Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλυτερα το Σεπτεμβριο, γιατι βλεπω οι περισσοτερες να λειπουμε ειδικα την ημερομηνια που εγραψες... :(

την επομενη φορα που θα ερθουμε να δουμε το βαπιστηρι μας στη Λαρισα... θα κανονισουμε να βρεθουμε!!!

εκει δε μενεις ??

Εννοείται!!!Θα χαρώ πολύ....:-D:-D

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα!

Ρε μη μιλάτε για ηλικίες πρωί πρωί!!! Άστα να πάνε, τι τα σκαλίζετε...

Λοιπόν η μικρή το βράδυ ήταν ανήσυχη και δεν κοιμήθηκα κι εγώ καθόλου καλά! Τα ούλα της στα πλαϊνά έχουν φουσκώσει πάρα πολύ και έχει όλο φαγούρα, παραμίλαγε στον ύπνο της εχθές :( η καημενούλα.

Αχ άντε τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα! Την Κυριακή επιτέλους φεύγουμε για διακοπές και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα από μπαγκάζια :tongue:

Τελικά τα φαγητά της μικρής θα τα ψωνίσω όλα από εκεί! Σιγά μην κουβαλάω από Αθήνα. Λέτε τα προϊόντα της Αθήνας να είναι αγνότερα από της επαρχίας??? Αφήστε που ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που θα μείνουμε, εκτρέφει μόνος του ζώα και ότι χρησιμοποιεί από κρέτα και πουλερικά στο εστιατόριο του είναι δικά του. Επίσης κοντά μένει και η θεία του άντρα μου,όπότε θα μου πει που να πάω να ψωνίσω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Φατσακι τουλαχιστον ξερεις οτι ειναι απο τα δοντια..Αντε να πατε διακοπες, θα κουραζεται κι αυτο απο τη θαλασσα και θα πεφτει ξερο, η δικια μου ετσι κανει!

Κοριτσια υπαρχει περιπτωση να ξυπναει και η δικια μου τη νυχτα και να μην την ακουω λογω ενδοεπικοινωνιας...Κανει πολλα παρασιτα ρε γμτ και δεν ξερω τι να κανω, να την καταργησω λετε?Εσεις χρησιμοποιειτε?Απλα δεν ειναι ακριβως διπλα τ οδωματιο της, ειναι απεναντι, δλδ μεσολαβει το μπανιο.Δεν ξευρω τι να κανω!

και εγω ολα επι τοπου θα τα ψωνισω τελικα!

φρουτα-λαχανικα και οτι αλλο χρειαστουμε εμεις (λεω να μαγειρευω και καμια μερα για μας στο δωματιο, αλλα χλωμο το κοβω :rolleyes: )

κατερινα, εγω την ενδοεποικινωνια δεν τη χρησιμοποιω πλεον...

και χωρις αυτη, οτι και να κανει, τον ακουω!

το δωματιο του δεν ειναι διπλα μας αλλα ακριβως απεναντι...

φατσακι... που ειπες οτι θα πατε διακοπες ?

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Συνάντηση στα 18 τους? μέσα....αν και εγώ σίγουρα θα έχω ρευματισμούς γιατί θα είμαι ήδη 56:rolleyes::cool: αλλά ελπίζω να μπορώ να οδηγήσω μέχρι την Αθήνα:roll:

Σήμερα ο πιτσιποπάκος είναι καλύτερα από υγεία αλλά συνεχίζει το αλληθώρισμα:? δεν ξέρω τι να κάνω...η οφθαλμίατρος μου είπε να το παρακολουθώ αλλά νομίζω ότι χειροτερεύει:confused:

Λιζάκι Μεσσηνία, κοντά στο Πεταλίδι!

Manti στα 56 δεν ξέρω αν θα μπορείς να οδηγήσεις ως εδώ ,αλλά τώρα που μπορείς, πάρε το παιδί και ελάτε σε ένα καλό παιδο-οφθαλμο-doctor στην Αθήνα. Μην το αφήνεις...Αυτή είναι η γνώμη μου.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λιζάκι Μεσσηνία, κοντά στο Πεταλίδι!

Manti στα 56 δεν ξέρω αν θα μπορείς να οδηγήσεις ως εδώ ,αλλά τώρα που μπορείς, πάρε το παιδί και ελάτε σε ένα καλό παιδο-οφθαλμο-doctor στην Αθήνα. Μην το αφήνεις...Αυτή είναι η γνώμη μου.

πολυ ωραια!!! :D

και εμεις στην αρχη ψαχναμε για Γυθειο, αλλα τις ημερομηνιες που κοιτουσα ηταν ολα τα δωματια πιασμενα!!!

ασε που μου ελεγε ο Χαρης, μην κοιτας... φετος δεν μας βλεπω για διακοπες...

ειχε αλλα σχεδια βλεπεις... για Ιονιο που ξερει οτι το λατρευω

Μαντι... θα συμφωνησω με τη Μαρια!

Φερε το παιδι οποτε μπορεσεις να το δει ενας παιδοφθαλμιατρος... οχι τιποτα αλλο, αλλα να σου φυγει και σενα η εννοια!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Τι ειναι αυτα που μας κανεις τωρα????Σημερα παει Λευκαδα η κουμπαρα μου 5 μερες χωρις το μωρο!!!!!Εχω παει πολλες φορες αλλα Πορτο Κατσικι μονο μια κι αυτη ειχα περιοδο γμτ!

Mantinop συμφωνω δε χανεις τιποτα να το φερεις το παιδι εδω!Εισαι και σχετικα κοντα!

Ειρηνη γιορταζεις σημερα???Αν ναι, χρονια πολλα!Να σε χαιρονται οι κουκλες σου!!!Αν οχι ,δεν πειραζει, οι ευχες παραμενουν!!!!

Κατι ρωτησα για ενδοεπικοινωνια...αντε χρειαζομαι στατιστικες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...