Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Χάθηκα τελείως και έχω χάσει επεισόδια απ'ότι βλέπω....

Λοιπόν,χρόνια πολλά στα μωράκια που χρόνισαν...χιλιόχρονα!!!!

Εμείς μπάνιο ακόμα δεν αξιωθήκαμε να κάνουμε μιας και θέλουμε να πάμε απόγευμα και πάντα μετά τις 3 συννέφιαζε κι έβρεχε....ελπίζω να τα καταφέρουμε την Τετάρτη.....κατά τ'άλλα,κυνηγάω συνέχεια την μικρή ή με κυνηγάει αυτή....όλη μέρα...κουράστηκα....είμαι 26 κι αισθάνομαι 56!!!

Νομίζω διάβασα ότι κάποια δίνει advanse γάλα (δεν θυμάμαι ποιά,συγχωρέστε με),έχω κουπόνια...τα στέλνω άμεσα και χωρίς χρέωση!!:-D:grin:

Όπως σας είχα γράψει και πιό παλιά έγραψα την μικρή σε μαθήματα μουσικής και "Παίζω και μαθαίνω"....ξεκινήσαμε κανονικά και η μικρή τρελαίνεται...της αρέσει πολύ που είναι με άλλα παιδάκια,σε καινούριο περιβάλλον και πολύ το χαίρομαι....έπρεπε να το κάνω νωρίτερα....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινακι νομιζω οτι δεν ισχυει για εμας που εχουμε παρει το εξαμηνο γιατι συμψηφιζονται οι ωρες

Καλημέρα κορίτσια,

Ξανθή και για τα υπόλοιπα κορίτσια που ενδιαφέρονται τα πράγματα με το μειωμένο ωράριο μητρότητας έχουν ως εξής:

Το ωράριο μητρότητας ξεκινά από την λήξη της άδειας λοχίας και μετά, όντος όσες πήραμε την ετήσια άδεια μας(21 ή 22 ή 25 μέρες) και το 6/μηνό του ΟΑΕΔ

χάνουμε για την περίοδο αυτή το μειωμένο ωράριο (δηλαδή είναι σαν να είμαστε στην δουλεία κανονικά και φεύγουμε νωρίτερα), αλλά επειδή το μειωμένο ωράριο διαρκεί ή για μια (1) ώρα καθημερινά για 30 μήνες ή δύο (2) ώρες καθημερινά για 1 χρόνο και μετά για 1 ώρα για έξη (6) μήνες η ετήσια άδεια και το 6/μηνό του ΟΑΕΔ δεν αρκούν

για τα «συμψηφίσουν» το μειωμένο ωράριο. Τέλος τα παραπάνω με την σύμφωνη γνώμη του εργοδότη (εδώ χρειάζεται η συναίνεση του εργοδότη) μπορούν τα «συμπτυχτούν» σε 1 μέρα απουσίας την εβδομάδα από την εργασία και σε 2 ώρες αργότερης προσέλευσης ή νωρίτερης αποχώρησης για μία ακόμα μέρα την εβδομάδα. Πχ εγώ που έχω διαλέξει το δεύτερο σενάριο ( με την συναίνεση του εργοδότη μου) κάθε Παρασκευή δεν πάω στη δουλειά και κάθε Δευτέρα πάω 2 ώρες αργότερα και αυτό μέχρι τέλους Νοεμβρίου. Εννοείτε ότι υπάρχουν αρκετά σενάρια για το πώς μπορείς να «φτιάξεις» τις ώρες σε μέρες κτλ (δηλαδή να λείπεις 1 μέρα την εβδομάδα ή 1 μέρα κάθε 2 εβδομάδες κτλ) . Σας ζάλισα αλλά ελπίζω να βοήθησα.:wink:

Και το πιο σημαντικό είναι ότι το μειωμένο ωράριο το παίρνουμε είτε το θέλει ο εργοδότης είτε όχι.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Μια αποφαση ειναι Ρανια, ετσι απλα. Αν το θελεις πολυ, βαλε ενα στοχο, και να προσηλωθεις σ΄αυτον. Ετσι εχασα 20 κιλα.

Θα το βάλω πείσμα και ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ, άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά!!!

Σχετικά με το φρέσκο γάλα και εγώ θέλω να τον ξεκινήσω γιατί συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά έλα που ο άντρας μου ούτε που να το ακούσει (μου φαίνετε θα τον κόψω να τον παίρνω μαζί μου στο γιατρό) .:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. Ετσι εχασα 20 κιλα.

.

20???μπραβο βρε θηριο!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!παντωσ και στισ πιο προσφατεσ φωτο σου ,στο φατσοβιβλιο φανηκε πολυ η διαφορα!!!!

μετά ξυπνάει μέσα στη μαύρη νύχτα και δείχνει την κουζίνα και λέει "μαμ!" "μαμ!" και πάλι δεν υπάρχει περίπτωση να πιεί γάλα!!!!!! Ρώτησα και τη γιατρό και μου είπε να της δίνω βραδινό, από το να κοιμάται νηστική:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα ακομα γελαω με το σκηνικο μεσα στην νυχτα και το <μαμ>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ γελιο το γοργονιδιο!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμεις παμε ή νωρις το πρωι ή αργα το απογευμα. Η κορη μου δε θελει καθολου καπελο δυστυχως.

περιπου τι ωρεσ πατε???το ντοκτορι μασ ειχε πει οχι για τισ 11-15.00.παντωσ αν εξαιρεσεισ στισ διακοπεσ που καμια φορα τυχαινε να κανουμε μεσα στισ ωρεσ αυτεσ ,αλλα και παλι καθομασταν πολυ λιγο ,εδω στην χιο παμε παντα μετα τισ 5-6..

πιστευω να ειναι ενταξει ε?

;Ζεσταινομαστε!

ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΚΑΩ δηλαδη!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

Αλλα μην νομιζεις στην πλειοψηφια ειναι ολα τα παιδια Ηρακλακια!Εγω φιλικη συμμετοχη ειχα!:confused:Απελπιστηκα κι εγω οταν ειδα οτι του μοιαζει αλλα δεν πειραζει χαλαλι,αρκει που επιτελους μου εκανε κορη!!!!:cool:

οπωσ θα ειδεσ κυριακουλα στο σχολιασα στο φεισ αλλα φοβηθηκα μην σε στεναχωρεσω....

αλλα φαινεσαι κ εσυ συνειδητοποιημενη...οπωσ κι εγω!!χε χε!!!!ελπιζω στην πριγκιπισσα νουμερο 2!!!!αλλα και παλι...γερα να ειναι και ασ μοιαζουν ολα του αντωνη!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ευχαριστω Ρανια!Μολις τωρα μιλουσα με μια κοπελα που ειναι σε μειωμενο σε εταιρεια που συνεργαζομαστε και επισης εχω 2 ωρες που εχω βγαλει τα ματια μου στο σχετικο topic στο parents.Η 1 μερα τη βδομαδα μαλλον εδω θα βολεψει καλυτερα.Θα ρωτησω σημερα και βλεπουμε.Παντως η κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι πηρε 1 μερα τη βδομαδα για 1,5 χρονο αλλιως θα επαιρνε 1 ωρα τη μερα για 30 μηνες ή 2 ωρες για 1 χρονο και 1 για 6 μηνες και οτι ολα αυτα μετρανε απο τη ληξη της αδειας του ΟΑΕΔ και δε χανεις τιποτα λογω του 6μηνου.Τελος παντων, βλεπουμε!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Ρανια!Μολις τωρα μιλουσα με μια κοπελα που ειναι σε μειωμενο σε εταιρεια που συνεργαζομαστε και επισης εχω 2 ωρες που εχω βγαλει τα ματια μου στο σχετικο topic στο parents.Η 1 μερα τη βδομαδα μαλλον εδω θα βολεψει καλυτερα.Θα ρωτησω σημερα και βλεπουμε.Παντως η κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι πηρε 1 μερα τη βδομαδα για 1,5 χρονο αλλιως θα επαιρνε 1 ωρα τη μερα για 30 μηνες ή 2 ωρες για 1 χρονο και 1 για 6 μηνες και οτι ολα αυτα μετρανε απο τη ληξη της αδειας του ΟΑΕΔ και δε χανεις τιποτα λογω του 6μηνου.Τελος παντων, βλεπουμε!

Όχι όχι Κατερινάκι το μειωμένο αυστηρά ξεκινάει από την ώρα που λήγει η άδεια λοχίας σου δεν μετατίθεται ούτε για μετά από την ετήσια άδεια σου ούτε μετά το εξάμηνο του ΟΑΕΔ σε περίπτωση που το δικαιούσαι και το πάρεις.

Δηλαδη Ρανια αν παρω μια μερα τη βδομαδα οπως εσυ χωρις ομως τις 2 ωρες αλλη μερα, απλα τη μια μερα τη βδομαδα, για ποσο καιρο το δικαιουμαι ξερεις?(σε ζαλισα sorry απλα εδω μεσα στην ουσια λογιστης ειμαι εγω και τα ψαχνω ολα μονη μου, αν περιμενω απο τον κανονικο λογιστη σωθηκα)

Γεια σας κι από μένα.

Έχω πήξει σήμερα, αλλά μπήκα για λίγο να πάρω τη δόση μου :mrgreen:

Pola στη μαρίνα του Φλοίσβου είναι πολύ ωραία. Εκτός του ότι είσαι μπροστά στη θάλασσα, έχει και για τα παιδιά παιδική χαρά. Εμεις πηγαίνουμε πολύ συχνά! Είναι λίγο μακριά αλλά από εθνική είναι ok. Θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να πάμε όλες μαζί κι εκεί!

Επιτέλους :rolleyes: σήμερα μου φέρανε το φόρεμα για τη βάφτιση και μάλλον το απόγευμα θα πάω να το πάρω από το μαγαζί. Επίσης, πριν, θα πάω κομμωτήριο να βάψω κανένα άσπρο γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει!:roll:

Τη μπέμπα θα την πάω στην πεθερά μου να την κρατήσει.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριλένα κι εγώ έχω ένα τραγούδι που τραγούδαγα στη μπέμπα από όταν ήμουν έγκυος. Δεν έχω ιδέα αν το αναγνωρίζει, μιας και η κόρη μου χορεύει με όλα τα τραγούδια, (μου έμοιασε και σε κάτι :mrgreen:) σηκώνει χεράκια, χτυπάει τα δαχτυλάκια(και καλά!!!) και συγχρόνως κουνάει το κεφαλάκι.:-D

Πάντως εγώ όταν το ακούω αναπολώ τις μέρες τις εγκυμοσύνης και την ανυπομονησία μου να δω το πρόσωπό της!

Καλή σκέψη να πάτε στη συναυλία μαζί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια :):)

Είχα γράψει ένα κατεβατό πριν, αλλά πάτησε το κουμπάκι η Κάρολ και μου έκλεισε το netbook...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαράκι πήγαμε στο φλοίσβο χθες, αλλά γινόταν πανικός, το parking ήταν φουλ και έτσι φύγαμε και καταλήξαμε στο balux για φαγητό. Με το μακιγιάζ τί έκανες τελικά???

Μαριλού τέλεια θα περάσετε στη συναυλία...και στο πάρτυ σας βέβαια!!!

Κασσιανή, που θα πας μόνη με 2 παιδιά??? Θα φας τρελλό πήξιμο...αλλά αν το θέλεις βέβαια, πάω πάσο :wink::wink:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Δηλαδη Ρανια αν παρω μια μερα τη βδομαδα οπως εσυ χωρις ομως τις 2 ωρες αλλη μερα, απλα τη μια μερα τη βδομαδα, για ποσο καιρο το δικαιουμαι ξερεις?(σε ζαλισα sorry απλα εδω μεσα στην ουσια λογιστης ειμαι εγω και τα ψαχνω ολα μονη μου, αν περιμενω απο τον κανονικο λογιστη σωθηκα)

Κατερινάκι για να υπολογιστεί αυτό που λες είναι δύσκολο για μένα αυτή την στιγμή δεδομένου δεν έχω καμία ημερομηνία, πότε έληξε η άδεια λοχίας σου πότε η ετήσια αδεία σου κτλ. Βάλτα κάτω με ημερολόγιο και της ημερομηνίες και δες αν πάρεις 2 ώρες καθημερινά πόσα 8ωρα σου βγαίνουν μέχρι να λήξη το ένα έτος και μετά για την μια ώρα μέχρι να λήξη το εξάμηνο (αφού συμπεριλάβεις την ετήσια άδεια σου και το χρόνο που πήρες από τον ΟΑΕΔ σαν να ήσουν κανονικά στην δουλειά σου).

Καλησπέρα κορίτσια

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εσεις οτι επιθυμείτε για τα μωράκια σας

περάσαμε πολυ ωραια στο παρτυ μας αλλα κουραστηκε και κοιμήθηκε νωρις λιγο μετα που κόψαμε την τούρτα,

για μπανιο λεμε να παμε και μεις αυτη τη βδομαδα για να δουμε τι θα κανει ο μικρούλης μου στη θαλασσα.

Κατα τάλλα περνάμε πολυ όμορφα και δημιουργικά τα απογευματα μας που είμαι σπίτι αλλα σήμερα κοιμήθηκε περιμένω να ξυπνήσει να παμε καμια βόλτα,

φιλακια σε όλα τα παιδάκια και τις μανούλες καλό απόγευμα

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

κορίτσια μου καλησπέρα...

άρχισα δουλειά και άρχισα να χάνομαι...με αλλάξανε τμήμα με πήγανε σε εντατική καρδιάς..πάνε όλα τα χειρουργεία δηλ καρδιάς και πνευμόνων...πάλι διάβασμα και πάλι νέα πράγματα!!!!!

η μικρή μου έκανε πυρετάκο,δεν κοιμόταν με τίποτα,την μπανιάρισα έφαγε και μόλις κοιμήθηκε,δεν ξεκολλάει από πάνω μου το γιαβρί μου...σας φιλώ όλες

Ιουλία χρόνια σας πολλά...

Κυριακή ωραίο παρτάκι...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!Δεν εχω καμια ορεξη για δουλεια σημερα, κατι που ξυπνησαμε στις 5:30 (απο το κακο στο χειροτερο παμε με τον υπνο), κατι με τις εκκρεμοτητες στη δουλεια (μειωμενο, δωρο Πασχα, μισθος κλπ) πραγματικα μου ερχεται να καθομαι απλα στο γραφειο χωρις να σηκωνω ουτε το τηλεφωνο. Μα πως περιμενουν μερικοι ανθρωποι να δουλεψεις αν δεν ανταμειβεσαι γι'αυτο???Πως να κανεις σωστα τη δουλεια σου οταν ξερεις οτι δεν προκειται να παιρεις αυτα που διακαιουσαι???Τελος παντων, αυτοι χανουν στην τελική!

Staxioforina καλο κουραγιο στη δουλεια!Εσας του "ιατρικου" ποτε δε σας καταλαβα...Χειρουργια, καρδιες...απαπαπα...Πως την κανετε αυτη τη δουλεια???Εγω λιποθυμαω και ραμματα να δω!Περαστικα στη μικρη!!

Α καλα...η Παναγιωτα πλεον κανει μεχρι και 8-10 βηματα μονη της και μαλιστα με ενα κουκλακι σε καθε χερι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...