Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπερα,εχω ξεκινησει την προετοιμασια για εμβρυομεταφορα,παιρνω 3 cyclacur την ημερα,ξερει καποια κοπελα αν χρειαστει παρω και κατι αλλο πριν την ετ?

Καλησπέρα Αννα!Και εγω σε λίγες μέρες θα κάνω ετ.Αυριο θα δω τον γιατρό μου να μου δώσει το προτοκωλλο.Παρ όλα αυτά μου έδωσε να έχω cyclacur,prolutex orgalutran cyclogest και ενέσεις υπαρινης.Δεν ξέρω αν αυτά θα τα χρησιμοποιήσω τώρα ή μετά την ετ.Μου είπε να παίρνω φολικο και βιταμίνη d.Ποτε θα κάνεις ετ; Βλαστοκύστες;Πόσα θα βάλεις; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαλλον θάρχισω να της δινω κι εγω τιποτα μακαρονια τουλαχιστον, νομιζω τετοια μπορει ν'αρχισει να τρωει.Ετσι κι αλλιως οταν τρωμε εξω γλυφεται κυριολεκτικα το παιδι (εχει πολυ πλακα,βγαζει τη γλωσσα της εξω σαν τα σκυλακια!) και της εχω δωσει πατατες, μπιφτεκι, τι θα παθει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως την Πολα μας!!! Ωραια πρεπει να περασες...

Γεμισες καθολου μπαταριες ??

Για τα φαγητα που λετε, εμενα μου εχει πει ο παιδιατρος να μην του δινω ακομα απο τα δικα μας :|

Απο 18 μηνων και μετα...

Δεν ενδεικνυτε μου ειπε, ο τροπος μαγειρικης που κανουμε στα δικα μας φαγητα, για βρεφη!!

τι να πω ? οχι οτι βαριεμαι να μαγειρευω χωριστα, αλλα θα προτιμουσα σιγα σιγα να τρωει οτι τρωμε και εμεις (οταν πχ μαγειρευω κατι που μπορει να το φαει και το μωρο )

7hWqp3.png

Α ναι!

Ρε κοριτσια, εμενα πνιγεται πολυ!!!!

Και μιλαμε τρεμω!!!!!!!!!!

Εσας αλεσμενα τα τρωνε ακομα ? Εγω ναι μεν τα αλεθω...αλλα οχι εντελως αλοιφη!

Μολις ομως παω να του δωσω καμια μπουκιτσα πχ ψωμι... πνιγεται!!!!!!! :confused:

7hWqp3.png

Λιζα κι εγω δεν βαριεμαι να της μαγειρευω, σιγα το φαγητο απλα πιστευω οτι πρεπει ν'αρχισει να τρωει και τιποτ'αλλο το παιδι.Βεβαια εγω πρεπει να προσεχω να μην εχει μεσα το φαγητο τυρι βουτυρο κλπ..Κι ο δικος μας γιατρος ειναι της αποψης οτι οσο πιο αργα μουν καποιες τροφες στη διατροφη της, τοσο το καλυτερο.Παντως εγω του ειπα οτι της εδωσα μεχρι και μπιφτεκι απ'εξω και μου ειπε:κανε οτι θες αλλα μη μου τα λες! Παντως τρελαινεται να της βουτας το ψωμι στη χωριατικη ή στο κοκκινιστο!!Λιζα μη νομιζεις οτι τα τρωει αυτα που της δινω.Κατω τα βρισκω και μαλιστα χθες της εβγαλα ενα κομματι μπανανα απο το στομα που το ειχε κρατησει μεσα και ηθελε να πιει νερο και δεν μπορουσε! Αλεσμενα της δινω εννοειται! Πλακα ειχε και με το καλαμποκι.Ουτε ενα σπυρι δεν καταφερε να φαει!

Το ΜΜR ποια ρωτησε?15 μηνων μας το εχει γραψει.

Α!κατι αλλο, η Παναγιωτα γυγκαινεται συνεχεια μεχρι αηδιας κι εχει γεμισει σπυρια.Τωρα απο χθες μου ειπε ο γιατρος και της βαζω στο μπανακι βρωμη και την αφηνω κανα 10λεπτο.Ελπιζω να βοηθησει!

Διαφημίσεις

Κατερινα... και ο δικος μου ο παιδιατρος τα ιδια λεει!!!

Οσο πιο αργα, τοσο πιο καλα για το παιδι!!!

Αλλα οσο και να μη βαριεμαι να μαγειρευω εδω στο σπιτι, οταν θα παμε διακοπες πρωτα ο Θεος... ειλικρινα θα προτιμουσα να χαλαρωσω λιγο και απο αυτο και να τρωει οτι τρωμε και εμεις (οπως ειπες και εσυ... λιγο μπιφτεκακι, ντοματουλα, πατατουλες) παρα να κουβαλαω μαζι κοτοπουλο-μοσχαρο-ψαρικα και ολο τον κηπο του μπαρμπα Σταθη!!! :D

Σημερα που θα ερθει ο παιδιατρος για το εμβολιο, θα του ξανακανω κουβεντουλα...:wink:

7hWqp3.png

Μαλλον θάρχισω να της δινω κι εγω τιποτα μακαρονια τουλαχιστον, νομιζω τετοια μπορει ν'αρχισει να τρωει.Ετσι κι αλλιως οταν τρωμε εξω γλυφεται κυριολεκτικα το παιδι (εχει πολυ πλακα,βγαζει τη γλωσσα της εξω σαν τα σκυλακια!) και της εχω δωσει πατατες, μπιφτεκι, τι θα παθει?

Μακαρόνια αστράκι, κριθαράκι, τραχανά και πολλά άλλα

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε κορίτσια δεν είπαμε να φάει και μουσακά αλλά μπορεί μακαρόνια, πατάτες, κοτόπουλο, ρύζι, όσπρια...και βέβαια όλα προσεγμένα από αλάτι. Κι εμείς αλέθουμε ακόμα, όχι αλοιφή βέβαια, αλλά και πατημένα καλά με το πιρούνι τα τρώει σιγά σιγά!

Εκεί που θα μείνουμε στις διακοπές μας, από κάτω ο ίδιος έχει εστιατόριο. Ε πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κουβαλήσω και τρόφιμα...ε τι λέτε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ω ναι, εγω αυτο εκανα και θα κανω.Ψυγειακι, παγοκυψελες και κοτοπουλα, μοσχαρια (ενταξει λιγα ειναι μερα παρα μερα δε μαγειρευεις?), καροτακια,φρουτακια κλπ

Βρε Λιζα, 13 μηνων το mmr? Eδω λεμε οτι γινεται με πολυ φοβο απο 15 μηνων και μετα, γιατι βιαζεται τοσο ο γιατρος σου?

Μαριαννα μου κοιταξα και τα βιβλιαρια των αλλων παιδιων... και εκεινα το κανανε σχεδον 13 μηνων...

αν δεις και το βιβλιαριο υγειας γραφει οτι γινεται απο το 12 - 15ο μηνα...

Τα αλλα τα εχει κανει, εκτος της ανεμοεβλογιας που γινεται και αυτο 12 -15ο μηνα, και Ηπατιτιδας Α, που γινεται 2 χρονων

Α ναι! Και το Μantoux εκανε την προηγουμενο μηνα...

αυτο το ... "με πολυ φοβο" που λες για το μμρ... αναφερεσε σ΄αυτο που συζητουσαμε περι συσχετισης εμβολιου με αυτισμο ? :?

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...