Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Δυστυχώς η μπουκίτσα άρχισε πάλι χθες τις διαροιες νερό κ προχωράμε σε εξετάσεις! Ευτυχώς έκανε κακάκια πρωί πρωί κ τα πήγα στο μικροβιολογικό κ αύριο ενώ δεν θα ερχόμουν στη δουλειά γιατί έχω εκρεμμότητες για τη βάπτιση θα κάτσω πρώτα να της μαζέψω ούρα κ αν δεν τα καταφέρω θα την πάω στο εργαστήριο να της μαζέψουν....μακάρι ο Αγιος Στυλιανός να μας βοηθήσει κ εμάς κ να μην είναι κάτι σοβαρό! Γιορτάζει ο αδελφούλης μου σήμερα κ η ανηψιά μου....να τους χαιρόμαστε όλους τους εορτάζοντες!

Χρονια πολλά κ στο Μπιζελάκι που σήμερα έχει γενέθλια! Να σαι πολύχρονη κοπέλα μου κ να χαίρεσαι την οικογενειά σου!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Αννούλα τι να πω?!?! Ελπίζω τουλάχιστον με τις εξετάσεις να ξεμπερδέψετε να δείτε τι είναι και να ησυχάσετε.... Περιμένουμε νέα :)

Τι να πεις κ εσύ?! τι να πω κ εγώ?! που έχω έρθει στη δουλειά κ μου έρχεται να βάλω τα κλαμματα κ το πρωί με το που ξύπνησα τινάχτηκα από το άγχος μου να πάρω τηλεφωνο στο μικροβιολογικό κ έπαθα κ κρίση πάνικου κ με βλέπω να παθαίνω κανα εγκεφαλικό μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Έλα βρε κοριτσάκι, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σας πάει τόσο καιρό έτσι, απλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να περιμένεις τα αποτελέσματα. Σκέψου τουλάχιστον ότι η μπουκίτσα είναι μέσα στο κέφι και το χαμόγελο...

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Έλα βρε κοριτσάκι, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σας πάει τόσο καιρό έτσι, απλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να περιμένεις τα αποτελέσματα. Σκέψου τουλάχιστον ότι η μπουκίτσα είναι μέσα στο κέφι και το χαμόγελο...

Το παλευω αλλά δεν μου βγαίνει η ψυχραιμία γιατί από τη μία δεν ήθελα να γίνω υστερική μάνα κ με το παραμικρό να της κάνω εξετάσεις κ περίμενα πότε θα μου πει η παιδίατρος κ από την άλλη σκεφτομαι μήπως κακώς περίμενα έχουμε άσχημα αποτελέσματα....μανούλες είστε κ καταλαβαίνετε ότι το μυαλό μου πάει στα χειρότερα σενάρια τώρα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Έχεις δίκιο απόλυτο δίκιο.... Όσο ψύχραιμη ήμουν προ παιδιού, τώρα με πιάνει πανικός και μόνο στη σκέψη του οτιδήποτε!!!! Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου:)

Μπιζελάκι μου Πολύχρονη!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

αννουλα ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!!!!!μην στεναχωριεσαι κ ολα θα φτιαξουν και σε δυο μερεσ η μπουκιτσα θα ειναι η επισημη πριγκιπισσα!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!

να χαιρεσαι κ τον αδελφο κ την ανηψια!!!!

εμενα γιορταζει ο πατερασ μου!

ασ ευχηθουμε ο αγιοσ στυλιανοσ να βοηθαει κ να προστατευει ολα τα μωρακια του κοσμου!!!!!

μπιζελακι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!

Εμείς λέμε να στολίσουμε μέσα στο ΣΚ αφού το Σάββατο θα κάνω γενική και θα στρώσω χαλιά. Η μπέμπα θα μείνει με τη γιαγιά το Σάββατο. Βέβαια είναι κάτι που δεν θέλω γιατί είναι η μόνη μέρα που την έχω συνέχεια αφού δουλεύω, αλλά μωρό και γενική δεν γίνονται μαζί!!!!Πω πω κορίτσια πολύ βαριέμαι αυτή τη διαδικασία, αλλά και τι να κάνω? Κάθε χρόνο τα ίδια ρε γμτ..

Αννούλα κάνε κουράγιο, όλα καλά θα πάνε κι ας σου φαίνονται τώρα όλα μαύρα!

Μπιζελάκι Χρόνια Πολλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα!

Πολυχρονες και πολυχρονοι οσοι γιορταζουν σημερα!!!

Εγω και στο παιδικο δωματιο και πανω στη σιφουνιερα του μπεμπη εχω εικονες του Αγ. Στυλιανου!!!

Αννα, ευχομαι γρηγορα να ηρεμησεις και εσυ και η ζουζουνα!

Ολα θα πανε καλα... μην ανησυχεις :-)

Ο μπεμπης ειναι με πυρετο απο το χθεσινο εμβολιο...

Ηρθε ο παιδιατρος στο σπιτι τελικα!

Ειμαστε 9.100 και 75 ποντους... :-))

Και απο γευματα... συνεχιζουμε κανονικα το φρουτο μας και το απογευμα γιαουρτακι!

Κρεμες ουτε με σφαιρες... Και φαγητο (χορτοσουπες, κρεατοσουπες κλπ) μολις κλεισει και τον 6ο

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά......!!

Μόλις τον πήρε ο ύπνος στο ρηλάξ το μπέμπη..!

Τα ευχάριστα νέα μας είναι ότι εδώ και 2-3 μέρες αραίωσαν σημαντικά οι κολικοί και μας έμεινε μόνο η γκρίνια για τα δοντάκια...!

Τα.... άλλα νέα είναι ότι ακόμη δεν έχει μπει σε πρόγραμμα με το βραδινό ύπνο, ούτε μια φορά δεν έχει κοιμηθεί ολόκληρο το βράδυ, δε νυστάζει....???

Ρώτησα την παιδίατρο, μήπως φταίει κάτι άλλο, νευρολογικό πρόβλημα, νοητικό (όλα περνάνε από το μυαλό μου), αλλά με καθησύχασε.. Έχω αρχίσει και πλησιάζω τα όριά μου, δεν αντέχω άλλη αϋπνία. Ντρέπομαι που θα το πω, χθες το βράδυ δεν άντεξα και τον ψιλοφώναξα, λες και έφταιγε αυτό το καημένο... Νοιώθω τύψεις από τότε, δεν έπρεπε να το κάνω, είναι τόσο μικρούλης... :'-((

Κατά τ' άλλα, εμείς μόνο γάλα πίνουμε ακόμη, να ξέχασε να μας πει για στερεές τροφές; Βλέπω ολες ξεκινήσατε νωρίς...!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

ROULAKI ακομα ειναι νωρις να απλωσει χερακια. Αντε να χαιρεται που σε βλεπει. Μεχρι εκει.

ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ το αταραξ ειναι αντισταμινικο. Δοκιμασε με τη κρεμα καλυτερα. Απο διατροφη πως ειστε?

ΞΑΝΘΗ ειμαι σιγουρη πως οι εξετασεις αυτες γινονται και σε δημοσια νοσοκομεια με πολυ μικροτερο κοστος. Εχω τα στοιχεια στο σπιτι, θα τα φερω αυριο και θα στα πω αναλυτικα.

Πιο πολυ απο το τσιγαρο παντως, θα σου ελεγα να προσεχεις τη διατροφη σου, ειδικα για το εντερο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Aνουλα ηρεμησε ολα καλα θα ειναι τα αποτελεσματα...

Nadine μην εχεις τυψεις.. δε το ηθελεες η αυπνια κακο πραγμα...

Καλημέρα ειπα?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!!Να χαιρόμαστε όλες τα ζουζούνια μας...πάνω απ'όλα υγεία...

Αννούλα,πολλά περαστικά στην μικρούλα σας...εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό....

Φιλιά πολλά...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στο μωράκι της Ρούλας. Άννα εύχομαι περαστικά και μέχρι την βάπτιση η μικρή να είναι περδίκι. Nadine και ο πιτσιποπάκος ακόμα ξυπνάει τα βράδυα σπάνεια να κοιμηθεί ολόκληρη νύχτα, δεν ξεγελιέται με τίποτα ούτε πιπίλα θέλει....μόνο γάλα. Ο παιδίατρος μου είχε πει στην προηγούμενη επίσκεψη ότι κρέμες θα ξεκινήσουμε αφού κλείσει και τον 6ο μήνα οπότε και θα είναι ώριμο το πεπτικό του σύστημα για στερεά τροφή και φυσικά συνεχίζουμε και την αποστείρωση. Αύριο το απόγευμα που θα ξαναπάμε θα τον ρωτήσω πάλι. Πάντως δεν βιάζομαι αφού βλέπω ότι μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς...έχει γίνει ολόκληρο αντράκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...