Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσια, καλησπερα!!! δεν σας προλαβαινω λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! ελπιζω να ειστε καλα!!! και τα μωρακια σας!!!

εγω οπως παντα ερχομαι με ερωτησεις !!!! εδω και μερικες μερες ο Θανουλης μου εβγαλε κατι κοκκινιλες στα μπουτακια, πηρα τη παιδιατρο, λεει ειναι εκζεμα... εβαζα κρεμουλα της WELEDA με καλεντουλα αλλα τιποτα.. τωρα προχωρησε το πραγμα, εχει κοκκινο και το ενα μαγουλακι και ολο το ποδαρακι του ειναι πολυ καπως..πολυ αγριο...τη πηρα τη παιδιατρο παλι, λεει να μου φτιαξουν στο φαρμακειο 2 ελοκον και μια μπεπανθολ και να του τα βαζω μια το πολυ 2 φορες την ημερα... επισης φτερνιζεται συνεχεια, λεει η παιδιατρος ειναι αλλεργικο, να του δωσω το σιροπακι αταραξ... μηπως ξερουν οι παλιες μανουλες κατι παρομοιο τους εχει συμβει???? μα να δωσω παλι φαρμακο??? δεν μπορουμε να κοψουμε το σκασμενο το επαντορεν, να παρει και αλλο???

γενικως η παιδιατρος αυτη δινει πολυ ευκολα Ντεπον, γκρινιαζει, δωσε ντεπον λεει...

δεν μου αρεσει αυτο, δεν δινω...

επισης που λεγατε για τα καροτσια, ο δικος μου καθεται κανονικα απο 3 μηνων, μασ επετρεψε η παιδιατρος...ετσι του αρεσει..ασχετα που δεν καθεται σχεδον καθολου, ολο αγκαλιτσες θελει..

εμεις θα στολισουμε το αλλο ΣΚ, αλλα προηγειται μια γενικη ( εμοτιον που χτυπαει το κεφαλι στον τοιχο.)

κρεμουλες θα αρχισουμε απ τον πεμπτο...

Καλησπερα, χαθηκες, προφανως εφυγε η μαμα σου και δεν προλαβαινεις. Εγω πλεον εχω παψει να περνω τον παιδιατρο, γιατι μου εκανε τηλεφωνικη διαγνωση και παντα με παρεπεμπε σε αλοιφες και ετσι περιμενω να δω πως παει και αν δω και χειροτερευει τον καλω για επισκεψη. Εμενα εχει μονιμα κατι ψιλα-ψιλα κοκκινακια στα μαγουλα και ελαφρως αγρια και μου ειχε δωσει μια αλοιφη (φουσιντιν h ή elocon μια απο τις δυο μου ειχε πει αλλα δεν θυμαμαι γιατι δεν την εβαλα γιατι ειχε κορτιζονη) και τον εχω αφησει ετσι τον ασχημομουρη μου σχεδον 3 μηνες.γιατι δεν πας τον μικρο στο ιατρειο να τον δει;

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΞΑΝΘΗ γιατι δεν κανεις καταρχην μια εξεταση για τα γονιδια BRCA1 BRCA2 που ειναι τα γονιδια που ευθυνονται για τον καρκινο του μαστου και ισως και γενικα για τους γυναικολογικους καρκινους?

Εαν βγεις θετικη σε αυτα, κανε αφαιρεση μαστων και υστερεκτομη και μη λυπηθεις ουτε στιγμη. Το κερδος ειναι τεραστιο και με την αποκατασταση που γινεται, δε θα νιωθεις καμμια διαφορα.

Για αυτα τα γονιδια σου λενε ή για κατι αλλο?

...

Καλησπερα και χρονια πολλα στις εορταζουσες

Κασσιανη μου εκτος απο αυτη την εξεταση πρεπει να κανω και αλλη μια γονιδιακη για καρκινο του εντερου αφου απο εκει ξεκινησε και ο καρκινος του μπαμπα μου, το κοστος απο οτι ρωτησα στο Υγεια ξεπερνα και για τις 2 εξετασεις τα 5.000 ευρω αρα πρεπει να μεινει λιγο πισω και σιγουρα δεν προκειται να το σκεφτω οταν προκειται για θεμα υγειας αλλα δεν μπορει να γινει προς το παρον για οικονομικους λογους αφου ''τρεχουν'' αλλα και παλι οταν το ψαξω πιο πολυ θα παρω την αποφαση μου απλα και για μενα ειναι ψυχοφθορο να κανω τετοιες σκεψεις και να κανω ερευνες στο internet πανω σε αυτο , δεν φοβομουν ποτε για τη ζωη μου αλλα απο τοτε που εγινα μαμα δεν θελω με τιποτα να μου συμβει κατι τετοιο ,φαντασου οτι ειμαι καπνιστρια και καπνιζω το καθε τσιγαρο με τυψεις και απο την αλλη δεν μπορω με τιποτα να το κοψω οσες φορες προσπαθησα απετυχα , βεβαια κανενας απο το σοι μου δεν ηταν καπνιστης και ομως ΄΄εφυγαν '' γιατι ειναι κληρονομικο , τελως παντων ας πουμε κατι ευχαριστο δεν νιωθω και εγω καλα να ''φορτιζω'' το καφε μας με τετοιες συζητησεις

Οσον αφορα το στολισμο και εγω λεω αρχες Δεκεμβριου να στολισω δεντρο , ποσο θελω να δω τη φατσα του μπεμπη που θα κοιταει τα λαμπακια να αναβοσβηνουν

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ξανθή όσον αφορά το γονίδιο για τον μαστό εάν είναι θετικό πρέπει να κάνεις αφαίρεση μαστών και ωοθηκών απο όσο ξέρω γιατί έχω και εγώ ιστορικό άστα απο παντού (μαμα, θειες, παππους, γιαγια). Σε καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα πως όταν γίνεσαι γονιός τα σκέφτεσαι όλα. Όμως δεν πρέπει να μας παίρνει απο κάτω πρέπει να είμαστε ΔΥΝΑΤΕΣ να χαρούμε τα παιδάκια μας. Και για το τσιγάρο, εγώ το έχω κόψει απο τότε που έμεινα έγκυος προσπάθησε και θα τα καταφέρεις όλα είναι μια απόφαση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κορίτσια!!!Μπαίνω τις μεγάλες ώρες.Τατιανάκι ο Τάσος μου είχε βγάλει κάπποια στιγμή ένα εκζεμα στο μαγουλάκι κι ένα εκεί που είναι το πουλάκι του όταν τον πήγα στον παιδίατρο μου είπε πως είναι τροφική μάλλον αλλεργία και του έβαλα κορτιζονούχα αλοιφή την fucicort και δεν βρήκα να σου πω την τον είχε πειράξει!!Χρόνια πολλά στα κορίτσια που γιορτάζουν και ναι γίναμε 5 μηνών!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια

Χρονια πολλα στις εορταζουσες.

Τα μωρακια σας απλωνουν τα χερακια οταν τα ζητατε ή οταν πατε να τα παρετε αγκαλια? Ο δικος μου ο μπουνταλας τιποτα ακομα. Να ειναι νωρις λετε?

Εμένα ο δικός μου όταν του κάνω έλα απλά χτυπάει ποδαράκια και χεράκια μιλάμε οτι τρέμει ολόκληρος και μην τυχόν και δεν τον πάρεις σπαράζει!!!Είναι νωρίς πάντως να απλώνει χεράκια αν κρίνω και από τους άλλους 2!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Α να ζήσετε ομορφούληδες!!!!Κοιμάται τώρα;Σου ξυπνάει το βράδυ;

Ευχαριστουμε επισης.

Τωρα κοιμαται αλλα πριν λιγο αρχισε να τσιριζει. Που με καταλαβε το τερας στο σκοταδι και ησυχασε οταν ακουσε τη φωνη μου? Το βραδυ ξυπναει καπου κατα τις 4 και τον θηλαζω. Να δουμε ποτε θα κοιμηθει ολοκληρη νυχτα.

ziZip2.png BhAqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.Χρονια πολλα στις Στυλιανες και τους Στυλιανους.Ο αγ. Στυλιανος ειναι προστατης των βρεφων.Πριν απο 10 χρονια εφτιαξα μια εικονα με τον Αγιο μαζι με την αδελφη μου και τη γιορταζουμε καθε χρονο .φετος θα τη λειτουργησουμε την Κυριακη μεθαυριο.Θα αναψω ενα κερακι για ολα τα μπεμπακια του τοπικ.

Κατα τα αλλα εγω και η μικρη ειμαστε με βηχα ακομα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημερα!!!!

Μπετυ και Ρουλακι ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΑ τα μικρουλια!!!!

Αργ ευχαρηστουμε πολυ για το κερακι!!!!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!!

ο δικος μου απλωνει τα χερακια του οταν θελει κατι μονο, κανενα παιχνιδακι, η πλακα ειναι με αυτον οτι προσπαθει με το δαχκτυλο να πιασει τα σκεδιακια που ειναι στο σεντονι του και αφου δεν μπορει τσαντιζετε

Επεξεργάστηκαν by βαλι

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...