Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια...

προσπαθησα πολλες φορες να συνδεθω σημερα αλλα το site σερνοταν!

πριν που τα καταφερα και εγραψα ενα κατεβατο... με πεταξε εξω :evil:

Αννα... θετικη σκεψη και ολες οι αναποδιες θα κοπουνε μαχαιρι!!!!!!

Μαντι.. μην ανησυχεις! Σε πολλα μωρακια το ματακι τους "φευγει" λιγο, αλλα αυτο αποκαθισταται απο μονο του με την παροδο του χρονου!!!:)

Ειρηνακι... πως πας εσυ με την κοιλουμπα και τις ζεστες ???

Φατσακι... πως εισαι? Ολα θα πανε καλα το Σαββατο με τη βαπτιση, εσυ θα εισαι περδικι και ελπιζω να μη χρειαστεις την επεμβαση τελικα!! Αλλα να σε ρωτησω κατι? Γιατι αφησες τη μικρη στη μαμα σου? Αφου η αμυγδαλιτιδες δεν ειναι κολλητικες... ή ειναι ? :confused:

Κατερινα, ποναει η εξαγωγη του φρονιμητη? Εχω και εγω να κανω δυο για να μην πω τρεις, αλλα δεν το παιρνω αποφαση!!! Φοβαμαι απιστευτα τους οδοντιατρους!!!! :(

Στο μεταξυ, εχω γινει λαστιχο εδω μεσα να κυνηγαω, να σηκωνω, να τρεχω πισω απο τον μικρο!!!

Στα πια απιθανα σημεια του σπιτιου παει και μπλεκει!!!

Τι εκπαιδευτικα παιχνιδια σου λενε ?? Τι πιο ενδιαφερον απο ενα ντουλαπι, απο μια πριζα, απο το σκουπιδοντενεκε ???? :mad::mad:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lisa δεν ποναει η εξαγωγη αφου σου κανουν ενεσεις αναισθησιας βρε!Αμα τα ξερηζωναν ετσι τα δοντια....εγω σημερα στον ουρανισκο μου ποναω λιγο απο την ενεση μαλλον και βασικα νιωθω σαν κρυωμενη μαλλον επειδη οι ριζες του φρονιμιτη ηταν κοντα στο εγμωριο.

Πηγαινε βγαλτους γιατι αν φτασεις στο σημειο να πονας οπως εγω τις τελευταιες 3 μερες, θα το πιασεις και θα το τραβας μονη σου!!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου ελπίζω να είστε όλες καλά και όσες δεν είστε όπως είπε και το Λιζάκι να σκέφτεστε θετικά κι όλα θα πάνε καλά!!!!

Ευχέλαιο θέλουμε κι εμείς μιας και 2 μου θείες(αδελφές της μαμάς μου) με διαφορά 15 ημερών χτύπησαν τα πόδια τους τη μία τυην πήρε αεροπλάνο για Αθήνα κι η άλλυη νοσηλεύτεται στο νοσοκομείο της Σύρου οπου έκανε και εγχείρηση μιας και έσπασε το αστράγαλό της η μαμά μου θα πάει Σύρο σήμερα γιορτάζει και ο αντρούλης μου αλλά δεν θα κάνουμε τίποτα θα κόψουμε μια τούρτα μεταξύ μας κι αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε κι ένα παρτάκι για μπαμπά και γιο!!

Ο μικρούλης μας έχει τρελλάνει εντελώς χορεύει κάνει στροφές σκαρφαλώνει,λέει μαμά μπαμπά μας φιλάει κάνωντάς μααααα,μιλάει στο τηλέφωνο"ναι ναι και ντα δηλαδή γεια" εχθές μου έδινε τη βούρτσα να τον χτενίσω και το έκανε και μόνος κάνουμε μουουο την αγελάδα ,παπαπα το παπάκι είναι αποθέωση το άτιμο κι εγώ λιώνω λες και δεν τα έχω ξαναβιώσει!!!!

Σας φιλώ όλες!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

καλησπερα κοριτσια...

προσπαθησα πολλες φορες να συνδεθω σημερα αλλα το site σερνοταν!

πριν που τα καταφερα και εγραψα ενα κατεβατο... με πεταξε εξω :evil:

Αννα... θετικη σκεψη και ολες οι αναποδιες θα κοπουνε μαχαιρι!!!!!!

Μαντι.. μην ανησυχεις! Σε πολλα μωρακια το ματακι τους "φευγει" λιγο, αλλα αυτο αποκαθισταται απο μονο του με την παροδο του χρονου!!!:)

Φατσακι... πως εισαι? Ολα θα πανε καλα το Σαββατο με τη βαπτιση, εσυ θα εισαι περδικι και ελπιζω να μη χρειαστεις την επεμβαση τελικα!! Αλλα να σε ρωτησω κατι? Γιατι αφησες τη μικρη στη μαμα σου? Αφου η αμυγδαλιτιδες δεν ειναι κολλητικες... ή ειναι ? :confused:

Κατερινα, ποναει η εξαγωγη του φρονιμητη? Εχω και εγω να κανω δυο για να μην πω τρεις, αλλα δεν το παιρνω αποφαση!!! Φοβαμαι απιστευτα τους οδοντιατρους!!!! :(

Στο μεταξυ, εχω γινει λαστιχο εδω μεσα να κυνηγαω, να σηκωνω, να τρεχω πισω απο τον μικρο!!!

Στα πια απιθανα σημεια του σπιτιου παει και μπλεκει!!!

Τι εκπαιδευτικα παιχνιδια σου λενε ?? Τι πιο ενδιαφερον απο ενα ντουλαπι, απο μια πριζα, απο το σκουπιδοντενεκε ???? :mad::mad:

Αχ αυτός ο σκουπιδοτενεκές εφιάλτης μου έχει γίνει όλο εκεί είναι πετάει ο τι βρει μπροστά του από τα παιχνίδια των μεγάλως ανοίγει τα συρτάρια με τα ρούχα και "νοικοκυρεύει" μόλις ακούσει την πόρτα της τουαλέτας τρέχει μέσα κι εγω από πίσω είτε να κλείνω πόρτες είτε συμμαζεύοντας το χάος που αφήνει πίσω του!!!

Άσε που αυτές τις μέρες δεν θέλει να κάνει μπάνιο κλαίει σπαρακτικά και δεν ξέρω τι να κάνω μιας και σηκώνεται όρθιος και φοβάμαι μην χτυπήσει γινόμαστε και μούσκεμα!!!!

Στη θάλασσα πάντως τρελλαίνεται άρα δεν τον ενοχλεί το νερό μάλλον κάτι άλλο του φταίει,βγάζουμε και δόντια έσκασε η μύτη από έναν τραπεζίτη και είχαμε πάρτι!!!Με το βυζί λατρεία θάλω να σταματήσω και δεν μπορώ το ξένο γάλα ούτε να το φτύσει αγκαλιά να έχουμε το βυζί και δεν μας νοιάζει τίποτα!!!!Ουφ τι ξενύχτιιιιιι!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Καλησπέρα από τα πανέμορφα Χανιά!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια καλύτερα!!!:):)

Δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα posts, αλλά από την τελευταία σελίδα κατάλαβα ότι το fatsaki έχει αμυγδαλές??? :(:(:(Πολλά΄πολλά περαστικά!!!

Αννούλα και εμείς μείναμε από μπαταρία, ευτυχώς στο parking του ξενοδοχείου!!!

Κατά τ' άλλα όλα είναι μια χαρά, απίστευτη ζέστη και άπνοια, η Κάρολ μια χαρά με τη θάλασσα και ο βαγγέλης δεν ξεκολάει από την πισίνα (όταν δεν είμαστε στη θάλασσα) Α, και δεν περπατάμε ακόμη...:(:(:(

Φιλιά πολλά πολλά!!:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

ααααααχχχχ!!! :) αυτα ειναι!!!!!!

Πολινακι... καλα να περνατε και απολαυσετο οσο γινεται περισσοτερο!!!

αλοιμονο απο μερικους μερικους... που θα τους φαει η ... κλεισουρα εντος Αττικης ΚΑΙ τον Αυγουστο... :mad:

Μπετουλα, να χαιρεσε τον αντρα σου... και ολους τους αντρες σου φυσικα (και δεν εχεις και λιγους :tongue: )

υπομονη με το... βυζι! τι να κανουμε ? αφου αυτο του αρεσει και ειναι και οτι καλυτερο για εκεινον... χαλαλι του!!

εχω σκασει στα γελια με τον μικρο!!

καθε φορα που δειχνει μια διαφημιση για τα aroxol (εντομοκτονα) τα παιρνει κρανιο!!!

σηκωνεται ορθιος, παιρνει αγριο και νευριασμενο υφος και φωναζει ντα ντα ντα ντααααααααα!!! και χτυπαει και το χερι!!!!

και αυτο γινεται απο χθες, καθε φορα που τη βλεπει!!!! :mrgreen::mrgreen:

7hWqp3.png

Έλα Λιζ, επανήλθε η υπογραφή σου...

Έχω άσχημα νέα, βάρεσε κι από δω μεριά η "κρίση"... σε μερικές μέρες θα είναι άνεργος κι ο άντρας μου :cry:

Είμαι να σκάσω, δεν με χωράει ο τόπος!

WN6Op3.png

Έλα Λιζ, επανήλθε η υπογραφή σου...

Έχω άσχημα νέα, βάρεσε κι από δω μεριά η "κρίση"... σε μερικές μέρες θα είναι άνεργος κι ο άντρας μου :cry:

Είμαι να σκάσω, δεν με χωράει ο τόπος!

οχι ρε γμτ!!!!! :|

ειναι 100% σιγουρο αυτο Χριστινακι ? ποτε το μαθατε... και γιατι ???

τι του ειπανε ???

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Το γιατί είναι κοινή λογική... Οι εκδόσεις δεν τσουλάνε, τα έξοδα αυξάνονται κι οι πωλήσεις μειώνονται. Χτες το μάθαμε, σήμερα τους είπαν ότι σε καμιά 10αρια μέρες θα τους ανακοινωθεί τι ακριβώς θα γίνει (μάλλον νομικά τερτίπια για να γλιτώσουν τις αποζημιώσεις). Αν γίνει παύση εργασιών, στην ουσία μπαίνει σε αδράνεια η εταιρία κι ο εργαζόμενος δεν απολύεται, δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, δεν μπαίνει ταμείο ανεργίας, κάθεται και περιμένει...

Ναι σίγουρο είναι, το περίμεναν καιρό αλλά ήλπιζαν σε θαύμα...

WN6Op3.png

αχ ασε λιζακι πολλη ζεστη λεμεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν πειραζει ομωσ...ειναι για καλο σκοπο!!!!!;)

Γειά σας κορίτσια:D

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με οφθαλμίατρο για να δει τα ματάκια του πιτσιποπάκου...κάποιες φορές το ένα φεύγει προς τα έξω ή προς τα πάνω...:confused: ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...:?:cry:

Δυστυχώς στην Πάτρα δεν υπάρχει παιδοφθαλμίατρος:confused::confused::confused: και θα πάμε σε σκέτο οφθαλμίατρο...αν χρειαστεί κάτι ίσως ανέβουμε Αθήνα...:confused::confused::confused: στο τηλέφωνο πάντως που μίλησα με την γιατρό χθες για να κλείσω το ραντεβού μου είπε ότι στο 90% των περιπτώσεων δεν είναι κάτι, απλά δεν έχουν ωριμάσει τα νεύρα του εγκεφάλου που κινούν τους οφθαλμούς...μακάρι...

Θα κάτσουμε αρκετή ώρα γιατί μου εξήγησε ότι πρέπει να του βάλει κάποιες σταγόνες στα ματάκια και μετά από σχεδόν 1 ώρα θα γίνει η εξέταση...θα τρελαθεί στο κλάμα ο πιτσιποπάκος...θέλει βόλτες και όχι κλείσιμο μέσα και σταγόνες:confused: προμηνύεται καυτό απόγευμα και αγχωτικό...

μαντι μου ,πωσ δεν πασ πρωτα να του βαλει κολυριο να κανετε μια βολτουλα και να επιστρεψετε σε 1 ωρα?

Καλησπέρα από τα πανέμορφα Χανιά!!!

Ε

καλα να περασετε πολινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα μπανια!!

παμε κι εμεισ τωρα μπανακι!!!αντε θα κανω και μια βουτιτσα ξεχωριστα για την καθε μια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μπετυ να χαίρεσαι το σύζυγο κ πες του να σου κάνει τη κόρη αμα έχει κέφια σήμερα :tongue:

Μαντι ευχομαι όλα καλά με το μικρό...η διαδικασία που περιέγραψες μου θυμισε τη βυθοσκόπηση που έκανα λόγω μυωπίας στην εγκυμοσύνη!Μετά ζαλιζόμουν για ώρα ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ο κούκλος σου!;)

Πολίνα γέμισε καλά τις μπαταρίες σου κυριολεκτικά κ μεταφορικά!:tongue:

Χριστίνα λυπάμαι για την εξέλιξη στη δουλειά του συζύγου σου...εύχομαι να βρει κάτι σύντομα:cry:...θέλω να σε πάρω τηλ κάποια στιγμή αύριο να σε ρωτήσω κάτι μιας κ ασχολήσαι με εμπορικά προγράμματα γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα απ'ότι φαίνεται...μπορώ?:oops:

Είμαι χάλια οκ ειπαμε θετική σκέψη αλλά η κατάσταση στη δουλειά έχει ξεφύγει....3 η ωρα εφυγα σήμερα αντί για 1 κ φυσικά δεν λύθηκαν τα προβλήματα μου.....έτσι μου ρχεται να δηλώσω παραίτηση!:cry::cry::cry:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χριστίνα λυπάμαι για την εξέλιξη στη δουλειά του συζύγου σου...εύχομαι να βρει κάτι σύντομα:cry:...θέλω να σε πάρω τηλ κάποια στιγμή αύριο να σε ρωτήσω κάτι μιας κ ασχολήσαι με εμπορικά προγράμματα γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα απ'ότι φαίνεται...μπορώ?:oops:
Χαλαρά, λείπει κι ο μικρός στους δικούς μου, κολ μι

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...