Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κορίτσια!!!

Κυριακή Χρόνια σου Πολλά,πολύχρονη κ να χαίρεσαι τη φαμίλια!! :D

Γιορτάζει κ η κομπάρα μου σήμερα κ δεν ξέρω τι να της πάρω!:roll:

Δεν είναι καλή μέρα έχει χαλάσει ο server εδώ στη δουλειά κ εκτός του ότι πρέπει να κόβω χειρόγραφα τιμολόγια δεν μπορώ να κάνω κ ένα σωρό άλλες δουλειές που έχω!:rolleyes:

Χθες εντωμεταξύ η μικρή έκανε έναν εμετό άλλο πράμα κ της έβγαινε κ από τη μύτη κ μάλλον τρόμαξε κ σπάραξε στο κλάμα κ εγώ τα κανα πάνω μου γιατί νόμιζα ότι θα σκάσει το παιδί!:(

Σταχυ περαστικά στην Αγάπη σου μάλλον επειδή της λείπεις είναι ο πυρετός!;)

Εγώ της μικρής της τραγούδαγα το Ως τον ουρανό του Κιάμου όταν γεννηθηκε αλλά που να τη τρέχω στα μπουζούκια πήγα μόνη μου :lol::lol::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Κυριακή χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου:D

Ο πιτσιποπάκος έχει εξελιχτεί σε μεγάλο αλητάκι...όλη την ημέρα θέλει να είναι στην πλατεία...μέχρι που σκευτήκαμε να του βάλουμε την κούνια εκεί για να μην διαμαρτύρεται:tongue:

Βηματάκια κάνουμε μέχρι 3 και αυτά πολύ διστακτικά:D

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τον παιδοντόκτορ και θα κάνουμε και 2 εμβόλια...πάλι θα κλαίμε...ελπίζω να έχει πάρει και κανα γραμμάριο:D

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ χρονια σου πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τουσ 4 αντρεσ τησ ζωησ σου και ακομα πιο πολυ την κοκο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σε χαιρονται κ αυτοι!!!!!!!

εγω ετοιμαζομαι για εξορμηση στο...ικα.....:?:???::?...

χτεσ πηγαιναμε μια μικρη βολτιτσα με το αυτοκινητο...και το αγγελικακι απο την αρχη τησ διαδρομησ τραγουδουσε στο καθησματακι τησ ,αλλα δεν ειχα δωσει βαση τι ελεγε....επειτα συνειδητοποιησα οτι ελεγε < υγια πογια >καπωσ ετσι δηλαδη (μεταφρ.ζηλια ψωρα)και γυρνω και την βλεπω και εκανε και το χερακι συγχρονωσ οπωσ το κανουμε στην <ζηλια ψωρα...>τρελαθηκα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kυριακη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ... οτι επιθυμεις!!! :)

Εμεις καλα ειμαστε, απλα δεν εχω πολυ χρονο να συμμετεχω...

Τη λιγη ωρα που καθεται φρονιμος στο παρκο του ή κοιμαται... κανω του σκοτωμου δουλειες... και την υπολοιπη ωρα ειμαι συνεχεια μαζι του να τον προσεχω!

Αντε λιγες μερες ακομα, και μετα εχει το ελευθερο να κανει παλι οτι θελει!!! :D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Α τωρα που είπες ίκα ειρήνη θυμήθηκα μετά από τόοοοοσους μήνες επιτέλους με καλέσανε αύριο για την ένσταση που είχα κάνει για τα λεφτά της καισαρικής...αν πάρουμε κανα χιλιαρικάκι σιγουρέυω κ τις διακοπές μας :P Εσύ τι πας να κάνεις στο ίκα???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α τωρα που είπες ίκα ειρήνη θυμήθηκα μετά από τόοοοοσους μήνες επιτέλους με καλέσανε αύριο για την ένσταση που είχα κάνει για τα λεφτά της καισαρικής...αν πάρουμε κανα χιλιαρικάκι σιγουρέυω κ τις διακοπές μας :P Εσύ τι πας να κάνεις στο ίκα???

Αννα εισαι σιγουρη οτι θα ειναι τοσο μεγαλο το ποσο ?

Και εγω εκανα ενσταση... αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσα!!!

Λες ? :rolleyes:

7hWqp3.png

μετα απο ενα χρονο?????????????????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παλι καλα που σε θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παω να γραψω φαρμακα κ αναλυσεισ δικεσ μου και 2 εμβολια τησ αγγελικησ!!!!!!ευελπιστω δηλαδη.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σιγα μην ειναι χιλιαρικο!!!Εγω πηρα 200-300 νομιζω

Διαφημίσεις

Σιγα μην ειναι χιλιαρικο!!!Εγω πηρα 200-300 νομιζω

Κοπελιά έκανες ένσταση????330 έχω πάρει ήδη κ έχω κάνει ένσταση για περισσότερα...αν το ψάξεις στο φόρουμ 800-1000 ευρώ είναι τα ποσά που παίζουν....Η μαριλού τα έχει πάρει αλλά δεν θυμάμαι αν μας είχε πει το ποσό αν μπει θα μας πει!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κυριακή, χρόνια πολλά και καλά....!!

:D :D :D :D :D :D

Να σαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!:D
Καλημερα κορίτσια!!!

Κυριακή Χρόνια σου Πολλά,πολύχρονη κ να χαίρεσαι τη φαμίλια!! :D

Γιορτάζει κ η κομπάρα μου σήμερα κ δεν ξέρω τι να της πάρω!:roll:

Ευχαριστω Αννα μου!Εμενα πριν απο λιγο ηρθε η κουμπαρα μου και μου εφερε 6 καδρακια με θεμα πρωινα να βαλω σε εναν απεραντο τοιχο που εχω στο καθιστικο!Ηθελα να τα παρω αλλα ολο το ανεβαλλα!Κουτι μου ηρθε!Στα γενεθλια της της πηρα μια τσαντα που την ηθελε πολυ!Ειναι μια καλη ιδεα για δωρο!:wink:
Καλημέρα κορίτσια:D

Κυριακή χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου:D

Ο πιτσιποπάκος έχει εξελιχτεί σε μεγάλο αλητάκι...όλη την ημέρα θέλει να είναι στην πλατεία...μέχρι που σκευτήκαμε να του βάλουμε την κούνια εκεί για να μην διαμαρτύρεται:tongue:

Βηματάκια κάνουμε μέχρι 3 και αυτά πολύ διστακτικά:D

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τον παιδοντόκτορ και θα κάνουμε και 2 εμβόλια...πάλι θα κλαίμε...ελπίζω να έχει πάρει και κανα γραμμάριο:D

Ευχαριστω αναστασια μου να χαιρεσαι τον Φιλιππακο σου!Μην ανησυχεις θα φυγει κι αυτος και αντε να τον κυνηγας μετα!κουνια πηρε της Σωτηριας η νονα και τη εχω στο μπαλκονι!Τρελαινεται να καθετε εκει!:D
καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ χρονια σου πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τουσ 4 αντρεσ τησ ζωησ σου και ακομα πιο πολυ την κοκο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σε χαιρονται κ αυτοι!!!!!!!

Ειρηνουλα να σαι καλα και εσενα να σε χαιρεται ο αντρας σου και η Αγγελικουλα!Με το καλο και το δευτερο μωρακι να ερθει !
Kυριακη... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ... οτι επιθυμεις!!! :)

Εμεις καλα ειμαστε, απλα δεν εχω πολυ χρονο να συμμετεχω...

Τη λιγη ωρα που καθεται φρονιμος στο παρκο του ή κοιμαται... κανω του σκοτωμου δουλειες... και την υπολοιπη ωρα ειμαι συνεχεια μαζι του να τον προσεχω!

Αντε λιγες μερες ακομα, και μετα εχει το ελευθερο να κανει παλι οτι θελει!!! :D

Σε ευχαριστω Λιζακι!Να χαιρεσαι και εσυ τους αντρες σου!Υπομονη τιποτα αλλο!και αυτο θα βασανιζεται το καημενο που εχει χασει την ελευθερια του!

Κατερινα ευχαριστω και εσενα για τις ευχες σου!:D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Κοπελιά έκανες ένσταση????330 έχω πάρει ήδη κ έχω κάνει ένσταση για περισσότερα...αν το ψάξεις στο φόρουμ 800-1000 ευρώ είναι τα ποσά που παίζουν....Η μαριλού τα έχει πάρει αλλά δεν θυμάμαι αν μας είχε πει το ποσό αν μπει θα μας πει!:wink:

Αννούλα εγώ είχα πάρει αρχικά 280? και μετά με την ένσταση πήρα άλλα 600? :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πολλα μου ακουγονται.Γιατι τοσα?Εγω θυμαμαι οτι για την καισαρικη στο Ιασω λιγοτερα πληρωσα.

Αννούλα εγώ είχα πάρει αρχικά 280? και μετά με την ένσταση πήρα άλλα 600? :)

Μαριλου απ'οτι θυμαμαι καταθετεις τις αποδειξεις του μαιευτηριου στο ικα. Εκει φαινεται τι πληρωσες για την καισαρικη.Ειχες πληρωσει τοσα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...