Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσάκια μου!

Σάββατο και μέσα :( Η μπέμπα κοιμάται κι ο μπαμπάς βγήκε για μπύρα με τους φίλους του! ήταν να βγω κι εγώ αλλά δεν είχα που να αφήσω τη μικρή. Smouts, εκτός από τα πρωινά ψώνια...κλεισούρα στο σπίτι! Ας είναι καλά όμως το μπεμπόνι και όλα τα άλλα...δε βαριέσαι!

Εμείς πίνουμε neslac και μας αρέσει πολυ. Είναι όντως νόστιμο, ακόμα κ για μένα που το γάλα ούτε να το δω δε θέλω και γενικώς όλα τα γαλακτοκομικά!!!:?

Manti κι εμένα τα ιδια κάνει. Συνέχεια περπάτημα θέλει! Πολύ κουραστικό!!!

Αυριο έχω πάλι βάφτιση...έχω βαρεθεί φέτος. Κάθε ΣΚ ή γάμος ή βάφτιση. Έλεος!:rolleyes: Το κακό είναι ότι είναι στις 6 στην Κερατέα και καταλαβαίνετε τι κίνηση θα φάμε στο γυρισμό Κυριακάτικα!

Είναι καμία μέσα τώρα να πούμε καμια κουβέντα? Βαρέθηκα μόνη μου

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξέρετε καμία φθηνή Βιοτεχία στην Αθήνα;;έχω και 200 μπομπο τουλάχιστων που πρέπει να πάρω..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

adorex.gr

κι εγω απογευμα ηθελα αλλα δεν βρηκα, τι να κανουμε... απλα με προβληματιζει το τι να κανουμε μετα, γιατι σκεφτομασταν κατι στον κηπο, τωρα μεσημεριατικα δεν ξερω αν θα ειναι ωραια. θα το σκεφτουμε με τον αντρα μου και θα αποφασισουμε.

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσάκια μου!

Σάββατο και μέσα :( Η μπέμπα κοιμάται κι ο μπαμπάς βγήκε για μπύρα με τους φίλους του! ήταν να βγω κι εγώ αλλά δεν είχα που να αφήσω τη μικρή. Smouts, εκτός από τα πρωινά ψώνια...κλεισούρα στο σπίτι! Ας είναι καλά όμως το μπεμπόνι και όλα τα άλλα...δε βαριέσαι!

Κριμα μωρε. εμεις το μεσημερι πηγαμε στο mall και κατσαμε κανα 5αρι ωρες, ωραια ηταν, δεν ειχε πολυ κοσμο και εκανα και κατι ωραια ψωνια γιατι κρατησε ο αντρας μου το μωρο για καμια ωρα και ειχα τη δυνατοτητα να μπω να δοκιμασω.

πηρα και κατι ωραια παπουτσια απο το ζαρα, χωρις να κοιταξω τιμη, κι ενω υπολογιζα οτι θα κοστιζουν κανα 30 οπως ολα τα γυρω γυρω, ηρθα σπιτι και ειδα οτι κανανε 70. επαθα εγκεφαλικο. λεω να παω να τα αλλαξω αλλα μ αρεσουν τοσο πολυ...:(

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Μας έπιασε μια μπόρα άλλο πράγμα χθες στις 8 το βράδυ και τα μαζέψαμε και φύγαμε άρων άρων από το κάμπινγκ ρε γαμώτο..... Και περνούσαμε τόσο ωραία, η μικρή με το που είδε τη σκηνή ενθουσιάστηκε, περάσαμε όλο το πρωί στην παραλία και παίζαμε και γενικά ευτυχώς αποδείχθηκε γεννημένη κατασκηνώτρια, οπότε θα το επαναλάβουμε σύντομα το εγχείρημα!!!!!!

Κυριακούλα να σου ζήσει η κοκό - Σωτηρούλα, όπως καταλαβαίνεις ΄πάλι δε θα βρεθούμε μια και μας τη χάλασε ο καιρός και φύγαμε άρων άρων!!!!!!

Για το γάλα που λέτε, όπως έχω ξαναπεί, εμένα το βράδυ δεν το πίνει με τίποτα, τρώει κανονικά βραδινό και το πρωί μόνο μαζί με κορν φλέικς με το κουτάλι πίνει 150-200 ml nulac. Τώρα που θα το γυρίσουμε στο φρέσκο δεν ξέρω αν θα της κάνει διαφορά αλλά μου είπε και η παιδίατρος να μην ανησυχώ, τρώωει κάθε μέρα γιαούρτι και τρώει τόνους τυρί οπότε δεν έχει θέμα. Άσε που απ' ότι λέει και η μαμά μου κι εγώ τα ίδια έκανα :):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυριακουλα να χαιρεσαι την σωτηρια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υγερια κ ευτυχια να εχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακομη χωματοδρομους εχει στη Λεσβο? Απιστευτο! Απο το Πλωμαρι εχει δρομο για Αγιασο, χωματοδρομο φυσικα. Καλυτερα να μενατε βορεια, προς Μολυβο, ή προς Αγιο Ραφαηλ και Ταξιαρχη. Εχει καλους δρομους και πας ευκολα παντου.

ασε μαριανακι ακομα...τα ιδια και χειροτερα!!!!!!μειναμε πλωμαρι γιατι απεχει απο την πολη 45 χιλ.ενω η μολυβοσ που ηταν η αλλη μου επιλογη 65....ε και σκευτηκα αυτα τα 20 χιλ,διαφορα.αλλα μετα που πηγαμε ειδα οτι απο μολυβο θα ηταν πιο κοντινεσ εξορμησεισ...

Γειά σας κορίτσια:D

Ειρήνη καλωσήρθες πάλι...και του χρόνου διακοπές με το νέο μπεμπάκι:D

Ο πιτσιποπάκος το τρώει το αβγό με ενθουσιασμό...αρχίσαμε όμως πάλι να δυσανασχετούμε με την φρουτόκρεμα...την σιχαίνεται...όπως κι εγώ:tongue:

Τον έχουν κάνει τα κουνούπια πουά...απελπισία και του βάζω και κρέμα σιτρονέλας:confused:

σευχαριστουμε μαντινοπακι!!!!!!

οσο για την κρεμα βρε κοριτσια τησ εβαλα κι εγω ...αλλα το αποτελεσμα ηταν να την τσιμπησουν περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:αφου κι εγω που εβαλα ,το ιδιο με τσιμπουσαν....

για να μην σχολιασω που χ...στηκα πανω μου,αφου την εβαλα ,επειδη φοβηθηκα με την τοση δυνατη μυρωδια μηπωσ ενοχλουσα το εσωτερικο μπεμπονι!!!

Γεια σας και απο μενα!!

Ειρηνη καλωσορισες παλι και του χρονου να ειστε γεροι να πατε διακοπουλες με το νεο μπεμπακι...Καλα αυτη η μυτιληνη ακομα χωματοδρομους εχει? οταν πηγα πριν 10 χρονια και βαλε ειχε γινει σλογκαν της παρεας αυτο με τους δρομους..για φαντασου ακομα ετσι ειναι οι δρομοι..απελπισια..εμεις μεναμε καλλονη..τι μου θυμισες..χιχιχι..

!

σευχαριστω evni oy!!na sai kala!!!!!οσο για τουσ χωματοδρομουσ θα διαβασεσ την απαντηση που εδωσα τησ ταρασ!!

Εμένα με τριγυρνάει ωτίτιδα :mad:

ωχ...περαστικα!!!!και κατακαλοκαιρο???κουραγιο..

καλε ειδατε το τικερακι τησ 2ησ πριγκιπισσασ???????????????????????αχ δοξα τω θεω κοντευουμε!!!!!

χτεσ ειχαμε κι εμεισ γαμο!!!!παντρευοταν φιλικο μασ ζευγαρι,πηρα και την αγγελικη στην δεξιωση ,αν και γρινιαζε λιγο μια χαρα ηταν!!!χορεψαμε και την νυφη (εγω και οι 2 πριγκιπισσεσ μου!!!!!).

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

α να κανω και μια ερωτηση στο μαριλουκακι!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα στισ φωτο σασ οτι εχετε την πισινα απο τα elc ,μηπωσ θυμασαι ποσα την πηρατε????μασ φερανε κι εμασ αλλα οχι αυτην που ειναι μια νορμαλ πισινα αλλα την τεραστια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η οποια την φουσκωσαμε και χωραμε ,εγω ,ο αντωνησ , η μικρη ,οι γονεισ μου και τα αδελφια μου!!!!!!!!!!!μιλαω σοβαρα!!!!και οσο πολυ χωρο να εχω αυτο πια παραειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα που εχει παραμεινει φουσκωμενη την εχουμε σε εναν τοιχο ορθια!!!!

κ σκευτομουν σοβαρα ,μηπωσ την ξεφουσκωνε ο αντωνησ ,την εβαζα στην κουτα τησ και την αλλαζα με αυτην που εχετε εσεισ....γι αυτο μονο κ μονο ρωταω τιμη ,να δω μηπωσ και εχουν παρομοια τιμη ,να την αλλαζα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κριμα μωρε. εμεις το μεσημερι πηγαμε στο mall και κατσαμε κανα 5αρι ωρες, ωραια ηταν, δεν ειχε πολυ κοσμο και εκανα και κατι ωραια ψωνια γιατι κρατησε ο αντρας μου το μωρο για καμια ωρα και ειχα τη δυνατοτητα να μπω να δοκιμασω.

πηρα και κατι ωραια παπουτσια απο το ζαρα, χωρις να κοιταξω τιμη, κι ενω υπολογιζα οτι θα κοστιζουν κανα 30 οπως ολα τα γυρω γυρω, ηρθα σπιτι και ειδα οτι κανανε 70. επαθα εγκεφαλικο. λεω να παω να τα αλλαξω αλλα μ αρεσουν τοσο πολυ...:(

Mια χαρά!!!! Εγώ μόνο όταν πηγαίνω μόνη μου μπορώ να ψωνίσω γιατί αγχώνομαι ότι με περιμένουν και δεν μπορώ καθόλου..:mrgreen::mrgreen: Μην αλλάξεις τα παπούτσια άμα σου αρέσουν τόσο πολύ!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Μας έπιασε μια μπόρα άλλο πράγμα χθες στις 8 το βράδυ και τα μαζέψαμε και φύγαμε άρων άρων από το κάμπινγκ ρε γαμώτο..... Και περνούσαμε τόσο ωραία, η μικρή με το που είδε τη σκηνή ενθουσιάστηκε, περάσαμε όλο το πρωί στην παραλία και παίζαμε και γενικά ευτυχώς αποδείχθηκε γεννημένη κατασκηνώτρια, οπότε θα το επαναλάβουμε σύντομα το εγχείρημα!!!!!!

Κρίμα βρε κοριτσάκι...:(:(:( Δεν πειράζει, θα ξαναπάτε!!!! Να ρωτήσω κάτι...το Λενάκι ποιές ώρες το πάτε για μπάνιο??? Πρωί και απόγευμα??? Μ' έχει πιάσει άγχος, γιατί δεν θέλω τώρα στις διακοπές να χάνω όλη την ημέρα και να πηγαίνουμε για μπάνιο μόνο το απόγευμα...

Χθες πήγαμε στο balux για φαγητό...ωραία περάσαμε και παρόλο που ήταν και τα παιδιά μαζί ξεσκάσαμε λίγο...:mrgreen::mrgreen:

Καλή Κυριακή να έχουμε!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Αχ περάσαμε τέλεια στον Κιάμο χθες βραδυ,πολύ κέφι,πολύ χορός,είδα το χάραμα την ώρα που γυρνούσαμε σπίτι(6 η ωρα) και γενικά ένοιωσα λίγο ελευθερη από ευθυνες και παρόλο που κουράστηκα από το χορό(τούμπανα τα πόδια ήθελα κ παπούτσι-ουρανοξύστη παναθεμα με :tongue:) ξεκουράστηκα ψυχολογικά.....

Η μικρή θα έρθει το βραδάκι σπίτι κ βρήκα χρόνο κ κανω ένα κεικ να το μοιράσω που περπατησε η μικρή....το ξέρέτε εσείς αυτό???Μου είπε η μάνα μου ότι πρέπει να φτιάξω περπατόπιτα(μια πίτα ένα κεικ κάτι τελοσπάντων) κ να το μοιράσω για να μην πέφτει περπατώντας η μικρή κ για να κάνει καλά βήματα στη ζωή της!;)

Μαριλού τη ζήλεψα τη πισίνα σας για πες διαστάσεις κ τιμή!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

να τα κρατήσεις!!!!!!!!!!σου αξίζουν και χαλάλι σου

βλέπω περάσαμε καλά στον Κιάμο,ε;;;αυτό είναι Άννα μου..μπράβο!!!!με το καλό και καλή αντοχή τώρα που θα κυνηγάς την μικρή

Ειρήνη γκαστρούλα καλώς μας ήρθες πάλι με τα μπεμπούνια σου...

σήμερα πήγαμε θάλασσα και περάσαμε καταπληκτικά,είχε και 2 παιδικές χαρές για μικρά παιδάκια από πλαστικό και έπαιξε η μικρή μου

αύριο ξεκινάω δουλειά...στις 7 παρουσιάζομαι!!!!!τέλειωσαν τα ψέμματα..οι 20 μήνες πέρασαν νερό τελικά...άντενα δω πως θα τα πάει ο άντραςμου με την μικρή αφού αυτός θα την πηγαίνει βρεφικό...αυτά..σας αφήνω να απλώσω ρούχα και να χαλαρώσω λίγο..φιλάκια σε όλες σας

Μαριλού μην σκας άλλωστε έχετε διάθεση για σκ εξορμήσεις!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!Μια χαρα περασατε οι περισσοτερες το σκ βλέπω!!!Μεχρι και τα ψωνια διασκεδαση εχουν γινει πια!Εμεις βαφτισαμε το Σταυράκη στην Αυλίδα το Σάββατο και περάσαμε τέλεια!!Μετα τη βαφτιση ειχαμε και τραπεζι σε ταβερνα στην παραλία και τελειωσαμε γυρω στις 3 το πρωι!!!Βεβαια την αλλη μερα δεν καταφεραμε να παμε Χαλκιδα για φαγητο οπως σχεδιαζαμε λογω της σουρας του αντρα μου που δεν του εφταναν οι μπυρες, πλακωσε και τα ουισκια κι εγινε ντιρλα...Ηπιαμε ενα καφεδακι Ωρωπό και γυρισαμε.Τα ποδια μου ειναι γεματα φουσκαλες απο τον πολυ χορο και δεν μπορω να περπατησω....

Αννα κι εμενα το ιδιο μου ειπαν να φτιαξω γλυκο επειδη η μικρη περπατησε αλλα δεν προλαβαινω! Ποια ειπε οτι τρεχει γυρω γυρω μες στο σπιτι (εμεις ανοιγουμε και τις σιτες και βγαινουμε και μπαλκονι) χερακι χερακι με το μικρο???Ε κι εμεις μια απ'τα ιδια....Ποναει η μεση μου σκυμμενη συνεχεια, δεν μπορω!Μου ρχεται να πεταξω και το παρκο, τι να το κανω?10 λεπτα καθεται!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Στάχυ καλή αρχή στη δουλειά κ καλή δύναμη!:wink:

Κατερινάκι πάντα άξια!!!

Κ εγώ όλη μέρα με τη μικρή πέρα δωθε τη περνάω αλλά κ τα 10-15 λεπτά που κάθεται στο πάρκο νοιώθω ότι είναι σημαντικά για να πέρνω μια ανάσα οπότε δεν το πετάω ακόμα το πάρκο:tongue:

Καλά χθες που ήρθε η κορη μου 9 η ώρα ειχε αποκοιμηθεί στο αμάξι κ πόσο στεναχωρήθηκα που δεν θα μου έσκαγε ούτε ένα χαμόγελο...ε μόλις την τάισα ξύπνησε μιλάμε κορίτσια με έβλεπε κ είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια...δεν ξέρω αν της φαινόμουν αστεία για κάποιο λόγο:roll: ή ήταν επειδή της έλειψα αλλά ήταν πολύ ωραία στιγμή...μέχρι που της έκανα νεύρα κ ότι θύμωσα κ αυτή εκεί κόντευε να σκάσει από το γέλιο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Δύσκολη φάση, αυτή των μωρών, που προσπαθούν να περπατήσουν! Τι να κάνουμε θα περάσει κι αυτό!

Εγώ εχθές είχα πάλι βάφτιση το απόγευμα, όπως σας είχα πει. ήταν στην Κερατέα, πάνω στη θάλασσα! Όμορφα ήταν Λίγο κουραστικό όμως ρε παιδιά! Μακριά, όταν έχεις και μωρό που δεν κάθεται στο αμάξι, ακόμα πιο κουραστικό!!! Ντυμένη, μακιγιαρισμένη και ζέστη και το μωρό να γκρινιάζει! Και το χειρότερο όλοι να κάνουν μπάνιο κι εσυ να τους βλέπεις από ψηλά πως κολυμπάνε! Νομίζω ότι 2 χρόνια χωρίς θάλασσα είναι πάαααρα πολύ!!! Ψυχικό τράυμα θα μου μείνει. Άντεεεε αργεί ο Αυγουστος?:cool:

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?μολισ πριν λιγο λεγατε για τα περπατηματα των ζουζουνιων και μολισ τωρα εμεισ καναμε ενα μεγαλο μπουμ.......:(:(:(:(προσπαθουσα να κλεισω ενα ραντεβου στο ικα (μιση ωρα με ειχαν στην γραμμη...:rolleyes:)και στο διαστημα αυτο πηγε η αγγελικη να σηκωθει κρατωντασ την καρεκλα που καθομουν,γλιστρισε-παραπατησε και να ενα γαρυφαλο στο κουτελο!!!!!!!!!!!!!τα παιξα ομωσ γιατι ξεγδαρτηκε λιγο και φανηκε λιγο αιματακι....

εβαλα παγο,βουτηρο δεν ξερω τι αλλο να κανω...:(

αννουλα το καψαμε???????μπραβο!!!!!!!!παντα τετοια!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσοπουλα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Την τεταρτη ειναι τα γενεθλια των μωρων μου και εχουμε κανονισει κατι οικογενειακο γιατι ειμαστε υπο μετακομιση και δεν ειμαστε για πολλα. Το μενου εχει ως εξης: μπρουσκετες με διφορα επανω αλλαντικα σαλατες ακι οτι εχω εμπνευση, σαλατα με αναμεικτα λαχανικα γαλοπουλα μπριζολα καπνιστη 2-3 κασερια και σως απο γιαουρτι μαγιονεζα κετσαπ και μουστρδα, χοιρινες μπουκιτσες λεμονατες που θα σερβιρω μεσα σε ψωμι που εχω βγαλει την ψιχα, και κεφτεδακια με φετα που θα βαλω σε καλαμακια με διαφορα λαχανικα ενδιαμεσα. Πως τα βρισκετε? καλα? λιγα η πολλα? καμια 10ρια ατομα θα ειμαστε μονο.

Αυτα τα νεα μας.. παω για μαγειρεμα. Αυριο καθαριζω σπιτι και κανω ψωνια οποτε τεταρτη μονο μαγειρεμα και μποτε για το βραδυ. Χαιρομαι που θα εχω κοσμο στο σπιτι μου ελειψε τοσο καιρο παλια καθε βδομαδα ειχα 1 και παραπνω μαζωξεις για φαγητο και τετοια..

Μαρινακι καλη αρχη στη δουλιτσα!!

CYMFp2.png

evni μια χαρα ακουγονται τα φαγητακια σου!!!!!!!!!!!!!!!αλλα και πιο λιγα να ετοιμασεισ μου φαινεται οτι παλι καλα θα ειναι...εξαλου εσυ με δυο μωρα ,ειναι πολυ πιο δυσκολο και για εξτρα ετοιμασειεσ!!!

κατερινακι παντα αξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει το βαπτιστηρι κ να το χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρινακι καλη αρχη και πανω απο ολα καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι πολυ καλα με την προσαρμογη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...