Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Σμουτς για άλλο ένα 24ωρο από την ώρα που χτύπησε μέχρι αύριο στις 2 δηλαδή!Το καημένο έχει λυσάξει στη πείνα γιατί πρέπει να τρώει τη μισή ποσότητα απ'ότι πριν....άδειασε το πρωί το μπιμπερό κ της το έβγαλα από το στόμα κ αυτή μου το ξαναπήρε κ προσπαθούσε να ρουφήξει αλλα δεν είχε τίποτα μέσα :P

Κωνσταντίνα μπουφέ κ πάλι μπουφέ! Εχω κάνει άπειρα τραπέζια αλλά δεν είχα κάνει ποτέ μπουφέ...ε λοιπόν στα γενέθλια της μικρής το κατα ευχαριστήθηκα κ εγώ δεν χρειαστηκε να κουραστώ πολύ και μαζεύτηκαν όλα γρήγορα κ είχαμε άνεση κινήσεων γιατί όσο να ναι στο τραπέζι ήμαστε σχεδόν όλοι την ώρα καθιστοί κ αν έκανα τραπέζι καποιοι αναγκαστικά δεν θα το ευχαριστιόντουσαν γιατί θα κυνήγαγαν τα παιδιά ενώ έτσι όλοι γυρνάγαμε σε όλο το σπίτι....:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ερώτηση (άσχετη): Όσες κάνατε πάρτυ γενεθλίων, προτείνετε μπουφέ;

Τί καλά ετοιμάσατε, για δώστε ιδέες..! Εμείς θα είμαστε και λίγοι, καθώς οι περισσότεροι θα λείπουν διακοπές, ζήτημα να μαζευτούμε 20 άτομα.

NAI. Εκτός απ'όσα σου είπε η πιτσιπομάμι (σφολιατοειδή), εμάς άρεσαν πολύ τα σαντουιτσάκια μπριος που έκανα. Μικρά ψωμάκια μπριος και βάζεις ότι σου έρχεται μέσα (ή ότι υλικά έχεις) και έκανα διαφορετικές γεύσεις. Πέτα κι ένα ταψί παστίτσιο ή λαζάνια ή κανελλόνια ή σουφλέ, στον φούρνο, κι είσαι μια χαρά
καλημερα κοριτσια, καλο σ/κ να εχουμε

εμενα παλι ρε κοριτσια δεν με εβαλε ποτε να κανω καμπυλη ζαχαρου ο γιατρος. Τη γλιτωσα ε?

Την αηδία ναι, αλλά γιατί δεν έκανες καμπύλη;
Εχει ακόμα πρήξιμο βέβαια κ πονάει στο άγγιγμα αλλα νομίζω πως δεν θα έχουμε περεταίρω θέματα...:-)
Πόνεσα και μόνο που το διάβασα, πόσο μάλλον το παιδάκι... Περαστικά!

WN6Op3.png

Την αηδία ναι, αλλά γιατί δεν έκανες καμπύλη;

Μ' εβαλε στην καθιερωμενη αιματολογική του μήνα και μου μετρησαν και το ζαχαρο. Μου ειχε πει λοιπον, αν το αποτελεσμα βγει πάνω απο 1,00 να την κανω, αν οχι να μην την κανω καθολου και ταλαιπωρουμαι. Το αποτελεσμα βγηκε 0,75.

Κιλα δεν επαιρνα πολλα (για να περιαυτολογησω, παντα μου ελεγε οτι ειμαι η πιο μινιον εγκυος), το μωρο ηταν κανονικοτατο στις μετρησεις του (μη σου πω και κανα 2 μερες μικροτερο) και σε συνδυασμο με την απλη μετρηση, εκρινε πως δεν χρειαζοταν να την κανω. Δεν στεναχωρηθηκα καθολου παντως.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

πω πω ρε κοριτσια, τετοιες μερες περσυ πως ημασταν ολες ε? αλλες κοπελες ειχαν γεννησει ηδη, ειχαν τις αγωνιες του νεογεννητου, αλλες περιμεναμε ακομα και ειχαμε την αγωνια του τοκετου, του πως θα ειναι το μωρο, το να πανε ολα καλα. Δεν μας χωραγε ο τοπος

Τι ωραια συναισθηματα ομως ε?

4Rnfp3.png

Εγώ πάντως θυμάμαι πέρυσι τετοιες μέρες που ξύπναγα σχεδόν αξημέρωτο να βγάλω γάλα κ μετά έβγαινα στο μπαλκόνι κ είχε μια απίστευτη δροσιά κ ησυχία κ σκεφτόμουν αυτό το μικρό πλασματάκι που κοιμόταν τόσο ήσυχα μέσα κ πόση ευτυχία με είχε γεμίσει,τις ώρες του τοκετού,τη πρώτη στιγμή που την είδα κ διάφορα τέτοια κ τις περισσότερες φορές έκλαιγα από συγκίνηση!!!:D

Χθες εντωμεταξύ που χτύπησε η μικρή ήταν κ η μάνα μου εδώ κ άρχισε να κάνει σαν παλαβή κα φώναζε Παναγιά μου ααααα το παιδί τσίριζε μιλάμε, ενώ εγώ τέρας ψυχραιμίας την έπιασα την ηρέμησα της έβαλα ένα σακουλάκι με παγωμένο μαιντανό:mrgreen: και γενικά ήμουν ήρεμη ενώ τη προηγούμενη φορά που είχε κόψει τη γλώσσα της κ τρέχαν τα αίματα μιλάμε για τον πανικο έτρεχα γύρω γύρω από τον εαυτό μου!!!!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστώ, κορίτσια..!

Το απόγευμα θα πάμε στα Jumbo για τα καθέκαστα..!

Αννούλα, περαστικά..!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μπήκα να σας πω το ΄πόνο μου....δεν μας θέλει αυτές τι μέρες κυριολεκτικά!!!:mad:

Περάσαμε μια βόλτα το μεσημέρι να δούμε πως είναι κ το Παίδων...καθώς ήταν η μικρή μπροστά από τη σίτα ρολο που έχουμε στη κουζίνα μόλις την ακούμπησε ελάχιστα με το κώλο της σηκώθηκε με δύναμη κ τη χύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιου,κοκκίνησε πρήστηκε κ μετά από μισή ώρα που ξεκίνησα να τη ταιζω έκανε εμετό...πέρνω τον άντρα μου να ρθει να μας πάρει να πάμε στο Παιδων κ με ξαναπέρνει μετά από 5 λεπτά κ είχε μείνει με το αμάξι...τελικά μας πήγε ο κουνιάδος μου....δεν βρήκαν κάποια κάκωση στις ακτινογραφίες αλλά έχουμε 48 ωρη επιφυλακή κ ανα δίωρο ξύπνημα το βράδυ για να δούμε πως αντιδράει η μικρή....πονάει όταν την ακουμπάω εκεί κ είναι ακόμα πρησμένη αλλά γενικά είναι χαρούμενη όπως πάντα....ελπίζω να μην ΄΄εχουμε παρατράγουδα μεσα στις επόμενες ώρες.....αυτά.....:(:(:(

αχ βρε αννουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τουτο και μη αλλο!!(που λενε)τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιλια περαστικουλια στην ζωουλα σου..φανταζομαι την τρομαρα κ την στεναχωρια σου!!!!!!!

Ψάχνω τα αποτελέσματα της καμπύλης αλλά δεν τα βρίσκω έχω την εντύπωση ότι τα έχει κρατήσει η ενδοκρινολόγος:rolleyes: αν θυμάμαι καλά στα 120 λεπτά είχα φτάσει τα 190 περίπου:confused: με 100γρ γλυκόζη. Στα 180 λεπτά είχε πέσει στο 43, ακόμα θυμάμαι την τρομερή ζαλάδα που είχα από την υπογλυκαιμία:confused:

Έπειτα μου έδωσαν μηχανάκι (η ενδοκρινολόγος) για να το παρακολουθώ κατά την διάρκεια της ημέρας και οι τιμές χτυπάγαν συστηματικά κόκκινο παρόλη την δίαιτα...μετά από 10 μέρες ξεκίνησα την ινσουλίνη:confused:

Πάντως η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (δείκτης του ζαχάρου σε βάθος χρόνου) ήταν πάντα πολύ καλή, σε μιά εξέταση που βρήκα με ημερομηνία 16/06 ήταν 5,1% με ανώτατο όριο το 6,2%... τότε μου λέγαν ότι είναι καλός ο δείκτης γιατί το ζάχαρό μου ήταν απλά ορμονικό εξαιτίας της εγκυμοσύνης:rolleyes:

Αχ Ειρήνη εύχομαι να την γλυτώσεις χωρίς ενέσεις, μόνο με δίαιτα...οι ενέσεις εμένα μου προκαλούσαν φοβερές υπογλυκαιμίες...

Πάντως βρε Ειρήνη με έκανες και άνοιξα τον φάκελο με τις εξετάσεις ένα χρόνο μετά και τώρα χαζεύω σαν χαζομαμά τον πιτσιποπάκο στους υπερήχους...τι όμορφη κουκίδα που ήταν:roll:

μαντινοπακι και ταρονι σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ απο οτι βλεπω οι δικεσ μου τιμεσ ξεπερασαν για τα καλα τισ δικεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::rolleyes:παντωσ και τισ περσινεσ που ειδα στα παρομοια ημουν και παλι δεν μου εβαλε ινσουλινεσ...τι να πω?μηπωσ γιατι οταν επιασα να το μετραω μετα απο γευμα ,σπανια ανεβαινα το 130?μαλλον ε?

για να δουμε!!!

μαντινοπακι ειδεσ?παλιεσ καλεσ και γλυκεσ αναμνησεισ!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ που πηγα στον υπερηχογραφιστη (ειχαμε και το αγγελικακι μαζι)του λεω<αυτην εδω την ειχαμε δει απο τοτε που ηταν λιγα μονο κυτταρα!!!...>

πω πω ρε κοριτσια, τετοιες μερες περσυ πως ημασταν ολες ε?

εγω προσωπικα με το β..ζι εξω και θηλαζα ασταματητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα κορίτσια....

Άννα περαστικά σας βρε...αχ αυτά τα ατυχήματα στο σπίτι!!!όλα καλά για το κοριτσάκι μας...

εγώ είμαι ένα πτώμα να το πω;;;;πλυντήρια και καθάρισμα...καφές στο ενδιάμεσο γιατί είδαμε πως το πάει για βροχή και είπαμε να ξεσκάσουμε όλοι μαζί..η μικρή μου κοιμάταιαπό τις 1..έλιωσε το καυμένο αφού όλη την βδομάδα δεν κοιμάται στον βρεφικό και στο σπίτι όταν γυρνάμε καμμιά ωρίτσα το πολύ!!!!αυτά από μας όλα καλά!!!!σας φιλώ

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλα, εσυ παλι ετσι θα εισαι σε λιγο καιρο, μην σκας

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

marinaki κουραγιο...εδω τρεχω εγω αυτον τον καιρο που δεν δουλευω....φανταζομαι εσεισ οι εργαζομενεσ!!καθε μερα λεω παει ξεμπερδεψα και καθε μερα βρισκω κ αλλεσ....

DnfMp3.pngqTarp3.png

..έλιωσε το καυμένο αφού όλη την βδομάδα δεν κοιμάται στον βρεφικό και στο σπίτι όταν γυρνάμε καμμιά ωρίτσα το πολύ!!!!αυτά από μας όλα καλά!!!!σας φιλώ

τα ιδια κανει και μενα

κοιμαται μονο μια ωρα τη μερα στον παιδικο και το σ/κ κοιμαται κατι ξεγυρισμενα 4ωρα μεσα στη διαρκεια της ημερας που ειναι ολα δικα μας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...