Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι Χριστινα, Βεικου ή και αττικο αλσος!Και η Μαρια ειναι κοντα!Απο Σεπτεμβρη ή τελη αυγουστου κανονιζουμε!(αντε γιατι ψαχνουμε και για γαμπρο!)Παντως ζηλεια ψωρα η δικια μου κοιμαται τουλαχιστον 7ωρο, δε μπορω να πω.Ο σκουπιδιαρης 4-5 το πρωι την ξυπναει λιγο αλλα ξανακοιμαται μονη της!Αποψε μονο ξυπνησε κατα τις 3 κλαιγοντας, την ηρεμησα λιγο και ξαναξυπνησε 6 απο τις 11 παρα που την ειχα βαλει.Ε, μια φορα τ0 10ημερο τα κανουμε κι εμεις τα τσαλιμακια μας.Παντως καθε βραδυ που δε θελει να πιει το γαλα της γυρναω γυρω γυρω και της δειχνω τα μαγνητακια του ψυγειου, το φεγγαρακι κλπ και ολο και κατι καταφερνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εεεε μην κανονίσετε τίποτα τώρα που θα λείπω...απο 23/8 και μετά, οκ?

Κατερίνα εμείς έχουμε ψιλοηρεμήσει λίγο με τον ύπνο. Προχθές δεν ξύπνησε καθόλου και εχθές κατά τις 3. Αλλά καταλαβαίνω ότι βγάζει συνέχεια δόντια και τα έχει παίξει η καημένη. Πάντως καλά τα πάμε...για να δούμε στις διακοπές τι θα κάνουμε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ούτως ή άλλως έχω βάφτιση 28/8, οπότε για μετά λέμε.

Μαρία εγώ θα την πω την αμαρτία μου, 2 βράδια που ξύπναγε 2μιση νταν, μαζί με το γάλα έπαιρνε και ντεπόν, δεν ησύχαζε και μας είχε και στην τσίτα αλλιώς. Πάντως αν είναι να κλαψουρίσει θα το κάνει, με ή χωρίς ντεπόν.

Μέχρι του χρόνου που θα βγάζουν δόντια αυτό το βιολί θα έχουμε; Πείτε καλέ οι παλιές! :rolleyes:

WN6Op3.png

Εμένα τελευταία τρώει νωρίς βραδινό, στις 8 και κοιμάται στις 10. Και μάλιστα δεν καλοτρώει το βράδυ και φυσικά θα πεινάσει μέχρι το πρωί. Το γάλα το έχει καταργήσει βράδυ, του κάνω λίγη κρέμα με γάλα (150ml) κι ούτε και την τελειώνει.

Πήρα κι αποτελέσματα σίδηρο-φεριτίνη, 84 το πρώτο, 22 το δεύτερο. Μέσα στα όρια και τα δύο, η φεριτίνη λίγο πεσμένη όμως. Πάλι καλά όμως λέω, αφού είχα επιλέξει να κόψω το συμπλήρωμα σιδήρου (έπαιρνε λόγω προωρότητας) και φοβόμουν τα αποτελέσματα. Ουφ, ευτυχώς!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα αυπνες και ταλαιπωρημενες μανουλες...

εγω ως μια απο τις πιοοοο... παλιες μανουλες εδω μεσα, οφειλω να ομολογησω οτι σε κανενα απο τα τρια παιδια μου δεν ειχα ξενυχτι (πλην εξαιρεσεων)

στα δυο πρωτα δεν καταλαβα καν πως βγαζανε τα δοντακια τους (ηταν τελειως "αθορυβα" τα καμαρια μου)

ο μικρος εχει μονο κατα τη διαρκεια της ημερας λιγη ενοχληση και φαγουρα, αλλα σπανια θα ξυπνησει τη νυχτα!

κοιμαται γυρω στις δεκα και μιση με εντεκα, και ξυπναει 9-10 το πρωι :D

απο κει και περα, ολη την ημερα ειναι ... ντουρασελ και ζητημα να κοιμηθει κανα μισαωρο ενδιαμεσα...

επισης, οσες φορες και να ξυπνησανε το βραδυ... ειδικα απο την ηλικια απο 6 μηνων και μετα, ΠΟΤΕ δεν τους εδωσα γαλα!!!

μετα τους γινεται συνηθεια (χαλανε τη σειρα τους) και ξυπνανε καθε βραδυ θελοντας γαλα (το οποιο εκεινη την ωρα δεν το εχουν αναγκη)

Χριστινα... μια χαρα τ΄αποτελεσματα!!!

Τι σου ειπε ο γιατρος? Θα χρειαστει να ξαναρχισεις το συμπληρωμα σιδηρου ???

7hWqp3.png

Λίζα θα τον πάρω το απόγευμα να του τα πω τηλεφωνικά, λογικά δε νομίζω να χρειαστεί συμπλήρωμα. Άλλωστε του τηλεφώνησα και χτες κι είπε και λίγο χαμηλά να είναι δεν πειράζει, είναι φυσιολογικό στα μικράκια.

Όσο για το γάλα που λες, εμένα τον ηρεμεί όταν κλαίει το βράδυ. Ευτυχώς δεν συμβαίνει συνέχεια αλλά σε περιόδους που βγάζει δόντι. Όταν σκάει, επανέρχεται στα φυσιολογικά του και κοιμάται 10-11 και ξυπνάει 8-9 το πρωί. Μάλλον πήρε από μένα πάντως, έτσι και πέσω με άδειο στομάχι, μπορεί ακόμα και να ξυπνήσω τη νύχτα από τον πόνο που προκαλεί η πείνα :rolleyes:

WN6Op3.png

Xριστινα... το πιθανοτερο ειναι να μην χρειαστει συμπληρωμα τωρα.

Ασχετα απο την προωροτητα, τωρα εχει φυσιολογικο βαρος το παιδι!!! :)

Εγω σημερα νιωθω πολυ κουρασμενη...

Ξυπνησα μετα απο πολλααααα χρονια στις 10 το πρωι :roll:

Ο Χαρης με ειδε που ημουν "χωμα" απο χθες (αδιαθετησα) και το πρωι ουτε καν με ξυπνησε!

Ταισε το μωρο και περιμενε μεχρι να ξυπνησω, να πιω καφε για ν΄ανοιξει το ματι μου, και μετα εφυγε για το γραφειο!!!

Τωρα ή θα φτιαξω καφε, ή θα βαλω το φατσα για υπνο και θα παω και εγω καμια ωριτσα :rolleyes:

Απλα φοβαμαι πως αν κοιμηθω τωρα, το βραδυ θα ... βρυκολακιασω :?

7hWqp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Χριστινάκι χαθήκαμε τελείως...

Κατερίνα κορίτσι μου γιατί να κουβαλάς όλα αυτά μαζί σου...τουλάχιστον στην κρήτη έχει σουπερμάρκετ ανά 100 μέτρα.

Λιζάκι μου παίδαρος ο κούκλος σου!!!!!!

Σε λίγο θα κατέβω κολωνάκι με μια φίλη μου...έχω πήξει εδώ μέσα με δύο παιδιά...η κάρολ δε μαζεύεται, την κυνηγάω συνέχεια, και ο βαγγς ζηλεύει και φαίρεται σαν 3χρονο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επίσης, ψάχνουμε που θα πάμε τον αύγουστο. Ο δημήτρης θα πάρει μια εβδομάδα και σκεφτόμουν μήπως πήγαινα και εγώ με τα παιδιά άλλη μια πριν. Λέτε να φάω φρίκη εεεεεε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Επίσης, ψάχνουμε που θα πάμε τον αύγουστο. Ο δημήτρης θα πάρει μια εβδομάδα και σκεφτόμουν μήπως πήγαινα και εγώ με τα παιδιά άλλη μια πριν. Λέτε να φάω φρίκη εεεεεε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλησπερα Πολινακι...

κοιτα, ο Βαγγελης ειναι ηδη 8 χρονων παιδακι (αλλα δεν παυει να ειναι ενα παιδι που θελει και αυτο την προσοχη του)

εγω στη θεση σου, για να λεω την αληθεια... δεν θα το επιχειρουσα να παω μονη μου :?

για που λετε τον Αυγουστο? εχετε δει κατι καλο ?

το κολωνακι και τη βολτα... δεν τη σχολιαζω... κανω πως δεν την ειδα....

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι χαθήκαμε τελείως...

Αφού διακοπεύεις ασύστολα κοπελιά, που να σε πετύχω; :cool:
το κολωνακι και τη βολτα... δεν τη σχολιαζω... κανω πως δεν την ειδα....
Γκρουμπφ ούτε κι εγώ! Ετοιμάζω μπαγκάζια πάλι για ωρώπιους νήσους. Για 4 μέρες πάλι μάζεψα ένα κάρο πράγματα, ενώ ανέβηκα για 1μιση μέρα Αθήνα!

Πολίνα που λέτε να πάτε; Πότε θα φύγεις πάλι; :mad:

Σας αφήνω, από Τρίτη πάλι, καλά να ΄μαστε. Καλό σουκου!

WN6Op3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?καναμε και το ντοπλερακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα!!δοξα τω θεω!!!!!το μονο που εχω αυξημενεσ αντιστασεισ στισ αρτηριεσ και μου ειπε να προσεχω την πιεση κ κινησεισ του μωρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μωρακι μου ειναι 1500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κορακλα με τα ολα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γειά σας κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος έχει μύξες:confused: κλαίνε τα ματάκια του:confused: φτερνίζεται:confused: κάνει κακά μαλακά κάθε μισή ώρα:confused: και γκρινιάζει ασύστολα:confused:...κατά τα άλλα μια χαρούλα είναι:cool:

Ξανθή θα ανηφορήσουμε στις 22/8 για βάπτιση στην Λαμία:D λεπτομέριες δεν έχουμε ακόμα κανονίσει πάντως το σίγουρο είναι ότι θα βρεθούμε για ένα καφεδάκι αν μπορείς και είσαι εκεί:D

Βαπτίσεις έχω στις 15/8 (τι τους έπιασε πάνω στις διακοπές:confused:) , στις 22/8 και στις 29/8...και φέτος έχω ήδη πάει σε 8 :shock::shock::shock: να δω πότε θα πάμε διακοπές με όλους αυτούς που κανονίζουν μη λαμβάνοντας υπόψιν τα μπάνια του λαού:confused::confused::rolleyes:

Πόλα: έχω πάθει στερητικό σύνδρομο και φταις ΕΣΥ:confused:....Κολωνάκι?:-( ΖΗΛΕΥΩ....:?

Γειά σας κορίτσια:D

Πόλα: έχω πάθει στερητικό σύνδρομο και φταις ΕΣΥ:confused:....Κολωνάκι?:-( ΖΗΛΕΥΩ....:?

μωρε ας ηταν και στα Σουρμενα οχι στο Κολωνακι... αρκει να βγω για λιγο ανευ τεκνων και υποχρεωσεων απο το σπιτι!!!!!:P

μ΄εχουν πιασει τασεις φυγηηηηηηηηηηηηηηηηηηηςςςςςςςς!!!!!!!!!!

περαστικα στον μικρο... μηπως ειναι ολα αυτα απο τα δοντακια του ή τον κρυωσες μανουλα με τις πολλες εξορμησεις σε πλατειες και σοκακια ??? :)

Ειρηνακι... μια χαρα η κοπελαρα σου!!!

Αν συνεχισεις ετσι, βλεπω να βγαζεις και εσυ κανα 5κιλο μωρο σαν το δικο μου!!! :tongue:

Αντε καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης να εχεις... αλλωστε τι σου εμειναν??? ουτε 10 βδομαδουλες... :D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...