Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καμια φορα την παιρνουμε στο κρεβατι μας και κατευθειαν παταει στα μαξιλαρια να σκαρφαλωσει στο κεφαλαρι να πιασει τον διακοπτη, να αναψει το φως, να σβησει το φως, να ξανααναψει το φως, να ξανασβησει το φως και παει λεγοντας...[/quote

Ωχ κι η δικια μου τα ιδια κανει.Και στο κρεβατι της που την αφηνω μπας και κοιμηθει μονη της καμια φορα παω μετα απο λιγο και τη βλεπω ορθια και το φως αναμμενο!Λιγη οικονομια ρε παιδια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια

Σήμερα είχαμε πάει στο παίδων Πεντέλης για γενικές εξετάσεις. Από τις 9 παρά ξεμπερδέψαμε στις 3... Μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία. Αφού πήραν αίμα από τον μικρό, περιμέναμε να κάνει τσισάκια για γεν. ούρων. Και μετά πήγαμε για φαί μέχρι να βγουν τ'αποτελέσματα. Ο μπραντ κοιμήθηκε 20 λεπτά στην αγκαλιά του μπαμπά του και ξύπνησε ανανεωμένος. Βέβαια από φαί χάλια, με ένα γιαούρτι και λίγο φρούτο είναι αλλά δεν τον ξυπνάω, είναι χώμα. Μιας κι ήμασταν εκεί τον πήγα και ωρλ γιατί ξύνει συνέχεια τα αυτιά του και τα ματώνει αλλά δεν είχε λέει κάτι. Οι δε τιμές μας στην γεν. αίματος έχουν πολλές αποκλίσεις από τις φ.τ. αλλά η παιδίατρος είπε όχι ανησυχητικά. Περιμένουμε σίδηρο-φεριτίνη σε καμιά εβδομάδα και θα τα πάμε όλα στον παιδίατρο, να μας πει τι μέλλει γενέσθαι.

Εγώ πάλι δεν ξέρω τι έχω, με πονάει πίσω από το αυτί και μέχρι τον λαιμό. Η ωρλ στο παίδων είπε μάλλον ψύξη. Αλλά γμτ εκτός αυτού (που με έπιασε χτες βράδυ) πεταρίζει το αυτί μου εδώ και μέρες. Καλά λέει ο άντρας μου, μόνο για μόστρα τα έχω, κατά τα άλλα όλο προβλήματα :mrgreen:

Κι αφού είπα τους πόνους μου, να σας πω ότι κι ο δικός μου έχει ανακαλύψει το περπάτημα και μας σέρνει όλη μέρα (θέλει χείρα βοηθείας) κι αν κάνουμε να τον σηκώσουμε χτυπιέται και μας κλωτσάει :rolleyes:

Όσο για το αναβόσβησμα του διακόπτη, το αγαπημένο του!

Πάω να χαλαρώσω λίγο όσο κοιμάται ο μικρός γιατί θα με σέρνει πάλι μετά!

WN6Op3.png

Χριστίνα γιατί εξετάσεις????Σας είπε ο παιδίατρος???Εμείς δεν έχουμε κάνει ποτέ απ'όταν γεννήθηκε!:confused:

Εμείς πλέον η μικρή σκαρφαλώνει κ σε πολλά σημεία κ έχει γίνει άκρως επικίνδυνη!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Επειδή γεννήθηκε πρόωρα, είχε χαμηλά αποθέματα σιδήρου και έπαιρνε σταγόνες. Είχα κάποια στιγμή φέρει αντίρρηση στον γιατρό και του είχα πει να κάνουμε εξετάσεις κι είπε όταν χρονίσει. Έτσι, επειδή ήθελα να ξέρω και πως πάει το παιδί, πήγα παιδίατρο ικα, μου έδωσε παραπεμπτικό και πήγαμε σήμερα. Τώρα κοίταγα στο ιντερνετ για τις απαντήσεις γιατί έχει μερικούς χαμηλούς δείκτες και πιστεύω ότι (την άλλη εβδομάδα που θα πάρουμε και τις υπόλοιπες απαντήσεις) τελικά θα έχει χαμηλό σίδηρο και φεριτίνη (σύμφωνα μ'αυτές που κρατάω στα χέρια μου). Επειδή όμως είδα πολλά και μπερδεύτηκα και τρόμαξα, το σταματάω εδώ. Η παιδίατρος στο παίδων είπε γενικώς να μην ανησυχούμε, δεν έχει κάτι που να κινεί ανησυχία, αλλά εγώ τρώγομαι μέχρι να πάμε στον γιατρό μας. Που θα με ξεχέσει σίγουρα γιατί διέκοψα τον σίδηρο νωρίτερα απ' ότι έπρεπε... Πάντως το παίδων πεντέλης είναι πολύ καλό νοσοκομείο (δεν έχω πάει αγ.σοφία) και είμαι πολύ ευχαριστημένη, κι από τον καρδιολόγο που πηγαίνουμε αλλά και από τους υπόλοιπους γιατρούς (και τον χώρο και την λειτουργία).

Όσο για το σκαρφάλωμα που λες, εμένα πριν 2 εβδομάδες βρήκε πάτημα μέσα στο πάρκο κι έπεσε με το κεφάλι στο τραπεζάκι και μετά στο πάτωμα... Απρόβλεπτα τα μικρά, μ' έχει κατατρομάξει

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!

Μπιζελακι και φατσακι ευχαριστω παρα πολυ για τα κουπονια σημερα ηρθαν και τα δυο.

Βαλαμε εμβολιο εμεις σημερα ηπατιτιδα β την 3η δοση. Οι μετησεις εχουν ως εξης

η μεγαλη ειναι 9800 δλδ πηρε μονο 50 γρ αυτο το μηνα και 1 ποντο 79 δλδ. και η μικρη 8200 δλδ πηρε 100γρ και 74,5 δλδ 1,5 ποντο. Καλα τις βρηκε και δεν μας εδωσε εξετασεις αιματος αν και τον ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο. Τι να πω ξερω και γω..

Ειρηνη μου θυμησες και μενα την καμπυλη ζαχαρου την φρικη που εφαγα..Εγω εκανα απο μονη μου μετργσεις και ειχα δει οτι στον 7ο ειχα παρει την ανιουσα και ετσι πηγα για καμπυλη και φυσικα ειχα θεμα αλλα το ελυσα με διατροφη ομως μιλαμε για την πεινα οσες εκαναν καταλαβαινουν, αμα βρω την διατροφη θα σας γραψω. Οσο για την γλυκοζωλιομενη ειχα 5,1 αλλα στην καμπυλη με 75γρ γλυκοζης ειχα πριν την ληψη 95- μετα 30΄180-60΄199- 90΄162 και 120΄124.

Σαν σημερα περσι βγηκα απο το μαιευτηριο και ημουν με 2 μωρα και πυρετο μονη στο σπιτι..ουτε να το θυμαμαι θελω..

Α! το παρτι μας των γενεθλιων πηγε πολυ καλα και οτι εφτιαξα ηταν πολυ νοστιμο μου ειπαν ολοι(εκτος της πεθερσας μου που δεν ειπε τιποτα).

φιλια σε ολες..

CYMFp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Δεν πιστευω να κοιμαστε ακομα????Εμεις ξυπνησαμε απο τις 6, ηρθα και νωριτερα στη δουλεια τρομαρα μου που θελω και μειωμενο ωραριο!!!

Χθες ετρεχα στο ΓΝΑ στα επειγοντα αφου απο τον πονο του φρονιμιτη δεν μπορουσα να μιλησω σχεδον, μεχρι και το ποδι μου ειχε μουδιασει...τωρα πλακωθηκα στα παυσιπονα και τις αντιβιωσεις και ειμαι καλα!Αυριο το πρωι θα παω να τον πεταξω να ησυχασω!

Χριστινα δεν φερνεις το δικο σου να πιαστει χερι χερι με τη δικια μου να πηγαινουν μαζι περα δωθε γιατι ποναει η μεση μου??? Α!Εμεις μαθαμε να κατεβαινουμε και απο τον καναπε και το κρεβατι στο πατωμα.......

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα λίγη υπομονή ακόμα κ θα περάσει! Τα παλιοδόντια άσχημα πονάνε!:roll:

Η δικιά μου απλά σηκώνει το πόδι κ καβαλάει καναπέ,καναπεδάκια,μπαίνει μεσα στο συρτάρι που έχω κάτω από το φούρνο για να σηκωθεί πιο ψηλά κ να φτάσει ότι έχω πάνω στην κουζίνα...το θέμα είναι ότι δεν ξέρει μετά να κατέβει κ της κάναμε εκπαίδευση χθες:tongue: Ανεβαίνει στον καναπέ,στέκεται όρθια και ανοίγει το πόδι για να κατέβει όρθια...πράγμα αδύνατο κ άκρως επικίνδυνο!

Χθες κατέθεσα κ αίτηση μήπως μπει από Σεπτέμβρη σε παιδικό...λέω να μη τη στέλνω κάθε μέρα αλλά δεν ξέρω αν γίνεται...απλά επειδή έχει κουραστεί η μητέρα μου κ έχει κ προβλήματα υγείας θέλω να χει μια βοήθεια!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ασε τι τραβανε οι μαμαδες μας Αννα....Κι ηδικια μου ολο μου λεει οτι το μωρο δεν την κουραζει αλλα ειμαι σιγουρη οτι εχει πεθανει η γυναικα...Εδω εμεις που ειμαστε νεες και δεν αντεχουμε!Μεχρι που μου ειπε να της την αφησω οταν θα παω διακοπες Κρητη τον Αυγουστο γιατι μονο διακοπες δε θα κανω με το μωρο αλλα τη λυπαμαι!

Ασε τι τραβανε οι μαμαδες μας Αννα....Κι ηδικια μου ολο μου λεει οτι το μωρο δεν την κουραζει αλλα ειμαι σιγουρη οτι εχει πεθανει η γυναικα...Εδω εμεις που ειμαστε νεες και δεν αντεχουμε!Μεχρι που μου ειπε να της την αφησω οταν θα παω διακοπες Κρητη τον Αυγουστο γιατι μονο διακοπες δε θα κανω με το μωρο αλλα τη λυπαμαι!

Η δικιά μου βέβαια θέλει κ τραβάει κάποια πράγματα γιατί όλη μέρα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι κ παίζουν κρυφτό ενώ της λέω ρε παιδί μου καθίστε στο παιδικό αφού κάθεται το παιδί ήσυχα κ παίζει με τα παιχνίδια του δεν χρειάζεται να είσαι στο πόδι συνέχεια κ αυτή το χαβά της....διασκεδάζει καλύτερα το παιδί άμα είναι ελεύθερο να αλωνίζει στο σπίτι!:rolleyes: Πάντως αν μπει στο παιδικό θα είμαι κ εγώ πιο άνετη γιατί αν δεν την έχει το πρωί θα μπορεί να μου τη κρατήσει κ ένα βράδυ μεσοβδόμαδα αν αρρωστήσω,αν έχω καμμιά δουλειά να κάνω,ενώ τώρα ούτε λόγος γιατί έρχεται 8:30 φέυγει 2 πάει να μαγειρέψει να κάνει καμμιά δουλειά κ το βράδυ είναι κομμάτια!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

1401262wkvyvxn57t.gif

Καλημέρα!

Καλοκαίριασε και χαθήκαμε...

Μετά τον άγιο Ανδρέα έφυγα για μερικές μέρες στα Χανιά με τον μπεμπουλίνο μαζί (μόνιμο αξεσουάρ λόγω θηλασμού) για ένα έκτακτο οικογενειακό γεγονός. Τώρα ακόμα μαζεύω τα πράγματα ...το χάος δηλαδή που φέραμε πίσω από την κατασκήνωση, και τα ετοιμάζω ξανά για να φύγουμε το Σάββατο με το πλοίο.

Δε συναντηθήκαμε τον Ιούλιο, μια και καλή το Σεπτέμβρη τελικά;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Αννα το ωραριο της μητερας μου ειναι 7:30 - 17:30....και καθεται και παραπανω πολλες φορες αν εχω καμια δουλεια το απογευμα!

Γεια σου Elle!!!Χαθηκες μαλλον περασατε καλα στον Αγ.Ανδρεα!!!Καλο ταξιδι παλι το Σαββατο!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειχα ολο το πρωι και παλι ικα.....

Α! το παρτι μας των γενεθλιων πηγε πολυ καλα και οτι εφτιαξα ηταν πολυ νοστιμο μου ειπαν ολοι(εκτος της πεθερσας μου που δεν ειπε τιποτα).

φιλια σε ολες..

μπραβο σου evni!!!!!!!!!!εσυ αγιζεισ διπλα συγχαρητηρια εχοντασ 2 μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α οσο για την πεθερα πρεπει να γνωριστει με την δικια μου...:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια!!!Δεν πιστευω να κοιμαστε ακομα????Εμεις ξυπνησαμε απο τις 6, ηρθα και νωριτερα στη δουλεια τρομαρα μου που θελω και μειωμενο ωραριο!!!

Χθες ετρεχα στο ΓΝΑ στα επειγοντα αφου απο τον πονο του φρονιμιτη δεν μπορουσα να μιλησω σχεδον, μεχρι και το ποδι μου ειχε μουδιασει...τωρα πλακωθηκα στα παυσιπονα και τις αντιβιωσεις και ειμαι καλα!Αυριο το πρωι θα παω να τον πεταξω να ησυχασω!

Χριστινα δεν φερνεις το δικο σου να πιαστει χερι χερι με τη δικια μου να πηγαινουν μαζι περα δωθε γιατι ποναει η μεση μου??? Α!Εμεις μαθαμε να κατεβαινουμε και απο τον καναπε και το κρεβατι στο πατωμα.......

ωχ βρε κατερινακι...ποσοι μηνεσ ειναι που ταλαιπωρησε με τα παλιοδοντα???κουραγιο κ ευχομαι συντομα να εισαι περδικι!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Να'σαι καλα Ειρηνη!Ασε και πεθαινω απο τον πονο αυτη τη στιγμη! Μολις μου ειπε η μητερα μου οτι η Παναγιωτα εβγαλε και τον ενα πανω κυνοδοντα!Αντε γιατι καιρο ειχα να δω δοντι και ανησυχουσα αφου το πρωτο το εβγαλε 6 μηνων! Επισης μολις μου ειπαν απο το ΙΚΑ οτι η επιστροφη εισφορων για την οποια ειχα κανει αιτηση ειναι 36 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρω!!!!Θα παρω μαγιώ!!!Γιούπι!!!!!

ααα τοσα πολλα, γιατι σημερα ζητησα κι εγω απο τον εργοδοτη βεβαιωση για να παω στο ΙΚΑ, τοσα λες να ειναι κι εμενα? Η μαμα μου (που δουλευει στο ΙΚΑ) μου λεει οτι θα ειναι γυρω στα 200 ευρω τα δικα μου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...