Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.

Expand  

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??οπως σ ειπα για το καπνισμα κλπ..δε ξερω.. 😞 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Διαβαζω, αλλα δυσκολα γραφω, γιατι η Μαριαλενα παθαινει αμοκ μολις με δει στον υπολογιστη! Τοσα παιχνιδια, και δε δινει σημασια!

Τα πραγματα στον εργασιακο χωρο ειναι πολυ ασχημα και θα γινουν ακομη περισσοτερο πιστευω. Οι εργοδοτες εκμεταλλευονται οσο μπορουν την κατασταση, και οι εργαζομενοι δεν εχουν πλεον καμια προστασια απο πουθενα. Αναρωτιεμαι αν θα βγουμε ποτε απο αυτο το τελμα...

Ζηλεψα τη γλυκια κολοκυθοπιτα αλλα οχι το κοτοπουλο!

Σημερα εφτιαξα ενα ελαφρυ γλυκακι, επειδη ειχε περισσεψει φυτικη σαντιγυ απο το παγωτο που ειχα φτιαξει πριν λιγες μερες. Τη χτυπησα στο μιξερ, προσθεσα ενα γιαουρτι, και την εβαλα πανω απο πτι μπερ ολικης αλεσης σ΄ενα πυρεξακι. Μια ωρα στην καταψυξη να σφιξει, και μετα προσθεσα γλυκο βυσσινο. Ωραιο εγινε, θυμιζει cheese cake αλλα με πολυ λιγοτερες θερμιδες!

Μαρια εισαι καλυτερα? Οι αμυγδαλιτιδα δεν ειναι κολλητικη. Εφοσον συμβαινει μια φορα ετησιως, δε χρειαζεσαι επεμβαση, αλλα αντιβιωση γιατι το πυον ειναι επικινδυνο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lisa09 είπε:
Αχ Παναγιτσα μου μ΄αυτες τις κολοκυθοπιτες σημεραααα!!!!!!!!!!

Αν ημουν εγκυος... θα ειχα προβλημα τωρα!!!! :rolleyes:

:confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:τι να πω που μπηκα λιγο τωρα το πρωι να σασ διαβασω και διαβαζω για κολοκυθοπιτεσ,τυροποιτοειδη,κοτοπουλακια και στο τελοσ μου πασαρετε και να μια φωτο με να μια τουρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μμμ...και αρχισα και ψιλοδιατροφη.....ευτυχωσ ινσουλινεσ οχι!!!!!!παντωσ επαιξαν ρολο και τα λιγα κιλα που πηρα και η κατασταση δεν ηταν τοσο χαλια..

αυτα!!!!!

αννακι κουραγιο κοπελα μου και μονο κουραγιο!!!!!!!!!πηγαινε τισ διακοπουλεσ ,γεμισε μπαταριεσ και γυρνα δρυμητερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρινακι χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φατσακι να χαιρεσαι το ομορφο φατσονι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονο!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Παλι καιγεται η βορειοανατολικη αττικη. Απο το μπαλκονι μου βλεπω την Πεντελη μεσα σε συννεφο καπνου και τα ελικοπτερα να πηγαινοερχονται. Αποπνικτικη η ατμοσφαιρα, γεματη αποκαϊδια. Καινε και το τελευταιο πρασινο που εχει απομεινει γυρω απο την τσιμεντουπολη...

age.png age.png

TARA είπε:
Παλι καιγεται η βορειοανατολικη αττικη. Απο το μπαλκονι μου βλεπω την Πεντελη μεσα σε συννεφο καπνου και τα ελικοπτερα να πηγαινοερχονται. Αποπνικτικη η ατμοσφαιρα, γεματη αποκαϊδια. Καινε και το τελευταιο πρασινο που εχει απομεινει γυρω απο την τσιμεντουπολη...

Oχι πάλι ρε γμτ...:(:(:(:( Πάντως εμείς για ακόμη μια φορά σκεφτόμαστε την εσωτερική μετανάστευση...Δε μας δένει τίποτα πια με την Αθήνα...

Κωνσταντίνα να σου ζήσει ο Παναγιωτάκης σου!!:):):):):)

Μαρινάκι πολύχρονη!!:):)

Το Καρόλι έχει κρυώσει μάλλον και κάνει διάρροιες. Επίσης τρώει ελάχιστα...:(:(:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα....ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!

μαύρο σαββατοκύριακο πάλι για την Αθήνα γμτ!!έλεος πια με τις φωτιές

Πόλα μου μακάρι να μπορέσετε και να φύγετε...και μακάρι όλοι να περνάμε καλύτερα,αυτό με τα οικονομικά με σφίγγει σαν γόρδιος δεσμός που σκάω κάθε μέρα αλλά προσπαθώ να ξεχαστώ,ανησυχώ πολύ

εμείς εδώ έχουμε αεράκι και το απόγευμα θα πάμε για μπάνιο

η μικρή μου σιχαίνεται το αβγό,πειράζει να μην το τρώει;το ψάρι της αρέσει πάντως,χτες έφαγε πρώτη φορά

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?χτεσ παντρευονταν αλλη μια πολλη καλη μου φιλη...ηταν πολυ ωραιοσ γαμοσ...φυγαμε κατα τισ 3 ,κοιμηθηκαμε 4 και 8το πρωι το αγγελικακι πανω!!!!!!!!!!!!ε την πηρα και πηγαμε εκκλησια ,για να αφησουμε τουλαχιστον τον πατερα να κοιμηθει....

TARA είπε:

οχι παλι ρε παιδι μου!!!!!τι να πω....τα βλεπα και χτεσ στην τηλεοραση...μονο οργη και αγανακτηση σου βγενει...

θυμαμαι και περσυ μαριαννα που μασ περιεγραφεσ την κατασταση....

καθε χρονο τα ιδια...:(:(:(

Pola είπε:

Το Καρόλι έχει κρυώσει μάλλον και κάνει διάρροιες. Επίσης τρώει ελάχιστα...:(:(:(:(

περαστικακια στο καρολινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το φαινομενο ανεργια χτυπησε και την δικια μασ πορτα....

βγηκε προχτεσ λεει ο χρυσοχοιδησ και ανακοινωσε οτι τερμα οι ανανεωσεισ των εποχικων δασοπυροσβεστων....

φτανει που πριν τισ εκλογεσ ανακοινωναν οτι το 8μηνο θα γινει 12μηνο !!!!!!!:mrgreen:παλια ηταν 4μηνο οταν πρωτοπηγε ο αντρασ μου ,καθε εκλογεσ ελεγαν για μονιμοποιηση τωρα μην πω τι!!!!!!!:mad::mad::mad:

τελοσ παντων...

καλη κυριακη σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Μαρινάκι πολύχρονη κοριτσάρα μου να σαι γερή και ευτυχισμένη! Το θηρίο που καλά είναι μέχρι το επόμενο χουνέρι που θα μας κάνει...σήμερα μπουκώθηκε και πνίγηκε με το ψωμί κ πάλι μαζεύα εμετούς :?

Ειρήνη λυπάμαι για τον άντρα σου...ευτυχώς ΄που έχει κ άλλη δουλειά όμως οπότε δεν μένετε τελείως ξεκρέμαστοι!:?

Μαρία να σου ζήσει η νεοφώτιστη....έλπίζω να πήγαν όλα καλά κ να είσαι εντάξει με τις αμυγδαλές κ να το χάρηκες το μυστήριο!:D

Σήμερα κλείνει το πρωτο χρόνο της ζωής της κ η μικρή της κουμπάρας μου κ θα πάμε στο παρτάκι τους το απόγευμα θα ξεσαλώσει η δικιά μου της αρέσει να ναι παρέα με παιδάκια! :mrgreen:

Και αύριο Δευτέρα,πίσω στη δουλειά κ για να δούμε τι θα γίνει...Χριστίνα οι μόνες ώρες που ηρεμώ είναι μεσημέρι γι'αυτό δεν σε έχω πάρει ακόμα.....:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Ελεγα πως ησυχασα λιγο που λειπουν τα 2 παιδακια μου στο χωριο αλλα εχθες το βραδυ με πηρε τηλ ο πεθερος μου οτι στο διπλανο χωριο πηρε φωτια και να εχουμε το νου μας στο τηλ μηπως χρειαστει να παμε να τους παρουμε.τελικα τη σβησανε κατα τις 7 το απογευμα και θα εμενε ολη τη νυχτα πυροσβεστικο σε περιπτωση αναζοπυρωσης!Με το ενα ματι ανοιχτο κοιμομουν σημερα απο την αγωνια!Κατα τα αλλα ολα μια χαρα!Μονο τη Ζεστη δεν υποφερω αλλο!Και πρεπει να βγω και για δουλειες εξω!:confused:

Fatsaki-Nadine-dudu να χαιρεστε τα μωρακια σας και να ειναι χιλιοχρονα!

Μαρακι να σου ζησει και η νεοφωτιστη Αλεξανδρα-Μαρινα!Και τα δυο ονοματα τελεια!

Φιλια κοριτσια!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα, κορίτσια..!!

Ευχαριστώ και πάλι για τι ευχές σας, περάσαμε πολύ όμορφα, παρά τη ζέστη..!

Μαρινάκι, χρόνια πολλά..!!

Μαράκι, να σας ζήσει το φατσάκι...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΕΡΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ;;ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ:rolleyes::rolleyes:ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΡΙ ΜΑΣ..ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι να σασ ζησει η νεοφωτιστη!!!!!!να την χαιρεστε και να ειναι ολη τησ η ζωη γεματη απο υγεια και ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..να χαιρεστε και προχτεσ το δευτερο ονοματακι τησ!!!!!!!!ελπιζω να εχεισ γινει πλεον καλα και να χαρηκεσ την βαπτισουλα!!!!

βρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω...απο προχτεσ που μετριεμαι για το ζαχαρο πανω απο 98 δεν εχω ανεβει.....και μαλιστα μετα απο γλυκο πηγε 87 και 72!!!!!!!!!????!!δεν ειναι περιεργο?δεν ξερω....ισωσ τηλ στο ντοκτορι...

αλλα και περσυ στα ιδια ημουν...

αλλα και στο ιατρειο που μου το μετρησε (ειχα φαει την υπολοιπη φρουτοκρεμα τησ αγγελικησ..χε χε)ηταν 97 !!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

zoumpoulia09 είπε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΕΡΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ;;ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ:rolleyes::rolleyes:ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΡΙ ΜΑΣ..ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

Συμπεθερούλα, κάναμε πρόβες με τον αναπτήρα τραγουδώντας το happy birthday, αλλά δεν είχε όρεξη, έπιανε τη φλόγα...!! Μην ανησυχείς, τον πρώτο χρόνο σβήνει η μαμά το κεράκι...!! Θα βρεις πολλά δείγματα από τούρτες, εγώ δεν είχα ποιά να πρωτοδιαλέξω...!!

IRINI83 είπε:
καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι να σασ ζησει η νεοφωτιστη!!!!!!να την χαιρεστε και να ειναι ολη τησ η ζωη γεματη απο υγεια και ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..να χαιρεστε και προχτεσ το δευτερο ονοματακι τησ!!!!!!!!ελπιζω να εχεισ γινει πλεον καλα και να χαρηκεσ την βαπτισουλα!!!!

βρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω...απο προχτεσ που μετριεμαι για το ζαχαρο πανω απο 98 δεν εχω ανεβει.....και μαλιστα μετα απο γλυκο πηγε 87 και 72!!!!!!!!!????!!δεν ειναι περιεργο?δεν ξερω....ισωσ τηλ στο ντοκτορι...

αλλα και περσυ στα ιδια ημουν...

αλλα και στο ιατρειο που μου το μετρησε (ειχα φαει την υπολοιπη φρουτοκρεμα τησ αγγελικησ..χε χε)ηταν 97 !!!!!!

Ειρηνάκι, δεν είμαι ειδική, καλό δεν είναι αυτό, όμως;

Για ρώτα και το γιατρό...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και για τις ευχές σας για το μωρό μου!:D

Ευτυχώς ήμουν καλά από την Παρασκευή και έτσι πρόλαβα να ετοιμάσω τα πάντα μέσα σε μια μέρα :rolleyes: Φυσικά δεν το συζητώ για το τι κούραση έχω περάσει :| Δεν πειράζει χαλάλι!!! Lisaki ο γιατρός μου είπε ότι καλύτερα το μωρό μακριά για λίγες μέρες γιατί δεν ήταν σίγουρος αν πρόκειται για ίωση ή για κρυολόγημα! Έπρεπε να κάνω καλλιέργεια. Καλά τώρα, που καιρός για τέτοιες πολύτέλειες! Πίνω ακόμα αντιβίωση! Κλαψ!!!

Από τις 6 που φτάσαμε στην εκκλησία έως να τελειώσει το μυστήριο η μικρή μου δεν σταμάτησε να κλαίει απαρηγόρητη. Τρόμαξε πολύ και με έψαχνε συνέχεια! Δεν πήγαινε σε κανένα άλλο εκτός από εμένα και τον μπαμπά της και όπως καταλαβαίνετε δεν στάθηκα ούτε για ένα λεπτό. Ακόμα και μετά στο τραπέζι μόνο μαζί μας ήθελε να είναι, ούτε γιαγιάδες ούτε κανέναν :rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused: πρώτη φορά το κάνει αυτό.

Ευτυχώς όλα ήταν οργανωμένα και δεν είχαμε ευτράπελα!

Οι μπομπο μας αρέσαν πολύ και επίσης το τραπέζι ήταν καταπληκτικό, αφού τα φαγητά ήταν υπέροχα και ο χώρος πολύ μοντέρνος και προσεγμένος!

Το ονοματάκι μας...ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΝΑ. Την ίδια μέρα είχαμε και γενέθλια και γιορτή το 2ο ονομά μας!!!

Θα βάλω φωτό προσεχώς για να μας καμαρώσετε :tongue::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χριστίνα μου, τι να πω τώρα, υπομονή, κανείς δεν πάει χαμένος. Θα βρεθεί κάτι άλλο να είσαι σίγουρη!:)

Χρόνια πολλά σε όσα μωράκια γιορτάζανε αυτό το ΣΚ.

Παλλά φιλιά!!!!!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα σε ολες!!

Φατσακι να σου ζησει η κορουλα σου να ειναι γερη και καλοφωτιστη!!

Ναντιν να σου ζησει και σενα το μωρακι σου!!

Εμας η βδομαδα ξεκινησε καταπληκτικα πρωι πρωι η μικρη δεν ξερω πως αλλα κατεβασε το καγκελο απο το παρκο και οπως το κρατουσε να σου την φαρδια πλατια στο πατωμα. Την πηγα στο παπαγεωργιου που εφημερευε -ευτυχως ηταν νωρισ και μολις ειχε ξεκινησει η εφημερια και εξυπηρετηθηκα πολυ καλα- και μου ειπαν πως ολα καλα μας εκαναν και ακτινογραφια και 48 ωρες επιφυλακη. Βεβαια ειναι μια χαρα δεν εχει μεχρι αυτη την στιγμη τιποτα αλλα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα. Επισης η μεγαλη μαλλον κανει ζηλιες δεν ξερω απο την ωρα που γυρισαμε απο το νοσοκομειο και μας ειδε αγκαλια να γυριζουμε συνεχεια θελει να εχω εκεινη αγκαλια.. τι να πω...

Ελπιζω εσας να ξεκινησε καλυτερα η εβδομαδα..

Χριστινα υπομονη..και μεις τα περιμενουμε το μαγαζι που δουλευει ο αντρας μου παει απο το κακο στο χειροτερο..θα δειξει..μονο την υγεια μας να εχουμε καιμολα τα αλλα αντιμετωπιζονται..

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...