Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αλήθεια Λιζάκι? Πήγαινα εκεί συνέχεια πριν καμιά 10αρια -12 χρόνια. όμορφα ήταν και είχε πολύ καθαρή θάλασσα. Από ότι μου έχουν πει φίλες μου τώρα έχει αξιοποιηθεί το μέρος και έχει και ξενοδοχεία και ταβέρνες κ.α. Τότε ήταν μια ταβέρνα μόνο και 5-6 σπίτια! Εύχομαι να είναι το ίδιο καθαρά. Είναι όλο άμμο.Καλά να περάσετε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλήθεια Λιζάκι? Πήγαινα εκεί συνέχεια πριν καμιά 10αρια -12 χρόνια. όμορφα ήταν και είχε πολύ καθαρή θάλασσα. Από ότι μου έχουν πει φίλες μου τώρα έχει αξιοποιηθεί το μέρος και έχει και ξενοδοχεία και ταβέρνες κ.α. Τότε ήταν μια ταβέρνα μόνο και 5-6 σπίτια! Εύχομαι να είναι το ίδιο καθαρά. Είναι όλο άμμο.Καλά να περάσετε!

Μαρακι, η περιοχη οντως εχει αξιοποιηθει παρα πολυ!!!

Εχει τα παντα πλεον!!! Ταβερνες, καφετεριες, σουπερ μαρκετ, πιτσεριες... οτι μπορεις να φανταστεις!!!

Το καλο ειναι οτι ολα ειναι ησυχα, ακρως οικογενειακα (οτι πρεπει για μας δηλαδη) τα δωματια/στουντιος ειναι πληρως εξοπλισμενα, σχεδον ολα καινουρια και η θαλασσα και η παραλια ειναι φανταστικα και πεντακαθαρα!!!

Αυτο που μου αρεσει πιο πολυ, ειναι οτι η θαλασσα ειναι 5-10 μετρα απ΄ολα τα δωματια!!! :D

7hWqp3.png

Μαρακι, η περιοχη οντως εχει αξιοποιηθει παρα πολυ!!!

Εχει τα παντα πλεον!!! Ταβερνες, καφετεριες, σουπερ μαρκετ, πιτσεριες... οτι μπορεις να φανταστεις!!!

Το καλο ειναι οτι ολα ειναι ησυχα, ακρως οικογενειακα (οτι πρεπει για μας δηλαδη) τα δωματια/στουντιος ειναι πληρως εξοπλισμενα, σχεδον ολα καινουρια και η θαλασσα και η παραλια ειναι φανταστικα και πεντακαθαρα!!!

Αυτο που μου αρεσει πιο πολυ, ειναι οτι η θαλασσα ειναι 5-10 μετρα απ΄ολα τα δωματια!!! :D

Λιζάκι μου στείλε μου αν μπορείς το όνομα των δωματίων να ψάξω λίγο...:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πωπω τελεια και η Πρεβεζα Λιζα.Εκει ειναι απ'οτι καταλαβα ο Βραχος!

Τελικα εγω θα δουλευω και Δευτερα Τριτη.Τεταρτη πρωι μπαινω στο πλοιο για Χανιάααααα!!!!!Επίσης, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Κι εγω περιμενω περιοδο το αλλο Σαββατο που ειναι να φυγουμε. Καποτε ειχα παρει χαπια για να την κοψω, και ηταν οτι χειροτερο. Πονουσα κανονικα και ειχα σταγονες αιμα, αλλα οχι κανονικη περιοδο! Δεν το ξανακανα! Τωρα ετσι κι αλλιως δεν κραταει πολυ, οποτε ταμπον και ολα καλα!:cool:

Κατερινα, καλος ο Μυρτος, αλλα η Λευκαδα εχει παρα πολλες παραλιες εκπληκτικες. Πορτο Κατσικι, Εγκρεμνοι, Αθανι, Καθισμα, Μυλος, Αγιοφυλλι...;)

Εκει που θα΄θελα να ειμαι τον Αυγουστο ειναι η Ικαρια. Πολυ μακρια δυστυχως ομως.:?

age.png age.png

Και οσο για το Ιονιο, αλλο Ιονιο, αλλο Λευκαδα! Εχει τις καλυτερες παραλιες απο ολα τα νησια!

ποσα λιγα ξερεις.....η μαλλον ποσα λιγα εχεις δει.....:cool:

Κατερινα, καλος ο Μυρτος,

απλα καλος??χα χα!ας γελασω...:cool:

1958530te2chmztha.gif

αααχ Κεφαλονια!!!!!!!!!!!

το αγαπημενο μου νησι!!!!!!!!!! :rolleyes:

σ΄οποια παραλια και αν εχω παει... το μονο που εχω να πω ηταν οτι ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ!!!

και το τοπιο ειδικα... πρασινο, θαλασσα, βουνο....

(το μονο μελανο σημειο ηταν... οι τιμες :? )

του χρονου πρωτα ο Θεος...:)

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλός ο Μύρτος αλλά συνέχεια έχει κύμα.

Προτιμώ την Λευκάδα, ειδικά το πόρτο-κατσίκι είναι καταπληκτικό και κάμπιγκ στην Βασιλική:D

Η Ζάκυνθος εμένα δεν μου αρέσει ούτε η Κεφαλλονιά πολύ (την οποία έχω βαρεθεί να βλέπω από την βεράντα μου):tongue:

Βασικά για μένα οι τέλειες διακοπές είναι στο Αιγαίο....και πιο ωραία στην Μήλο και στην Σαντορίνη:-D και φυσικά και στην Κρήτη.

Το Ιόνιο μου φαίνεται πολύ κοντά για διακοπές:roll:

1372739b072f23sr1.gif

Aπο Κεφαλλονια ομολογω οτι δεν εχω δει πολλα. Θα φροντισω να ερθω του χρονου να μου τα δειξεις ολα!:mrgreen:

Η Κεφαλλονιτισσα Ματα Χαρι μας πηρε χαμπαρι! Κουβεντα δεν προλαβαινουμε να πουμε!

Συγνωμη γλυκια μου, αλλα δεν εχει βγει τυχαια το Πορτο Κατσικι μια απο τις 10 καλυτερες παραλιες στον κοσμο! Μηπως να μιλησω και για τους Εγκρεμνους? Η ατελειωτη τροπικη παραλια?:twisted:

age.png age.png

Στους εγκρεμνούς δεν κατέβηκα ποτέ...έπινα πάντα το καφεδάκι μου στην καφετέρια από πάνω και απολάμβανα την θέα. Πάντως πρέπει να είναι υπέροχη παραλία και το χρώμα της απίστευτο!!!

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος ήπιε το γάλα του στις 8 και ξανακοιμήθηκε:D και εγώ βαριέμαι...να ξυπνήσει να "ανάψουν" τα αίματα:tongue:

Χτες πήγαμε επίσκεψη στου ξαδελφού μου το παιδί (ο ξάδελφος είναι σε κέντρο αποκατάστασης και έχει μικρή αλλά σταθερή πρόοδο)...τρελάθηκα. Ο πιτσιποπάκος ήθελε να τρέχει από πίσω του αλλά δεν τον προλάβενε....έτρεχε και μπουσουλούσε σαν τον Βέγγο...ο δε "μεγάλος" δεν του έδωσε καμία σημασία:tongue: τον αποκαλούσε απαξιωτικά νινί και απλά είχε τον νου του μην πλησιάσει τα παιχνίδια του:D:tongue:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?ταρονι να σαι καλα με τισ απιστευτεσ εικονιτσεσ που μασ βαζεισ καθε πρωι!!μασ αλλαζουν την διαθεση!!!!!

α χτεσ ειχαμε παιδοντοκτορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μονδελεσ μασ ειπε!!!!:tongue::tongue::tongue:10κιλακια και 84 ποντουσ!!!!!!!!

εγω βρε κοριτσια τι θα κανω?με φανταζεστε να πηγαινω καπου με τισ κορεσ μου (με το ζορι 1.60 ειμαι:tongue::tongue:)????????????????????θα πηγαινουν μπροστα ο πατερασ με τισ κορεσ και πισω πισω εγω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::roll::roll:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Δεν εχετε φυγει ακομα βλεπω αρκετες ε?

Εμεις ειμαστε μια εβδομαδα χωρις τη μικρη, αλλα κανουμε την ανακαινιση που σας ελεγα, και το σπιτι μας ειναι σαν εργοταξιο. Το μονο κατοικισιμο μερος ειναι η κρεβατοκαμαρα (που κι αυτη ειναι τιγκα στα πραγματα λογω προσωρινης μεταφορας) και το μπανιο μας. Αλλα δεν πτοουμαστε, καθε βραδυ εξω βολτιτσα με τη μηχανη και φαγητο ειμαστε, λογω του οτι δεν μπορουμε να μεινουμε στο σπιτι, και δεν μπορουμε να μαγειρεψουμε.

Το αλλο σ/κ φευγουμε, για δυο εβδομαδες, και μετα γυρνωντας θα αφησουμε αλλη μια εβδομαδα τη μικρη γιατι θα βαψουμε το σπιτι. και μετα, τα κεφαλια μεσα...

Εμεις κοριτσια απο υπνο παμε πολυ καλα. Απο δυο μηνων εχει κοψει το βραδυνο ξυπνημα, και τωρα με τα δοντια ελαχιστο προβλημα (εως καθολου). Και κοιμαται και απο πολυ νωρις το βραδυ, γυρω στις 8-8:30-9:00 μεχρι το πρωι στις 07:30-08:30 (αναλογα με το τι ωρα εχει πεσει το βραδυ). Δεν μπορω να πω, εμοιασε στους γονεις του το παιδι απο υπνο.

Αχ, σημερα θα παμε κι εμεις να τη δουμε τη μπεμπουλα μας, μου εχει λειψει πολυ το μωρακι μου. θα τη δω πολυ αλλαγμενη μου φαινεται. επισης μου λεει η πεθερα μου οτι εχει εξασκηθει πολυ με το περπατημα, αλλα δεν θελει πιεση, το κανει μονη της οποτε θελει αυτη.

Κι εγω περιμενω περιοδο το αλλο Σαββατο που ειναι να φυγουμε. Καποτε ειχα παρει χαπια για να την κοψω, και ηταν οτι χειροτερο. Πονουσα κανονικα και ειχα σταγονες αιμα, αλλα οχι κανονικη περιοδο! Δεν το ξανακανα! Τωρα ετσι κι αλλιως δεν κραταει πολυ, οποτε ταμπον και ολα καλα!:cool:

Ωχ μανουλα μου, αυτο εχω κανονισει να κανω κι εγω φετος γιατι θα μου ερθουν μεσα στη μεση των διακοπων μας. Αλλα εγω δεν ποναω γενικα στην περιοδο καθολου οποτε ευελπιστω να μην εχω ντραβαρα. Κι εγω πρωτη φορα θα το κανω φετος.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...