Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!!!!!Ευχαριστω πολύ Ζουμπουλία! Επιθυμω για την κοράκλα να σπουδασει, να γίνει διπλωμάτης, να παντρευτεί ιταλό και να πηγαίνω στο Μιλάνο για ψώνια!!!χαχαχαχαχα....έτσι της λέω συνέχεια!

Η Παναγιώτα μου έγινε ενός, ολόκληρη κοπέλα πια γι'αυτο και εδω και μερες προσπαθει να βαλει τα παπουτσοα μου και φοραει τα βραχιολια μου!!Σήμερα έχουμε μίνι παρτάκι αφού παιδάκια δε θα έχουμε, μονο 10 άτομα, παππουδες,γιαγιαδες και μερικους θειους-θειες!Θα κοψουμε την τουρτα μας, χθες φουσκωσα μπαλονια και ψιλοστολισα το σπιτι,επισης την εστειλα με τη γιαγια και το μπαμπα της στο jumbo να της παρουν ποδηλατακι και ειχα χρονο να φτιαξω μερικες μπομπες με τονο και ζαμπον-τυρι και κρεπες με κρεμα γαλακτος που ειναι η σπεσιαλιτε μου!Θα εχουμε και μια τυροπιτα και μερικα τυροπιτακια ε, αυτα αρκουν για τοσο λιγα ατομα πιστευω!

Επισης, χθες πηρα την αλλεργιολογο της ειπα οτι η μικρη πινει πολυ λιγο γαλα και αλλαξαμε σε Althera το οποιο χθες και σημερα ειπιε ολο, συνεννοηθηκα και με το φαρμακειο και θα ανταλλαξω μερικα κουτια Alfare που ειχα με Althera αν και γαλατα δεν αλλαζουν ποτε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερίνα να τη χαίρεσε τη Παναγιώτα! Να ναι πολύχρονη και ευτυχισμένη!:D

Απόψε είχαμε γερμανικό νούμερο 3-6 με τη κόρη μου...έκλαιγε με λυγμούς χωρίς να βρίσκω το λόγο....κομμάτια είμαι....

Χθες μου έκανε κ εμετό μέσα στο δωμάτιό της μπροσά στη μπαλκονόπορτα κ καταλαβαίνεται....έπλυνα κουρτίνες,σίτα,τζάμια,αλουμίνια,τοίχους,μπαλκόνι....το καλό της υπόθεσης είναι ότι μάλλον βρήκαμε τη φωλιά από τα μυρμήγκια αφού με το που έπεσε ο εμετός στο μπαλκόνι άρχισαν να βγαίνουν κάτω από το αλουμίνιο και ακριβώς από τη μέσα πλευρά στο σοβατεπί!:rolleyes:

Έγινα κ κώλος με τον άντρα μου γιατί πόναγε η πλάτη του κ είχε την απαίτηση να κρατάω τη μικρή κ να καθαρίζω όλα αυτά ταυτόχρονα κ πάνω στα νεύρα του είπε κουβέντες που δεν έχει ξαναπεί κ δεν ξέρω κ αν μπορώ να του συγχωρήσω οπότε ήμαστε κάπως τώρα!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!

Κατερίνα να χαίρεσαι την Παναγιώτα σου!!!

Ζουμπουλία,να σας ζήσει το αστέρι σας!!

Αννούλα,εύχομαι να είναι καλά η μικρή και να τα ξαναβρείτε με τον άντρα σου....

Εγώ πάντως μαγιό πήρα από το carefour που τα είχε προσφορά 3 ευρώ!!!!!Ούτε καν το δοκίμασα,με 3 ευρώ και να μην μου κάνει καλά δεν θα στεναχωρηθώ και πολύ..έχω άλλα 3 μαγιό να φορέσω...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ταρα, Αννα, Μπιζελι ευχαριστω πολυ! Αννα εγω απο το τε που γεννησα, γινομαι καθε μερα κωλος με τον αντρα μου και μαλιστα προχθες μπροστα στη μανα του, μην αγχωνεσαι!!!! Εγω πηρα πολυ ωραιο μαγιω απο την Ερμου νομιζω posto italiano το λενε το μαγαζι (2 εχει στην ερμου) και μια μερα πριν τις εκπτωσεις το πηρα 26 ευρω!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στη μικρή Παναγιώτα, να τα εκατοστήσει Κατερίνα μου!

Τελικά πήγα εχθές για μαγιό και δοκίμασα 2-3 και το αποτέλεσμα ήταν να ψωνίσω για την Αλεξάνδρα πεδιλάκια για τη θάλασσα :confused: Ρε τι μαγιό βγάζουν? Όλος ο κ@$ος έξω!!!!!Μάλλον θα μείνω με τα παλιά:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Φατσακι μην πτοεισαι και γω σε 3-4 μαγαζια πηγα για μαγιω, αν θες πηγαινε κι εκει που σου λεω.πηρα τριγωνακι αλλα σταθερο με επενδυση απο μεσα, με πολυ ωραια χρωματα και το κατω ειναι τελειο γιατι δενει με χοντρες λωριδες στο πλαι και ειναι και ο πωπος ολος μεσα και η καισαρικη ολη μεσα...γιατι δοκιμασα κατι αλλα αστα να πανε....

Δεν ξέρεις πόσο έχω πεθυμίσει μια βόλτα στα μαγαζιά στην Ερμού και μετά καφέ εκεί στον πεζόδρομο με τις φίλες μου. Αχ περασμένα μεγαλεία! Που καιρός πια! :?

Υπάρχει μια περίπτωση να πάω αύριο προς Βουλιαγμένης να αλλάξω κάτι δώρα της μικρής και με την ευκαιρία να μπω σε κανένα μαγαζί. Αλλά τώρα καταλαβαίνεις...ψώνια με άντρα και μωρό παιδί :rolleyes: :rolleyes: !!! Δύσκολο λίγο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Κατερίνα χρόνια πολλά στην μικρή σου:D

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά, μόνο λίγο τα κακάκια μας είναι ζουμερά αλλά ελπίζω να μας περάσει:roll:

Όλη την ημέρα βολτάρει...δεν μαζεύεται σπίτι με τίποτα, όταν ανεβαίνουμε τις σκάλες κλαίει...οπότε κατασκηνώνουμε στην πλατεία:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!

Κατερινα, να τη χαιρεστε!!! Να ΄ναι παντα γερη δυνατη και ευτυχισμενη!!!!

Αννα... απο τι εκανε εμετο η μικρη?

Αν μη τι αλλο, τουλαχιστον βρηκες επιτελους απο που ερχονται τα μυρμηγκια!!!

Εγω κοριτσια ουτε καν σε βιτρινες δεν πηγα να ριξω ματια για μαγιο!

Εχω ενα απο προπερυσι το οποιο μου ειναι λιγο μεγαλο (μαλλον ξεχειλωσε) και ανακγαστικα πρεπει να παω να παρω... και βαριεεεμαι!!!

Ειχα και αλλα δυο, αλλα μετα τη μετακομιση... αγνοειται η τυχη τους!!!

Σημερα θα κανουμε το mmr...

Το εχει κανει κανενα απο το μωρακια σας? :|

7hWqp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Για μαγιώ λέτε εεεε???? Ο Χόντος έχει τεράστια ποικιλία, μέχρι και εγώ βρήκα που είχα απογοητευτεί λόγω στήθους και σωματότυπου :(:(:(:(:(

Εμείς καλά περάσαμε στις διακοπές, μέχρι και Κνωσσό έφτασε η χάρη της Κάρολ, όπου μάλλον δεν της άρεσε καθόλου γιατί λύσσαξε στο κλάμα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πήγαμε και νότια κρήτη (τη λατρεύω) και γενικά γυρίσαμε αρκετά. Απλά, μου φάνηκαν πολύ λίγες οι δυο εβδομάδες, δεν ήθελα με τίποτα να γυρίσω πίσω!!!!

Κατερίνα να σου ζήσει η παναγιωτούλα πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!!:):):)Πάντως μη αγχώνεσαι για τα Χανιά, έχει σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο σας πολλά beach bars με σκιά, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Ο,τι θέλεις ρώτα με...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αχ βρε Πολα τι να τα κανω τα beach bars? Η θαλασσα ειναι καλη στην αγ.μαρινα η εχει κυμα? Γιατι εγω απο Χανια δεν ξερω πολλα.Η αληθεια ειναι οτι αν δεν πηγαιναμε για 10 μερες αλλα για λιγοτερες μπορει να την αφηνα στη μητερα μου τη μικρη.

Ρε κοριτσια εχετε αρχισει να δινεται στα μωρα φαγητα απο τα δικα σας?Εμας δε μας εδωσε τιποτε αλλο ο γιατρος, ακομα με τις κρεατο-κοτο-ψαροσουπες ειμαστε..και πρεπει να μαγειρευω και στις διακοπες!

Αχ βρε Πολα τι να τα κανω τα beach bars? Η θαλασσα ειναι καλη στην αγ.μαρινα η εχει κυμα? Γιατι εγω απο Χανια δεν ξερω πολλα.Η αληθεια ειναι οτι αν δεν πηγαιναμε για 10 μερες αλλα για λιγοτερες μπορει να την αφηνα στη μητερα μου τη μικρη.

Ρε κοριτσια εχετε αρχισει να δινεται στα μωρα φαγητα απο τα δικα σας?Εμας δε μας εδωσε τιποτε αλλο ο γιατρος, ακομα με τις κρεατο-κοτο-ψαροσουπες ειμαστε..και πρεπει να μαγειρευω και στις διακοπες!

Υπήρχαν πολλές οικογένειες με μωρά, θα δεις...η θάλασσα εξαρτάται από τον αέρα...πάντως υπάρχει και ένα νησάκι απέναντι που πιθανόν να κόβει αν έχει κύμα...όταν ήμασταν εμείς δεν έτυχε να έχει, λόγω άπνοιας. Τα νερά είναι πολύ ρηχά, ότι πρέπει για παιδάκια. Η κάρολ τρώει από 10,5 μηνών δικά μας φαγητά.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...