Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πολλα μου ακουγονται.Γιατι τοσα?Εγω θυμαμαι οτι για την καισαρικη στο Ιασω λιγοτερα πληρωσα.

Τι εννοείς λιγότερα πλήρωσες???Όλο το τιμολόγιο λαμβανεται υπόψη....εγώ στο Λητώ 2300 νομίζω ήταν....:rolleyes:

Μαριλού εγώ πάω για περισσότερα πάντως :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κυριακή ενοώ ότι θα βάλουμε στην πλατεία την κούνια που κοιμάται για να είναι συνέχεια εκεί και να μην γκρινιάζει;) μάλιστα ο άντρας μου πρότεινε να την βάλουμε μέσα σε ένα σκυλόσπιτο:shock::tongue: για να μην τον πιάνει και ο ήλιος:tongue::roll::lol:

Κυριακή ενοώ ότι θα βάλουμε στην πλατεία την κούνια που κοιμάται για να είναι συνέχεια εκεί και να μην γκρινιάζει;) μάλιστα ο άντρας μου πρότεινε να την βάλουμε μέσα σε ένα σκυλόσπιτο:shock::tongue: για να μην τον πιάνει και ο ήλιος:tongue::roll::lol:[/quoteααααα!μαλιστα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!:):):)

Κυριακούλα χρόνια πολλά και καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και όσους αγαπάς!!:D:D:D

Καλά, μόνο η Κάρολ δεν περπατάει ακόμη????:(:( Κάνει 2-3 βήματα, αλλά μόλις καταλάβει ότι δεν κρατιέται από κάπου, αρχίζει να μπουσουλάει...μήπως θα είναι καλύτερα να φοράει παπούτσια, για μεγαλύτερη στήριξη του ποδιού???

Το σάββατο φεύγουμε και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα...ευτυχώς που είναι η κυρία που καθαρίζει σήμερα και έκανε απίστευτο σιδέρωμα και θα έρθει και την παρασκευή για τα υπόλοιπα :mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πόλα ολα το ιδιο κανουν.Κιη δικια μου εχει κανει και πολλα βηματα συνεχομενα αλλα συνηθως μολις δει τα σκουρα μπουσουλαει.Μολις παρουν μπρος αλοιμονο μας!!!

Μαριλου απ'οτι θυμαμαι καταθετεις τις αποδειξεις του μαιευτηριου στο ικα. Εκει φαινεται τι πληρωσες για την καισαρικη.Ειχες πληρωσει τοσα?

Ναι βρε όλο το τιμολόγιο μετράει!!!! Απλά νομίζω ότι τώρα πια δε μπορείς να κάνεις ένσταση, έχεις δικαίωμα μέχρι 3 μήνες μετά τη γέννα αν δεν κάνω λάθος :(

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αν λαμβανεται ολο σωστα.Αρχιζω να το ψαχνω κι αυτο!Αντε να μαζεψουμε κανα φραγκο να παμε την Παναγιωτα διακοπες λεμεεεεεε......

Θα σε στεναχωρήσω μέσα σε 30 ημέρες από τη μέρα που πληρώθηκες για τα τιμολόγια που είχες καταθέσει γίνεται η ένσταση!:( Θα ξέρεις όμως τώρα για το επόμενο παιδάκι;)

Από αύριο θα είμαι κ χωρις ίντερνετ στη δουλειά κ χωρίς πολύ δουλειά να κάνω αφού βραχυκύκλωσε κ ο δεύτερος υπολογιστής μας,θα μου τη δώσει τελείως χωρίς να έχω τίποτα να κάνω....:roll:

Χρόνια πολλά στα μωράκια που κλείσαν τον πρωτο χρόνο της ζωής τους!!!Evni και fofi να τα χαίρεστε!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπερα κοριτσια!Χρονια Πολλα στην Κυριακη και σε οσα μωρακια γιορταζαν αυτες τις ημερες, ευχαριστω και εγω για τις ευχες. Σημερα ο Αλεξανδρος μου κλεινει 1 χρονο ζωης και μου φαινεται απιστευτο το ποσο γρηγορα περασε αυτος ο χρονος. Εχει εξελιχθει σε πολυ ζωηρο αντρακι και τρεχω ολη την ημερα απο πισω του. Καναμε και εμεις τα πρωτα μας βηματακια πριν καμια βδομαδα και απο τοτε καθε μερα εξελισσεται.Ξεκινησε να τρωει αυγο και γιαουρτι που δεν του ειχα δωσει εωσ τωρα λογω υποψιας οτι αλλεργικος στο γαλα αγελαδος. Κατα τα αλλα ακομα θηλαζουμε πολυ και την ημερα και τη νυχτα και δεν τον βλεπω να κοψουμε συντομα.

Εμεις τα γενεθλια μας θα τα γιορτασουμε λιγο αργοτερα γιατι γιορταζει ο αντρας μου και εχει και γιορτη και γενεθλια η μεσαια μου κορη οποτε θα τα κανουμε ολα μαζι το επομενο Σαββατο. Εβαλα και μερικες φωτο στο φεης απο την βαφτιση μας. Σας αφηνω γιατι ξυπνησε ο μικρουλης!Καλο Απογευμα!

q5ybp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες.....

μόλις έβαλα το φαγητό στον φούρνο και είπα να σας διαβάσω

Κυριακούλα χρόνια σου πολλά,να χαίρεσαι το όναμα σου!!!!!

η μικρή καλύτερα είναι δεν έκανε πυρετό σήμερα αλλά είναι πολύ ανήσυχη και ενώ με αγκαλιάζει χτυπιέται και λέει μαμαμαμαμά τσιρίζοντας...με σπαράζει την καρδιά!!!

Πόλα ούτε η δικιά μου περπατάει ακόμη οπότε μην ανησυχείς..χαχα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Ούτε εμένα περπατάει ρε παιδιά, αλλά είναι και πιο μικρή ε? :tongue: Το άλλο Σάββατο χρονίζουμε.

Πωλίνα μου τζίφος το μακιγιαζ. Μιλάμε ότι ήταν άσχετη η τύπισα. Θα βαφτώ μόνη μου τελικά, γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο για άλλα δοκιμαστικά! :(

Χρόνια πολλά στα μωράκια που γιορτάζανε. Έχω χάσει επεισόδια!!!

Έχω πήξει στη δουλεια μιλάμε! Τι τους έπιασε όλους καλοκαιριάτικα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έχω πήξει στη δουλεια μιλάμε! Τι τους έπιασε όλους καλοκαιριάτικα?
Υπόκλεψε δουλειά και φέρε από δω που χαλάρωσα εγώ και κάθομαι :tongue:

Καλημερούδια μάνες. Είμαι από χτες χωρίς τον μικρό, τον έστειλα 2 μέρες στους γονείς μου στο εξοχικό γιατί έπρεπε να λείψω Αίγινα χτες για δουλειά και δεν είχα ποιος να τον κρατήσει. Ωραίο το διάλλειμά μας! Και σινεμά πήγαμε, και ωραία κοιμηθήκαμε. Κι ο μικρός τρελλάθηκε, όλο το απόγευμα χτες έπαιζε στην παραλία με παιδάκια, έφαγε σαν τρελλός όλα του τα γεύματα και 9μιση το βράδυ ξεράθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Και κοιμήθηκε ένα ολόκληρο 12ωρο παρακαλώ! Με μένα δεν τα κάνει αυτά!!!

Κι αφού όλοι κάνουν απεργία σήμερα, θα τεμπελιάσω φριχτά κι εγώ!

WN6Op3.png

Υπόκλεψε δουλειά και φέρε από δω που χαλάρωσα εγώ και κάθομαι :tongue:

Καλημερούδια μάνες. Είμαι από χτες χωρίς τον μικρό, τον έστειλα 2 μέρες στους γονείς μου στο εξοχικό γιατί έπρεπε να λείψω Αίγινα χτες για δουλειά και δεν είχα ποιος να τον κρατήσει. Ωραίο το διάλλειμά μας! Και σινεμά πήγαμε, και ωραία κοιμηθήκαμε. Κι ο μικρός τρελλάθηκε, όλο το απόγευμα χτες έπαιζε στην παραλία με παιδάκια, έφαγε σαν τρελλός όλα του τα γεύματα και 9μιση το βράδυ ξεράθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Και κοιμήθηκε ένα ολόκληρο 12ωρο παρακαλώ! Με μένα δεν τα κάνει αυτά!!!

Κι αφού όλοι κάνουν απεργία σήμερα, θα τεμπελιάσω φριχτά κι εγώ!

Τυχερή... δεν έρχεσαι από δω να πιούμε καφέ και να βοηθήσεις την κατάσταση?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...