Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

α λοιπον,

πηγα και για μπομπονιερες (γιατι το σεναριο τις φτιαχνω μονη μου, μαλλον παει περιπατο, λογω μειωμενου χρονου)

εχω μια φιλη και την αδελφη του νονού που κανουν μπομπονιερες, κι εχω καταληξει σε 4 σχεδια και δεν ξερω τι να διαλεξω. Να ξαναβαλω στο facebook να δειτε και να μου πειτε τη γνωμη σας κοριτσακια μου γλυκα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες!!!!

ερημιες βλεπω... οποτε μια χαρα θα περνατε!!! :)

οι δικες μου οι μερες ειναι τοοοοσο γεματες πλεον (οχι οτι ποτέ ηταν αδεις αλλα τελος παντων) που μακαρι η μερα να ειχε 48 ωρες!!

ευτυχως που τελειωσανε τα σχολεια, και το βραδυ, καθομαστε ολοι μαζι με τις ωρες στο μπαλκονι με τα κερακια μας και μας πιανει η παρλα!!!! :lol:

ο φατσουλινος εχει απο σημερα το ελευθερο να αλωνιζει (με προσοχη βεβαια)...

τον εβγαλα απο το παρκο και μολις τον αφησα κατω στο πατωμα, με κοιταξε στην αρχη καλα καλα, και μετα, εβαλε μπρος και μπουσουλουσε σ΄ολο το σπιτι του σκοτωμου, σκαρφαλωνε εκανε βηματακια και γενικως ηταν μεσα στα γελια και την τρελη χαρα!!!!!!!!!

την Παρασκευη, τον πηγα για κουρεμα!!! στεναχωρηθηκα λιγο που φυγανε τα μπουκλακια του... αλλα εγινε ενας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!

αυταααα απο μας!

παω να δω με το αντρικο μου χαρεμι τον τελικο του μουντιαλ!!!

α ναι!

Ειρηνακι... οι δικες μου οι τιμες στην καμπυλη, σπασανε καθε ρεκορ

πανω κατω απ΄οτι θυμαμαι (γιατι τις εξετασεις τις πεταξα)

0 - 90

60 - 270

120 - 180

180 - 75

εκανα ινσουλινες γιατι ημουν ηδη στον 7ο κοντα στον 8ο δηλαδη, το παιδι ηταν αρκετα μεγαλο (λογω διαβητη) και δεν ειχαμε πλεον το περιθωριο να ρυθμιστει με διατροφη!!!

στο τσακ προλαβαμε... και σκεφτομαι οτι αν δεν εκανα ινσουλινες θα γεννουσα κανα παιδι 6 κιλα αντι 4,150 που βγηκε!!! :lol:

7hWqp3.png

καλησπέρα μανούλες..βλέπω όλες χαμένες είμαστε..σήμερα είχαμε αλλαγές στο δωμάτιο της μικρής ώστε να έχει πιο πολύ χώρο να αλωνίζει,έτσι έκανα και δουλίτσεςμετά και άνοιξα συρτάρια και πέταξα..π'εταξα..πολύ πράμα!!!!!!

smouts σήμερα κοιμηθηκαμε από τις 2 ως τις 6 και μισή...λιωσαμε ευτυχώς γιατί ξεκουραστήκαμε κι εμείς!!!!όλα καλά λοιπόν..αύριο αν έχει καλό καιρό θα πάω την μικρή θάλασσα να ξεσκάσουμε...Λιζάκι ωραία θα περνάτε με την οικογένεια βλέπω τους απέναντι με πολλά παιδιά και καταλαβαίνω τι εννοείς..

Ειρηνάκι μου εγώ δεν είχα πρόβλημα με σάκχαρο οπότε δεν μπορώ να σε δώσω τιμές..είχα κάνει ένα τεστ με lucozade κκαι δεν χρειάστηκα καμπύλη...άρα θα το ρυθμίσεις με διατροφή;;;;φιλάκια

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ευτυχώς το 48ωρο έλειξε ομαλά κ το χτύπημά μας δεν ήταν σοβαρό...έχει ακόμα καρούμπαλο η μικρή αλλά δεν είναι πια ούτε κόκκινο ούτε όσο πρησμένο ήταν τις πρώτες μέρες....τελος καλό όλα καλά!;)

Ακόμα στη δουλειά πνίγομαι με χειρόγραφα τιμολόγια κ ευελπιστώ να λυθεί το θέμα μου αυτη την εβδομάδα αλλιώς δεν θα προλάβω να τελειώσω όση δουλειά που μου μαζεύεται έως τις 30/7 ώστε να βγω σε άδεια!Τα νεύρα μου λέμεεεεε!:rolleyes:

Δεν μπορούμε εντωμεταξύ να αποφασίσουμε κ αν θα πάμε διακοπές ή όχι γιατί παίζουν διάφορα θέματα....λοιπόν το θέμα του να φύγουμε Γερμανία το θυμάστε εεε???Λοιπόν ενώ λέγαμε ότι πρώτα ο Θεός από Οκτώβρη-Νοέμβρη θα έκανε μια κίνηση να πάει πρώτα ο άντρας μου δοκιμαστικά για λίγους μήνες κ αν όλα πήγαιναν καλά θα πηγαίναμε κ εγώ με τη μικρή....μας εγκρίθηκε επιδότηση 70000 για να ανοίξουμε pet-shop και online pet shop.....αλλά ανοίγεις μαγαζί εν μέσω κρίσης?????Και θα πρέπει να να το κρατήσουμε ανοιχτό 2 χρόνια είτε βγάζει είτε δεν βγάζει κέρδος....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Άννα μου τέλος καλό,όλα καλά! Ευτυχώς!

Το φατσάκι δεν στέκεται πουθενά αυτές τις μέρες. Βγάζει δόντια, θέλει να περπατάει συνέχεια...με βοήθεια, οπότε καταλαβαίνετε τι τραβάω! Γενικώς κούραση!!! Συνέχεια τσιρίζει, μάλλον ακούει τη φωνή της και της αρέσει! Έχουμε ξεσηκώσει τη γειτονιά!:mrgreen: Κι εσάς έτσι κάνουν?

Σήμερα σηκώθηκα με πρησμένες αμυγδαλές! Πονάωωω!!! Κάθε καλοκαίρι τα ίδια ρε γμτ :mad:

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κι απο μενα κοριτσια. ησυχια σημερα εμεις στη δουλεια και βρηκα χρονο να μπω. Αχ μακαρι να συνεχιστει ετσι ολο το καλοκαιρι...

Εμενα ρε κοριτσια η μικρη εχει βγαλει 7 δοντια σε 2 μηνες. Απο εκει που ηταν φαφουτα, εχει φτασει τον ξαδελφο της (3 μηνες μεγαλυτερος) και που εχει ξεκινησει να βγαζει δοντια απο 6 μηνων και μενα ξεκινησε στους 10. Και δεν μπορω να πω οτι εχει γκρινιαξει ιδιαιτερα. Καμια φορα ξυπναει με κλαμα μεσα στη νυχτα, οχι παντα παλι, αλλα με το που την χαιδευω λιγο και της βαζω και την πιπιλα ξανακοιμαται στο δευτερολεπτο. Ευτυχως παναγιτσα μου.

Χτες ειχαμε παει στον ξαδελφο της λοιπον, και παιζαμε στον κήπο που εχουν βαλει μια μικρη κουνια και μια τσουληρθα. Ρε κοριτσια, πηγαινε απο πισω και ανεβαινε τα σκαλια ΜΟΝΗ της (με ρυθμούς αερα πατερα) και ανεβαινε πανω στην κορυφη. Και πηγαινε και απο τη γλίστρα και ανεβαινε μεχρι τη μεση. Μετα γλιστραγε. Επαθα πλακα. Δεν κανει πανω απο 5 βηματα μονη της και ανεβαινε τα σκαλια της τσουληθρας μονη της. Την παω σημερα στον παιδικο, ρωταω τη δασκαλα, εξω στα παιχνιδια του κηπου εχετε τσουληθρα? Ναι μου λενε και ανεβαινει συνεχεια. Και βρηκα την απαντηση πως ειναι τοσο εξοικιωμενο το παιδι γιατι στην παιδική χαρα την πηγαινω κατευθειαν στη γλιστρα. Μιλαμε για κανονικό πιθικι. Καλα τη λεει ετσι ο πατερας της.

4Rnfp3.png

Καλημεραααα!

πολυ ζεστη εχουμε σημερα και δεν παλευεται!

Αννουλα δεν ξερω αν θα ειναι ρισκο παντως εγω θα ειμαι καλη πελατισσα!Ειδικα σε οτι αφορα τα ωδικα πτηνα!:wink:

Το καναρινι μας γεννησε πριν 2 εβδομαδες 5 αυγα ακομα και σημερα εσκασε το πρωτο !Α!το βρηκα ,θα συνεργαστουμε!Θα σου πουλαω τα καναρινια μου για να τα πουλας μετα στο petshop!Σε τιμες ξεφτιλα εννοειται!:lol::lol::lol::tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Smouts τι κάνεις?

Πότε θα πάτε διακοπές?

Η δικιά σου πολύ δραστήρια ε? Η δικιά μου είναι πολύ τσαούσα αλλά από περπάτημα...μάλλον θα μας πάρει και ο επόμενος μήνας! Από φωνή όμως άστα να πάνε! Που να δεις όταν βλέπει άλλα παιδάκια πως κάνει από τη χαρά της!!! Τα καημένα φοβούνται και φεύγουν! Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε βγει και ένα κοριτσάκι την πλησιάσε αγκαλιαστήκανε φιληθήκανε και εκείνο τη δάγκωσε! Κορόμηλο το δάκρυ! Έχουν πολύ γέλιο όμως!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χη βεβαια)...

τον εβγαλα απο το παρκο και μολις τον αφησα κατω στο πατωμα, με κοιταξε στην αρχη καλα καλα, και μετα, εβαλε μπρος και μπουσουλουσε σ΄ολο το σπιτι του σκοτωμου, σκαρφαλωνε εκανε βηματακια και γενικως ηταν μεσα στα γελια και την τρελη χαρα!!!!!!!!!

αχ αντε ωραια ,να ξεκουραστεισ κ εσυ λιγο απο τα σηκωματα και να παιξει κ το παιδι πιο ελευθερα....

την Παρασκευη, τον πηγα για κουρεμα!!! στεναχωρηθηκα λιγο που φυγανε τα μπουκλακια του... αλλα εγινε ενας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!

μεγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυταααα απο μας!

παω να δω με το αντρικο μου χαρεμι τον τελικο του μουντιαλ!!!

α ναι!

Ειρηνακι... οι δικες μου οι τιμες στην καμπυλη, σπασανε καθε ρεκορ

πανω κατω απ΄οτι θυμαμαι (γιατι τις εξετασεις τις πεταξα)

0 - 90

60 - 270

120 - 180

180 - 75

εκανα ινσουλινες γιατι ημουν ηδη στον 7ο κοντα στον 8ο δηλαδη, το παιδι ηταν αρκετα μεγαλο (λογω διαβητη) και δεν ειχαμε πλεον το περιθωριο να ρυθμιστει με διατροφη!!!

λιζακι σευχαριστω και για την δικη σου απαντηση...προσ το παρον δεν πηγα ενδοκρινολογο...περιμενω το ραντεβου αλλα εννοειται οτι προσεχω.

στο τσακ προλαβαμε... και σκεφτομαι οτι αν δεν εκανα ινσουλινες θα γεννουσα κανα παιδι 6 κιλα αντι 4,150 που βγηκε!!! :lol:

το φανταζεσαι????????κ εισαι κ μικροκαμωμενη...που να το εβγαζεσ το 6κιλο?????????????????????:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ευτυχώς το 48ωρο έλειξε ομαλά κ το χτύπημά μας δεν ήταν σοβαρό...έχει ακόμα καρούμπαλο η μικρή αλλά δεν είναι πια ούτε κόκκινο ούτε όσο πρησμένο ήταν τις πρώτες μέρες....τελος καλό όλα καλά!;)

αχ αντε δοξα τω θεω ολα καλα με την ζωουλα!!!!!!!!!!!!τουτο και μη αλλο!!!!!!

Ακόμα στη δουλειά πνίγομαι με χειρόγραφα τιμολόγια κ ευελπιστώ να λυθεί το θέμα μου αυτη την εβδομάδα αλλιώς δεν θα προλάβω να τελειώσω όση δουλειά που μου μαζεύεται έως τις 30/7 ώστε να βγω σε άδεια!Τα νεύρα μου λέμεεεεε!:rolleyes:

κουραγιο λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπομονη...ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα με αυτο το θεμα..

Δεν μπορούμε εντωμεταξύ να αποφασίσουμε κ αν θα πάμε διακοπές ή όχι γιατί παίζουν διάφορα θέματα....λοιπόν το θέμα του να φύγουμε Γερμανία το θυμάστε εεε???Λοιπόν ενώ λέγαμε ότι πρώτα ο Θεός από Οκτώβρη-Νοέμβρη θα έκανε μια κίνηση να πάει πρώτα ο άντρας μου δοκιμαστικά για λίγους μήνες κ αν όλα πήγαιναν καλά θα πηγαίναμε κ εγώ με τη μικρή....μας εγκρίθηκε επιδότηση 70000 για να ανοίξουμε pet-shop και online pet shop.....αλλά ανοίγεις μαγαζί εν μέσω κρίσης?????Και θα πρέπει να να το κρατήσουμε ανοιχτό 2 χρόνια είτε βγάζει είτε δεν βγάζει κέρδος....:rolleyes:

ευχομαι οτι καλυτερο να αποφασισετε!!!!!!!!

χτεσ πηγαμε μπανακι...το 10ο μασ....και απιστευτο.....:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:η αγγελικη μπηκε μεσα σαν κιουρια και δεν εβγαλε αχνα!!!!!μιση ωρα την ειχα μεσα και βγηκα επειδη πια ειχα πονακια τοση ωρα μεσα στο νερο..............

με δουλευει αυτο το παιδι!!!!!!!!!!!!παει κ τελειωσε................

α!!!κουρευτηκαμε κ εμεισ!!!!!!!!!!το προηγουμενο σαββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!σαν κιουρια καθησε η αγγελικη...κιχ δεν εβγαλε μονο κοιτουσε και καμαρωνε....τι με περιμενει...αυτη ειναι γεννημενη για μεγαλη ζωη!!χε χε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σήμερα σηκώθηκα με πρησμένες αμυγδαλές! Πονάωωω!!! Κάθε καλοκαίρι τα ίδια ρε γμτ :mad:

περαστικακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κι απο μενα κοριτσια. ησυχια σημερα εμεις στη δουλεια και βρηκα χρονο να μπω. Αχ μακαρι να συνεχιστει ετσι ολο το καλοκαιρι...

Εμενα ρε κοριτσια η μικρη εχει βγαλει 7 δοντια σε 2 μηνες. Απο εκει που ηταν φαφουτα, εχει φτασει τον ξαδελφο της (3 μηνες μεγαλυτερος) και που εχει ξεκινησει να βγαζει δοντια απο 6 μηνων και μενα ξεκινησε στους 10. Και δεν μπορω να πω οτι εχει γκρινιαξει ιδιαιτερα. Καμια φορα ξυπναει με κλαμα μεσα στη νυχτα, οχι παντα παλι, αλλα με το που την χαιδευω λιγο και της βαζω και την πιπιλα ξανακοιμαται στο δευτερολεπτο. Ευτυχως παναγιτσα μου.

Χτες ειχαμε παει στον ξαδελφο της λοιπον, και παιζαμε στον κήπο που εχουν βαλει μια μικρη κουνια και μια τσουληρθα. Ρε κοριτσια, πηγαινε απο πισω και ανεβαινε τα σκαλια ΜΟΝΗ της (με ρυθμούς αερα πατερα) και ανεβαινε πανω στην κορυφη. Και πηγαινε και απο τη γλίστρα και ανεβαινε μεχρι τη μεση. Μετα γλιστραγε. Επαθα πλακα. Δεν κανει πανω απο 5 βηματα μονη της και ανεβαινε τα σκαλια της τσουληθρας μονη της. Την παω σημερα στον παιδικο, ρωταω τη δασκαλα, εξω στα παιχνιδια του κηπου εχετε τσουληθρα? Ναι μου λενε και ανεβαινει συνεχεια. Και βρηκα την απαντηση πως ειναι τοσο εξοικιωμενο το παιδι γιατι στην παιδική χαρα την πηγαινω κατευθειαν στη γλιστρα. Μιλαμε για κανονικό πιθικι. Καλα τη λεει ετσι ο πατερας της.

:tongue::tongue::tongue::tongue:καλα πολυ πλακα η μικρουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!Εχω να μπω απο την Τεταρτη.Ειχα αδεια Πεμπτη-παρασκευη γιατι ηθελε η μητερα μου να φυγει για Κρητη και δεν ειχα που να αφησω τη μικρη.Γυρισα σημερα εδω στο γραφειο και γινεται πανικος!Η αλλη κοπελα δεν εκανε τιποτα δυο μερες εδω και τα χω παρει!Η παναγιωτα δε με αφηνε να μπω στο pc σπιτι αφου δεν καθεται πουθενα.Περπαταει, μπουσουλαει,στο παρκο πεταει τα παιχνιδια της και ουρλιαζει...Στην παιδικη χαρα της γειτονιας δεν την ξαναπαω γιατι προχθες της εβγαλα μια πετρα απο το στομα με το δαχτυλο...Θα την πηγαινω στο Αττικο αλσος που δεν εχει πετρεςκατω..Επισης Αννα περαστικα, μην ανησυχεις δεν παθαινουν τιποτα αυτα, το βαφτιστηρι μου 8 εμετους ειχε κανει μετα το πεσιμο απο το καροτσι, μια χαρα ειναι.

Κι εμεις εχουμε αποκτησει και 2 γρατσουνιες στα μπουτια, και 2 καρουμπαλα στο κεφαλι!!!

Επισης μαθαμε και το ζηλια-ψωρα!!!Και τι γλυκα που το κανει!!!!

Κοριτσια ουτε εγω ειχα κανει καμπυλη σακχαρου, μονο αιματολογικες!

Μεθαυριο παω να πεταξω ενα φρονιμιτη που με εχει πεθανει ειδικα απο το σαββατο και παλι θα λειπω απο τη δουλεια, Παρασκευη παμε διακοπες μια βδομαδα Μεσολογγι και Πελοποννησο!μπορει να πεταχτω και μεχρι Λευκαδα καμια μερα αφου η μαμα θα ειναι στο χωριο και λεω να της αφησω τη μικρη!

Ειπατε για τα περσινα, ε λοιπον εγω δε θελω να τα θυμαμαι...Με το στηθος εξω συνεχεια, μαυρο δακρυ μερα νυχτα, το μωρο να ουρλιαζει και να μην κοιμαται...Η πιο πικρες αναμνησεις της ζωης μου, απο δω και περα ερχονται τα καλυτερα!!!Και μου το ειχαν πει η Παναγιωτουλα θα γινει το καλυτερο κοριτσι!

Επισης, πως σκατα εμαθε και ανοιγει τη σιτα και βγαινει στο μπαλκονι μπορειτε να μου πειτε???Και το παρκο που ανοιγει με φερμουαρ στο πλαι πως το καταφερνει και το ανοιγει??

Περαστικα φατσακι. Εγω τις εβγαλα πριν 3 χρονια και ξεμπερδεψα. Δεν χρειαζεται βεβαια να σου πω, οτι γενναω αλλες 100 φορες (υποψιν οτι γεννησα χωρις επισκληρηδιο), μην μου ξαναπεις ομως να ξαναπερασω τον πονο απο την αμυγδαλεκτομη. Φρίκηηηηηηη.

Άδεια εχουμε παρει απο 9-28 Αυγουστου, και θα παμε δυο εβδομαδες στο Βαθύ Λακωνίας, εξω απο το Γυθειο. Μας αρεσει πολυ αυτη η περιοχή. Εχουμε και παρεούλα στο Γύθειο, και αγωνιουμε για τις πρωτες μας διακοπες με το παιδακι μας.

Αλλα οι διακοπες αρχιζουν απο 24/7 που η μικρη θα φυγει για 2 εβδομάδες στις γιαγιαδες της και θα ξεκουραστουμε κι εμεις.

Ειρηνη μου να προσεχεις να μην κουραζεσαι πολυ.

Η μικρη ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δραστηρια. Τον κωλο της σε μια μερια δεν τον καθιζει. Καμια φορα την παιρνουμε στο κρεβατι μας και κατευθειαν παταει στα μαξιλαρια να σκαρφαλωσει στο κεφαλαρι να πιασει τον διακοπτη, να αναψει το φως, να σβησει το φως, να ξανααναψει το φως, να ξανασβησει το φως και παει λεγοντας... Προχτες ειχε πεταξει μεσα στη λεκανη της τουαλετας, ενα φτιαρακι που εχει και ενα στρουμφακι. Τι να πω...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...