Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοριτσια σημερα εχω σκοπο να ζητησω το μειωμενο ωραριο στη δουλεια αλλα ηρθε το boss με πολλα νευρα (πάλι!) και εχουμε και πολυ δουλεια αυτες τις μερες.Επισης, διαφαινεται μια μικρη αυξηση ενόψει...Τι να κανω????Θελω να γυριζω μια ωρα νωριτερα σπιτι να ξεκουραζομαι....κλαψ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα αυτό έπρεπε ήδη να το έχεις, το δικαιούσαι! Τώρα μετά από τόσο καιρό δεν ξέρω...δεν ρωτάς κανένα λογιστή!!! Πάντως εγώ θα σου έλεγα να του το πεις, πόσο καιρό έχεις που γύρισες στη δουλειά? Αυτό είναι καταπάτηση δικαιωμάτων...αλλά ξέρεις πατάνε τώρα όλοι στην κρίση...

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΦΑΤΣΑ ρωτησα το λογιστη και ακομα περιμενω να μου απαντησει...Το εψαξα μονη μου στο ιντερνετ και ειδα οτι ειναι 1 ωρα τη μερα για 30 μηνες απο τη στιγμη που ληγει η αδεια λοχειας.Δε συμφερει να το κανω 2ωρο για τους πρωτους 12 μηνες αφου αυτοι τελειωνουν οπου να ναι.Ειχα παρει το 6μηνο (απ'οτι ξερω εσυ δεν το πηρες) και γυρισα στη δουλεια τωρα που το σκεφτομαι ακριβως πριν 2 μηνες

αλλά ξέρεις πατάνε τώρα όλοι στην κρίση...

Αυτο λες εσυ?Εκεινο το ρημαδι το δωρο Πασχα 3 φορες το εχω ζητησει και ακομα τιποτα...Κι εχω βασιστει και σ'αυτο για τις διακοπες!Ασε που τον Οκτωβρη ειχα βαλει την κανονικη μου αδεια και μου εφαγε τα ενσημα!Φαινομαι ανεργη εκεινο το μηνα!

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα καλή εβδομάδα.

Λιζάκι περαστικά στο μπεμπούλη σου και χρόνια πολλά για τον κανακάρη σου!:D

Ρουλάκι να σου ζήση ο «Γιώργος -που που- είναι πονηρός» να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς.:D

Mantipop να σου ζήσει ο Φιλλιπάκος σου.:D

Μαριάννα χρόνια πολλά για την επέτειο σας να είστε πάντα καλά.:D

Εμένα πάλι κορίτσια ο γιατρός μας είπε καλύτερα να του δίνω ΝΕΡΟ παρά γαλά φρέσκο γιατί δεν θα του δώσει τίποτα απολύτως το φρέσκο γάλα και όταν τον ρώτησα πότε θα ξεκινήσω φρέσκο μου είπε από τα 3 και μετά…. Επειδή οι σκόνες δεν μου αρέσουν για γάλα, τον ρώτησα για το Noulac και μου είπε μετά τους 18 μήνες και τώρα του δίνω το Frisogrow.:confused::confused:

Κορίτσια ερώτηση εκτός από μεσημεριανό φαγητό τους δίνεται και βραδινό??? Εμείς το πρωί πίνουμε 1) γάλα 2)δεκατιανό φρουτόκρεμα 3) μεσημεριανό φαγητό 4)απόγευμα γιαούρτι 5)βράδυ ξανά γάλα. :confused:

Τα νέα μας λείπαμε μια εβδομάδα ήμασταν Κυλλήνη τα περάσαμε πολύ ωραία ξεκουραστήκαμε και κοιμηθήκαμε πολύ οικογενειακός, την Θάλασσα μήτε να την δει δεν θέλει και την άμμο επίσης έκανε λες και έπιανε σκ….α!!!:mrgreen::mrgreen:

Η πισίνα πάλι του άρεσε αρκετά (ήταν και βραστά τα νερά ειδικά το απόγευμα γιατί μιλάμε για παιδική 40 cm).

Ελπίζω στην Κέρκυρα που θα πάμε τον Αύγουστο να μας κάνει καλό και ζεστό καιρό μπας και μπούμε και στην Θάλασσα!!

Σοφία και εγώ επειδή ντρέπομαι που το παιδί θα ντρέπεται να με βγάλει στην παραλία την Πέμπτη έκλισα διαιτολόγο γιατί δεν πάει άλλο πια!!!:twisted::twisted:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Ρανια κι εγω το σκεφτομαι για διαιτολογο.Αν κι εχω διαιτες που μπορω να κανω αλλα μαλλον πρεπει να με βαλει καποιος σε σειρα!

Ρε Ρανια οχι και το βραδυ φαι πως θα κοιμηθουν τα κακομοιρα?Εδω εγω και δεν τρωω βραδινο γιατι πρηζομαι...Γαλα πρεπει να πινουν το βραδυ!

Ρανια κι εγω το σκεφτομαι για διαιτολογο.Αν κι εχω διαιτες που μπορω να κανω αλλα μαλλον πρεπει να με βαλει καποιος σε σειρα!

Ρε Ρανια οχι και το βραδυ φαι πως θα κοιμηθουν τα κακομοιρα?Εδω εγω και δεν τρωω βραδινο γιατι πρηζομαι...Γαλα πρεπει να πινουν το βραδυ!

Και εγώ δεν του δίνω βραδινό αλλά διαβάζω ότι άλλα κορίτσια δίνουν και αναρωτιόμουν (εγώ η μουλάρα κατεβάζω ότι βρω και στο σπλάχνο μου δεν δίνω???)

Κατερίνα και εγώ στην διαιτολόγο που θα πάω την έχω από το 2005 και είναι η τρίτη φορά που θα πάω ε, όλες τις διατροφές της τις έχω αλλά μόνη μου έχω καταλάβει ότι δεν θα κάνω τίποτα, δυστυχώς!!!:twisted::twisted:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Κατερίνα και εγώ στην διαιτολόγο που θα πάω την έχω από το 2005 και είναι η τρίτη φορά που θα πάω ε, όλες τις διατροφές της τις έχω αλλά μόνη μου έχω καταλάβει ότι δεν θα κάνω τίποτα, δυστυχώς!!!:twisted::twisted:

Ράνια μου και εγώ από δίαιτες άλλο τίποτα...τόμους έχω...:mrgreen::mrgreen: αλλά τίποτα...πρέπει να έχω ένα βούρδουλα από πάνω μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα πάμε το απόγευμα πειραιά, να πάρουμε τα ακτοπλοικά εισιτήρια και μετά λέμε να πάμε στη μαρίνα του φλοίσβου (περάσαμε το σάββατο και γινόταν χαμός...). Έχετε πάει, ωραία είναι???? :confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γειά σας κορίτσια:D

Χτες κάναμε το 2ο μπάνιο μας στην καλόγρια, καλά ήταν αλλά μας έκαναν τα κουνούπια κόσκινο:confused: ο πιτσιποπάκος όταν τον βγάλαμε από την θάλασσα έκλαιγε...έκατσε μέσα 1 ώρα και ήθελε κι' άλλο:rolleyes:

Κυριακή να σου ζήσει η μικρή, να την δεις όπως επιθυμείς και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη:D

Εμένα πάλι κορίτσια ο γιατρός μας είπε καλύτερα να του δίνω ΝΕΡΟ παρά γαλά φρέσκο γιατί δεν θα του δώσει τίποτα απολύτως το φρέσκο γάλα και όταν τον ρώτησα πότε θα ξεκινήσω φρέσκο μου είπε από τα 3 και μετά….

Δε θα του δωσει τιποτα το φρεσκο γαλα? Μα ειναι δυνατον?:shock::shock::shock:

Κορίτσια ερώτηση εκτός από μεσημεριανό φαγητό τους δίνεται και βραδινό??? Εμείς το πρωί πίνουμε 1) γάλα 2)δεκατιανό φρουτόκρεμα 3) μεσημεριανό φαγητό 4)απόγευμα γιαούρτι 5)βράδυ ξανά γάλα. :confused:

Δεν της δινω βραδινο, θα της δωσω ομως λιγο ψωμακι ή κατι παρεμφερες, οταν βλεπει εμας να τρωμε.

Σοφία και εγώ επειδή ντρέπομαι που το παιδί θα ντρέπεται να με βγάλει στην παραλία την Πέμπτη έκλισα διαιτολόγο γιατί δεν πάει άλλο πια!!!:twisted::twisted:

Μια αποφαση ειναι Ρανια, ετσι απλα. Αν το θελεις πολυ, βαλε ενα στοχο, και να προσηλωθεις σ΄αυτον. Ετσι εχασα 20 κιλα.

Πισινα αγορασαμε περσι αλλα προς το παρον ειναι ακομη στο κουτι της!:roll: Πρεπει να αγορασουμε και κατι να τη σκεπαζουμε απο πανω, γιατι ειναι μεγαλη και δε λεει να τη γεμιζεις συνεχεια.

Κατα τ΄αλλα περασαμε ενα ομορφο σκ. Πηγαμε για μπανιο, καναμε βολτες, μια χαρα ηταν.

Κυριακη, Ιουλια, να χαιρεστε τα μπουμπουκακια σας!:D

Σταχυ μου, καλη αρχη. Θα΄ναι δυσκολα, αλλα θα προσαρμοστεις γρηγορα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Ο ντρουλης περπαταει πια κανονικα, αλλα πεφτει βεβαια κιολας.

Το παιδι ειναι μεγαλο θηριο ομως...

Πηγαμε στη χαλκιδα 4 μερες και μεσα στα διαφορα που εκανε τραβηξε και ενα τραπεζακι με μια μικρη τηλεοραση, την οποια ευτυχως προλαβα και επιασα στον αερα:eek:

Τωρα το απογευμα επεσε με το κεφαλι απο την κουνια!!!

Το τι σοκ παθαμε με τον αντρα μου δε λεγεται...

Δεν ειχαμε συνηθισει ετσι με τη δεσποινα και τωρα δεν ξερουμε προς τα που να κοιταμε.

Ειπε επιτελους και μια λεξουλα. Μπαμπα:rolleyes:

Θηλαζει συνεχεια και τη νυχτα 2-3 φορες.

Δε βλεπω να το κοβει και δεν ξερω τι να τον κανω.

Ουτε χαπι θελω να παρω ουτε και να του το κοψω με τη βια, αλλα καπου κουραστηκα κιολας.

Βεβαια μας διευκολυνει και πολυ σε διαφορες φασεις.

21 με 29 του μηνα θελω καπου να παω μονη με τα παιδια για να κανουνε κανενα μπανακι.

Πρεπει ομως να παω καπου κοντα για να μπορει να μας παει και να μας φερει ο αγγελος.

Που ομως???

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι ε?!?!?! Για έλα να σε δω να πείθεις το γοργονίδιο ότι πρέπει να πίνει γάλα και όχι βραδινό;);););) Εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να πιεί γάλα το βράδυ και τρώει κανονικά βραδινό, απλά τρώει μισή ποσότητα από ότι το μεσημέρι:tongue::tongue::tongue::tongue: Έχω δοκιμάσει και κοιμάται νηστική και μετά ξυπνάει μέσα στη μαύρη νύχτα και δείχνει την κουζίνα και λέει "μαμ!" "μαμ!" και πάλι δεν υπάρχει περίπτωση να πιεί γάλα!!!!!! Ρώτησα και τη γιατρό και μου είπε να της δίνω βραδινό, από το να κοιμάται νηστική:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γειά σας κορίτσάκια μου!!!!! Ετοιμάζουμε πυρετώδως τα γενέθλιά μας που θα τα κάνουμε την Κυριακή και είμαι πολύ συγκινημένη. Παρασκευή που είναι η κανονική ημερομηνία, έχω πάρει άδεια και θα γιορτάσουμε όλη μέρα παρέα μάνα και κόρη. Θα πάμε το πρωί βόλτα και το βράδυ θα μας πάει ο Βασίλης στο Θέατρο Βράχων που έχει συναυλία ο αγαπημένος μου Μίλτος Πασχαλίδης. Ναι, θα πάρω και τη Λένα στο live η τρελλή μάνα με το μάρσιπο και είπα θα κάτσουμε όσο αντέξει. Σκέφτηκα ότι θα είναι πολύ ωραία να ακούσει στα πρώτα της γενέθλια το πρώτο τραγούδι που της τραγούδησα στο μαιευτήριο μόλις την είδα, live:D:D:D (έχω αποτρελαθεί τελείως αλλά νομίζω θα είναι τέλεια!!!!!)

Μαριάννα με το μπάνιο αυτό που κάνουμε είναι να την έχουμε πάντα στη σκιά, με καπέλο και αντιηλιακό apivita συχνά και επίσης όταν μπαίνουμε στη θάλασσα, βουτάμε και το κεφάλι μας μέσα!!! Έχει πολλή πλάκα, της λέω έλα ν ακάνουμε βουτιά με τη μαμά και έχει μάθει και κλείνει τα μάτια και περιμένει να τη βουτήξω!!!! Ψοφάω στο γέλιο:D:D:D:D Γενικά δεν μπορώ κι εγώ αυτό το πήγαινε το πρωί, φύγε και μετά ξαναπήγαινε το απόγευμα, οπότε απλά προσπαθώ να την προσέχω πάρα πάρα πολύ!!!!!!!

Για την πισίνα που με ρωτήσατε, δεν ξέρω να σας πω γιατί μας τη φέρανε δώρο στη βάφτιση, πάντως την έχουμε βολευτεί απίστευτα!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γειά σας κορίτσάκια μου!!!!! Ετοιμάζουμε πυρετώδως τα γενέθλιά μας που θα τα κάνουμε την Κυριακή και είμαι πολύ συγκινημένη. Παρασκευή που είναι η κανονική ημερομηνία, έχω πάρει άδεια και θα γιορτάσουμε όλη μέρα παρέα μάνα και κόρη. Θα πάμε το πρωί βόλτα και το βράδυ θα μας πάει ο Βασίλης στο Θέατρο Βράχων που έχει συναυλία ο αγαπημένος μου Μίλτος Πασχαλίδης. Ναι, θα πάρω και τη Λένα στο live η τρελλή μάνα με το μάρσιπο και είπα θα κάτσουμε όσο αντέξει. Σκέφτηκα ότι θα είναι πολύ ωραία να ακούσει στα πρώτα της γενέθλια το πρώτο τραγούδι που της τραγούδησα στο μαιευτήριο μόλις την είδα, live:D:D:D (έχω αποτρελαθεί τελείως αλλά νομίζω θα είναι τέλεια!!!!!)

Μπραβο σου, καλα θα κανεις. Πολυ συγκινήθηκα (δεν ξερω και πως γραφεται γμτ:roll:) οταν το διαβασα. Να πατε, θα ειναι τελεια. Μου αρεσεις, στο εχω ξαναπει, γιατι το γουσταρεις πολυ το θεμα μωρο και δεν κολωνεις πουθενα. Του δινεις ενα σωρο παραστασεις, που νομιζω οτι συμβαλουν πολυ στην υγιή ψυχολογική αναπτυξη του (πω πω τι ειπα παλι το ατομο...)

Κι εμεις θα κανουμε παρτακι για τα γενεθλιακια της. Εμενα ευτυχως πεφτουν Παρασκευη οποτε δεν δουλεω ουτως η αλλως, οποτε σκεφτηκα να σηκωθουμε το πρωι, να παρουμε τουρτα και να παμε στον παιδικο που θα ειναι και η τελευταια μερα λειτουργειας του, να σβησει κι εκει κερακια με τους συμμαθητες της, να τους αποχαιρετησει (λεμε τωρα) και μετα να συνεχισουμε τη μερα μας παρεουλα. Και το σαββατο το απογευμα θα κανουμε παρτακι στον κηπο μας.

Για τα βαφτισια σκεφτηκα το εξης. Για πειτε τη γνωμη σας.

Το μεσημερι (η βαφτιση ειναι στις 13:00) να παρουμε μονο τους συγγενεις και να τους τραπεζωσουμε σε καποια ταβερνα εκει κοντα, και το βραδυ, να κρατησουν οι παππουδες το μωρο, και να κανουμε ενα παρτυ στον κηπο μονο για τους φιλους μας και γενικα για την νεολαια. Διπλος κοπος θα μου πειτε, αλλα νομιζω οτι θα το ευχαριστηθουμε περισσοτερο ετσι (θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος). Αυταα...

Σταχυ καλη αρχη επανοδο αυριο. Καλα κουραγια

4Rnfp3.png

καλησπερα!

Ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!Το παρτυ ηταν ωραιο και περασαμε ολοι καλα!Η κοκο ειχε πολυ κεφι και θα το δειτε και στις φωτο που μολις ανεβασα στο φατσοβιβλιο!Ηθελε συνεχεια να περπαταει!Πρωτη φορα τοσο πολυ περπατημα!Της εφερε η νονα της μια κουνια και τρελαινεται να καθεται εκει!Και ο Μαριος επισης!:rolleyes:

Ιουλια να χαιρεσαι και εσυ το μπεμπακι σου και να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

summerinx να τα εκατοστησει η Αρτεμις!

Κασσιανη και εμεις στα ιδια ακριβως ειμαστε!Να δουμε πως θα το κοψουμε!Αυριο εχουμε παιδιατρο για εμβολιο να δουμε τι θα μας πει κι αυτος!

Σας φιλω ολες και σας υχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες και παλι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

816255rtwwj8lnfb.gif

Μαριάννα με το μπάνιο αυτό που κάνουμε είναι να την έχουμε πάντα στη σκιά, με καπέλο και αντιηλιακό apivita συχνά και επίσης όταν μπαίνουμε στη θάλασσα, βουτάμε και το κεφάλι μας μέσα!!! Έχει πολλή πλάκα, της λέω έλα ν ακάνουμε βουτιά με τη μαμά και έχει μάθει και κλείνει τα μάτια και περιμένει να τη βουτήξω!!!! Ψοφάω στο γέλιο:D:D:D:D Γενικά δεν μπορώ κι εγώ αυτό το πήγαινε το πρωί, φύγε και μετά ξαναπήγαινε το απόγευμα, οπότε απλά προσπαθώ να την προσέχω πάρα πάρα πολύ!!!!!!!

Μαριαλενακι, η ηλιακη ακτινοβολια περναει και τις ομπρελες και τα δεντρα. Δεν εχεις παρατηρησει οτι μαυριζουμε ενω καθομαστε στη σκια? Οι μεσημεριανες ωρες ειναι απαγορευτικες, ειδικα για τα παιδια, και τα αντιηλιακα δεν προσφερουν καμια προστασια.

Εμεις παμε ή νωρις το πρωι ή αργα το απογευμα. Η κορη μου δε θελει καθολου καπελο δυστυχως. Ευτυχως ομως καθεται στο σωσιβιο και της αρεσει. Ο Αντωνης δεν καθοταν, με αποτελεσμα να τον εχουμε αγκαλια. Φυσικα το κολυμπι το εχουμε ξεχασει...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...