Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα και χρονια πολλα στις εορταζουσες .

εμεις οικογενειακως αρρωστοι ειμαστε.τα μεγαλα συνερχονται η μπουμπου βηχει και μου ειπε ο παιδιατρος να της δωσω αερολιν.εγω εχω ενα ξεροβηχα και πυρετο ...μια χαρα κατα τ αλλα.

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις τους 6 μηνες τους κλεινουμε 3/12, αλλα λεμε να στολισουμε 5/12 και περιμενουμε πως και πως, ηδη τα Χριστουγεννιατικα τραγουδακια παιζουν συνεχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνω πια! Λίγο είπα να μην μπω ίντερνετ και γράψατε τον ακατέβατο!!! Επιγραμματικά διάβασα τα τεκταινόμενά σας..

Τάρα, μπράβο η Μαριαλένα και 2 δοντάκια.. φοβερή η μπουμπού σου! Πες μου το μυστικό μπας και βγάλει και ο δικός μου κανένα..χα!χα!

Ξανθή αυτό το πράγμα που λες το γονίδιο το χει η μια συνυφάδα μου κληρονομικό και σκέφτεται να κάνει το ίδιο με σένα. Έχει ήδη ένα παιδάκι 10 χρόνων, έχασε 2 εγκυμοσύνες και τώρα είναι πάλι έγκυος και προσπαθεί να το κρατήσει με νύχια και με δόντια, γιατί μόλις το κάνει και αφού τελειώσει με τον θηλασμό έχει σκοπό να περάσει σε αυτή τη φάση. Ομολογώ ότι το χει πάρει πολύ ψύχραιμα και τη θαυμαζω γι'αυτό.. το χει ψάξει πάντως πολύ. Πριν κάνεις οτιδήποτε ενημερώσου πάρα πολύ!!

Εμείς κορίτσια σήμερα είχαμε εμβόλιο.. ο μπεμπάκος μου είναι 70εκ. και ζυγίζει 7.430 μια χαρά δλδ. Απο αυριο ξεκιναμε στερεα τροφη και φαριν λακτε και απο τον 6ο και μετα και την φρουτοκρεμα και ειμαι πολυ χαρουμενη!

PYqip3.png

ΑΡΓ7 περαστικα. πριν πας κατευθειαν στο αερολιν, δοκιμασε τις πλυσεις με ορο στη μυτουλα. Συνηθως ο βηχας ειναι απο τις μυξουλες που κατεβαινουν στο λαιμο.

ΞΑΝΘΗ γιατι δεν κανεις καταρχην μια εξεταση για τα γονιδια BRCA1 BRCA2 που ειναι τα γονιδια που ευθυνονται για τον καρκινο του μαστου και ισως και γενικα για τους γυναικολογικους καρκινους?

Εαν βγεις θετικη σε αυτα, κανε αφαιρεση μαστων και υστερεκτομη και μη λυπηθεις ουτε στιγμη. Το κερδος ειναι τεραστιο και με την αποκατασταση που γινεται, δε θα νιωθεις καμμια διαφορα.

Για αυτα τα γονιδια σου λενε ή για κατι αλλο?

CREDO ο γιατρος μου ακουγεται πολυ ψαγμενος και μπραβο του. Τι θεμα ειχε το μωρο και πηγες?

ΑΝΝΑ μαλλον μια χαρα ειναι η μπουμπου και τζαμπα τρελλαινεσαι...

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλησπερα!

τι κανετε κοριτσακια......

εμεις πηγαμε Αθηνα και γυρησαμε το σαββατο. ο μικρουλης ηταν πολυ ευτυχισμενος τρελαθηκε απο την χαρα του με τοσες βολτεσ που εκανε εκει, γιατι εδω η μαμα μονο με το αυτοκινητο τον βγαζει εξω.

Κοριτσια ο μικρος τα πρωινα δεν θελει πολυ να φαει, με το ζορι πινει 40 μλ ενο θα επρεπε λογο το οτι κοιματε ολο το βραδυ. Μετα τησ 11 αρχηζει και τρωει κανονηκα

πρεπει να ανυσηχω?

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

Βάλι εμένα είναι σχεδόν 6 μηνών και το πρωί πίνει 70-80μλ και με το ζόρι φτάνει 110-120 (όχι πάντα) και μόνο αν κοιμάται πίνει ή αν είναι ξύπνια πρέπει να παίζουν όλες οι κουδουνίστρες του JUMBO και όλα τα τραγουδάκια που υπάρχουν. Να σημειώσω ότι το τελευταίο γεύμα της είναι γύρω στις 10:00-10:30 (οπου πίνει περίπου 100-120) και κοιμάται μέχρι το πρωί όπου γύρω στις 6:30-7:00. Και εγώ αγχώνομαι και στεναχωριέμαι, αλλα αφού το βάρος της είναι καλό ησυχάζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια ο μικρος τα πρωινα δεν θελει πολυ να φαει, με το ζορι πινει 40 μλ ενο θα επρεπε λογο το οτι κοιματε ολο το βραδυ. Μετα τησ 11 αρχηζει και τρωει κανονηκα

πρεπει να ανυσηχω?

Κι εμένα το πρωί δεν τρώει πολύ, αλλά εντάξει τρώει παραπάνω από 40ml

Εμείς φέτος μάλλον δεν θα στολίσουμε λόγω πένθους. Βέβαια ένα δίλλημα το έχω, γιατί θα ήθελα να στολίσω για τον μπέμπη, αλλά από την άλλη λέω πως εντάξει και να στολίσω δεν νομίζω να καταλάβει και πολλά, οπότε έλεγε μήπως δεν στολίσω... Δεν θέλω να αρχίσει κιόλας να λέει διάφορα ο ένας και ο άλλος...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλησπερα Χρονια Πολλα στις Κατερινες. Στις τυχερες μανουλες που τα μωρακια του εμφανιζουν δειλα-δειλα τα πρωτα τους δοντια να τελειωσουν γρηγορα και χωρις γκρινια την οδοντοφυια τους. Περαστηκα σστα μωρακια που ταλαιπωρουνται και καλη δυναμη σε ολες μας. Αυριο γιορταζει και ο προστατης των παιδιων, ευχομαι να εχει γερα και σιδερενι ολα τα παιδακια του κοσμου.

BdN1p3.png

Λυπάμαι πολύ Σοφία, θα στολίσεται όμως όλοι μαζί του χρόνου πρώτα ο Θεός, και θα το χαρείται περισσότερο. Και εγώ θα στολίσω μετά απο 3 χρόνια, για διάφορους λόγους (μετακόμιση, δύσκολη εγκυμοσυνη) και για αυτό περιμένω πως και πως.

Αρκεί να είμαστε όλοι καλά να έχουμε όλοι υγεία και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα το πρωί δεν τρώει πολύ, αλλά εντάξει τρώει παραπάνω από 40ml

Εμείς φέτος μάλλον δεν θα στολίσουμε λόγω πένθους. Βέβαια ένα δίλλημα το έχω, γιατί θα ήθελα να στολίσω για τον μπέμπη, αλλά από την άλλη λέω πως εντάξει και να στολίσω δεν νομίζω να καταλάβει και πολλά, οπότε έλεγε μήπως δεν στολίσω... Δεν θέλω να αρχίσει κιόλας να λέει διάφορα ο ένας και ο άλλος...

Εμενα το γαιδουρακι ξυπναει για να φαει και επειδη καποιες φορες δεν χορταινει ,κλαιει απαρηγορητα μεχρι να το ξεχασει και να τον βαλω για νανι.

Εαν νιωσεις να το στολισεις να το κανεις και μην σκεφτεσαι τον κοσμο. Και εγω εχω πενθος αλλα η χαρα που ηρθε το μωρο μου ειναι μεγάλυτερη. Λογω πενθους ηταν να ακυρωσω το γαμο γιατι πεσαν μαζεμενοι θανατοι,αναμεσα τους και η πρωτη μου ξαδελφη αλλα δεν εκανα πισω.

αν και δεν εχω καθολου χρονου (σκεφτομαι να βαλω τους αλλους να το στολισουν αλλα οταν σκεφτομαι οτι δεν θα το κανουν ετσι οπως θελω, ξερω οτι θα υποστω την ταλαιπωρια αν και το χειροτερο ειναι το ξεστολισμα). Περσυ λογω εγκυμοσυνης δεν ειχα στολισει και ακομα μου το χτυπαει ο αντρας.

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...