Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λυπάμαι πολύ Σοφία, θα στολίσεται όμως όλοι μαζί του χρόνου πρώτα ο Θεός, και θα το χαρείται περισσότερο. Και εγώ θα στολίσω μετά απο 3 χρόνια, για διάφορους λόγους (μετακόμιση, δύσκολη εγκυμοσυνη) και για αυτό περιμένω πως και πως.

Αρκεί να είμαστε όλοι καλά να έχουμε όλοι υγεία και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

Σίγουρα! Η υγεία είναι πάνω απ'όλα!!!! Μετά όλα σιγά σιγά γίνονται...

Εμενα το γαιδουρακι ξυπναει για να φαει και επειδη καποιες φορες δεν χορταινει ,κλαιει απαρηγορητα μεχρι να το ξεχασει και να τον βαλω για νανι.

Εαν νιωσεις να το στολισεις να το κανεις και μην σκεφτεσαι τον κοσμο. Και εγω εχω πενθος αλλα η χαρα που ηρθε το μωρο μου ειναι μεγάλυτερη. Λογω πενθους ηταν να ακυρωσω το γαμο γιατι πεσαν μαζεμενοι θανατοι,αναμεσα τους και η πρωτη μου ξαδελφη αλλα δεν εκανα πισω.

αν και δεν εχω καθολου χρονου (σκεφτομαι να βαλω τους αλλους να το στολισουν αλλα οταν σκεφτομαι οτι δεν θα το κανουν ετσι οπως θελω, ξερω οτι θα υποστω την ταλαιπωρια αν και το χειροτερο ειναι το ξεστολισμα). Περσυ λογω εγκυμοσυνης δεν ειχα στολισει και ακομα μου το χτυπαει ο αντρας.

Ξυπνάει το βράδυ για να φάει?

Ναι κι άλλοι μου λένε να στολίσω. Ο Γιάννης το έχει αφήσει πάνω μου, αν και κατά βάθος δεν θέλει ούτε εκείνος να στολίσουμε. Βλέπετε το πένθος δεν είναι για έναν απλό συγγενή, αλλά για τη μαμά μου... Και γι' αυτό έχω το δίλλημα...

Εμείς πέρσυ παρ'ότι ήμουν έγκυος στολίσαμε (βέβαια εγώ απλά έδινα εντολές και ο Γιάννης ακολουθούσε), αλλά την επόμενη μέρα τα βγάλαμε...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω και μια βδομαδα εχει κοψει το βραδυνο ξυπνημα και αν ξυπησει του δινω πιπιλα, ευχομαι να αρχισει να κοιμαται χωρις να ξυπναει ενδιαμεσα εστω και για την πιπιλα. Το πενθος ειναι προσωπικη υποθεση και κυριως το πως νιωθεις, ελπιζω οτι αποφασισεις να το κανεις χωρις δευτερη σκεψη.

BdN1p3.png

Εμεισ δεν στολιζουμαι δεντρο, απλα παντου θα υπαρχουν διαφορα χρυστουγενιατικα λογο το οτι ποτε δεν ειμαστε σπιτι. Εχομε σινδιαζει αυτεσ τησ γιορτεσ παντα με γονεις και μετα εξωτερικο, φετος σκουρα τα πραματα για διακοπες και ας το περημεναμε 6 μηνες οποτε στουσ γονεισ μας .....

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Σίγουρα! Η υγεία είναι πάνω απ'όλα!!!! Μετά όλα σιγά σιγά γίνονται...

Ξυπνάει το βράδυ για να φάει?

Ναι κι άλλοι μου λένε να στολίσω. Ο Γιάννης το έχει αφήσει πάνω μου, αν και κατά βάθος δεν θέλει ούτε εκείνος να στολίσουμε. Βλέπετε το πένθος δεν είναι για έναν απλό συγγενή, αλλά για τη μαμά μου... Και γι' αυτό έχω το δίλλημα...

Εμείς πέρσυ παρ'ότι ήμουν έγκυος στολίσαμε (βέβαια εγώ απλά έδινα εντολές και ο Γιάννης ακολουθούσε), αλλά την επόμενη μέρα τα βγάλαμε...

σοφακι μου να φανταστω τον λογο που το ξεστολισατε?λυπαμαι πολυ κοπελα μου!!!!ειλικρινα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εδω και μια βδομαδα εχει κοψει το βραδυνο ξυπνημα και αν ξυπησει του δινω πιπιλα, ευχομαι να αρχισει να κοιμαται χωρις να ξυπναει ενδιαμεσα εστω και για την πιπιλα. Το πενθος ειναι προσωπικη υποθεση και κυριως το πως νιωθεις, ελπιζω οτι αποφασισεις να το κανεις χωρις δευτερη σκεψη.

ο δικος μου ετσι εμαθε να μην ξυπνα το βραδυ

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

Ναι κι εγώ αυτό κάνω και τον τελευταίο καιρό κοιμάται σερί τις περισσότερες μέρες και πολλές φορές μέχρι και τις 9!

σοφακι μου να φανταστω τον λογο που το ξεστολισατε?λυπαμαι πολυ κοπελα μου!!!!ειλικρινα...

Ναι... Να 'σαι καλά Ειρηνάκι μου!!! Αυτό περάσαμε με την αδελφή μου από μικρές με τον πατέρα μας...

Έλα άντε μην σας ψυχοπλακώνω άλλο!!! :)

Γειά σας κορίτσια και μπεμπάκια.

Τις τελευταίες 2 νύχτες ο πιτσιποπάκος ήταν κύριος και άφησε την μαμά να κοιμηθεί, ξύπναγε μόνο μία φορά για φαγητό και όχι κάθε 3ωρο όπως συνήθιζε...πότε θα κοιμηθώ σαν άνθρωπος επιτέλους?

Την Παρασκευή το απόγευμα θα πάμε στον παιδίατρο για εμβόλια και εξέταση, ελπίζω να έχουμε ξεπεράσει τα 7 κιλάκια.

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε τις βολτούλες και τις επισκέψεις σε συγγενικά και φιλικά σπίτια.

Εγώ το δέντρο πάντα το στόλιζα στις 22/12 που γιορτάζω, το ξέρω ότι είναι αργά αλλά και το παρατεταμένο γιορτινό κλίμα μου είναι λίγο κουραστικό, φέτος που έχω το μωρό ίσως στολίσω νωρίτερα....ανάλογα τα κέφια και τον χρόνο.

Γεια σας κοριτσια

Χρονια πολλα στις εορταζουσες.

Τα μωρακια σας απλωνουν τα χερακια οταν τα ζητατε ή οταν πατε να τα παρετε αγκαλια? Ο δικος μου ο μπουνταλας τιποτα ακομα. Να ειναι νωρις λετε?

ziZip2.png BhAqp2.png

Γεια σας κοριτσια

Χρονια πολλα στις εορταζουσες.

Τα μωρακια σας απλωνουν τα χερακια οταν τα ζητατε ή οταν πατε να τα παρετε αγκαλια? Ο δικος μου ο μπουνταλας τιποτα ακομα. Να ειναι νωρις λετε?

Εμένα τα απλώνει τα χεράκια του που και που, αλλά δεν νομίζω πως καταλαβαίνουν το γιατί ακόμα.

Διαφημίσεις

Ούτε ο πιτσιποπάκος απλώνει τα χέρια, απλά κοιτάει τα δικά μου χέρια και γελάει. Πάντως όταν βάλω τα χέρια μου στα δικά του τα σφίγγει και πιέζει τα ποδαράκια του για να σηκωθεί...αλλά ακόμα δεν μπορεί και τσαντίζεται...

Ούτε ο πιτσιποπάκος απλώνει τα χέρια, απλά κοιτάει τα δικά μου χέρια και γελάει. Πάντως όταν βάλω τα χέρια μου στα δικά του τα σφίγγει και πιέζει τα ποδαράκια του για να σηκωθεί...αλλά ακόμα δεν μπορεί και τσαντίζεται...

Τα ιδια και εμενα, σαν να κανει κοιλιακους ειναι!!Εχουμε Fitness μωρα!

BdN1p3.png

Κι εμείς 5/12 θα μεταμορφώσουμε το σπίτι σε Χριστουγεννιάτικο χωριό. Έχω μεγάλο κόλλημα με τα Χριστούγεννα και το σπίτι γίνεται τέλειο... Συμπεθέθερα, κάνε ό,τι νιώθεις εσύ.... Πάντως αν δε στολίσεις, και θες τζούρα από christmas spirit πάρε τον αλητάκο κι ελα σε μας για καφέ... εγγυημένο overdose :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

κοριτσια, καλησπερα!!! δεν σας προλαβαινω λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! ελπιζω να ειστε καλα!!! και τα μωρακια σας!!!

εγω οπως παντα ερχομαι με ερωτησεις !!!! εδω και μερικες μερες ο Θανουλης μου εβγαλε κατι κοκκινιλες στα μπουτακια, πηρα τη παιδιατρο, λεει ειναι εκζεμα... εβαζα κρεμουλα της WELEDA με καλεντουλα αλλα τιποτα.. τωρα προχωρησε το πραγμα, εχει κοκκινο και το ενα μαγουλακι και ολο το ποδαρακι του ειναι πολυ καπως..πολυ αγριο...τη πηρα τη παιδιατρο παλι, λεει να μου φτιαξουν στο φαρμακειο 2 ελοκον και μια μπεπανθολ και να του τα βαζω μια το πολυ 2 φορες την ημερα... επισης φτερνιζεται συνεχεια, λεει η παιδιατρος ειναι αλλεργικο, να του δωσω το σιροπακι αταραξ... μηπως ξερουν οι παλιες μανουλες κατι παρομοιο τους εχει συμβει???? μα να δωσω παλι φαρμακο??? δεν μπορουμε να κοψουμε το σκασμενο το επαντορεν, να παρει και αλλο???

γενικως η παιδιατρος αυτη δινει πολυ ευκολα Ντεπον, γκρινιαζει, δωσε ντεπον λεει...

δεν μου αρεσει αυτο, δεν δινω...

επισης που λεγατε για τα καροτσια, ο δικος μου καθεται κανονικα απο 3 μηνων, μασ επετρεψε η παιδιατρος...ετσι του αρεσει..ασχετα που δεν καθεται σχεδον καθολου, ολο αγκαλιτσες θελει..

εμεις θα στολισουμε το αλλο ΣΚ, αλλα προηγειται μια γενικη ( εμοτιον που χτυπαει το κεφαλι στον τοιχο.)

κρεμουλες θα αρχισουμε απ τον πεμπτο...

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...