Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!

Τι κανουμε;Ζεσταινομαστε!Εμεις εδω πρωι πρωι κιολας!Δεν εχω διαθεση για τιποτα και εχω ενα σωρο δουλειες σημερα!

Βαλι να χαιρεσαι τον Γερασιμο!Να ειναι χιλιοχρονος και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Παω να απλωσω ενα πλυντηριο και να φτιαξω καφεδακι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια δεν θυμαμαι αν σας ειπα οτι αξιωθηκα τελικα να κλεισω ημερομηνια για τη βαφτιση. 18 Σεπτεμβριου λοιπον στις 13:00 θα βαφτισουμε τη μικρουλα μας. Θα ειναι 14 μηνων. θα ειναι πολυ μεγαλη λετε?
smpouts ακριβως την ίδια μέρα θα βαφτίσουμε.με λίγες ώρες διαφορά.εγώ 6:30 το απόγευμα..

Καλημερα την ιδια ημερα βαπτιζω και εγω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζουμπη κοιταξε στο www.elxisdoro.gr

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα!!!

Κυριακη τελειες οι φωτογραφιες!Να τη χαιρεστε και παλι!Αλλα να σου πω, τωρα που ειδα το μπαμπα σας......κοιμόσουνα παιδάκι μου οταν την εκανες????Ύπνος βαθύς μιλάμε!

Λοιπον, χθες δεν αντεξαμε αλλο το περα δωθε απ'το χερακι μες στο σπιτι και 8 το βραδυ σηκωθηκαμε και φυγαμε για Αττικο Αλσος!2 λεπτα απο το σπιτι και ειναι τελεια!Περιποιημενο, security παντου (εκαναν και παρατηρηση σ'εναν γαιδαρο μπαμπα που πηγε κι εκανε κουνια μαζι με το παιδι του!), ολα καινουρια, κουνιες, τσουληθρες, γηπεδακια...χαμος γινοτανε.Βεβαια εμεις κουνια καναμε μονο για 2 λεπτακια, προτιμαμε να τρεχουμε γυρω γυρω και ειδικα γυρω απο το συντριβανι!!!!Θα ξαναπαμε!

Αλλο:μου ερχεται να κανω μηνυση στο δημο, δεν ειναι κατασταση αυτη!Να περναει 4 τη νυχτα και να μας ξυπναει ολους.Αποψε ξανακοιμηθηκε η μικρη μετα απο καμια ωρα.Τι να κανω ρε παιδια??Αμα κλεισω τα παραθυρα θα σκασουμε...

ΦΑΤΣΑ ρωτησα το λογιστη και ακομα περιμενω να μου απαντησει...Το εψαξα μονη μου στο ιντερνετ και ειδα οτι ειναι 1 ωρα τη μερα για 30 μηνες απο τη στιγμη που ληγει η αδεια λοχειας.Δε συμφερει να το κανω 2ωρο για τους πρωτους 12 μηνες αφου αυτοι τελειωνουν οπου να ναι.Ειχα παρει το 6μηνο (απ'οτι ξερω εσυ δεν το πηρες) και γυρισα στη δουλεια τωρα που το σκεφτομαι ακριβως πριν 2 μηνες

Κατερινακι και εγω ειχα παρει το εξαμηνο , γυρισα στη δουλεια το Μαρτιο και σχολαω 2 ωρες νωριτερα μεχρι τον Αυγουστο και επειτα μια ωρα μεχρι Δεκεμβριο

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πειράζει που είμαι στη δουλειά αλλά φαντάζομαι να ήμουν αραχτή σε μια παραλία παρέα με ένα φρέντο???Μα γιατί αργεί ο Αυγουστος??:tongue:

Κατερινάκι δεν υπήρχε λόγος να ρωτήσεις το λογιστή για να φεύγεις μια ώρα νωρίτερα από τη στιγμή που επεστρεψες από το εξάμηνο έπρεπε απλά να φεύγεις μια ώρα νωρίτερα κάτι τέτοιες σαν κ εσένα χαλάνε τη πιάτσα:lol:...μα θες να πάρεις κ έγκριση για τα νόμιμα δικαιώματά σου????

Χρόνια πολλά στα μπεμπάκια που είχαν έχουν γενέθλια...έχω χάσει λίγο τη μπάλα:rolleyes:....πολύχρονα κ ευτυχισμένα!:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα

ισχυει κατερινακι, απλα τους 6 μηνες που καθεσαι χανονται αυτες οι ωρες, εγω παλι το παιρνω σε μια μερα την εβδομαδα, και ειναι πολυ καλο.

αλλα απ' οσο θυμαμαι, η κας μου ειχε πει, οτι ειναι στη δικαιοδοσια του εργοδοτη με ποιο τροπο θα επιλεξει να στο δωσει.

4Rnfp3.png

Αλλα οπως και να εχει εμενα με βολευε να φευγω 2 ωρες στην αρχη το επελεξα εγω γιατι ειναι καλοκαιρι και κανουμε και κανενα μπανακι με την ησυχια μας και απο Σεπτεβριο θα σχολαω 1 ωρα αλλα και παλι με ειχαν ρωτησει αν θελω να παρω σαν αδεια τις ωρες του μειωμενου που υπολειπονται, κανονικα δεν πρεπει να ρωτησεις αλλα να τους το πεις οτι θα σχολας νωριτερα ή θα πηγαινεις αργοτερα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Αλλα οπως και να εχει εμενα με βολευε να φευγω 2 ωρες στην αρχη το επελεξα εγω γιατι ειναι καλοκαιρι και κανουμε και κανενα μπανακι με την ησυχια μας και απο Σεπτεβριο θα σχολαω 1 ωρα αλλα και παλι με ειχαν ρωτησει αν θελω να παρω σαν αδεια τις ωρες του μειωμενου που υπολειπονται, κανονικα δεν πρεπει να ρωτησεις αλλα να τους το πεις οτι θα σχολας νωριτερα ή θα πηγαινεις αργοτερα

Αυτή θα έπρεπε να είναι η ερώτηση της γιατί το αφεντικό αποφασίζει(ποιες θα είναι οι ώρες που θα λείπει)....Θα έρχομαι μια ώρα αργότερα ή θα σχολάω μια ώρα νωρίτερα???Ή θέλετε να κάθομαι μια μέρα την εβδομάδα??Αναλόγως τι θέλει να κάνει η Κατερίνα κ όχι να ρωτήσει αν πρέπει να δουλευει μειωμένο κατα μια ώρα!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδια το αφεντικο μου ειχε πει να γυρισω απο την αδεια οποτε θελω, ειχε ατομο εδω, δεν ειχε προβλημα.Εγω φοβηθηκα μη με "ξεχασουν" και μεινω χωρις δουλεια αλλιως θα την επαιρνα μαζεμενη.Και τωρα αυτο σκεφτομαι, μη δημιουργησω δυσαρεσκειες και δεν ειναι καιρος για τετοια. Επιπλεον, αυτος ερχεται στη δουλεια κατα τις 1 μπορει και αργοτερα τι να προλαβουμε να κανουμε αν φευγω στις 3:30?Θα το ζητησω ομως γιατι θελω να γυριζω να ξεκουραζομαι λιγο το μεσημερι που κοιμαται η μικρη..Σας το ειπα οτι κοψαμε τον υπνο μετα τη φρουτοκρεμα και κοιμομαστε πλεον κανα διωρο μετα το φαγητο?Παντως το βραδυ 7-7,5 ωρες κοιμαται.Παραπανω δεν...

Βασικα επειδη εγω ανοιγω το πρωι στη δουλεια, θα φευγω νωριτερα!

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος είναι στην μαμά μου και εγώ έχω να κάνω πάρα πολλές δουλειές:confused:

Άννα και εγώ που ακόμα δεν έχω γυρίσει στην δουλειά δεν μπορώ να πάω για μπάνιο ποιός θα σιδερώσει?...να δω πως θα τα καταφέρνω όταν ξαναρχίσω δουλειά...βλέπω το σπίτι να μετατρέπεται σε χάος:rolleyes:

21 με 29 του μηνα θελω καπου να παω μονη με τα παιδια για να κανουνε κανενα μπανακι.

Πρεπει ομως να παω καπου κοντα για να μπορει να μας παει και να μας φερει ο αγγελος.

Που ομως???

Δε θα παρει αδεια ο Αγγελος? Πώς θα τα καταφερεις μονη με 2 παιδια?

age.png age.png

Καλημερα!!!

Κυριακη τελειες οι φωτογραφιες!Να τη χαιρεστε και παλι!Αλλα να σου πω, τωρα που ειδα το μπαμπα σας......κοιμόσουνα παιδάκι μου οταν την εκανες????Ύπνος βαθύς μιλάμε!.

:lol::lol::lol:

Οι φωτο ειναι κουνημενες γιατι με το κινητο ηταν δυσκολο να μην κουνιομαστε!Η φωτογραφικη μηχανη εμεινε απο μπαταρια!Οσο για την ομοιοτητα εχει παρει τα ματια και τα αυτια του πατερα της !Κατα τα αλλα ειναι ιδια εγω!:rolleyes:Αλλα μην νομιζεις στην πλειοψηφια ειναι ολα τα παιδια Ηρακλακια!Εγω φιλικη συμμετοχη ειχα!:confused:Απελπιστηκα κι εγω οταν ειδα οτι του μοιαζει αλλα δεν πειραζει χαλαλι,αρκει που επιτελους μου εκανε κορη!!!!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...