Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος έφτασε 10,5 κιλά και 80 εκ ύψος. Κάναμε και τα 2 εμβόλια και θα ξαναπάμε σε 3 μήνες στον παιδίατρο. Όλα καλά μόνο το πρόβλημα με τα ματάκια του που κάποιες φορές αλληθωρίζουν δεν μπορέσαμε να δούμε γιατί κατά την διάρκεια της εξέτασης δεν το έκανε καθόλου παρόλο που ο γιατρός του έβγαλε πάρα πολλές φωτογραφίες (για να δει την εστίαση στο φλας). Στην επόμενη επίσκεψη θα του πάρει και αίμα για γενικές εξετάσεις.

Θα αλλάξουμε και γάλα...μου έδωσε μια μεγάλη λίστα να διαλέξω...ποιό να προτιμήσω? Αλήθεια τι μπιμπερό βάζετε τώρα? πλαστικό ή γυάλινο? εγώ ακόμα γυάλινα...σκεύτομαι να τα αλλάξω...

Με ρώτησε επίσης αν λέει λεξούλες...μόνο σπάνια λέει μαμά πια...μήπως νομίζει ο παιδοντόκτορ ότι σ' αυτήν την ηλικία λένε το Πιστεύω? νομίζω ότι απλά ο πιτσιποπάκος θέλει τον χρόνο του...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινιω ο μπραντυσ βρηκε την χαρα τησ ζωησ κ του παιχνιδιου ε????μια χαρα ,να ξεκουραστεισ κι εσυ λιγο και να κοιμηθεισ πανω απο ολα λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....κ οχι μονο....

μια χαρα τα νεα του κυριου πιτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εννοειτε να μην ανησυχεισ για τισ λεξουλεσ!!!!!δεν θυμασαι τι μασ ελεγε η κασ???????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημεραααα!Σας ευχαριστω και παλι ολες για τις ευχες σας!Εγω ελεγα οτι ξεμπερδεψα εχτες αφου δεν ηρθε κανεις εκτος απο την κουμπαρα μου για επισκεψη και σημερα μου ειπε μια γειτονισσα οτι θα ερθουν το βραδυ καθως και η αδελφη μου!Οποτε ειμα για ετοιμασιες!Και βαριεμαιιιιιιι!Και εχω και σιδερωμαααααα!:confused:

Υπόκλεψε δουλειά και φέρε από δω που χαλάρωσα εγώ και κάθομαι :tongue:

Καλημερούδια μάνες. Είμαι από χτες χωρίς τον μικρό, τον έστειλα 2 μέρες στους γονείς μου στο εξοχικό γιατί έπρεπε να λείψω Αίγινα χτες για δουλειά και δεν είχα ποιος να τον κρατήσει. Ωραίο το διάλλειμά μας! Και σινεμά πήγαμε, και ωραία κοιμηθήκαμε. Κι ο μικρός τρελλάθηκε, όλο το απόγευμα χτες έπαιζε στην παραλία με παιδάκια, έφαγε σαν τρελλός όλα του τα γεύματα και 9μιση το βράδυ ξεράθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Και κοιμήθηκε ένα ολόκληρο 12ωρο παρακαλώ! Με μένα δεν τα κάνει αυτά!!!

Κι αφού όλοι κάνουν απεργία σήμερα, θα τεμπελιάσω φριχτά κι εγώ!

Ασε το παιδι στη γιαγια και πηγαινε για βουτιες ,κοιμησου ,κανε σεξ,και ακου καμια ροκια με φουλ τα ντεσιμπελ!Λιγες ευκαιριες παρουσιαζονται στη ζη!Αρπαξε την απο τα μαλλια!:D:cool::wink::lol:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Πραγματι μονη με δυο παιδια ειναι μεγαλο πηξιμο!!!!!:tongue:

Στη χαλκιδα πηγαμε που ειναι και η γιαγια μου και παλι τρελλαθηκα στο τρεξιμο.

Τωρα αλλαξανε και τα ρεπο του αγγελου και πρεπει να παμε νωριτερα στα στυρα.

Αποτελεσμα? δε φτανει που θα ειμαι 6 μερες χωρις τον μπαμπα τους, θα μεινω και μια μερα εντελως μονη αφου η παρεα μου δε θα εχει ερθει ακομη:rolleyes:

Παντως τις 15 ημερες που μενουν ενδιαμεσα απο τα στυρα και μεχρι να παμε στο βολο, λεω τελικα να μην παω πουθενα ή ισως παλι για 4 μερες χαλκιδα.

Δεν αντεχω να ειμαι σε ενα ξενοδοχειο ολομοναχη με τα παιδια και ειναι και ψιλοεπικινδυνο, καθοτι ο ντρουλης ειναι απροβλεπτος.

Θα εχουν παει 40 μερες διακοπες συνολικα. Αρκετες ειναι νομιζω.

Και στο βολο 15 μερες μονη θα ειμαι.

Οι γονεις μου ειναι ολη μερα στη δουλεια.

Εμενα ο μικρος λεει μονο μπαμπα και περπαταει, αλλα πεφτει κιολας.

Απο σκαρφαλωμα δε αλλο τιποτα...

Χτες το βραδυ προσπαθουσα να τον κοιμησω και καποια στιγμη του χαιδευα την κοιλιτσα και του εκανα οοοο.

Μου αρπαξε το χερι και αρχισε να χαιδευει μονος του την κοιλια του και να κανει αααα:tongue:

Νουμερο παιδι.

Σημερα ηρθα παλι για λιγο στη δουλεια:twisted: μην τους πω καμια κουβεντα...

Μαλλον θα αργησουμε να τα ξαναπουμε.

Ευχομαι σε ολες ενα πολυ καλο καλοκαιρι, να περασετε πολυ ωραια:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Τυχερή... δεν έρχεσαι από δω να πιούμε καφέ και να βοηθήσεις την κατάσταση?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μμμμ τι καφέ προσφέρετε;
Θα αλλάξουμε και γάλα...μου έδωσε μια μεγάλη λίστα να διαλέξω...ποιό να προτιμήσω? Αλήθεια τι μπιμπερό βάζετε τώρα? πλαστικό ή γυάλινο? εγώ ακόμα γυάλινα...σκεύτομαι να τα αλλάξω...

Με ρώτησε επίσης αν λέει λεξούλες...μόνο σπάνια λέει μαμά πια...μήπως νομίζει ο παιδοντόκτορ ότι σ' αυτήν την ηλικία λένε το Πιστεύω? νομίζω ότι απλά ο πιτσιποπάκος θέλει τον χρόνο του...

Καλά συγγνώμη, ακόμα δεν λέει το Πιστεύω ο δικός σου; Εμένα κάνει και τον σταυρό του και μετάνοιες :tongue:

Μπιμπερό πλαστικά πλέον, γιατί τα πιάνει μόνος του και πίνει γάλα τις περισσότερες φορές. Όσο για το ποιο γάλα, εγώ προσπάθησα διάφορα φρέσκα αλλά δεν τα έπινε, καταλήξαμε στο εβαπορέ, μόνο αυτό θέλει. Και βράδυ, όπως η γοργόνα της παρέας, δεν θέλει γάλα! Οπότε του φτιάχνω κρέμα σε ΓΑΛΑ αραιωμένη και τρώει αυτό.

χριστινιω ο μπραντυσ βρηκε την χαρα τησ ζωησ κ του παιχνιδιου ε????μια χαρα ,να ξεκουραστεισ κι εσυ λιγο και να κοιμηθεισ πανω απο ολα λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....κ οχι μονο....
Για το "όχι μόνο" προετοιμάζομαι χαχαχα
Ασε το παιδι στη γιαγια και πηγαινε για βουτιες ,κοιμησου ,κανε σεξ,και ακου καμια ροκια με φουλ τα ντεσιμπελ!Λιγες ευκαιριες παρουσιαζονται στη ζη!Αρπαξε την απο τα μαλλια!:D:cool::wink::lol:
Για βουτιά χλωμό, αλλά όλα τα άλλα τα τηρώ κατά γράμμα! Με τη νυχτικιά ακόμα έκανα υποστήριξη σε πελάτες από το τηλ στο κρεββάτι (ούτε η λολίτα τέτοιες ανέσεις), έφτιαξα καφέ, μασούλησα πρωινό κι είμαι αραχτή στο μπαλκόνι, ακούω cranberries για να φτιαχτώ για τη συναυλία και σκέφτομαι τι ώρα να πάω κομμωτήριο :lol:
Ευχομαι σε ολες ενα πολυ καλο καλοκαιρι, να περασετε πολυ ωραια:D
Επίσης Κας, εύχομαι να περάσετε όμορφα και να ξεκουραστείτε.

Αχ ας πάω να τεμπελιάσω λίγο ακόμα :twisted:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσόπουλα!!!

Πω πω δε τη παλεύω στη δουλειά! Μάλλον πάθαμε μεγάλη ζημιά κ ευελπιστώ να ξαναβρίσκω την ηρεμία μου μετά από κανα 2 εβδομάδες(αν ξεκινήσω να δουλεύω σε υπολογιστή μέσα στην επόμενη εβδομάδα) αλλιώς κινδυνεύω να μην ξεκινήσω άδεια από 1/8!!! Ο σκληρός μάλλον καταστράφηκε κ ενώ ευτυχώς έχω τα αρχεία του εμπορικού προγραμματος έχουν χαθεί ενα σωρο άλλα έγγραφα που θα πρέπει σιγα σιγά να φτιάξω από την αρχή!Κ όλα αυτά γιατί το αφεντικό δεν πήρε κ πολύ στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις μου ότι θα τη πάθουμε κάποια στιγμή αφού το μηχανημα ήταν αρχαίο!:rolleyes:

Σε λίγο φεύγω για το ίκα κ ελπίζω να μη πάει κάτι στραβά με την ένσταση γιατί από προχθές πολλές ατυχίες και ζημιές συμβαίνουν σπίτι μας!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα :)

για διακοπες διαβαζω... για τεμπελιασματα διαβαζω... ααααχ! :rolleyes:

εγω ως συνηθως, duracell!!!!

χθες αποκλεισαμε εντελως το θεμα διακοπων... μιας και η τρεχουσα δουλεια απ΄οτι φαινεται δεν μας το επιτρεπει και επισης μαλλον μεσα στον Αυγουστο ισως προκυψει και δευτερη δουλεια...

οποτε για φετος, μεσα τα κεφαλια!!!

απο μπιμπερο και εμεις πλαστικα χρησιμοποιουμε αυτα με τη λαβη γιατι το πινει μονος του, αλλα σε λιγο καιρο θ' αρχισω να του το δινω με το κυπελακι αυτο με το καπακι που εχει το στομιο!

με την αλλαγη στο γαλα δεν ειχε κανενα προβλημα! το πρωτο που του πηρα ηταν το φρεσκο ΝΟΥΝΟΥ kid... και μια χαρα το πινει!:-)

απο λεξουλες και ο δικος μου δε λεει πολλα...

μονο

ντα ντα!

νανι νανι

ατα (και εννοει τη γατα)

και διαφορα αλλα δικα του ακαταλαβιστικα!!! :lol:

7hWqp3.png

καλησπερα κι απο μενα κοριτσουδια, τι κανετε?

εμενα με πηραν απο το σταθμο, η μικρη εχει παλι πυρετο, πανε τωρα οι γονεις μου να την παρουν και βλεπουμε παλι. και πηγαινε τοσο καλα με τις μυξες, μετα τον ωρυλα ρε γαμωτο.

Εμενα παλι, κανει 4-5 βηματακια και καταληγει να πεφτει ευτυχισμενη στην αγκαλια μου με το επιτευγμα της, αλλα αυτο μονο αν ειμαι σε πολυ κοντινή αποσταση και αισθανεται σιγουρια. Αν ειμαι λιγο πιο μακρια, ερχεται φυσικα κι εμενα μπουσουλωντας.

Αυτα, αντε να δουμε με τον πυρετο τι θα γινει παλι... ελπιζω να μην κρατησει, οπως και την τελευταια φορα, που ειχε μονο για ενα απογευμα και οχι πολυ ψηλο.

Παιζει λετε να ειναι απο δοντια, γιατι τωρα βγαζει το ενα μετα το αλλο. Πριν 2 μηνες δεν ειχε κανενα και τωρα εχει ήδη πεντε και βλεπω και το 6ο ετοιμαζεται. 38,4 ειχε τωρα που ξυπνησε. Υψηλος δεν ειναι για δοντια?

4Rnfp3.png

38,4 ειχε τωρα που ξυπνησε. Υψηλος δεν ειναι για δοντια?

περαστικα στη μικρουλα!!!

ειναι οντως υψηλος για να εχει σχεση με τα δοντακια!

με τα δοντια ισως να αυξηθει ελαφρως η θερμοκρασια μεχρι 37,3 - 37,5 και να εχει επισης λιγη διαροια...

αυτα που παρουσιαζει η μικρη ειναι ιωσεις και ειναι το πιο συνηθισμενο τον πρωτο χρονο που πανε παιδικο να κολλανε συχνα ιωσεις...

τα εχω περασει με τα δυο μεγαλυτερα μου παιδια... :(

7hWqp3.png

καλημερα και απο εμενα

εχω ριξει ξενυχτι αφου πρωτα μου αρρωστησε ο Μαριος με πυρετο γυρω στο 39 για τρεις ημερες και μολις ηρεμησε αρχισε ο μπεμπης εδω και 2 ημερες χτυπα 39 και δεν τρωει τιποτα ακομα και ο Μαριος μου λεει οτι ποναει ο λαιμος και δεν μπορει να καταπιει ετσι μαλλον και ο μικρος το ιδιο εχει αφου ουτε γαλα δεν πινει και οποτε του το δινω το βλεπει και κλαει μονο με νερο τη βγαζει ...τι να κανω ρε γ....το ειναι 4 ημερες που ειναι θεονηστικα, ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι ιωση απο το λαιμο και να παρουν μονο αντιπυρετικα:(

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!!! Πριν λίγο σβήσαμε με το γοργονίδιο το πριβέ κεράκι μας την ώρα που γεννήθηκε, 9:50 και τώρα την έπεσε για ύπνο και είπα να μπω να σας γράψω μια και είμαι σπίτι σήμερα;););) Αχ, σαν ψέμματα μου φαίνεται πως πέρασε ένας χρόνος!!!!!!!! Πότε ήταν που μου την ακούμπησε ο γιατρός στην αγκαλιά και ήταν μια σταλίτσα και τώρα είναι ολόκληρο ανθρωπάκι που με λέει μαμά και τρέχει στην αγκαλιά μου..... :D:D:D:D:D:D:D

Βατραχάκι να χαίρεσαι το Νικόλα σου, να τον καμαρώσεις γερό και δυνατό και ευτυχισμένο στη ζωή του!!!!!!!

Κατά τα άλλα τι μου κάνετε? Εγώ έφαγα το πήξιμο της αρκούδας αυτή τη βδομάδα στη δουλειά, κάθε μέρα έφευγα 7 η ώρα αλλά ευτυχώς έμεινε μια βδομάδα και μετά 15 μέρες άδεια επιτέλους!!!!!!

Άννα δε μας είπες τελικά με το ΙΚΑ όλα καλά?

Ξανθή και Γιώτα περαστικά στα μπεμπάκια σας γρήγορα ελπίζω!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ξανθή περαστικά κ κουράγιο...Τι να κάνεις???Θα περιμένεις να περάσει η ίωση...κανα χαμομηλάκι χλιαρό?Λίγο ψωμάκι?

Σμουτς επίσης περαστικά σας...μήπως πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω με τις ωτίτιδες???Πολύ συχνά δεν τις παθαίνει???Μήπως πρέπει να κάνει κάποια θεραπεία????

Στάχυ πως είναι η αγάπη σου?:wink:

Πήγα που λέτε χθες στο ίκα ούτε με ρώτησαν γιατί έκανα ένσταση...γεια σας τι κάνετε καλά ευχαριστώ θα πάρετε την απόφαση σε 1,5 μήνα σπίτι!Ο επόμενος???Κουβέντα δεν πρόλαβα να βγάλω κ ελπίζω η απάντηση να μην είναι απορριπτική!:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α μην αγχώνεσαι εμένα δε με άφησαν καν να μπω μέσα από την πόρτα μου είπαν για καισαρική? τους είπα ναι και μου είπαν ελάτε σε δέκα μέρες που θα βγει η απόφαση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ έχει γενέθλια κ ο γαμπρός μου(Νικόλας) καλέ....Δεσποινιώ μου να τον χαίρεσαι,να ναι πολύχρονος κ ευτυχισμένος .... κ με μια καλή νύφη ;):tongue::tongue::tongue:

Μαριλού να το χαίρεσαι το γοργονίδιο(στα πα κ από την άλλη μεριά) κ να είναι πολύ ευτυχισμένη και επιτυχημένη στη ζωή της!:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α μην αγχώνεσαι εμένα δε με άφησαν καν να μπω μέσα από την πόρτα μου είπαν για καισαρική? τους είπα ναι και μου είπαν ελάτε σε δέκα μέρες που θα βγει η απόφαση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι να πω περίεργα πράγματα...να σου πω σκεφτόμουν ότι λόγω της κρίσης θα ήταν δύσκολο να μου τα δώσουν ότι θα γινόταν έστω μια κουβέντα...και έτσι όπως μου μίλησε δεν μπόρεσα να καταλάβω αν με έστειλε γρήγορα επειδή θα τα πάρω ή επειδή έχουν εντολή να κόβουν όλες τις ενστάσεις!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...