Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέραααααααααααα

μου λειψατε... επιτελους εχω νετ στο νησι.. ελπιζω να σας διαβασω αυριο και να γραψω και γω....

φιλια σε ολες

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

αχ βρε χριστινακι μου κουραγιο...ευχομαι πολυ πολυ συντομα να βρεθει κατι αλλο για τον αντρα σου ή να παρει τα πανω της η εταιρια και να συνεχισουν την δουλεια τους οι εργαζομενοι

τι να πω δυσκολες μερες περναμε

σημερα πρωτη μερα εκπτωσεων βγηκα μια βολτα στην αγορα και τα μαγαζι αδεια....]εχουν σφιξει οι τσεπες μας κι εγω μονο για τον μικρο ψωνισα λιγα ρουχακια

για μενα οτι ειδα μου φαινοταν ακριβο....

υπομονη για ολους

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αννουλα μου αγαπη μου!!!!

μην ακουω χαζα και προβληματα εεεε!!!!!!!!!!!!!

λοιπον ασε το Σταυρο και την Ασπροβαλτα και ελα προς Καβαλα μερια

θεικη παραλια στους αμμολοφους στην Περαμο

πεντακαθαρη ρυχη οι πρεπει για την Ζωουλα μας!!!

απο 1 εως 20 Αυγουστου θα ειμαστε κι εμεις εκει!!!!!!!!!!!!

επισης κοντα στο Σταυρο εχει ενα μερος που λεγεται Ολυμπιαδα οπυ εχω ακουσει για τις καταπληκτικες παραλιες που εχει αλλα πρεπει να ξερεις πως να πας

εμεις καποτε ψαχναμε αλλα....δεν την βρηκαμε

Κατερινα

ασε κι ο δικος μου περνει το τηλεκοντρολ αλλαζει καναλια κλεινει την τν και λεει"ααα" με εκπληξη

και μαλιστα περνει το τηλκντρλ απο την τν της κρεβατοκαμαρας και ξερει οτι δεν ειναι απο την τηλεοραση του σαλονιου και παει μεσα να ανοιξει την τηλεοραση

επισης λεει ναι στο τηλεφωνο και χα χα κανει πως γελαει...το καθαρματακι

με το θηροτηλεφωνο να δειτε τι χαμος γινεται

του το δινω και μας ακουει ολη η γειτονια

φωναζει ναι!!!! ναι!!!!

Διαφημίσεις

Αννα εχεις πμ

επισης και διπλα στην Περαμο ειναι η Ηρακλειτσα κι εκει ειναι ωραια για μπανιο και για να μεινεις

επισης να παρεις μαζι σου κρεμουλα για τα κουνουπια γιατι γινεται χαμος!!!

Νadinaki μου να τα εκατοστησετε...Να είναι γερός και καλότυχος..

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημερα κοριτσια!Εχω ξυπνησει απο τις 5 παρά πάλι λογω Παναγιωτας....Εχω απογοητευτει πια, που θα παει αυτη η κατασταση?Τρεις μερες σερι κουτουλαω...Τελικα την αφησα και ξανακοιμηθηκε μονη της μετα απο καμια ωρα και τελικα 7 που πηγα να την ξυπνησω κανω ενα ετσι στο παμπερς και τι να δω ενα σωρο σκατο....Ξυπνησε η κυρια, εχεσε, ξανακοιμηθηκε!Κατα τ'αλλα πηγα χθες να της παρω κατι παπουτσακια αλλα εβαλε κατι κλαματα μεσα στο μαγαζι και τελικα μεσα στον πανικο τα πηρα μικρα.Θα παω να τ'αλλαξω σημερα, φτασαμε στο 20 νουμερο! Εδω στη δουλεια χθες εκανα πολεμο με το boss για τι μειωμενο.Δεν ηθελε να μου το δωσει με τιποτα, λες κι εχει δουλεια...μυγες βαραμε!Τελικα του πεταξα ενα "ειναι νομος και πρεπει να το παρω" και συμφωνησαμε να δουλευω 9-4 αντι για 8:30-4:30.Σημερα ελπιζω να μου δωσει και το δωρο του ΠΑΣΧΑ....οχι τιποτα αλλο φευγουμε αυριο για καμια βδομαδα..

χριστινα στενοχωρηθηκα πολυ για σας.Ευχομαι να βρει κατι καλυτερο γρηγορα.Τα εχουμε περασει κι εμεις με τον πατερα μου που εκλεισε μαγαζι 30 χρονων και τωρα καθε τρεις και λιγο αγωνια αν θα ανανεωθει η συμβαση του στο δημο...και κοντευει 60 χρονων!

Αννα μην το σκεφτεσαι καν για παραιτηση, δεν ακους τι γινεται?Τρελαθηκες παιδι μου?

Καλημερα

Σας διαβασα αλλα βλεπω οτι ολες εχετε ψιλοπροβληματακια!Κοριτσια κρατατε γερα γιατι δεν βγαινει αλλιως!τι να πω!δυσκολα τα πραγματα!

Χριστινακι πολυ λυπαμαι για τον αντρα σου!Τουλαχιστον να τον απολυσουν κανονικα και να του δωσουν αποζημιωση αλλα και για να μπει στο ταμειο!Υπομονη!

Φατσακι περαστικα!με το καλο αυριο η βαπτιση σας!περιμενουμε φωτο!

Μαριαλενα αντε τυχερουλα απο σημερα διακοπες ε;καλα να περασεις κοριτσακι στην αδεια σου!

Κασσιανη,Eudokia86, Ειρηνη(Πειραιωτισα) και nadine να τα χαιρεστε τα μπεμπακια σας!Να ειναι χιλιοχρονα και τυχερα στη ζωη τους!

Μπεττουλα αν και τα ειπαμε στο τηλ.σου ευχομαι και απο εδω να τα χιλιασει ο Γιαννης σου και ναι συμφωνω με την Αννουλα!Αντε βαλτε μπροστα την κορη να την βαπτισω!Θα κανουμε ενα γλεντι στην Παρο τρικουβερτο!Μονο με καλαματιανα ομως και τσαμικα!Αντε και κανενα μπαλο!:mrgreen:Θα καλεσω ολο το τοπικ σαν νονα εχω το δικαιωμα ε;):tongue:

Εμας τα νεα μας τα ιδια!εκτος του οτι πρωι πρωι εμαθα οτι εκοψαν την επιδοτηση ενοικιου για φετος (και σιγα μην τα ξαναδωσουν)και νευριασα κατα τα αλλα εδιωξα για χωριο τα 2 απο τα 4 και εχω ηρεμησει!φιλιααααααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Οκ δεν έχω νέα να σας πω Χριστίνα θα σε πάρω εντός της ημέρας...αν δεν λύσω τα προβλήματα της δουλειάς σύντομα μπορεί να πάθω κ τίποτα....νοιώθω συνεχώς ότι μου έχει ανέβει η πίεση κ πονάει κάθε μέρα το κεφάλι μου το βράδυ! Αυτά σας χαιρετώ! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος προς το παρόν δείχνει να μην έχει κάτι στο ματάκι,ούτε υπερμετρωπία...αν συνεχίσει όμως να φεύγει το ματάκι πιο συχνά ή με μεγαλύτερη γωνία θα πρέπει να πάμε σε παιδοφθαλμίατρο στην Αθήνα και ίσως χρειαστεί και χειρουργείο:cry: πάντως μας άκουσε όλο το κέντρο από τα κλάματα (αυτές οι σταγόνες τσούζουν)...τρόμαξε η γιατρός να του μετρήσει τα μάτια:rolleyes: κάτσαμε 2,5 ώρες εκεί...και μετά για καφέ στην πλατεία Γεωργίου και λίγα ψώνια για μένα:tongue:

Χριστίνα μην στεναχωριέσαι κάτι θα γίνει...ίσως βρει μια νέα και καλύτερη δουλειά...σκέψου αισιόδοξα για να πάνε τα πράγματα καλά;)

Χρόνια πολλά σε όλα τα μωράκια που χρονίσανε, να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα:-D

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινα

ασε κι ο δικος μου περνει το τηλεκοντρολ αλλαζει καναλια κλεινει την τν και λεει"ααα" με εκπληξη

και μαλιστα περνει το τηλκντρλ απο την τν της κρεβατοκαμαρας και ξερει οτι δεν ειναι απο την τηλεοραση του σαλονιου και παει μεσα να ανοιξει την τηλεοραση

επισης λεει ναι στο τηλεφωνο και χα χα κανει πως γελαει...το καθαρματακι

με το θηροτηλεφωνο να δειτε τι χαμος γινεται

του το δινω και μας ακουει ολη η γειτονια

φωναζει ναι!!!! ναι!!!!

καλα βατραχακι ολα τα λεφτα ειναι αυτο το παιδι...συνεχεια γελαω με τα κατορθωματα του!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Οκ δεν έχω νέα να σας πω Χριστίνα θα σε πάρω εντός της ημέρας...αν δεν λύσω τα προβλήματα της δουλειάς σύντομα μπορεί να πάθω κ τίποτα....νοιώθω συνεχώς ότι μου έχει ανέβει η πίεση κ πονάει κάθε μέρα το κεφάλι μου το βράδυ! Αυτά σας χαιρετώ! :rolleyes:

αχ βρε αννακι προσπαθησε να μην σε παιρνει απο κατω....που θα παει ,θα φτιαξει η δουλιτσα!!!!!

να σκευτεσαι θετικα (τισ διακοπουλεσ σασ)και οτι θα πασ και θα ξεσκασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ταρονι δεν εχει να εμφανιστει μερεσ?μαλλον θα διακοπαρει ε?

κατα τισ 2 εχω ραντεβου με τον ενδοκρινολογο...για να δουμε!!!!!

μαντινοπακι πολυ καλα τα νεα σασ!!!!μονο που ταλαιπωρηθηκε λιγο ο μικρουλησ...αλλα τι να κανεισ!!!

κανενα νεο απο τον ξαδελφο?ευχομαι ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνη πειραιωτισσα μασ ελειψεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περνασ!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

γεια σας κοριτσια...

δεν ξερω, αλλα οι εποχες ειναι που ειναι δυσκολες και ... "καπως", αλλα απ΄οτι φαινεται θα δυκολεψουν ακομη περισσοτερο!!!

τις τελευταιες μερες, δεν ακουω τιποτα αλλο απο απολυσεις, απο λουκετα που βαζουν εταιριες, απο δανεια, καρτες που δεν εξοφλουνται...

μου εχει χαλασει ολη η διαθεση!!!!

οποτε... ας βαστηξουμε γερα μη μας παρει απο κατω γιατι δεν "μας παιρνεϊ"

τεσπα... αλλαγη θεματος!!!

ας πουμε κατι πρωτοτυπο για μας! τι μαγειρεψατε σημερα ??? :tongue:

εγω κοτοπουλακι με παπρικα και ριζοτο παρμεζανα!!

φυσικα εγω θα φαω κοτοπουλακι βραστο με σαλατα ντοματουλα!!!:(

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...