Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια...

Αννα, πριν απο λιγο διαβασα για την... περιπετεια της Ζωουλας σου!!!

Ευτυχως πηγαν ολα καλα και ελπιζω η ζουζουνα να ειναι τελεια τωρα!! ;)

Χριστινακι... καλα αποτελεσματα ευχομαι! Το πολυ πολυ να χρειαστει να του ξαναδωσεις για λιγο διαστημα λιγο σιδηρο! Δεν ειναι τιποτα, και κακως του το σταματησες...

Μια χαρα θα ειναι ο Μπραντυς μας!!!

Κατερινακι... ελα να σμιξουμε τους πονοδοντους μας!!!

Και εγω εδω και αρκετο καιρο (απο την εγκυμοσυνη) παιδευομαι με τον κwloφρονιμητη, αλλα ακομα δεν το εχω παρει αποφαση να παω στο γιατρο!!!

Κανω αλλα 10 παιδια ανετα, παρα να δω οδοντιατρο μπροστα μου ... μπρρρρρ :(:(

Οσο για το θεμα της... γιαγιας... ειναι κατι που ποτε δεν ειχα!!!

Δεν ξερω ειλικρινα πως ειναι να σου προσεχει τα παιδια η μαμα ή η πεθερα...

Παντως φανταζομαι οτι ειναι ανεκτιμητη βοηθεια!!!! :rolleyes:

7hWqp3.png

α ναι!

δεν ξερω αν το εχω ηδη γραψει...

δεν ειχα αρκετη βαβουρα μεσα στο σπτι, και φροντισε ο μεγαλος μου ο γιος και γι΄αυτο!

γυρισε απο το mall πριν λιγες μερες... και ενω νομιζα οτι θ΄αγορασει ρουχα κλπ που ηθελε (μαζευε λεφτα) ηρθε κουβαλωντας μια ηλεκτρικη κιθαρα και ενισχυτη!!!!!!! :o

περιτο να σας πω τι γινεται καθε απογευμα εδω μεσα!!!

ο δε μικρουλης φατσας, οχι απλα δεν ενοχλειτε, αλλα το διασκεδαζει δεοντως!!!! :lol:

τα παλαμακια και η κραυγες πανε συννεφο!!!!!!!!!! :lol:

7hWqp3.png

α ναι!

δεν ειχα αρκετη βαβουρα μεσα στο σπτι, και φροντισε ο μεγαλος μου ο γιος και γι΄αυτο!

γυρισε απο το mall πριν λιγες μερες... και ενω νομιζα οτι θ΄αγορασει ρουχα κλπ που ηθελε (μαζευε λεφτα) ηρθε κουβαλωντας μια ηλεκτρικη κιθαρα και ενισχυτη!!!!!!! :o

ΩΧ....................ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

α ναι!

περιτο να σας πω τι γινεται καθε απογευμα εδω μεσα!!!

ο δε μικρουλης φατσας, οχι απλα δεν ενοχλειτε, αλλα το διασκεδαζει δεοντως!!!! :lol:

τα παλαμακια και η κραυγες πανε συννεφο!!!!!!!!!! :lol:

:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?τα μωρακια σας?

οχι δεν σας ξεχασα!ξεκινησα δουλεια και καταλαβαινετε.

αρχιζω μαθημα στις 8.30 και ειμαι σπιτι στις 2.μια χαρα.η μικρη εινια με τη μαμα μου και ευτυχως τα πανε παρα πολυ καλα!

θα επανελθω και αργοτερα!φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

Περαστικά στα κοριτσάκια που υποφέρουν από τα δόντια τους!

Περαστικά και σε μένα που από εχθές είμαι πολύ χάλια! Αμυγδαλές!!! Τα έχω παίξει από τον πόνο και όλο το βράδυ είχα πυρετό ως 38.8.Είμαι εξαντλημένη! Το πρωί σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και μου ήρθε σκοτοδύνη. Ευτυχώς ήταν ο άντρας μου και με πήγε σηκωτή στο κρεβάτι, γιατί διαφορετικά...θα ήμουν και σημαδεμένη τώρα :rolleyes:Το πρωί πήγα στο γιατρό και μου έδωσε αντιβίωση!Φυσικά δεν πήγα στη δουλειά. Μου είπε ότι πρέπει να αφαιρεσουμε τις αμυγδαλές και να φτιάξουμε το διάφραγμα!!! Επέμβαση αμυγδλών σε τέτοια ηλικία? Θα πεθάνω από τον πόνο!:confused:

Το μωρό μου έχω να το δω από εχθές το πρωί, το έχω αφήσει στη μάνα μου, για να μη κολλήσει, που φαντάζομαι ότι θα έχει κουραστεί! Αλλά και τι να κάνω? Μου λείπει αφάνταστα κορίτσια, δεν το έχω ξαναφήσει τόσο πολύ!:( Και όλα αυτά εν όψει της βάφτισης που είναι το Σάββατο!:roll: :roll: :confused:

Χαίρομαι που μπορώ να επικοινωνήσω γραπτώς έστω, γιατί έχω καταντήσει το βουβό πρόσωπο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

ωχ ρε φατσακι περαστικα σου. Αρρωσταινεις πολυ συχνα απο αμυγδαλες? Αν ναι, τοτε βγαλτες, αν οχι, αστες. Δεν αξιζει τον κοπο δυο εβδομαδες πονο και πεινα, για μια φορα το χρονο.

Εγω ειχα χρονια πυωδη αμυγδαλιτιδα και τελικα σου λεω την εκανα την αμυγδαλεκτομη και ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ. Βεβαια το καλο ειναι οτι απο την πεινα, γιατι πεινουσα αλλα δεν μπορουσα να φαω, εχασα κανα 2-3 κιλακια αερα πατερα. Αλλα πολυς πονος. Σκεψου το. Ολοι λενε "α δεν ειναι τιποτα οι αμυγδαλες, επεμβαση ρουτινας" και οντως σαν επεμβαση δεν ειναι τιποτα αλλα σαν αναρρωση...

Σου εκανα την καρδια περιβολι ε?

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!! Επειδή ξεκινάει η άδειά μου την άλλη βδομάδα χάραμα έρχομαι και νύχτα φεύγω από το γραφείο οπότε δεν προλαβαίνω καθόλου να σας γράψω!!!!! Φατσάκι περαστικά και ελπίζω να μη χρειαστεί να τις βγάλεις και να ταλαιπωρηθείς!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φατσακι μου περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να μην χρειαστει η επεμβασουλα...κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριλουκακι...κουραγιο ...αλλα σε 1 βδομαδιτσα ξεκουραση!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Είμαι στα πρόθυρα της υπερκόπωσης....Το κακό μάτι που μας έχει βρει συνεχίζει τη δουλειά του....χθες ένα καρπούζι που πήραμε προχθές κ το είχα στο μπαλκόνι(μάλλον παραγινομένο ήταν) έβγαλε όλο το νερό του κ έτρεξε στης από κάτω την τέντα χάος....έφυγα από τη δουλειά 2:30(ενώ σχολάω 1) κ πάω κ το βλέπω(δεν το χε πάρει χαμπάρι η μάνα μου) κ έπαθα πολλαπλά εγκεφαλικά...τάισα τη μικρή κ άρχισα να καθαρίζω με το λάστιχο...το απόγευμα στον αέρα έπιασα τη μικρή να που πήγε να πέσει από το καναπεδάκι που έχει στο δωμάτιό της...σε λίγο ούτε στο δωμάτιό της δεν θα καθόμαστε γιατί θέλει εκεί συνέχεια να σκαρφαλώνει κ ήμαστε όλο με κλάματα....Σηκώθηκα στις 7 να κάνω ένα μπάνιο γιατί χθες δεν είχε ύπνο η κόρη μου κ κοιμήθηκε στις 12 οπότε κ δεν είχα κουράγιο γιατί εγώ είχα νυστάξει πριν τη Ζωή και ξύπνησε κ το θηρίο μαζί μου κ φυσικά μέχρι να φάμε να την αλλάξω κ τα σχετικά πέρασε η ώρα κ έμεινα άπλυτη με αυτή τη ζέστη....έλεος γαμώτο....:?

Κ από χθες έχω ξεκινήσει διαδικασία εγκατάστασης εμπορικού προγράμματος κ φορολογικού μηχανισμού(η Χριστίνα θα με νοιώσει) μέσω τηλεφώνου γιατί ζητάνε πολλά για να έρθουν κ λέει το αφεντικό αφού μπορούμε από το τηλ ξεκίνα τη διαδικασία...μέσα σε όλα τα χειρόγραφα τιμολόγια κ τις άλλες δουλειές που έχω εδώ να κάνω ΚΑΙ ΑΥΤΌ!!!! Θα κλατάρω.....:mad:

Φατσάκι περαστικά εύχομαι κ εμένα μου έχουν πει να τις βγάλω τις αμυγδαλές χρόνια τώρα αλλά στη σκέψη του χειρουργείου προτιμώ να πονάω 1-2 φορές το χρόνο....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ελεοσ αννακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σημερα να ειναι μια διαφορετικη ημερα και σαφωσ καλυτερη απο την χτεσινη,παρολο το πρωινο ξυπνημα κτλ...

χτεσ που πηγα ικα μεσα σε ολα πηγα στισ παροχεσ ,να δω για τα ενσημα μου κτλ...το θεμα ειναι οτι ναι μεν το αφεντικο μου τα βαζει κανονικα ...απλα στο συστημα τουσ κανουν να μπουν 3 μηνεσ(γι αυτο το λογο ειχα μεινει κ 3 μηνεσ με μη ανανεωμενο βιβλιαριο υγειασ...παρολο που ειχα τα ενσημα...///)

το θεμα ειναι τωρα οτι μεχρι αρχεσ αυγουστου που βγενω σε αδεια κυησησ κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχουν φανει παλι στο συστημα τουσ και τα 200 ενσημα!!!!!!!!!!!!αρα τι κανω?μπορω να παω να εισπραξω το επιδομα αργοτερα οταν πια θα εχουν καταχωρηθει (μου φαινεται οτι καποια το ειχε κανει περσυ..)?αλλα τα χαρτια-βεβαιωσεισ γιατρου κτλ τα καταθετω κανονικα τον αυγουστο?

το πρωι κατεβηκα στην μαμα μου ,να τουσ δω μαζι με την αγγελικη...αχ τι εκανε κοριτσια......

αφου πεταξε παπουτσια βγηκε στην βεραντα ξυπολιτη (ναι ναι ξυπολιτη πριγκιψ..)μαυρεσ οι πατουσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου περπατησε κτλ επεσε για μπουσουλημα(στην βεραντα ολα αυτα..)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα σασ λεω.ηταν πλεον τοσο βρωμικια που ειχα σταματησει πλεον να τησ φωναζω και παρακολουθουσα σαστισμενη!!!!!!!!!??!!!!!!!!επειτα πηγε σε ενα καφασι με ντοματεσ ...ολεσ οι ντοματεσ βγηκαν εξω κ ξαναμπηκαν (απο την ιδια ευτυχωσ...)

δεν ξερω τι ειχε παθει σημερα ...αφινιασε!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ μετα δεν καθαριζε ουτε καν στο πληντυριο να την εβαζα!!χε χε!!!!

α!!ξεχασα να σασ γραψω...το αγγελικακι προχτεσ ηταν στον υπερηχο,αφου δεν ειχα ατομο να την προσεχει..την σηκωνε ο αντωνησ κ κοιταζε καλα!!!!!σχολιαζε με τα δικα τησ λογια...:tongue::tongue::tongue:και ξαφνικα την βλεπω να κανει <μουα>και να στελνει φιλακια στον υπερηχο............:confused::confused::confused:: roll::roll::roll:

δεν τησ ειχαμε πει τιποτα οπωσ <παμε να δουμε το νινι>κτλ...στα καλα καθουμενα μουα!!!!λιωμα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι κ εγώ το εύχομαι να πάει καλύτερα η μέρα αν κ ήδη έχω αναποδιές μπροστά μου με το θέμα της δουλειάς....

Για τα ένσημα του τελευταίου τριμήνου θα ζητήσεις μία βεβαίωση εργοδότη από το λογιστή σας θα στη σφραγίσει το ίκα κ με αυτό θα κάνεις τη δουλειά σου δεν χρειάζεται να περιμένεις να φανούν τα ένσημα στο σύστημα του ίκα!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!

Φατσακι μας... περαστικα και γρηγορα!!!

Οσο για την επεμβαση που λες, επειδη και εγω ειχα μεγαλο προβλημα με τις αμυγδαλες μου (μικρη) και ακομα και τωρα ειναι υπερτορφικες, ο γιατρος μου ειχε πει, οτι σε ενηλικες δεν ενδεικνυτε η επεμβαση εκτος και αν εχεις πανω απο 3 φορες το χρονο επισοδεια με αμυγδαλιτιδες!!!

Αννα... φερε ενα παπα να κανετε ενα ευχελαιο στο σπιτι ρε κοριτσι μου!!!!:o

Τι να πω... Ας ηταν η τελευταια... αναποδια η χθεσινη!!!

Κοριτισια, εμενα με κουραζει και με ριχνει πολυ η ζεστη!!! Δεν μπορω καθολου! Γινομαι κουρελι!!! Κουρασμενη κοιμαμαι, κουρασμενη ξυπναω... :(

7hWqp3.png

καλημερα κοριτσια!

Φατσακι μας... περαστικα και γρηγορα!!!

Οσο για την επεμβαση που λες, επειδη και εγω ειχα μεγαλο προβλημα με τις αμυγδαλες μου (μικρη) και ακομα και τωρα ειναι υπερτορφικες, ο γιατρος μου ειχε πει, οτι σε ενηλικες δεν ενδεικνυτε η επεμβαση εκτος και αν εχεις πανω απο 3 φορες το χρονο επισοδεια με αμυγδαλιτιδες!!!

Αννα... φερε ενα παπα να κανετε ενα ευχελαιο στο σπιτι ρε κοριτσι μου!!!!:o

Τι να πω... Ας ηταν η τελευταια... αναποδια η χθεσινη!!!

Κοριτισια, εμενα με κουραζει και με ριχνει πολυ η ζεστη!!! Δεν μπορω καθολου! Γινομαι κουρελι!!! Κουρασμενη κοιμαμαι, κουρασμενη ξυπναω... :(

Λιζάκι η μικρή είναι μια χαρά τώρα ξέχασα να σου απαντήσω στο προηγούμενο μύνημα σου ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!!!

Μου φαίνεται έπρεπε να παντρευτώ έναν παπά τόσο συχνά που συμβαίνουν αναποδιές σπίτι μας από όταν έμεινα έγκυος....που θα πάει θα τη βρω τη κακιά γλώσσα κ θα τη κόψω!!!!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...