολτες με τους κουμπαρους μας και το μωρακι τους που ηρθαν χτες απο κυπρο.ωραια θα περασουμε! σας φιλω ολες!!!!!!!!!:tongue:

κορίτσια καλησπέρα.....δεν προλαβαίνω να μπω και να δω τι κάνετε...αυτήν την στιγμή είμαι στην δουλειά και είπα να μπω λιγάκι αφού επικρατεί ησυχία ευτυχώς....εγώ είμαι καλά να τρέχω όπως όλες σας,βλέπω ανταλάσσετε γνώμες για διακοπές..πολύ μου αρέσει αυτό...

credo με το καλό η βάφτιση σας,όλα θα είναι υπέροχα,

εμένα η μπουμπού μου είναι πολύ καλό παιδάκι αλλά πολύ ζωηρή,όλο ανοίγει δουλειές,ο βρεφικός έκλεισε και σε ένα μήνα πάλι,ο άντρας μου πήρα άδεια να την προσέχει και του μπήκε το αβγό στον......ποπό,σήμερα με λέει πάρτην να κοιμηθώ λίγο...εγώ με 2 ώρες ύπνο και από ξενύχτι στην δουλειά τι να πω;;σήμερα 2η νύχτα..όλα καλά όμως ..μου λείψατε πολύ ελπίζω να είστε όλες καλά,φιλάκια καλές διακοπούλες

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

1720486b5m6423zbh.jpg

ανημερωτο σε βρισκω φωτεινε παντογνωστη,και ο μυρτος συγκαταλεγεται στις 10 καλυτερες παραλιες του κοσμου!!

YΓ.και φυσικα δεν εχει παντα κυμα...:rolleyes:

επ σας επιασα!!!!

κατσε γιατι δεν ειναι δικαιη η συγκριση μυρτος-λευκαδα!!!!η κεφαλονια εχει αλλες υπεροχες παραλιες!!!!πολυ καλυτερες απο τον μυρτο!!!!!ελατε απο δω και θα σας πω εγω μετα να κανετε τη συγκριση!!!!

καλα να περασετε κοριτσια!!φιλια σε ολες

Bρε τι παθαμε! Λαγωνικα οι Κεφαλλονιτισσες! Μας την επεσαν αγριως!:tongue:

γεια και χαρα σε ολες τις φιλεναδες μου κ στα μωρακια μας!!! με τη δουλεια,το μωρο και τις δουλειες του σπιτιου μου ειναι αδυνατον να συμμετεχω.που και που σας διαβαζω ομως.

εμεις περπαταμε αλλα δεν μιλαμε ακομα.μονο μαμα,μπαμπα.αλλα καταλαβαινουμε τα παντα και κανουμε πολλες γκριματσες!:D

τη μικρη θα τη βαφτισουμε το σαββατο 7/8 στις 7.30. μολις μπορεσω θα σας βαλω τις μπομπο κτλ στο face.θα την πουμε μαρινα.ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!! εσεις μιλατε για διακοπες ε? εμεις διακοπες δεν θα παμε αλλα θα κανουμε πολλες βολτες με τους κουμπαρους μας και το μωρακι τους που ηρθαν χτες απο κυπρο.ωραια θα περασουμε! σας φιλω ολες!!!!!!!!!:tongue:

Με το καλο η βαπτιση!!!

κορίτσια καλησπέρα.....δεν προλαβαίνω να μπω και να δω τι κάνετε...αυτήν την στιγμή είμαι στην δουλειά και είπα να μπω λιγάκι αφού επικρατεί ησυχία ευτυχώς....εγώ είμαι καλά να τρέχω όπως όλες σας,βλέπω ανταλάσσετε γνώμες για διακοπές..πολύ μου αρέσει αυτό...

credo με το καλό η βάφτιση σας,όλα θα είναι υπέροχα,

εμένα η μπουμπού μου είναι πολύ καλό παιδάκι αλλά πολύ ζωηρή,όλο ανοίγει δουλειές,ο βρεφικός έκλεισε και σε ένα μήνα πάλι,ο άντρας μου πήρα άδεια να την προσέχει και του μπήκε το αβγό στον......ποπό,σήμερα με λέει πάρτην να κοιμηθώ λίγο...εγώ με 2 ώρες ύπνο και από ξενύχτι στην δουλειά τι να πω;;σήμερα 2η νύχτα..όλα καλά όμως ..μου λείψατε πολύ ελπίζω να είστε όλες καλά,φιλάκια καλές διακοπούλες

Εσυ κοριτσι μου εχεις και δυσκολο επαγγελμα, και δε σε παιρνει να εισαι ξενυχτισμενη.

age.png age.png

Μανουλίτσες και μπεμπάκια καλημέρα και καλώς σας ξαναβρήκαμε (αν και κάτι μου λέει ότι τώρα που γυρίσαμε εμείς, εσείς όλες φεύγετε:tongue::tongue::tongue:)

Αχ, περάσαμε τέλεια!!!!!!! Εντάξει ομολογώ ότι το πρωινό ξύπνημα μας τσάκισε λίγο γιατί το γοργονίδιο κοιμάται μεν σερί από τις 10 αλλά ξυπνάει μεταξύ 7:30 και 8:30, αλλά κατά τα άλλα το καταευχαριστηθήκαμε. Την πρώτη βδομάδα που ήμαστε Πήλιο στους φίλους μας λύσσαξε με τα παιδάκια τους (5, 8 και 9 ετών) και τα ξαδερφάκια τους (3 και 5 ετών):D:D:D:D Έτρεχε συνέχεια πίσω τους, στη θάλασσα δεν καθόταν σε ησυχία και δεν ήθελε καθόλου να είναι μέσα στην κουλούρα, ήθελε να κολυμπάει σαν τα άλλα και μου έδειχνε συνέχεια τα μπρατσάκια τους, οπότε της κότσαρα κι εγώ δυό μπρατσάκια και περιχαρής ξεκίνησε τις θαλάσσινές τις περιπέτειες η γοργονίτσα μου!!!! Τη δεύτερη βδομάδα πήγαμε Τζιά και ήμαστε οι τρεις μας και το καταευχαριστηθήκαμε επίσης..... Γυρίσαμε χθες ο Βασίλης κι εγώ και το γοργονίδιο έμεινε με τη μαμά μου να συνεχίσει τα μπάνια του. Τουλάχιστον έχω κανονίσει αυτή τη βδομάδα να πάρω το μειωμένο σε μέρα οπότε Πέμπτη απόγευμα μπαίνω στο καράβι και έφυγα....... Οπότε όπως καταλαβαίνετε με το Βασίλη τώρα θα κάνουμε διακοπές οι δυό μας στην Αθήνα και ελπίζω να κάνουμε και το αδερφάκι του γοργονιδίου:tongue::tongue::tongue::tongue::

Τώρα για το φαγητό που λέτε, εμάς η παιδίατρος μας είπε να της δίνουμε κανονικά από τα δικά μας φαγητά απλά να μαγειρεύουμε με πολύ λιγότερο ή αν είναι δυνατόν καθόλου αλάτι. Καλά βέβαια εμάς είναι και μεγάλος φαταούλας, μην τη ματιάσω κι εμάς κοντεύει να φάει. Ειδικά από τότε που άρχισε να περπατάει και δε βάζει κ*** κάτω όλη μέρα........ συνέχεια "Μαμά μαμ! Μπαμπά μαμ!" είναι. Και ναι, δε θυμάμαι ποιά είπε για μουσακά αλλά εγώ της δίνω απ' όλα και μουσακά και όσπρια και λαδερά και ψάρι (το τσακίζει αλύπητα, χθες έπεσε ο μπαμπάς μου για ψαροντούφεκο και της έβγαλε ψάρια να φάει και το τέρας έφαγε 2,5 μπαρμπούνια χώρια το ψωμί και τη σαλάτα!!!!) και κρέας σε όλες του τις μορφές και ότι μπορείτε να φανταστείτε:D:D:D:D

Πιτσιπομαμά περαστικά στο Φιλιππάκο και ελπίζω τα νέα από τον οφθαλμίατρο της Αθήνας να είναι καλά!!!

Πωλινάκι welcome back!!!! Ξανασκεφτείτε το να έρθετε στα μέρη μας τέλος Αυγούστου και για τη βδομάδα που θα είσαι μόνη σου θα σου κάνω κονέ με τη μαμά μου και θα έχεις παρέα και εσύ και η Κάρολ με το Βάγγς!!!! tongue::tongue:

Κατερίνα, Ξανθή, Λίζα και όσες άλλες ξεχνάω να τα χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας που χρόνισαν!!!!

Αχ, αυτά σας αφήνω τώρα να ξεκαθαρίσω το χάος του γραφείου και θα τα πούμε αργότερα πάλι!!!! Καλές διακοπές σε όσες φεύγουν!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!!!

Μαριαλένα,καλώς ήρθατε πάλι πίσω....εύχομαι ένα νέο μωράκι να έρθει στην ζωή σας σύντομα όπως το επιθυμείτε....

credo,με το καλό η βάπτιση και καλό όνομα!!!

Εμείς,κορίτσια,έχουμε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο "όχι άλλο β...ζί την νύχτα" με αποτέλεσμα να ξυπνάμε μεν με κλάματα μέσα στη νύχτα αλλά σιγά σιγά το παίρνει απόφαση και ηρεμεί όλο και πιό εύκολα,και φυσικά όταν κοιμάται 3 ώρες συνεχόμενες κοιμάμαι κι εγώ καλύτερα αφού δεν έχω κάποιον να με πιπιλάει όλη την ώρα!!!!Την πρώτη νύχτα ξύπνησε 2-3 φορές και έκλαιγε σπαρακτικά,την λυπήθηκε η ψυχή μου αλλά ήμουν βράχος...και τελικά τα κατάφερα...την 2η νύχτα ξύπνησε 2 φορές,την πήρα αγκαλίτσα,την κούνησα λίγο και τέλος...και χτες ξύπνησε μόνο μία φορά!!!!μόνο κατά τις 7 το πρωί θα της δώσω στήθος για να φάει αλλιώς δεν έχει....

Εν τω μεταξύ άρχισε να τρώει πάλι λίγο λίγο αλλά από τον πατέρα της...εγώ παλεύω 1 βδομάδα και ο άντρας μου τα κατάφερε σε μιά μέρα...μου ήρθε να βάλω τα κλάματα από την απόριψη που ένιωσα εκείνη την στιγμή και κατάλαβα πως νιώθει η μικρή που δεν της δίνω να πιπιλήσει μέσα στη νύχτα....αλλά πρέπει να μάθει να κοιμάται μόνη της....το επόμενο βήμα είναι η μετακόμιση στο δωμάτιό της..μάλλον κατά Σεπτέμβρη το κόβω...

Με την θάλασσα ακόμα τα ίδια...δεν μπαίνει μέσα και δεν πατάει καν στην άμμο..ο Κώστας λέει να την βάλω μέσα μαζί μου για να δει πως είναι και να συνηθίσει κι εγώ λέω να μην την πιέσω και να την αφήσω από μόνη της όποτε θέλει να μπει....δεν θέλω να της δημιουργήσω ψυχολογικό με το νερό..εσείς τί λέτε???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όλο το σουκού ήμασταν έξω αφού ψέκασα για τα μυρμήγκια κ 2 μέρες δεν βλέπω τίποτα....για να δούμε...εκεί που θα πέσει τοοοο φάρμακο είναι αν φύγουμε διακοπές κάπου....

Κ μιας κ είπα διακοπές...έχουμε αλλάξει 100 γνώμες κ περιοχές....εκεί που βολεύει δεν βολεύουν τα δρομολόγια πλοίων...άλλα μέρη μας φαίνονται μακρυά οδικώς κ επειδή τώρα τελευταία κάνει νάζια η μικρή στο αμάξι λέμε να μην το διακινδυνεύσουμε κ ακόμα δεν έχουμε καταλήξει...ευτυχώς άρχισε λίγο ο άντρας μου να είναι πιο διαλλακτικός με τις ημερομηνίες κ ίσος βρούμε κάτι...σήμερα αύριο πιστεύω να κλείσουμε!:rolleyes:

Κ η δικιά μου έχει εξελιχθεί σε μεγάλη φαγάνα κ δεν ξέρω πως να τη συγκρατήσω μη πάρει την πάνω βόλτα...με αδυναμία στο ψωμί μου τραβάει τη σακούλα μόλις μπαίνω σπίτι...:mrgreen:

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα...από αύριο άδεια μέχρι κ τις 16 κ ίσος κ μια βδομάδα ακόμα ανευ αποδοχών! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα και απο εμενα

εμεις με τη παραλια εχουμε θεμα αφου οτι βοτσαλο υπαρχει το χωνει στο στομα , απο φαγητο τιποτα ακομα δεν τρωει τιποτα ,τα φτυνει ολα .... τι αλλο να του κανω ???? αν και εχτες κυνηγουσε τον Μαριο να του φαει το ζελε....

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια καλησπέρα.....δεν προλαβαίνω να μπω και να δω τι κάνετε...αυτήν την στιγμή είμαι στην δουλειά και είπα να μπω λιγάκι αφού επικρατεί ησυχία ευτυχώς....εγώ είμαι καλά να τρέχω όπως όλες σας,

αχ βρε μαρινακι καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οντωσ ειναι πολυ πολυ δυσκολα τα ωραρια σου!!!!!!!!κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ η δικιά μου έχει εξελιχθεί σε μεγάλη φαγάνα κ δεν ξέρω πως να τη συγκρατήσω μη πάρει την πάνω βόλτα...με αδυναμία στο ψωμί μου τραβάει τη σακούλα μόλις μπαίνω σπίτι...:mrgreen:

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα...από αύριο άδεια μέχρι κ τις 16 κ ίσος κ μια βδομάδα ακόμα ανευ αποδοχών! :D

αντε με το καλο οι διακοπουλεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αληθεια και η ζωουλα εχει αδυναμια στυο ψωμακι?:tongue::tongue::tongue:και η δικια μου ...γενικα τησ αρεσουν παρα πολυ οι λιχουδιεσ αλλα οχι οτι παχαινει...:rolleyes:προχτεσ που ηλθε το ντοκτορι μολισ τα 10 κιλακια που φτασαμε....:rolleyes:

Εμείς,κορίτσια,έχουμε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο "όχι άλλο β...ζί την νύχτα" με αποτέλεσμα να ξυπνάμε μεν με κλάματα μέσα στη νύχτα αλλά σιγά σιγά το παίρνει απόφαση και ηρεμεί όλο και πιό εύκολα,και φυσικά όταν κοιμάται 3 ώρες συνεχόμενες κοιμάμαι κι εγώ καλύτερα αφού δεν έχω κάποιον να με πιπιλάει όλη την ώρα!!!!

μπιζελακι καλη δυναμη και κουραγιο!!!!!!!!!ευχομαι να το κοψετε οσο πιο ευκολα γινεται και για τισ 2 σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μανουλίτσες και μπεμπάκια καλημέρα και καλώς σας ξαναβρήκαμε (αν και κάτι μου λέει ότι τώρα που γυρίσαμε εμείς, εσείς όλες φεύγετε:tongue::tongue::tongue:)

με το Βασίλη τώρα θα κάνουμε διακοπές οι δυό μας στην Αθήνα και ελπίζω να κάνουμε και το αδερφάκι του γοργονιδίου:tongue::tongue::tongue::tongue::

μαριλουκακι καλωσ ηλθατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι φωτο σασ ειναι ολεσ απιστευτεσ!!!!!!!το γοργονιδιον ειναι σουπερ!!!!φτου φτου!!!

οσο για το αδερφακι...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ ειχαμε σ.κ εργασιων....βαφαμε ,ο αντρασ μου δηλαδη το πριγκιποδωματιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το τελειωσε χτεσ και σημερα μασ μενει να το ταχτοποιησω και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για 2 βραδυα με το βαψιμο η κουνια μεταφερθηκε στο δικο μασ δωματιο.....ε δεν τησ αρεσει ομωσ τησ αγγελικησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongu e::tongue:κι ετσι εχει κοψει ολουσ τουσ υπνουσ τησ και την νυχτα πρεπει να παει 2 για να πεσει αναγκαστηκα πλεον ξερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

μετα το βαψιμο σειρα εχει να βαλω πληντυριακια με τα πριγκιπορουχα νουμ.2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σασ θυμιζει κατι?!!!!!!!μετα να πλυνω καροτσια,παρκα,ριλαξ κτλ για να μπει η δευτερη!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κρεντουλινι με το καλο η βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθη και ταρονι καιρο εχετε να μασ πειτε καμια περιπετεια των <ντενισ ο τρομεροσ> νουμερο 1 και 2!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!Και καλο μηνα!!Εχετε μεινει αρκετες εδω ετσι?Και σημερα δεν περιμενα τοση κινηση στους δρομους!Εγω δουλευω σημερα και αυριο και Τεταρτη σαλπαρουμε για Κρητη!!!Παω πατριδα και ειμαι πολυ συγκινημενη!Αν και δεν εχω συνηθισει να βλεπω το λιμανι των Χανιων αλλα του Ηρακλειου οταν φτανω, θα συμβιβαστω!Ειναι και αρκετοι συναδελφοι του αντρα μου κατω οποτε μαλλον καλα θα περασουμε!Στο καραβι δεν ξερω τι θα κανω την Παναγιωτα τοσες ωρες...

Μαρινα κουραγιο με τη δουλεια!Δυσκολο πραγμα οι βαρδιες!

Ειρηνη με συγκινησες που ετοιμαζεις τα πραγματα για το νεο μωρακι σου!Αντε με το καλο και παλι!!!

Μαριλου θέλω κι εγω να κανω αδερφακι στην Παναγιωτα!!!Ο αντρας μου που αυτος κανονιζει ποτε θα κανουμε παιδι (και στο πρωτο αυτος επεμενε εγω δε βιαζομουν) λεει τα Χριστουγεννα να να με αφησει εγκυο κι εγω δεν ξερω παλι...μηπως να απεργησω τοτε?]

Α για τον υπνο που λετε, η Παναγιωτα κοιμαται 10-10:30 και μπορει να ξυπνησει απο 6 μεχρι 7:30..μετα κατα τις 9 παλι μεχρι 11 παρα και ενα διωρο το μεσημερι!Καλα ειναι, δεν παραπονιεμαι μ'αυτα που εχω περασει...

Μπιζελακι ειμαι παντα υπερ του θηλασμου, φαντασου οτι ολο το σοι εκτος απο τον αντρα μου με συμβουλευε να το κοψω κι εγω επεμενα, αλλα εσυ τωρα πια μηπως να της εδινες λιγο συμπληρωμα?Ειναι μεγαλα τα παιδια πια, μηπως δε χορταινει και ξυπναει τη νυχτα?

κρεντουλινι με το καλο η βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθη και ταρονι καιρο εχετε να μασ πειτε καμια περιπετεια των <ντενισ ο τρομεροσ> νουμερο 1 και 2!!!!!!!!

τι να πρωτο πω γιαυτον ασε την εχει δει μικρομεγαλο τωρα καθε βραδυ παει και φτιαχνει Mojito δηλαδη παιρνει σπραιτ βαξει παγακια και μια φετα λεμονι και εχει ξεριζωσει ολο τον κηπο της πεθερας μου με το δυοσμο:tongue:

Μιλαει στο μωρο λες και το μικρο καταλαβαινει αυτα που του λεει σε στυλ σου εχω πει να μην εισαι ανοητος δεν μπορεις να ανεβαινεις στα κρεβατια μας:mrgreen: και φυσικα μου κανει υποδειξεις του τυπου ''κατσε εδω να προσεχεις το παιδι'':confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...