Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:D

Ειρήνη θα ζητήσεις το ΑΠΔ από τον λογιστή και θα το σφραγίσεις στο Ικα και θα φανούν τα ένσημά σου. Αυτό είχα κάνει εγώ σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και έγινε δεκτό;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά, όλη μέρα βόλτες μαμ κακά και νάνι:D σήμερα ξύπνησε στις 10...και είχε φυσικά ξελιγωθεί στην πείνα:tongue:

Αννούλα μην τρελαίνεσαι...όλα τα μικροκακά μαζί συμβαίνουν...θα τελειώσει.

Φατσάκι αν ο γιατρός σου πει να τις βγάλεις κάντο γιατί οι αμυγδαλές είναι ύπουλες και χτυπάνε και άλλα όργανα κάποιες φορές...περαστικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

anna_ath είπε:
Λιζάκι η μικρή είναι μια χαρά τώρα ξέχασα να σου απαντήσω στο προηγούμενο μύνημα σου ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!!!

Μου φαίνεται έπρεπε να παντρευτώ έναν παπά τόσο συχνά που συμβαίνουν αναποδιές σπίτι μας από όταν έμεινα έγκυος....που θα πάει θα τη βρω τη κακιά γλώσσα κ θα τη κόψω!!!!:tongue:

:lol::lol::lol:

να ΄σαι καλα, μ΄εκανες και γελασα!!! αυτο σκεφτομουν και εγω πριν λιγο καιρο για μενα!!!

αν βρεις αυτη την κακια τη γλωσσα, βαλε φωνη... θα ερθω να σε βοηθησω στον... τεμαχισμο!!! :cool:

ο δικος μου, εφαγε εχθες το τηλεκοντρολ της nova!

απο τα σαλια, τα ΄παιξε το ερμο!!! παω ν΄αλλαξω καναλι, ανεβαινει η ενταση, παω να ανεβασω την ενταση, κλεινει το nova :mad:

το εχω βαλει εξω στον ηλιο τωρα να λιαστει μπας και συνερθει!!!:confused:

7hWqp3.png

Eυχαριστώ για τις ευχές σας, ελπίζω να πιάσουν γρήγορα τόπο!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν αρρωσταίνω συχνά από αμυγδαλές. Περίπου 1 φορά το χρόνο και ούτε. Ας γίνω τώρα καλά και θα το σκεφτώ για επέμβαση. Πάντως έχει χαλάσει όλη η ψυχολογία μου και να δούμε πως θα είμαι στη βάφτιση το Σάββατο :rolleyes:

Άννα πηγαίνετε διακοπές και όταν γυρίσετε όλα θα έχουν αλλάξει! Έχετε αρνητική αύρα μέσα στο σπίτι μου φαίνεται! Και μη σκέφατεσαι συνέχεια το πόσο άτυχη είσαι και το ποιος σε γλωσσοτρώει, γιατί επιβαρύνεις την κατάσταση!

Νέες σκανδαλιές δεν έχω να σας πω από το μπουμπούκι μου,αφου το έχω αφήσει στη μάνα μου για να μη κολλήσει, από τη Δευτέρα! Το είδα μόνο για λίγο εχθές το απόγευμα από το μπαλκόνι, που μου το έφερε ο άντρας μου να το δω έστω και από μακριά! Περιττό να σας πω ότι έκλαιγα με μαύρο δάκρυ και τώρα που το σκέφτομαι...:(:(:(

n8m8p2.png

X9drp2.png

επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!

13 ολοκληρες μερες χωρις υπολογιστη νομιζετε ειναι ευκολο?

χαλασε στα χερια μου ενα ωραιο πρωινο που πηγα να τον ανοιξω...τι ακουσα απο τον αντρα μου!!! :confused::confused:

αλλα πιο πολυ στεναχωρεθηκα για τις φωτο του μωρου που εχω περασμενες και αν χανοντουσαν......θα παθαινα τραλαλα

οταν ο τεχνικος μας ειπε "χτυπησε σκληρο αλλα θα σωσουμε τα δεδομενα"

δεν ξερετε τι βαρος εφυγε απο πανω μου

λοιπον απο που να ξεκινησω?!?!?!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τον Νικολακη μου!!

μαριλου να σου ζησει και η γοργονιτσα σου!!! καλοτυχη και χιλιοχρονη να ειναι!!!

καναμε και το παρτακι μας σβησαμε και το πρωτο κερακι ολα ηταν υπεροχα!!!!!

επισης καναμε και μπανιο στη θαλασσα!!

δελφινι μας βγηκε ο μικρος!!!

δεν εκλαψε καθολου στο νερο

βουρ....εμπενε μεσα χτυποντας τα ποδαρακια του και τσιριζοντας απο χαρα!!!!!

σκετη απολαυση ηταν!!

.την πρωτη μερα φυγαμε αρων αρων γιατι δεν σταματουσε να τρωει...αμμο!!!!!

αυτο το ΠΣΚ θα ξαναπαμε και ανυπομονω να τον δω να κολυμπα του πηρα κι ενα σωσιβιο-γιλεκο κι ενα αεροπλανακι που μπαινει με τα ποδαρακια μεσα!!

οσον αφορα τις σκανδαλιες...αχ τι να σας λεω

ανεβαινει και κατεβαινει μονος στους καναπεδες

ανεβαινει και καθεται στο κρεββατι μας και αλλαζει καναλια στη τν

χτυπαει παλαμακια και λεει "μπαβοοοο"

και φυσικα οπου δει διακοπτη απλωνει το δαχτυλο

και στο δωματιο του το φως ειναι συνεχως ανοιχτο:mrgreen::mrgreen:

ειναι μια τρελα για ζουλιγμα

εχθες που βγηκαμε εκανε "μαααααα" κι ενα κοριτσακι!! να δειτε χαμογελα ο μπαμπας του!!

σσσ... μην με ακουσει η συμπεθερα Αννα:cool::cool:

μου λεψατε βρε κοριτσια μου!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

περαστικα και στο φατσακι μας!!!!!!!!!!!

υπομονη να γινεις γρηγορα καλα και να δεις που ολα θα γινουν οπως τα θες και τα εχεις ονειρευτει στην βαπτιση της κορουλας σου!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια, καλησπερα!!! χαθηκα εντελως..καλοκαιριασε, ειχαμε τη γαμοβαφτιση, ημασταν με ιωση στην Ευρωκλινικη 2 φορες..πολλα κ διαφορα!!!

χρονια πολλα σε μωρακια που χρονισαν!! να σας ζησουν κουκλιτσες!!! παντα με υγεια!!

εμεις καναμε τη γαμοβαφτιση στις 27.06, ολα καλα, ολα ωραια..ο μικρος εκλαψε παρα πολυ...κουραστηκε η ψυχουλα μου!!!

σας εχω βαλει καποιες φωτο στο φατσομπουκ!!!

εμεις δεν περπαταμε ακομα, απο το ενα χερι μονο εδω κ δυο μηνες, αλλα μονος του δεν...

εγω τον εμαθα να κατεβαινει απο τους καναπεδες πολυ πριν μαθει να ανεβαινει..σε καλο μου βγηκε..απλα οταν ανεβαινε, τον ξαπλωνα κ γυρναγα τα ποδαρακια του ετσι να δειξω πως πρεπει να κατεβει...ετσι μαθαμε..

τρωμε τα παντα κ θηλαζουμε, ο ναι!!! τωρα βγαζουμε δοντακια κ κανουμε νουμερα στη μαμα τη νυχτα...

αληθεια, βλεπουν καποιοι αλλοι τις φωτο στο γκρουπακι μας???θα σας εβαζα μια φωτο να δειτε να γελασετε..

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ & ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Ευχαριστώ για την εμψύχωση, τώρα είμαι πάλι στο κρεβάτι και βαριέμαι πολύ! Η μπέμπα - πήρα πάλι τηλ.- παίζει με τη μανα μου στη βεράντα. Πριν καμιά ώρα είχα πάλι δέκατα, τώρα είμαι καλύτερα. Πάντως κορίτσια αν αυριο δεν είμαι καλά, δεν βλέπω να προλαβαίνω να κάνω και πολλά πράγματα το Σάββατο!:(:rolleyes:

Ευτυχώς θα έρθει μια φίλη να με βοηθήσει με το σπίτι το απόγευμα.

Αυτά...σας ζάλισα με την αρρώστια μου.

Σας καληνυχτώ...φιλιά πολλά!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλησπέρα κορίτσια μου..

δυστυχώς δεν σας διάβασα στις προηγούμενες σελίδες....ετοιμάζομαι για ύπνο

περαστικά φατσάκι...ελπίζω γρήγορη ανάρρωση και η βάφτιση να είναι σούπερ!!!!!!

εμείς πάμε πολύ καλά γενικώς...η μικρή μου είναι άψογη στον βρεφικό κι εγώ πολύ ήσυχη!!1σας φιλώ ελπίζω να είστε όλες καλά

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Φατσάκι δεν ξέρω τι αρνητικό κυκλοφορεί ΄στο σπίτι μας πάντως σίγουρα κάτι είναι....χθες είχαμε πάει στα τζαμπο κ με το που γυρίσαμε δεν κλείναν τα παράθυρα του αυτοκινήτου....εμεινε πάλι το αμάξι από μπαταρία όπως κ τις προάλες που είχε χτυπήσει η μικρή...θα το αφήσει συνεργείο τώρα να δούμε τι παίζει....εγώ βλέπω εδώ κ αρκετες εβδομάδες εφιαλτες κ ξυπνάω με άσχημη διάθεση και...και...και....δεν σκέφτομαι αρνητικα γμτ ίσα ίσα παρολη τη κούραση μου οργανωνω τα σουκου μας να περάσουμε ωραία κτλ...τεσπα ελπίζω να τελειώσει καπου εδώ το θέμα ας μην το συζητάω κιόλας...πέρασε από το μυαλό μου μήπως είμαι κ έγκυος κ γι'αυτό ξεκίνησαν αναποδιές:tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι θα σε μαλώσω που αφήνεις τον άντρα μας να ξενοκοιτάει!!!:P Για στείλε μου πμ με κοντινές περιοχές στις Σέρρες με καλή θάλασσα...κοιτάω Ασπροβάλτα και Σταυρό που ξέρω αλλά αν έχεις κ τίποτα άλλο να προτείνεις...τώρα από διακοπές λέμε μήπως τελικά έρθουμε προς τα κει γιατί τα καράβια όσο να ναι κοστίζουν κ αν έρθουμε προς τα κει θα πάμε 5 μέρες θάλασσα 2 μέρες μητρούσι που έχουμε κ πανηγύρι 2 μέρες στο άλλο χωριό κ θα μας βγει σίγουρα πολύ πιο οικονομικά από νησί...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Τι γινεται ολο αρρωστιες, αναποδιες.... Αννα υπομονη!Θα στρωσουν τα πραγματα!Φατσακι περαστικα!Εγω οταν ημουν αρρωστη ειχα το μωρο σπιτι κανονικα αλλα κυκλοφορουσα με μασκα!Ελπιζω να μην πας για εγχειρηση!Εγω χθες πηγα και πεταξα τον παλιοφρονιμιτη και μετα πηγα και για ψωνια!Πηρα μαγιω!Τελικα ειπα να βγω στην παραλια φετος παρα τα κιλα!Ετοιμασα και τα πραγματα μας, τα περισσοτερα για το σαββατο!Σημερα νιωθω λιγο αρρωστη, ελπιζω να μην μου πειραξε το εγμωριο ο φρονιμιτης αφου ηταν ο πανω και μου ειπε ο γιατρος αρχικα οτι μπορει να το πειραξει αλλα τελικα μου ειπε οτι ολα πηγαν καλα.Παντως σε 10 λεπτα ειχα τελειωσει!Πολυ καλος "και ωραιος" ο γιατρος!!!

Λοιπον η Παναγιωτα δεν αντεχεται αλλο,μεχρι και την τηλεοραση ανοιγοκλεινει απο το κουμπι, δε με αφηνει καθολου σε ησυχια αφου δεν καθεται καθολου στο παρκο...Επισης με εχει ξυπνια απο τις 4-5 τα τελευταια 2 βραδυα.......γκρρρρρρρ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ ειχαμε το κρεβατι ,σε μια απο τισ καλυτερεσ και πιο παλια μου φιλη...παντρευεται το σαββατο!!αλλα η αγγελικη ειχε γρινα...ξυπνη απο τισ 7 το πρωι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:παντωσ την ριξαμε στο κρεβατι για το γουρι που λενε και αυτη μουνταρε εναν μπεμπη 6,5 μηνων...!!!!!!!!!!!!!!!ολοι εσκασαν στα γελια...μετα σηκωσε και το φουστανι τησ να δειξει του φωτογραφου το βρακι τησ!!!!!!...απορρω σε ποιον εμοιασε...:confused::confused::confused:

BATRAXAKI 2009 είπε:
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!

13 ολοκληρες μερες χωρις υπολογιστη νομιζετε ειναι ευκολο?

καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!μασ ελειψεσ!!!!!

tatianaki είπε:
ημασταν με ιωση στην Ευρωκλινικη 2 φορες..πολλα κ διαφορα!!!

ωχ...περαστικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι τωρα να ειστε μια χαρα!!!!!!!!!!

εμεις καναμε τη γαμοβαφτιση στις 27.06, ολα καλα, ολα ωραια..ο μικρος εκλαψε παρα πολυ...κουραστηκε η ψυχουλα μου!!!

τατιανακι σου το εγραψα και στισ φωτο ,θα στα πω και τωρα!!να ζησετε και να ειστε παντα υγιησ ,ευτυχισμενοι και χαρουμενοι!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεστε και τον θανουλη σασ και να τον καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!

fatsaki είπε:

Ευχαριστώ για την εμψύχωση, τώρα είμαι πάλι στο κρεβάτι και βαριέμαι πολύ!

αχ βρε κοριτσακι ακομα ταλαιπωρησαι?περαστικουλια και καλη αναρρωση!!!!!!ευχομαι μεχρι το σαββατο να εισαι περδικι!!!!!!!

anna_ath είπε:

Φατσάκι δεν ξέρω τι αρνητικό κυκλοφορεί ΄στο σπίτι μας πάντως σίγουρα κάτι είναι...

δεν σκέφτομαι αρνητικα γμτ ίσα ίσα παρολη τη κούραση μου οργανωνω τα σουκου μας να περάσουμε ωραία κτλ...τεσπα ελπίζω να τελειώσει καπου εδώ το θέμα ας μην το συζητάω κιόλας...πέρασε από το μυαλό μου μήπως είμαι κ έγκυος κ γι'αυτό ξεκίνησαν αναποδιές:tongue::tongue::tongue:

αννακι αυτο θα σου λεγα κι εγω απο χτεσ...να προσπαθεισ να μην σκευτεσαι αρνητικα ...οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο !!ελπιζω βρε κοριτσι μου να φτιαξει η κατασταση...!!!!!!!!!!!!

α και δεν κανεισ κι ενα τεστακι?????:tongue::tongue::tongue:

katerina26 είπε:
!Εγω χθες πηγα και πεταξα τον παλιοφρονιμιτη και μετα πηγα και για ψωνια!ρ

αντε πια αυτοσ ο κ..λοφρενιμητησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο καιρο σε ταλαιπωρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

katerina26 είπε:
Ειρηνη εχω κι αλλο φρονιμιτη για πεταμα......

Καλα οντως η κορη σου σε ποιον εμοιασε και δειχνει το βρακακι της?Εσεις της το μαθατε?

ωχ κουραγιο και με τον αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω τουσ ξεμπερδεψα πριν 5 χρονια,τουσ εβγαλα ολουσ αφου καθε τοσο με πονουσε 1 απο τουσ 4 !!!!!!

οχι καλε ,δεν τησ το μαθαμε εμεισ το βρακι!!!απλα θα θελε φαινεται να το δειξει...ηταν και με τισ πριγκιπισεσ!!:oops::oops::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ε αν ηταν και με τις πριγκιπισσες δικαιολογειται το κοριτσι!!!!Γι'αυτο δεν της το φορεσατε?

Εγω τη δικια μου ουτε το βρακι δεν μπορω να της βαλω.Δε μ'αφηνει ουτε να τη ντυσω, γυρναει μπρουμυτα και φευγει!Απο τα ποδια την τραβαω..Επισης αστειο:επειδη συνεχεια ενα μωρο στη γειτονια κλαιει και το ακουει κι αυτη, της λεμε:Πως κλαιει το μωρακι?Και κανει:ιιιιιιι ιιιιιι (το μιμειται) και που ειναι το μωρακι που κλαιει?Μας δειχνει τη φωτογραφια της!

Γειά σας κορίτσια:D

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με οφθαλμίατρο για να δει τα ματάκια του πιτσιποπάκου...κάποιες φορές το ένα φεύγει προς τα έξω ή προς τα πάνω...:confused: ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...:?:cry:

Δυστυχώς στην Πάτρα δεν υπάρχει παιδοφθαλμίατρος:confused::confused::confused: και θα πάμε σε σκέτο οφθαλμίατρο...αν χρειαστεί κάτι ίσως ανέβουμε Αθήνα...:confused::confused::confused: στο τηλέφωνο πάντως που μίλησα με την γιατρό χθες για να κλείσω το ραντεβού μου είπε ότι στο 90% των περιπτώσεων δεν είναι κάτι, απλά δεν έχουν ωριμάσει τα νεύρα του εγκεφάλου που κινούν τους οφθαλμούς...μακάρι...

Θα κάτσουμε αρκετή ώρα γιατί μου εξήγησε ότι πρέπει να του βάλει κάποιες σταγόνες στα ματάκια και μετά από σχεδόν 1 ώρα θα γίνει η εξέταση...θα τρελαθεί στο κλάμα ο πιτσιποπάκος...θέλει βόλτες και όχι κλείσιμο μέσα και σταγόνες:confused: προμηνύεται καυτό απόγευμα και αγχωτικό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...