Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μόλις επιστρέψαμε από την πλατεία και ο πιτσιποπάκος κλαίει σπαρακτικά:rolleyes: θέλει να κάτσουμε εκεί όλο το βράδυ:confused::tongue:

Το μεσημεριανό μας θα ήθελα να συμπληρώσω είναι 2 μέρες την εβδομάδα μοσχάρι με λαχανικά, 2 μέρες κοτόπουλο με λαχανικά, 1 μέρα ψάρι με λαχανικά και 2 μέρες λαχανικά σκέτα με λαδάκι και λεμόνι.

Ακόμα δεν έχει φάει αρνί αλλά δεν ξέρω πως να του το φτιάξω...βραστό σιχαίνομαι να το μαγειρέψω:oops: περιμένω να βγάλει και άλλα δόντια για να φάει σουβλιστό:cool:

Και εγώ σιχαίνομαι τα φρούτα λέτε να μου μοιάζει ο μικρός που δεν θέλει ούτε να τα βλέπει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2295932etozrmp6bv.gif

Kαλημερα κοριτσια!

Μαρια, να ζησετε, να ειστε παντα ενωμενοι και ευτυχισμενοι!

Ελενη, Γιωτα, να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Η κορη μου μολις με δει στον υπολογιστη τρεχει σφεντονα για να κανει ζημια. Γραφω με μεγαλη δυσκολια.

Εμεις στο φαγητο εχουμε ελευθερο μενου. Θα φαει απ΄ολα, και πολυ συχνα οτι μαγειρευω για μας. Φρουτοκρεμα σπανια φτιαχνω. Συνηθως πινει χυμο πορτοκαλι. Αυγο θα δοκιμασω σε κανα μηνα ξανα, γιατι δεν το ηθελε. Το απογευμα τρωει συνηθως γιαουρτι σκετο ή με μελι ή με σπιτικη βυσσιναδα για αλλαγη, ψωμι με μελι και ταχινι που ειναι παρα πολυ θρεπτικο, γαλα με δημητριακα κλπ. Το γαλα το λατρευει, οπως και ο Αντωνης, και πινει ενα μπιμπερο εντελως γεματο!

Σε 2 βδομαδες φευγουμε κι εμεις για διακοπες. Θα παμε στην Καρυστο. Πρεπει να οργανωσω κι ενα μικρο φαρμακειο να παρω μαζι.

age.png age.png

καλημερα!!

τελικα δεν πηγαμε θαλασσα...

ΤΑΡΑ τι θα περιλαμβανει το φαρμακειο που ανεφερες για τις διακοπες

χθες μιλουσαμε για αυτο το θεμα με τον αντρα μου

ελεγα να τηλ στην γιτρο σε περιπτωση καποιου τσιμπιματος πχ μεδουσα τι κανουμε? ισως ειναι λιγο ακραιο αλλα τον Αυγουστο στην Καβαλα βγαινουν αρκετες...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

εμεις απο κρεας τρωμε κοτοπουλο κουνελι και αρνακι και ψαρι

πιο συχνα ομως το κοτοπουλο

μοσχαρακι ακομη...

απο λαχανικα πατατα, κολοκυθι, καροτο ,αρακα, φασολακι, λιγη πιπερια ντοματα σπανακι (οταν ηταν η εποχη του)

και ρυζακι και μακαρονια

οσπρια ποτε θα φανε?

και για την παραλια κοριτσια τι να κανω???

πειτε μου καμια ιδεα με τα φρουτα που δν μπορω να τα αλεσω και σε κοματακια τρωει πολυ λιγο...

σκεφτηκα να μεταφερω την φρουτοκρεμα το απογευμα και να του κανω κανα τοστακι με ντοματα μονο μιας και κασερι ακομη δεν τρωει

καμια αλλη ιδεα παρακαλωωωωωω!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!1μου λειψατε γιατι ειχα καμποσεσ μερουλεσ να μπω!!μολισ διαβασα και τα νεα σασ....μου ειχε κολλησει το ρουτερ..:mad:

πηγα και στο ντοκτορι που σασ ειχα πει....μου ειπε να κατσω κατω τον κ..λο μου να μην εχουμε κανενα πρωορακι,ειδικα να μην σηκωνω...(για ευνοειτουσ λογουσ δεν του ανεφερα παλι την αγγελικη...).ολα αυτα γιατι εχω πετρωματα και γιατι ποσα να πρωτοκανει κι αυτο το trofocard...:rolleyes:.

επισησ μου ειπε οτι εχω <και τησ παναγιασ τα ματια σε αυτην την εγκυμοσυνη>εννοωντασ ζαχαρο,αυξημενεσ αντιστασεισ στισ αρτηριεσ ,οινομοιωματα,πετρωματα ,crp που εξακολουθει να ειναι στα υψη καθωσ κ το θεμα που ειχα με το αμνιακο!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα παντωσ...:rolleyes::tongue::tongue::tongue:μου ειπε οτι το ντοπλερ θα μασ δειξει πολλα και απο εκει και περα θα πραξουμε....

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσον αφορα το παιδι -ατακα δες Μαριος μας εχει τρελανει ,πρωι πρωι που σηκωνομαι για να του φτιαξω γαλα μου λεει μη φτιαξεις γαλα κανε μου ενα καφε να ανοιξει το ματι γιατι νυσταζω πολυ:confused::confused:

Ασε που εχτες μου ελεγε δεν παμε σε κανενα μπαρακι να πιουμε κανενα ποτακι και να πουμε τα νεα μας:tongue::tongue: του λεω οχι δεν κανει να πινουμε ποτα που το εχεις δει εσυ αυτο και μου απαντα καλα αμα δεν θες θα πιω εγω ποτο και εσυ παρε κανενα χυμο , και καλυτερα μου λεει να παρεις χυμο γιατι αν πιεις εσυ ποτο μπορει να σε πιασει η κοιλια σου και να σε τρεχουμε βριαδιατικα στο νοσοκομειο:mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ειλικρινα ολα τα λεφτα ο μαριοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεσαι βρε ξανθουλα!!!ασε που με τον μαριο θα βρισκεσαι σε ενα συνεχεσ γελιο!!!ολο θα γελασ!!!!

πρωτος ο μικρος......:D:Dσκέψου να μεγαλώσει...σε κανα χρόνο θα σου ζητήσει και γυναίκα:cool::mrgreen:

α ηδη τησ εχει ζητησει καλε....την λαρα κροφτ!!!!!!!!:tongue:

Καλέ και ο πιτσιποπάκος μόλις δει την φρουτόκρεμα γυαλίζει το μάτι του και αρχίζει τα παλαβά αλλά με πολύυυυυυ κοροϊδία και καραγκιοζιλίκια από μένα...τελικά κάτι τρώει:mrgreen:

μια απο τα ιδια και η αγγελικη....μαχη γινεται με την φρουτοκρεμα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Φατσάκι να είστε πάντα καλά κ ευτυχισμένοι με τον άντρα σου!

Ειρήνη να κάθεσε στα αυγά σου κ να μη κουράζεσαι!!!!!!Μη λέμε τα ίδια συνέχεια!

Εμάς το μενού του φαγητού μας είναι:

Πρωί Γαλα 180μλ

10 η ώρα αυγό

11 η ώρα φρούτο(2,5-3 μέτρια φρούτα)

14:30 φαγητό 2΄μέρες κοτόπουλο-λαχανικα 2 μέρες μοσχάρι λαχανικά-2 μέρες ψάρι λαχανικά-1 μέρα γεμιστά με φέτα που τρελένεται όμως όπως κ για το ψάρι:mrgreen:

17:30 γιαούρτι ή τοστ με κίτρινο τύρι ή λαβας τυρί(έτσι δε λέγεται αυτό?δεν το χω φάει κ πότε:tongue:)

21:00 γάλα 240μλ

Λοιπόν χθες πήγα στον πιο εντυπωσιακό γάμο που έχω πάει ποτέ....κ τι δεν είχε....κεριά-κεράκια παντού,δάδες,πυροτεχνήματα,ντισκομπάλες,σαπουνόφουσκες ,γλυπτά από πάγο-το ένα ήταν ένα κύκνος που στη μύτη του είχε βάλει ένα μονόπετρο που είχε πάρει δώρο γάμου ο γαμπρός στη νύφη,φρουτο παραστάσεις(ξέρετε αυτά που είναι σκαλισμένα),κοπέλες να πετάνε ροδοπέταλα στο ζευγάρι την ώρα του πρωτου χορού από ένα μπαλκόνι,βουτιά του γαμπρού στη πισίνα κ δεν μπορώ να θυμηθώ τι άλλο....14 χρόνια περίμενε η νύφη τη μέρα αυτή,ο γαμπρός ήταν ξαναπαντρεμένος-καμμένος κ δεν το αποφάσιζε οπότε τώρα τα δώσανε όλα:tongue::tongue: Μαριάννα κοντά στην Α

γία Μαρίνα Κορωπίου(εκεί έγινε ο γάμος) ήταν κ το σπίτι δεν πιστεύω να έστειλες εσύ την αστυνομία επειδή φοβήθηκες τα πυροτεχνήματα???:mrgreen: Ναι συνέβη κ αυτό κάποιος γείτονας τρόμαξε κ έστειλε την αστυνομία να δει αν είναι όλα καλά :P

Επίσης το πρόβλημα που έχω σπίτι με τα μυρμηγκια έχει γίνει πολύ έντονο....από τη μια τα σκοτώνω από την άλλη εμφανίζονται αλλού! Θαυματουργό μίγμα είναι βρασμένη ρίγανη με ξύδι αλλά αν ξέρεις τη φωλιά-τους προκαλεί ασφυξία κ πεθαίνουν σε δευτερολεπτα αλλά όσο κ αν ψεκάζω δεν εξαφανίζονται οπότε τώρα μάλλον θα μετακομίσω για 2-3 μέρες στη μαμά μου κ θα ψεκάσει ο άντρας μου με ισχυρό φάρμακο όλο το σπίτι κ αν ξαναεμφανιστούν καήκαμε...δεν θα πάμε πουθενά διακοπές κ θα κάτσουμε να στοκάρουμε όλο το πάτωμα κ τις κάσες κ γενικά τα σημεία που παίζει να βγαίνουν....το πιθανότερο πάντως είναι να υπάρχουν εκατομμύρια κάτω από το πάτωμα.... :(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κοριτσια γυρισαμε χθες απο διακοπες μιας εβδομαδας...Τι διακοπες ειναι αυτες?Τρεμω στην ιδεα οτι εχουμε κλεισει και 10 μερες κρητη απο την αλλη βδομαδα.Και μου το λεγαν διακοπες με μωρο θα πας????Λοιπον, ειμαι πτωμα, ελεγα ποτε να γυρισω στη δουλεια να ξεκουραστω, πηγαμε 3 μερες χωριο στο μεσολογγι, οπου φτανοντας επειδη την εβγαλα απο το καθισμα της εκανε 3 εμετους πανω μου (πανικος!), πεταχτηκα με τον αντρα μου για ενα μπανιο οι δυο μας λευκαδα (τελεια, δεν ηθελα να γυρισω), 4 μερες αρκουδι ηλειας και το σαββατο πατρα για το γαμο του κουμπαρου μας τον οποιο δεν ειδα, δεν εφαγα τιποτα απο τοσα φαγητα που ειχαν, τιποτα λεμε γαμο δεν καταλαβα...ετρεχα πισω απο την Παναγιωτα που ετρεχε να πιασει τα αλλα παιδιακια.Περπαταει πλεον κανονικα γρηγορα μονη της, δεν καθεται καθολου στο παρκο, κλαιει με το που τη βαζω μεσα και εχει και 3 καρουμπαλα στο κεφαλι..Εγω δεν εχω παιδι, το σημαδεμενο εχω!Ελπιζω στην Κρητη να ειναι πιο ξεκουραστα, τουλαχιστον δε θα γυριζουμε απο δω κι απο κει, τωρα σε μια βδομαδα 3 μερη ηταν πολύ για όλους μας!

Σημερα εχουμε γιατρο, αντε να δουμε τι θα γινει αφου τρωει μονο μεσημεριανο και αβγο.Ολα τα αλλα ουθτε να τα φτυσει.100ml γαλα το πρωι και 100 το βραδυ..Μαλλον τα βαρεθηκε το παιδι, βρωμανε τα παλιουποαλλεργικα, ν δουμε τι θα κανουμε...

Χρονια πολλα στα μωρακια που χρονισαν!!!!Οι τουρτες τελειες ειδικα ο ορθιος gymmy!!!!!

Καλημερα!!!Καλη βδομαδα!Ζουμπουλία οι άλλες κοιμούνται ακομα???

προφανώς...ή θα είναι σε καμια παραλία:roll:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Κοριτσια γυρισαμε χθες απο διακοπες μιας εβδομαδας...Τι διακοπες ειναι αυτες?Τρεμω στην ιδεα οτι εχουμε κλεισει και 10 μερες κρητη απο την αλλη βδομαδα.Και μου το λεγαν διακοπες με μωρο θα πας????Λοιπον, ειμαι πτωμα, ελεγα ποτε να γυρισω στη δουλεια να ξεκουραστω, πηγαμε 3 μερες χωριο στο μεσολογγι, οπου φτανοντας επειδη την εβγαλα απο το καθισμα της εκανε 3 εμετους πανω μου (πανικος!), πεταχτηκα με τον αντρα μου για ενα μπανιο οι δυο μας λευκαδα (τελεια, δεν ηθελα να γυρισω), 4 μερες αρκουδι ηλειας και το σαββατο πατρα για το γαμο του κουμπαρου μας τον οποιο δεν ειδα, δεν εφαγα τιποτα απο τοσα φαγητα που ειχαν, τιποτα λεμε γαμο δεν καταλαβα...ετρεχα πισω απο την Παναγιωτα που ετρεχε να πιασει τα αλλα παιδιακια.Περπαταει πλεον κανονικα γρηγορα μονη της, δεν καθεται καθολου στο παρκο, κλαιει με το που τη βαζω μεσα και εχει και 3 καρουμπαλα στο κεφαλι..Εγω δεν εχω παιδι, το σημαδεμενο εχω!Ελπιζω στην Κρητη να ειναι πιο ξεκουραστα, τουλαχιστον δε θα γυριζουμε απο δω κι απο κει, τωρα σε μια βδομαδα 3 μερη ηταν πολύ για όλους μας!

Σημερα εχουμε γιατρο, αντε να δουμε τι θα γινει αφου τρωει μονο μεσημεριανο και αβγο.Ολα τα αλλα ουθτε να τα φτυσει.100ml γαλα το πρωι και 100 το βραδυ..Μαλλον τα βαρεθηκε το παιδι, βρωμανε τα παλιουποαλλεργικα, ν δουμε τι θα κανουμε...

Χρονια πολλα στα μωρακια που χρονισαν!!!!Οι τουρτες τελειες ειδικα ο ορθιος gymmy!!!!!

δύσκολο με παιδί διακοπές ε;;;εμείς μάλλον δεν θα πάμε κάπου λόγο εξόδων για την βάπτιση που έρχετε..Αρκούδι φοβερά ε;;Κρήτη πήγα πριν ακριβώς 2 χρόνια γαμήλιο ταξίδι..πολυ ωραία αλλά μεγάλο νησί..κάτσαμε 2 βδομάδες και είμασταν όλο στους δρόμους για να προλάβουμε να την γυρίσουμε.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

Καλημέρα!!!

Εμείς περάσαμε ένα δύσκολο σαββ/ριακο...η μικρή ξαφνικά από το μεσημέρι του Σαββάτου μου ανέβασε ψηλό πυρετό τον οποίο ακόμα δεν έχουμε ρίξει τελείως....ξεκίνησε με 38,5 και κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα έφτασε το 39,7!!Τρελάθηκα...ήμουν έτοιμη να την πάω νοσοκομείο αλλά τελικά άρχισε να πέφτει και το γλιτώσαμε....της δίνουμε ανά τρίωρο depon και ponstan εναλλάξ και κάτι γίνεται..χτες το βράδυ δεν της έδωσα την δόση των 1 και στις 4 το πρωί είχε πάλι 39,4...θα την πάω στην παιδίατρο σήμερα να δω τί θα μου πει αν κι απ'το τηλέφωνο μου είπε ότι κυκλοφορούν πολλές ιώσεις,οπότε προσοχή κορίτσια!!Έπρεπε να φτάσουμε 13,5 μηνώνω για να κάνουμε τον πρώτο μας πυρετό!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα!!!

Εμείς περάσαμε ένα δύσκολο σαββ/ριακο...η μικρή ξαφνικά από το μεσημέρι του Σαββάτου μου ανέβασε ψηλό πυρετό τον οποίο ακόμα δεν έχουμε ρίξει τελείως....ξεκίνησε με 38,5 και κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα έφτασε το 39,7!!Τρελάθηκα...ήμουν έτοιμη να την πάω νοσοκομείο αλλά τελικά άρχισε να πέφτει και το γλιτώσαμε....της δίνουμε ανά τρίωρο depon και ponstan εναλλάξ και κάτι γίνεται..χτες το βράδυ δεν της έδωσα την δόση των 1 και στις 4 το πρωί είχε πάλι 39,4...θα την πάω στην παιδίατρο σήμερα να δω τί θα μου πει αν κι απ'το τηλέφωνο μου είπε ότι κυκλοφορούν πολλές ιώσεις,οπότε προσοχή κορίτσια!!Έπρεπε να φτάσουμε 13,5 μηνώνω για να κάνουμε τον πρώτο μας πυρετό!!!

αχ το κοριτσάκι μου περαστικά του...δεν θα είναι κάτι μην ανησυχείς..κυκλοφορούν όντως πολλές ιώσεις..εμείς ευτυχώς μέχρι στιγμή την έχουμ βγάλει καθαρή..παναγιά μου...

Καλημέρα :D

Ποια παραλία...στη δουλειά είμαι κι εγώ:tongue:

Δεν πειράζει, η Κυριακή δεν αργεί και πολύ...Φεύγουμε!!!Μεσσηνία κοντά στο Πεταλίδι!

με όλα τα φαγητά που αραδιάσατε πήρα πολλές ιδέες και επίσης μου άνοιξε η όρεξη! :rolleyes:

Μαριάννα δεν είχα σκεφτεί το πιο απλό. Φετούλα ψωμί με μέλι!!!:roll: Τι πιο απλό και ωραίο?!?!

Κατερίνα, χαρά στο κουράγιο σου. Σε μια εβδομάδα όλα αυτά γυρίσατε? Και μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι!!! Παιδί μου τα μωρά μας πλέον έχουν γίνει αγριμάκια! Εμείς θα αλλάζουμε σημείο ανα εβδομάδα τουλάχιστον. Να δω τι θα την κάνω στο αυτοκίνητο που κλαίει συνέχεια :? Σοβαρά τώρα έχω μεγάλο πρόβλημα! Δεν της αρέσει καθόλου. Εχθές γκρίνιαζε για μια απόσταση 10 λεπτών. Φανταστείτε μέχρι Καλαμάτα τι έχει να γίνει. Το έχω μεγάλο άγχος! :( Εσάς κάθονται τα ζουζούνια?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...