Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

λοιποοον...

πριν απο μιση ωριτσα εφυγε ο παιδιατρος!

ολα μια χαρα ο μικρος, κοντευουμε τα 13 κιλα :rolleyes: και 84 ποντους!

του εκανε το εμβολιο, τον ακουσε ολη η γειτονια απο τις φωνες και τωρα εχει πεσει και κοιμαται του καλου καιρου :-D

τελικα, δεν τη γλιτωνω τη μαγειρικη και στις διακοπες!

το παιδι ειπε, ΠΡΕΠΕΙ να τρωει ακομα μονο τα δικα του φαγητα...

απο 15 μηνων θ΄αρχισουμε σιγα σιγα με τροφες τις οποιες μπορει να μασησει ευκολα και απο 18 μηνων που θα εχει βγαλει πλεον τα βασικα μασητηρια δοντια, μπορει να τρωει σχεδον τα παντα...

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mantinop ποια πλατεια ειναι αυτη μπας και ερθω και αμολυσω και τη δικια μου την ασυμαζευτη εκει?

Στην Πάτρα είναι...θα την φέρεις να γνωρίσει και τον πιτσιποπάκο?:D

Το MMR ο πιτσιποπάκος θα το κάνει 15 μηνών (και ήδη φοβάμαι αλλά ο παιδοντόκτορ ήταν ανένδοτος):(

Ο πιτσιποπάκος τρώει ακόμα και μουσακά (χωρίς κανονικό αλάτισμα όμως):tongue:

Εγώ του τα αλέθω όλα τα φαγητά και τα φρούτα, στο κάτω-κάτω με 8 δόντια τι να μασήσει ο έρμος? όταν μεγαλώσει θα μάθει και να μασάει και να μην τα κάνει πάνω του...όταν βρει κοπέλα θα ντρέπεται να τρώει μπροστά της αλεσμένα και να φοράει πάνες όπότε θα τα κόψει θέλοντας και μη:tongue::tongue::tongue:

Ξανθή που είσαι? σε λίγο καιρό θα έρθω στα μέρη σου για βάπτιση....θα βρεθούμε?

πηγα και στο ντοκτορι που σασ ειχα πει....μου ειπε να κατσω κατω τον κ..λο μου να μην εχουμε κανενα πρωορακι,ειδικα να μην σηκωνω...(για ευνοειτουσ λογουσ δεν του ανεφερα παλι την αγγελικη...).ολα αυτα γιατι εχω πετρωματα και γιατι ποσα να πρωτοκανει κι αυτο το trofocard...:rolleyes:
Επίσης το πρόβλημα που έχω σπίτι με τα μυρμηγκια έχει γίνει πολύ έντονο....από τη μια τα σκοτώνω από την άλλη εμφανίζονται αλλού!
Εγώ είδα διαφορά με τις "φωλιές", στο σούπερ τις πήρα
Ψυχούλες μωρέ, χαίρονται με το παραμικρό!

Η δικιά μου έχει πάθει το σύνδρομο αποχωρισμού από τους γονείς, τώρα τελευταία. Μόλις μας βλέπει δεν ξεκολλάει από πάνω μας μήπως και φύγουμε. Ενώ πριν πήγαινε παντού, τώρα τους φτύνει όλους :confused:

Τι να κάνω?

Εμένα όχι μας αλλά ΜΟΥ. Είχε να με δει μια εβδομάδα και το Σάββατο που πήγα κόλλησε πάνω μου και δεν ξεκόλλαγε για μια εβδομάδα!
Α!Στην αμμο δεν την πολυαφηνω γιατι την τρωει!
3 πέτρες του έβγαλα από το στόμα το πρωί στην παραλία...
Έγινα κ κώλος με τον άντρα μου γιατί πόναγε η πλάτη του κ είχε την απαίτηση να κρατάω τη μικρή κ να καθαρίζω όλα αυτά ταυτόχρονα κ πάνω στα νεύρα του είπε κουβέντες που δεν έχει ξαναπεί κ δεν ξέρω κ αν μπορώ να του συγχωρήσω οπότε ήμαστε κάπως τώρα!:roll:
Θα περάσει, κι εμείς περάσαμε φάση με μεγάλες χοντράδες, και τώρα μερικές φορές γίνονται μαμακίες αλλά το ξεπερνάμε γιατί δεν έχουμε και χρόνο για χάσιμο.

Τα νέα μου: Είμαι από το Σάββατο στο εξοχικό με γονείς, άντρα και παιδί. Το παιδί το είχα αφήσει όπως είπα μια εβδομάδα και πήγα Σάββατο κι ήταν αλλαγμένο. Κάθε μέρα αλλάζουν ρε παιδιά; Πιο όμορφος, πιο επικοινωνιακός, πιο έξυπνος...και πιο μαμάκιας! Ξαφνικά με θυμήθηκε και δεν ξεκόλλαγε. Το ίδιο βράδυ και το επόμενο άρχισε τα ξενύχτια πάλι. 2 δόντια απανωτά έφεραν τα πάνω κάτω. Αφού μουρμούραγε ώρες, στις 2μιση τα ξημερώματα άρχιζε κλάμματα. Έπινε γάλα και ησύχαζε. Για λίγο. Με γκρίνια κάθε τόσο φτάναμε στις 6 το πρωί. Αιντε πάλι γάλα και γκρίνια. Κουράστηκα στις μίνι "διακοπές" τόσο μα τόσο πολύ! Σήμερα γυρίσαμε γιατί είχαμε ραντεβού στον καρδιολόγο (και θα ξαναφύγουμε). Όλα καλά πάνε με την καρδιά, εξελίσσεται ικανοποιητικά το πρόβλημα και πιστεύει ο γιατρός ότι μέχρι τα 2-3 χρόνια του θα έχουμε φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο :-D

Επίσης, ο μικρός λυσσάει να χαιρετάει. Το πρωί στο μπάνιο (πήγαμε νωρίς για να φύγουμε μετά για παίδων) λύσσαξε να χαιρετάει τα golden girls. Άλλοι έχουν τον γκομενοκράχτη, ο δικός μου ελκύει γριές! Γριομάνι να δει το μάτι σας! Και από αγκαλιά σε αγκαλιά ο αλητάκος. Έτρωγε και κεράσια και τις έκανε όλες μαβί τις γιαγιάδες :twisted:

Αν εξαιρέσουμε τα ξενύχτια, κατά τα άλλα μας έχει σούζα, όλη μέρα περπάτημα, μπάνιο, παιχνίδι... Αφού στις 10 που ξεραίνεται, είμαστε χώμα όλοι και μετά καμιά ώρα πάμε για ύπνο.

OK, αφού κουκουβάγιεψα αρκετά, διαπίστωσα τι ώρα είναι, πάω να ξεραθώ γιατί θα έχουμε πάρτυ σε λίγο!

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λίζα η μικρή κάνει τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα εμετό...άλλες φορές γιατί βάζει το χέρι ή κάτι άλλο στο στόμα κ της έρχετε αναγούλα,άλλες γιατί της πέφτει βαρύ το μεσημεριανό κ μόλις φάει το απογευματινό αρχίζει να βγάζει....συνήθως πάντως απόγευμα τον κάνει!:rolleyes:

Εμείς αλεσμένα ακόμα τρώμε αλλά της δίνουμε κ μικρές μπουκίτσες από τα πάντα...ακόμα κ παπουτσάκια έφαγε χθες:P Μαγιό εγώ δεν πήρα φέτος μου κάνει το προ-περσινο κ αφού δεν βρήκα χρόνο να το ψάξω για να πάρω βολεύομαι με αυτό!:roll:

Περάσαμε ένα 24ωρο χωρίς μυρμήγκια αφού έριξα ένα μπουκάλι φάρμακο στο μπαλκόνι αλλά σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους στη άλλη μεριά του σπιτιού στη κουζίνα....θα πάρω κ τις φωλιές Χριστίνα να δούμε τι θα γίνει...κ θα ξαναψεκάσω σήμερα γιατί σίγουρα θα σκάνε κ αυγά....:? Ήμαρτον....κ το κορυφαίο...χθες όπως γύρναγα σταμάτησα στο πάρκο που είχε η μάνα μου τη μικρή κ καθόμασταν κάτω από ένα δένδρο....μόλις πήγα σπίτι συνηδητοποιησα ότι κατεβαίναν μυρμήγκια από το κεφάλι μου....υστερία με έπιασε!!!!!!!!:cry::cry::cry:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Βρε Αννα σε κυνηγανε τα μυρμηγκια??Τι εχεις παθει ρε κοπελια κι εσυ!!Παντως κι εμεις εδω στη δουλεια εχουμε προβλημα με τα μυρμηγκια φετος πρωτη φορα.Στο σπιτι εχω με τις αραχνες.Κοριτσια μιλαμε για κατι πραγματα που τα βλεπω απο τη μεσα μερια της σιτας και νομιζω οτι ειναι κατσαριδες.ΤΕΡΑΤΑ!!!Δεν ξερω τι να κανω, θα ειναι απο τα λουλουδια μας ή απο τον ακαλυπτο πισω, το κακο ειναι οτι κατι μικρες βρισκω και στο δωματιο του μωρου.Μια την κυνηγουσε η μικρη ενα βραδυ!Τι να κανω?Ιστους δε βρισκω, μονο τα ζωντανα!

Χθες καναμε το παρτακι μας, τοσο χορο δεν ειχε ριξει ποτε η μικρη και χορευει με οτι τραγουδι να ναι...Απο gummy μεχρι stavento!Παντως εγω σαν κρητικια αναγνωριζω απο τωρα οτι το παιδι μου χορευει σε στυλ μπάλου!!!Ω ναι, με βαθια καθισματα, αλλα μου κανει και κατι κουνηματα κεφαλιου, ποντιακα....Παντως περασαμε πολυ ωραια!

Καλημέρα!

Χριστίνα ευχομαι όλα καλά να πάνε σήμερα στο παίδον και καλή επιστροφή πάλι για τα μπανάκια σας! :cool: Τα ίδια κάνει κι εμένα η μικρή όλη μέρα περπάτημα ... μας εχει ξεκάνει!

Καλά εχθές τι να σας πω, τι έκανε!!! Την έβαλα στην πισινούλα το απόγευμα να δροσιστεί και είπα κι εγώ με ένα ξαδερφό μου να πιούμε τον καφέ μας στο μπαλκόνι με ηρεμία, αφού η μικρή είχε ασχολία! Μετά από 3 λεπτά κοιτάω την πισίνα και είχε γεμίσει κακά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::? Τα είχε κάνει η κυρία μέσα στο νερό! Μα είναι δυνατόν? Άρχισε να κλαίει κιόλας...δεν της άρεσε βλέπετε!:tongue: Φυσικά όπως καταλαβαίνετε ούτε καφέ ήπια ούτε τίποτα!!! Έπλυνα την πισίνα , την έλουσα με dettol και την βεράντα επίσης. Άλλο ένα ωραίο απόγευμα στο μπαλκόνι :roll::rolleyes:

Κατερίνα ... χορευταρούδες κι εσείς? Κι εμείς να δεις. Άντε να σμίξουμε τα μπολσόι!!! :D:tongue::tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερίνα άστα δε φαντάζεσαι ρε να μην περνάει μια κατσαρίδα από το σπίτι μου κ να έχουν κάνει κατάληψη τα μυρμήγκια???? ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΛΕΜΕ!!! :roll:

Α κ εμείς χορευουμε με βαθιά καθίσματα κάτω κ στα τσιφτετέλια βαράει παλαμάκια το χρυσό μου...στα ζευμπέκικα πάει αριστερα δεξια το κορμό κ με το γκαμι μπεαρ χοροπηδάει σα τρελό! :P:p:p

Το καλύτερό μου βέβαια είναι το πρωί που φτιαχνει φραπέ με τον μπαμπά κ μόλις τον χτυπήσει ανοίγει την κατάψυξη κ περιμένει να της ανοίξει το συρτάρι για να του βάλει παγάκια στον καφέ!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κι από'μένα....

Χτες ήταν μια δύσκολη μέρα..η μικρή δεν έφαγε απολύτως τίποτα!!!Προσπαθούσα με διάφορα φαγητά και κρέμες να την ταίσω και τελικά το μόνο που έφαγε ήταν μισή μπανάνα κατά τις 8,30 το απόγευμα...έκλαιγα από την απελπισία μου...πυρετό πιά δεν έχουμε αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι είναι τα κατάλοιπα της ίωσης...για να δούμε σήμερα τί μου ξημερώνει..το βράδυ δε,σάλταρα...ξυπνούσε συνέχεια και ήθελε στήθος να πιπιλήσει,στρυφογυρνούσε (κόντεψε να ρίξει τον πατέρα της από το κρεβάτι,ο καημένος είχε πάει άκρη άκρη και πήγε και κόλλησε πάνω του με την πλάτη και τον έσπρωχνε,καλά που ξύπνησα και την μάζεψα!!)...για ακόμα μια φορά σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον να κόψω τελείως τον θηλασμό..δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...δεν κοιμόμαστε καθόλου εδώ κ 1 χρόνο...σαν ζόμπι είμαι κάθε μέρα από την κούραση και την αυπνία,ούτε νεογέννητο να μην είχα στο σπίτι....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα!

Κατερίνα ... χορευταρούδες κι εσείς? Κι εμείς να δεις. Άντε να σμίξουμε τα μπολσόι!!! :D:tongue::tongue:

Αληθεια ρε κοριτσια, δε θα κανονισουμε να βγουμε καποια στιγμη ολες μαζι (καλα το ολες σχετικο ειναι) με τα παιδια μας??Ε???Μη βαρατε ομως μια ερωτηση εκανα!Και το που ειναι ενα θεμα βεβαια!

Διαφημίσεις

για ακόμα μια φορά σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον να κόψω τελείως τον θηλασμό..δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...δεν κοιμόμαστε καθόλου εδώ κ 1 χρόνο...σαν ζόμπι είμαι κάθε μέρα από την κούραση και την αυπνία,ούτε νεογέννητο να μην είχα στο σπίτι....

Πωπω ποσο σε καταλαβαινω!!Εγω κοντεψα να τρελαθω και το εκοψα δεν αντεχα αλλο.Παντως στην περιπτωση σας ειπιατε αρκετο γαλατακι απο τη μαμα, οποτε δικαιουσαι να το σταματησεις!Και τωρα που ειναι και σχετικα νωρις αν και ηδη καταλαβαινει και θα ταλαιπωρηθεις!

Καλημερα και απο εμενα

Βρηκα λιγο χρονο απο τη δουλεια να μπω και να σας διαβασω

εμεις το mmr θα το κανουμε τον επομενο μηνα δηλαδη 14 μηνων και μαλλον θα μας κανει και το μαντου αφου δεν το εχουμε κανει ακομα

Μαντινοπακι εννοειται οτι θα βρεθουμε , ποτε θα ερθεις???

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα και απο μενα κοριτσια μου!!!

Κατερινα να την χαιρεσαι την κουκλα σου και να ειναι παντα καλα και ευτυχισμενη!!

Επειδη εχω καιρο να γραψω ειδα οτι συζητησατε πολλα θεματα για το φαγητο αλλα εγω χρωσταω μια απαντηση για το μελι που ειχα ρωτησει και μου ειχατε απαντησει διαφορα. Σιγουρα με προβληματισατε με το θεμα του γλυκαντικου μεσου αλλα ειπα μηπως παρει κανενα γραμμαριο ετσι γιατι ειμαστε 8200 και κοντευουμε 13 μηνων. Ειχατε δικιο βεβαια το σκεφτηκα και το σταματησα. Ευχαριστω πολυ και να ξερετε δεν παρεξηγουμε με καμια απαντηση. Καλα κανατε και μου ειπατε την γνωμη σας αλλωστε εγω σας την ζητησα. Εμενα τα κοριτσια τρωνε κανονικα αλλα απο ψαρι η μεγαλη ουτε να το μυρισει. Θα δω τι θα κανω θα ρωτησω τον γιατρο μας. Εμας το προγραμμα μας ειναι ως εξης:

8 250μλ γαλα

10:30 φρουτα 200μλ περιπου

13:30 φαγητο 200μλ περιπου ( μοσχαρι με λαχανικα- κοτοπουλο με μακαρονια- τραχανα- γιουβαρλακια- μπριαμ και οτι μπορουν να φανε απο μας αλλα αναλατο)

17:30 κρεμα η γιαουρτι 150μλ

21:30 γαλα 250μλ

Αυτο ειναι το προγραμμα μας και το περιπου το βαζω γιατι αλλα φρουτα η φαγητο τα τρωμε σε μεγαλυτερες ποσοτητες αλλα λιγοτερο.

Και μενα εχουν προσκολληθει τον τελευταιο καιρο πολυ πανω μου και με κουραζει λιγο αυτο αλλα και το χαιρομαι και λιγακι απο μεσα μου..

Εμεις διακοπες αποκλειεται λογω μετακομισης.

Καλες διακοπες σε ολες σας οσες πατε..

σας κουρασα με ολα αυτα.. περιμενω και τηλ γιατι γενναει η συνυφαδα μου σημερα και θα εχουμε και αλλο μωρακι στην οικογενεια..

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

CYMFp2.png

Mε το καλό το μωράκι evni!

Μετακόμιση ακούω...ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω. Κι εγώ μετακόμισα αρχές Απρίλη και κουράστηκα πολύ! Και όταν έχεις και μωρά, άστα να πάνε! Άντε κουράγιο και υπομονή, θα την χρειαστείς.;)

Πολλά φιλιά στα διδυμάκια σου!!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κι από'μένα....

Χτες ήταν μια δύσκολη μέρα..η μικρή δεν έφαγε απολύτως τίποτα!!!Προσπαθούσα με διάφορα φαγητά και κρέμες να την ταίσω και τελικά το μόνο που έφαγε ήταν μισή μπανάνα κατά τις 8,30 το απόγευμα...έκλαιγα από την απελπισία μου...πυρετό πιά δεν έχουμε αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι είναι τα κατάλοιπα της ίωσης...για να δούμε σήμερα τί μου ξημερώνει..το βράδυ δε,σάλταρα...ξυπνούσε συνέχεια και ήθελε στήθος να πιπιλήσει,στρυφογυρνούσε (κόντεψε να ρίξει τον πατέρα της από το κρεβάτι,ο καημένος είχε πάει άκρη άκρη και πήγε και κόλλησε πάνω του με την πλάτη και τον έσπρωχνε,καλά που ξύπνησα και την μάζεψα!!)...για ακόμα μια φορά σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον να κόψω τελείως τον θηλασμό..δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...δεν κοιμόμαστε καθόλου εδώ κ 1 χρόνο...σαν ζόμπι είμαι κάθε μέρα από την κούραση και την αυπνία,ούτε νεογέννητο να μην είχα στο σπίτι....

Αχ ρε Μπίζελ, σε νιώθω με το ξενύχτι (και με το πλάτη σπρώξιμο, κι εμάς έτσι κάνει.

Τι σας έλεγα για πάρτυ χτες; ΟΚ του έδωσα γάλα στις 2 το οποίο έσπρωχνε και δεν ήπιε. Για να το ζητήσει στις 5 το πρωί :evil: Εννοείται στις 8 ήταν ξύπνιος κι όλο γκάζια το χρυσό μου! Ευτυχώς, πριν μια ώρα τον κοίμησα, κοιμήθηκα κι εγώ κάνα 20λεπτο και συνήλθα λίγο γιατί αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν (το 20λεπτο βέβαια έχει παρενέργειες, call me τρελλός πονοκέφαλος). Κι έχω και εργάτες του δήμου κάτω που άρχισαν νταβαντούρια από τις 7μιση (φτιάχνουν αποχέτευση) και ντριν ντριν πριν λίγο για να μου ζητήσουν ρεύμα παραλίγο να τον ξυπνήσουν :evil::evil::evil:

Αληθεια ρε κοριτσια, δε θα κανονισουμε να βγουμε καποια στιγμη ολες μαζι (καλα το ολες σχετικο ειναι) με τα παιδια μας??Ε???Μη βαρατε ομως μια ερωτηση εκανα!Και το που ειναι ενα θεμα βεβαια!
Κατερίνα εμείς είμαστε κοντά, άμα θες κανονίζουμε Βείκου που είναι μια χαρά το άλσος. Χρειαζόμαστε (για να μαζευτούμε όλες) έναν ελεγχόμενο χώρο (υπαίθριο παιδότοπο; ) να τα αμολήσουμε, αλλιώς θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...