Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα!

Μαριαλενα και Δεσποινα να χαιρεστε τα μωρακια σας!Χιλιοχρονα να ειναι!:D

Γιωτα και Ξανθη περαστικα και κουραγιο!

Νυσταζωωωωωωω!2:30 κοιμηθηκα εχθες λογω των επισκεψεων μου!:?Αντε και του χρονου να μα στε καλα να ξαναξενυχτησουμε!:rolleyes:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια και χρόνια πολλά σε όσα γιορτάζουν!

Σήμερα είμαι λίγο στενοχωρήμένη καθώς πάλι κηδεία έχουμε! Έναν θείος του άντρα μου. Γύρω στα 60-63 ετών. Έτσι ξαφνικά δεν είχε τίποτα ο άνθρωπος! Διακοπές ήταν και πάει.Σήμερα το πρωί το μάθαμε!

Δεν θέλω να πάω σε άλλη κηδεία ρε παιδιά, έχω πήξει! όχι άλλη μαυρίλα. Σε 1 εβδομάδα βαφτίζω το λουλουδάκι μου, θέλω χαρές! Είναι παρατηρημένο, ακόμα και στο γάμο μας είχαμε τέτοιο περιστατικό! Τελειώνω εδώ με τα ψυχοπλακωτικά!!!:(

Εχθές είχα πάει για παπούτσια και ευτυχώς βρήκα :-D Τώρα πρέπει να βρω και αξεσουάρ και τέλος! :wink:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Smouts και Ξανθή περαστικά στα μωράκια σας...:(:(

Μαριλού να χαίρεστε τη γοργονίτσα Λένα!! :D:D:D

Αύριο φεύγουμε και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα...εχω και τα ψώνια της τελευταίας στιγμής το απόγευμα, να δούμε αν θα προλάβω...

Χθες είχαμε πάει οικογενειακώς στο mall, μήπως βρω κανά μαγιώ να μου μπαίνει :tongue::tongue: και φυσικά δεν βρήκα τίποτα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τελευταία προσπάθεια σήμερα, αλλιώς θα βάλω τα παλιά (που ούτε αυτά μου καλοκάνουν βέβαια...:mrgreen::mrgreen:)

Μετά πήγαμε για φαγητό στο tike στο κεφαλάρι (πολίτικη κουζίνα) - είχε γενέθλια ο hubby - και το Καρόλι ξετρελλάθηκε με τις νέες γεύσεις...:D:D:D

Δε σταμάτησε να δοκιμάζει...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενα σασ λεω.......ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ θυμησα κατι??????????????/δυστυχωσ δεν ειχα καλα αποτελεσματα ,ειναι τσιμπημενεσ οι τιμεσ!!!!!!!!ελπιζω μονο να γλιτωσω τισ ινσουλινεσ ,οπωσ και περσυ...

αλλα και παλι ασ ειναι καλα η πριγκιπισσα και ασ τρυπηθω και λιγο παραπανω,αφου τρυπιεμαι που τρυπιεμαι!!!!!

ματα πηγα για υπερηχο.................εχω κορη νταρντανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1231 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικη 29 εβδομαδων ηταν 900gr (ενω τωρα ειμαι 27+3).και η πρωτη μου κορουλα στην εβδομαδα που ειμαι ,ηταν 750!!!!!!!!προφανωσ τωρα τουτη εχει αλλα καλουπια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Νυσταζωωωωωωω!2:30 κοιμηθηκα εχθες λογω των επισκεψεων μου!:?Αντε και του χρονου να μα στε καλα να ξαναξενυχτησουμε!:rolleyes:

λεσ του χρονου να εχεισ ξενυχτια επειδη θα σε ξενυχταει η δευτερη πριγκιπισσα-κοκο?????:D:D:D

μαριλουκακι και δεσποινακι να χαιρεστε τα πανεμορφα και ζουμπουρλουδικα παιδακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εχουν παντα υγεια κ ευτυχια στην ζωη τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σμουτσακι και ξανθουλα περαστικουλια στα παιδακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη και γρηγορη αναρρωση ευχομαι...

ταρονι ή μαντινοπακι ή λιζακι μηπωσ θυμαστε περσυ περιπου τισ τιμεσ που ειχατε στην καμπυλη και βαλατε εννεσουλεσ?

εγω ειχα 0- 91 ,60-212 , 120-168 και 180 δεν ειχε βγει ακομα...

πολινακι να χαιρεσαι τον συζηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σμουτς επίσης περαστικά σας...μήπως πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω με τις ωτίτιδες???Πολύ συχνά δεν τις παθαίνει???Μήπως πρέπει να κάνει κάποια θεραπεία????

Της γυρναει ευκολα σε ωτιτιδα γιατι δεν σταματανε οι μυξες.

Αυτη τη φορα δεν πρεπει να ειναι ωτιτιδα, μαλλον ιωση ειναι.

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε παει σε ωρυλα και δεν ειχε φλεγμονη, μονο υγρο στ αυτια, και πολλες μυξες οπου μου εδωσε μια αγωγή και η αληθεια ειναι οτι παει πολυ καλα, δεν εχει σχεδον καθολου αυτη την εβδομαδα. Αρα δεν πιστευω οτι ειναι απο ωτιτιδα.

με την παιδιατρο που μιλησα μου ειπε να κανουμε μια καλλιεργεια ουρων μηπως ειναι καμια ουρολοίμωξη. Αυτο που με ανησυχησε ειναι οτι εκανε και την προηγουμενη εβδομαδα πυρετο μια μερα (ή μαλλον μισή).

Και αυτη τη φορα ο πυρετος δεν ειναι πολυ τακτικος. Μπορει να περασουν ωρες και να μην εχει ανεβασει καθολου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μπήκα να σας πω το ΄πόνο μου....δεν μας θέλει αυτές τι μέρες κυριολεκτικά!!!:mad:

Περάσαμε μια βόλτα το μεσημέρι να δούμε πως είναι κ το Παίδων...καθώς ήταν η μικρή μπροστά από τη σίτα ρολο που έχουμε στη κουζίνα μόλις την ακούμπησε ελάχιστα με το κώλο της σηκώθηκε με δύναμη κ τη χύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιου,κοκκίνησε πρήστηκε κ μετά από μισή ώρα που ξεκίνησα να τη ταιζω έκανε εμετό...πέρνω τον άντρα μου να ρθει να μας πάρει να πάμε στο Παιδων κ με ξαναπέρνει μετά από 5 λεπτά κ είχε μείνει με το αμάξι...τελικά μας πήγε ο κουνιάδος μου....δεν βρήκαν κάποια κάκωση στις ακτινογραφίες αλλά έχουμε 48 ωρη επιφυλακή κ ανα δίωρο ξύπνημα το βράδυ για να δούμε πως αντιδράει η μικρή....πονάει όταν την ακουμπάω εκεί κ είναι ακόμα πρησμένη αλλά γενικά είναι χαρούμενη όπως πάντα....ελπίζω να μην ΄΄εχουμε παρατράγουδα μεσα στις επόμενες ώρες.....αυτά.....:(:(:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μπήκα να σας πω το ΄πόνο μου....δεν μας θέλει αυτές τι μέρες κυριολεκτικά!!!:mad:

Περάσαμε μια βόλτα το μεσημέρι να δούμε πως είναι κ το Παίδων...καθώς ήταν η μικρή μπροστά από τη σίτα ρολο που έχουμε στη κουζίνα μόλις την ακούμπησε ελάχιστα με το κώλο της σηκώθηκε με δύναμη κ τη χύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιου,κοκκίνησε πρήστηκε κ μετά από μισή ώρα που ξεκίνησα να τη ταιζω έκανε εμετό...πέρνω τον άντρα μου να ρθει να μας πάρει να πάμε στο Παιδων κ με ξαναπέρνει μετά από 5 λεπτά κ είχε μείνει με το αμάξι...τελικά μας πήγε ο κουνιάδος μου....δεν βρήκαν κάποια κάκωση στις ακτινογραφίες αλλά έχουμε 48 ωρη επιφυλακή κ ανα δίωρο ξύπνημα το βράδυ για να δούμε πως αντιδράει η μικρή....πονάει όταν την ακουμπάω εκεί κ είναι ακόμα πρησμένη αλλά γενικά είναι χαρούμενη όπως πάντα....ελπίζω να μην ΄΄εχουμε παρατράγουδα μεσα στις επόμενες ώρες.....αυτά.....:(:(:(

Aχ βρε Αννούλα μου τί να πω??? :(:(:(:(Πολλά πολλά περαστικούλια στην κουκλίτσα σου...δε θα είναι κάτι, μην ανησυχείς, αλλά καλά έκανες και πήγατε στο νοσοκομείο (με τον εμετό δε το διακινδυνεύεις...)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ταρονι ή μαντινοπακι ή λιζακι μηπωσ θυμαστε περσυ περιπου τισ τιμεσ που ειχατε στην καμπυλη και βαλατε εννεσουλεσ?

εγω ειχα 0- 91 ,60-212 , 120-168 και 180 δεν ειχε βγει ακομα...

Ψάχνω τα αποτελέσματα της καμπύλης αλλά δεν τα βρίσκω έχω την εντύπωση ότι τα έχει κρατήσει η ενδοκρινολόγος:rolleyes: αν θυμάμαι καλά στα 120 λεπτά είχα φτάσει τα 190 περίπου:confused: με 100γρ γλυκόζη. Στα 180 λεπτά είχε πέσει στο 43, ακόμα θυμάμαι την τρομερή ζαλάδα που είχα από την υπογλυκαιμία:confused:

Έπειτα μου έδωσαν μηχανάκι (η ενδοκρινολόγος) για να το παρακολουθώ κατά την διάρκεια της ημέρας και οι τιμές χτυπάγαν συστηματικά κόκκινο παρόλη την δίαιτα...μετά από 10 μέρες ξεκίνησα την ινσουλίνη:confused:

Πάντως η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (δείκτης του ζαχάρου σε βάθος χρόνου) ήταν πάντα πολύ καλή, σε μιά εξέταση που βρήκα με ημερομηνία 16/06 ήταν 5,1% με ανώτατο όριο το 6,2%... τότε μου λέγαν ότι είναι καλός ο δείκτης γιατί το ζάχαρό μου ήταν απλά ορμονικό εξαιτίας της εγκυμοσύνης:rolleyes:

Αχ Ειρήνη εύχομαι να την γλυτώσεις χωρίς ενέσεις, μόνο με δίαιτα...οι ενέσεις εμένα μου προκαλούσαν φοβερές υπογλυκαιμίες...

Πάντως βρε Ειρήνη με έκανες και άνοιξα τον φάκελο με τις εξετάσεις ένα χρόνο μετά και τώρα χαζεύω σαν χαζομαμά τον πιτσιποπάκο στους υπερήχους...τι όμορφη κουκίδα που ήταν:roll:

Άννα περαστικά σας...κάποιες φορές τα μπεμπάκια είναι πολύ επικύνδυνα ακόμα και μέσα στην αγκαλιά μας είναι ικανά να τραυματιστούν:?

Διαφημίσεις

2777649ipkaazbrh8.jpg

Eιρηνη η καμπυλη μου ηταν

0-92

60-166

120-122

180-95

και η γλυκοζυλιωμενη 5.

Ειναι υψηλες οι τιμες σου, αλλα δε χρειαζεται πανικος. Προφανως εκτος απο διατροφη θα αρχισεις και ινσουλινη, αλλα δεν ειναι τιποτα. Σκεψου οτι θα εισαι καλυμμενη, και εσυ και το μωρο, και δε θα κινδυνευετε.

Αναστασια, για να κανεις υπογλυκαιμια μετα την ινσουλινη, σημαινει ή οτι οι δοσεις σου δεν ειναι σωστα ρυθμισμενες, ή οτι δεν εκανες μετρηση πριν να δεις το σακχαρο. Εγω μια φορα την πατησα ετσι, αλλα εμαθα. Εκανα ινσουλινη ενω ειδα χαμηλη μετρηση, γιατι θα βγαιναμε εξω για φαγητο και δεν ηθελα να την κουβαλαω. Μετα απο λιγη ωρα επαθα υπογλυκαιμια, και ηταν λογικο.

Αννα, ευχομαι να μην ειναι τιποτα, και να περασατε μια ησυχη νυχτα.

age.png age.png

Καλημέρα, κορίτσια...!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εμείς εδώ και 3-4 μέρες έχουμε πολύ γκρίνια, έσκασε άλλο 1 δοντάκι, αλλά δε λέει να ηρεμήσει ο μικρός, μ' έχει κουράσει πολύ.

Ερώτηση (άσχετη): Όσες κάνατε πάρτυ γενεθλίων, προτείνετε μπουφέ;

Τί καλά ετοιμάσατε, για δώστε ιδέες..! Εμείς θα είμαστε και λίγοι, καθώς οι περισσότεροι θα λείπουν διακοπές, ζήτημα να μαζευτούμε 20 άτομα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια!

Η μικρή το βράδυ αντιδρούσε κανονικά στα ξυπνήματα που της έκανα,την είχα πάρει στο κρεβάτι μας κ κοιμηθήκαμε όλοι μαζί παρέα κ φυσικά δεν ξέρω κ αν κοιμήθηκα καθόλου γιατί κάθε φορά που κουνιόταν εγώ τιναζόμουν σαν ελατήριο από την ανησυχία μου! Εχει ακόμα πρήξιμο βέβαια κ πονάει στο άγγιγμα αλλα νομίζω πως δεν θα έχουμε περεταίρω θέματα...:-)

Πάντως να πω για το Παίδων ότι έπαθα πλάκα με το πόσο γρήγορα εξυπηρετηθήκαμε κ έκανε η μικρή ακτινογραφίες κ πόσο αναλυτικά μου είπαν κ ο χειρούργος κ ο νευροχειρούργος τι πρέπει να προσέχω! Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αναστασια, για να κανεις υπογλυκαιμια μετα την ινσουλινη, σημαινει ή οτι οι δοσεις σου δεν ειναι σωστα ρυθμισμενες, ή οτι δεν εκανες μετρηση πριν να δεις το σακχαρο. Εγω μια φορα την πατησα ετσι, αλλα εμαθα. Εκανα ινσουλινη ενω ειδα χαμηλη μετρηση, γιατι θα βγαιναμε εξω για φαγητο και δεν ηθελα να την κουβαλαω. Μετα απο λιγη ωρα επαθα υπογλυκαιμια, και ηταν λογικο.

Έκανα πάντα μετρήσεις πριν το φαγητό και μια ώρα μετά. Οι μετρήσεις πριν ήταν περίπου στο 140 οπότε έκανα και την ανάλογη ένεση...δεν ξέρω γιατί αλλά ενώ μια ώρα μετά η μέτρηση ήταν πολύ υψηλή (200 και κάτι), μετά από 2 ώρες πάθαινα σχεδόν πάντα υπογλυκαιμία:rolleyes: το δικό μου ζάχαρο ήταν πάρα πολύ περίεργο. Οι δε δόσεις μου ήταν πάρα πολλές μονάδες και πολλές δόσεις, 5 την ημέρα:confused:

Ερώτηση (άσχετη): Όσες κάνατε πάρτυ γενεθλίων, προτείνετε μπουφέ;

Τί καλά ετοιμάσατε, για δώστε ιδέες..! Εμείς θα είμαστε και λίγοι, καθώς οι περισσότεροι θα λείπουν διακοπές, ζήτημα να μαζευτούμε 20 άτομα.

Σε όσα παιδικά πάρτυ έχω πάει είχαν πάντα μπουφέ:D μπορείς να φτιάξεις πιτάκια διάφορα (τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια κλπ), πίτσες, κρύες και εποχής σαλάτες, σουβλάκια, τάρτες αλμυρές, πατατοσαλάτα, κρέπες αλμυρές και διάφορα άλλα. Αν θες συνταγές γράψτο...φιλάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...