Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει πολύ να το μελετήσουν για να έχουμε κάποια απάντηση κι εμείς. Δεν ξέρω αν είναι και λύση να εξεταζόμαστε από τα 20-25… εγώ το έμαθα στα 31. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που δεν είναι τόσο αγνά αυτά που τρώμε και πολύ πλαστικό οπότε το σώμα δεν τρέφεται σωστά και υπάρχει φλεγμονή γενικά. Αν δεν ισχύουν αυτά, εγώ γενικώς έχω πολλά που κάπως πιστεύω ότι συνδέονται: δικερο μήτρα ημικρανίες εδώ και δέκα χρόνια κύστες παχύ ενδομήτριο υποθυρεοειδισμό..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα με ξύπνησε στις 6..όχι η μικρή αλλά ένα φορτηγό που ήρθε να μαζέψει κάτι έπιπλα κ ηλεκτρικες συσκευες που κάποιος θεώρησε σωστό να αφήσει δίπλα στους κάδους με αποτέλεσμα να αφήνουν κ σκουπίδια έκει κ να χει δημιουργηθεί ένα βουνό κ οι κάδοι άδειοι....χθες ο πατέρας μου είδε μία που πήγε κ τα πέταξε εκεί απέξω κ της φώναζε....εεεε πατσαβούρα νοικοκυράααα τα σκουπίδια τα πετάμε μέσα στο κάδο!!! Ούτε που ίδρωσε το αυτί της αυτηνής κ συνέχισε ατάραχη το δρόμο προς το σπίτι της....ήθελε να κατέβει να πάρει τις σακούλες της κ να τη πάρει από πίσω να της τα πάει έξω από τη πόρτα της....:mrgreen:

Κ εγω θέλω να βγω κορίτσια μου αλλά χωρίς τη μικρή όμως....:evil: μου φτάνει να τη κυνηγάω μέσα στο σπίτι μη τη κυνηγάω κ έξω....:?

Ειρήνη μου όλα καλά...για να προσέχεις την πίεση ξέρεις εεεε...μακρυά από τη πεθερά;);):tongue::tongue::tongue:

Χριστίνα γιατί να πάρει συμπλήρωμα τώρα με τόσες τροφές που υπάρχουν πλουσιες σε σίδηρο???Δεν νομίζω....καλή ξεκούραση στας εξοχάς....:-D

Αντε ακόμα σήμερα κ Δευτερα δουλειά κ μετά αδειούχα κ εγώ μέχρι κ τις 16.....κ ίσος κ μέχρι τις 22 αν δεν έχει δουλειά κ μου δώσει κ άλλη μια εβδομάδα ανευ αποδοχών που ζήτησα....;)

Σήμερα περιμένω κ τα αποτελέσματα να δω αν πήραν τη μικρή στον παιδικό...χλωμό το κόβω αλλά ελπίζω....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα

Ειρηνακι μου οντως κορακλα αντε ολα καλα πανε

Λιζακι καλε τι μπεμπης ειναι αυτος φαντασου οτι ο Γιαννακης ειναι 9,400 και 79 που να τον φτασει τον δικο σου:tongue::tongue: επισης λεω και σε κανενα 2 χρονια που θα εχουν μεγαλωσει και αυτα να κανουμε απο κοινου γεννεθλια ετσι για να γνωριστουν και να ξερουν οτι γεννηθηκαν την ιδια ημερα και ωρα:D:D

Αναστασια μου στις 22/08 εδω θα ειμαι αφου στις 23/08 γυριζω δουλεια

θελω να παω διακοπες αλλα σκεφτομαι οτι μονο διακοπες δεν θα ειναι , απο την αλλη λεω να παω και στο σπιτι μου στον Πυργο και να κανω εξορμησεις στα λουτρα Καιαφακαι στη Ζαχαρω ειναι και η μαμα εκει ολο και καποια βοηθεια θα εχω αλλα και παλι το σκεφτομαι....:(

Χριστινακι υπομονη αλλα ιθα συμφωνησω με τη Λιζα οταν εκανα περισυ την εγχειρηση μου ηταν αδυνατο να σηκωθω να τον ταισω το βραδυ , τον ειχα μαζι μου στο κρεβατι και του εβαζα τη πιπιλα και τον νανουριζα ε απο τοτε δεν ξανασηκωθηκε νυχτα να πιει γαλα αλλα

εμενα πινει γαλα κατα τις 8:30 το βραδυ θα κοιμηθει κατα τις 10 παρα και θα σηκωθει 06:30 με 07:00 το πρωι μαλλον με νοιαζεται και λεει ας ξυπνησω τη μανουλα να παει για δουλεια:mrgreen::mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

2121397gsubr9rzsi.gif

Θα συμφωνησω με την Αννα! Αρκετο κυνηγι εχει μεσα στο σπιτι, δε χρειαζεται και εξω!

Συμπεθερα, κι εγω σκεφτομαι οτι μονο διακοπες δε θα΄ναι, αλλα ειναι καλο να αλλαζουμε περιβαλλον, κι εμεις και τα παιδια. Πρεπει να αρχισω κι εγω να πακεταρω το μισο σπιτι, και να δω πώς θα χωρεσουν στο αυτοκινητο!:mrgreen:

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

επιτελους Παρασκευηηηη :D

θα μου πειτε, εσυ γιατι χαιρεσε, αφου δεν δουλευεις... απλα το σ/κ εχουμε και το μπαμπα στο σπιτι και ξεκουραζομαι και εγω λιγο :rolleyes:

Ξανθη, πολυ καλη ιδεα!!! Θα τους κανουμε ενα παρτακι στα 2 ή στα 3α τους γενεθλια μαζι!!! Θα βρουμε ενα ωραιο παιδοτοπο με εξωτερικο χρονο και θα καλεσουμε και ολα τα μωρακια Ιουνιου-Ιουλιου του τοπικ μας :D:D

Οσο για τις διακοπες, και εγω σκεφτομαι αυτο το ατελειωτο πακεταρισμα και το ποσα πραγματα εχω να κουβαλησω... :confused:

Αλλα οπως ειπε και η Μαριαννα, καλο ειναι ν΄αλλαζουμε λιγο παραστασεις γιατι ολο στα ιδια και τα ιδια... μας βλεπω στο τελος να σαλταρουμε...

7hWqp3.png

Καλημερα!!!Σημερα ισως ειναι η τελευταια μερα στη δουλεια, αν και φευγω Τεταρτη και ζητησα απο το boss να δουλεψω Δευτερα-Τριτη να μη χανω αδικα μερες απο την αδεια μου.Το καλο ειναι οτι θα πληρωθω επιδομα αδειας και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ!!!!Την ψυχη μου εχει βγαλει ο ανθρωπος για να μου το δωσει!Χθες πηγαμε βολτα Βεικου με την Παναγιωτα και τη γιαγια της και ψωνισα παπουτσια για μενα, μετα παιδικη χαρά όπου επιβεβαιωθηκα οτι εχω γεννησει την Κομανέτσι!Προχθές χρόνισε,έλεος και χθες ανέβαινε στην τσουλήθρα από μπροστά μόνη της βάζοντας το ένα γόνατο μετά το άλλο και σηκωνόταν όρθια να ανέβει προς τα πάνω για να τσουλήσει!Σημερα λέω να το τραβηξω βίντεο, απλά δεν υπάρχει αυτό το παιδί!

Πόλα αν αντέχεις πήγαινε διακοπές μόνη με τα παιδιά. εγω δε θα πηγαινα!!!όσο γι'αυτα που κουβαλάω, τα κρέατα δε μου πιάνουν πολύ χώρο, σιγα τις μεριδες του μωρου και τα φρουτα οσα εχω σπιτι παιρνω αλλιως θα χαλασουν και τα υπόλοιπα τα ψωνιζω εκει.

Ειρηνη μπράβο!!!΄Σου εύχομαι όλα καλά να πάνε και να βγάλεις μια υγιέστατη κουκλίτσα!!!

Λιζα συμφωνω.Κι εγω μετα τον 6ο μηνα δεν την ταισα ποτε νυχτα γιατι μαθαινουν ετσι.Κανω πολεμο με το βραδυνο γαλα για να μην πεινασει μετα.

Διαφημίσεις

Λιζα συμφωνω.Κι εγω μετα τον 6ο μηνα δεν την ταισα ποτε νυχτα γιατι μαθαινουν ετσι.Κανω πολεμο με το βραδυνο γαλα για να μην πεινασει μετα.

Ποιον 6ο μήνα???Από 40 ημερών σχεδόν που μου είπε η γιατρός να σταματήσω να τη ταίζω αναγκαστικά ανα 2,5ωρο ακόμα κ στον ύπνο της κ κοιμόταν όλο το βράδυ δεν της έδινα γάλα ενδοιάμεσα το βράδυ!:P

Εγω λέω στα 18 τους να κάνουμε ομαδικό πάρτυ γενεθλίων να γίνουν κ τα προξενιά!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Από 40 ημερών σχεδόν που μου είπε η γιατρός να σταματήσω να τη ταίζω αναγκαστικά ανα 2,5ωρο ακόμα κ στον ύπνο της κ κοιμόταν όλο το βράδυ δεν της έδινα γάλα ενδοιάμεσα το βράδυ!

Καλα Αννα το παιδι σου ειναι περιπτωση στο θεμα υπνου, εγω χαιρομαι που η δικια μου αποψε κοιμηθηκε 10:30-6:30! Επισης,μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι οταν παω να της δωσω το γαλα της ενω ξερω οτι πειναει, με το που βλεπει το μπουκαλι βαζει το δαχτυλο στο στομα,βεντουζωνει μιλαμε, κλαιει οταν παω να της το βγαλω και να της βαλω το μπιμπερο και οταν τελικα τα καταφερνω το πινει μια χαρα?Τουλαχιστον το καινουριο γαλα γιατι αλλαξα προχθες, το προηγουμενο ουτε να το φτυσει!

και μενα ο δικος μου απο 40 ημερων κοιμαται ολο το βραδυ χωρις να το ξυπναω για γαλα!

απλα ανεφερα την ηλικα των 6μηνων οπου και τα περισοτερα μωρακια εχουν μπει ηδη σε μια σειρα, κοιμουντε ολη τη νυχτα και αν μαθουν οτι οταν ξυπνανε για καποιο λογο μεσα στη νυχτα οτι θα εχουν ενα μπιμπερο γαλα, το κανουν συστημα!!! :D

δεν μπορω να μιλησω για τα μωρα που θηλαζουν ακομα σ΄αυτη την ηλικια... γιατι δεν εχω αποψη και εμπειρια...

7hWqp3.png

Εγω λέω στα 18 τους να κάνουμε ομαδικό πάρτυ γενεθλίων να γίνουν κ τα προξενιά!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχα!!! το φανταζεσε ???? πολυ πλακα θα εχει!!!

αυτα θα μιλανε για ... γκομενοδουλειες, και εμεις... για την κλιμακτηριο, για ρευματισμους... :confused:

7hWqp3.png

αυτα θα μιλανε για ... γκομενοδουλειες, και εμεις... για την κλιμακτηριο, για ρευματισμους... :confused:

:tongue::tongue::tongue::tongue: να μιλας εσυ για αυτα , εγω παλι θα κοιταω κανεναν ωραιο φιλο τους πινοντας Kaizer και φυσικα οταν θα γυρναω σπιτι θα μετραω πιεση, σακχαρο και θα λεω τριψτε με πονανε τα αρθριτικα μου:mrgreen::mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑ....δεν ξερω για σας εγω στα 46 μου δε θα μιλαω για ρευματισμους!Οριστε μας...Καλα προχθες ηθελε ο πεθερος μου να μου βγαλει μια καρτα εισοδου για κατι κατασκηνωσεις του στρατου και μ'εγραψε 25 χρονων!!!!Πολυ χαρηκα!

Καλημέρα....

Αν κανονίσετε συνάντηση μπορεί να τα με δείτε κι εμένα...λέμε να κατέβουμε Αθήνα για κανένα 3ήμερο αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς...ή μεταξύ 16-20 Αυγούστου ή 1-5 Σεπτεμβρίου,μόλις κανονίσουμε θα ενημερώσω....θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά επιτέλους!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εγώ πάντως προτιμώ να μιλάω για γκομενοδουλειές μαζί τους! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλα, ας μη μιλαμε για ρευματισμους!!

εμενα με βλεπω να ερχομαι παρεα με κανενα εγγονακι μου τοτε... μιας και ο μεγαλος μου ο γιος θα ειναι ηδη 34 ... :o

και εγω στα 53 μου, θα ειμαι η σουπερ γιαγια!!!! :tongue::tongue:

7hWqp3.png

Καλημέρα....

Αν κανονίσετε συνάντηση μπορεί να τα με δείτε κι εμένα...λέμε να κατέβουμε Αθήνα για κανένα 3ήμερο αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς...ή μεταξύ 16-20 Αυγούστου ή 1-5 Σεπτεμβρίου,μόλις κανονίσουμε θα ενημερώσω....θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά επιτέλους!!!!

καλυτερα το Σεπτεμβριο, γιατι βλεπω οι περισσοτερες να λειπουμε ειδικα την ημερομηνια που εγραψες... :(

την επομενη φορα που θα ερθουμε να δουμε το βαπιστηρι μας στη Λαρισα... θα κανονισουμε να βρεθουμε!!!

εκει δε μενεις ??

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...