Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια...

να ευχηθω και εγω με τη σειρα μου στη Μαριαννα...

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι!!!!!!!!! :)

για το θεμα του αυγου... εμεις εχουμε απαγορευτικο ακομα λογω της αλλεργιας που παρουσιασε!

θα το ξαναεπιχειρησουμε σε καμια 15ρια μερες και βλεπουμε... ευχομαι να μην εχει αλλεργια!!!

για το γαλα... εμεις ξεκιναμε σε λιγες μερες, φρεσκο (περιμενω να τελειωσει πρωτα η σκονη που εχω στο κουτι :rolleyes: )

αλλα ο παιδιατρος μου ειπε να του δινω φρεσκο για μωρα (τυπου advane ή nounou kid) τα οποια ειναι εμπλουτισμενα με σιδηρο...

ειρηνακι καλως ηρθες :)

τι κανουν τα μπεμπονια σου και τα δυο?

οσο για τους εφιαλτες... ειναι της εγκυμοσυνης... τα ξεχασες?? :P

αργ... ειπαμε, το δικαιουσε και με το παραπανω και το ΡΟΖ και τις κουκλιτσες, μπαρμπιτσες κλπ συναφη κοριτσιστικα!!!! :D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια... δοκιμάζω όλα τα γάλατα όπως είπα να δω που θα καταλήξουμε... Έχει πάρει καμιά το νουλάκ σε χαρτόνι; Σαν long life μου φαίνεται είναι, γιατί δεν ήταν στο ψυγείο. Ρε παιδιά βρωμάει! Έτσι είναι ή είναι χαλασμένο αυτό που πήρα;

Δοκίμασα και το advance, δεν το ήθελε (εμένα μου άρεσε). Δοκίμασα αλμιρόν growing up σκόνη 1-3 ετών το οποίο ψιλοπίνει αλλά δεν θέλω σκόνη... Πήρα Ολυμπος, το έφτυσε. Πήρα υγρό αλμιρον... αυτό θα δοκιμάσω σήμερα

WN6Op3.png

Ρε κορίτσια... δοκιμάζω όλα τα γάλατα όπως είπα να δω που θα καταλήξουμε... Έχει πάρει καμιά το νουλάκ σε χαρτόνι; Σαν long life μου φαίνεται είναι, γιατί δεν ήταν στο ψυγείο. Ρε παιδιά βρωμάει! Έτσι είναι ή είναι χαλασμένο αυτό που πήρα;

Δοκίμασα και το advance, δεν το ήθελε (εμένα μου άρεσε). Δοκίμασα αλμιρόν growing up σκόνη 1-3 ετών το οποίο ψιλοπίνει αλλά δεν θέλω σκόνη... Πήρα Ολυμπος, το έφτυσε. Πήρα υγρό αλμιρον... αυτό θα δοκιμάσω σήμερα

΄

Χριστινάκι εγώ το έχω πάρει, αλλά δεν το έχω ανοίξει...το έχω για ωρα ανάγκης!!!:mrgreen::mrgreen:

Κατά τ' άλλα η παιδίατρος εδώ και 2 μήνες μου είχε πει το noulac (μήπως πάρει κανά γραμμάριο :tongue::tongue:), εγώ συνέχισα το sanilac...από ενός πήρα το 3 αλλά δοκίμασα και noulac. Τα πίνει όλα...Ο βαγγς έπινε φρέσκο από 1 έτους, αλλά δεν είχε θέμα βάρους ;)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

μαριανακι ευχομαι ολα καλα με τα αποτελεσματα τησ μικρουλασ σου!!!!!!!!!!να τα χιλιασετε για την επετειο σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γκαστροgirl welcome back!

ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη καλως μας ήρθες! Πως ήταν η Αγγελικούλα στα μπανάκια της???Της άρεσε?Περιμένουμε φωτό! Το κοιλο-μπεμπάκι τι κάνει????Κλωτσάει????;)

αχ η αγγελικουλα με τα μπανακια πονεμενη ιστορια!!!!!!!!!!!!!τα πρωτα μπανακια τα ειχαμε κανει εδω και εκλαιγε..ελεγα θα συνηθησει...αλλα 7 καναμε στην μυτιληνη μεχρι και το 7 ο εκλαιγε!!!!!!μαλιστα καποια απο αυτα ηταν μεσα στουσ κολπουσ τησ μυτηλινησ και ηταν ζεστη η θαλασσα...αρα δεν παιζει το οτι ειναι κρυα η θαλασσα..

καθομασταν και εξω εξω στην αμμο μηπωσ και με τα παιχνιδια τησ αρεσει αλλα ματαια!!!!!!!μονο οταν την αφηνα στην ξαπλωστρα μονη και πηγαιναμε να βουτιξουμε μονοι μασ τοτε γελουσε και χαιροταν!!!!!:roll::roll::roll:

το εσωτερικο μπεμπακι μια χαρα!!!!!εφαγε ηδη αρκετεσ κλωτσιεσ απο την αγγελικη.... ,αφου δεν ηθελε να κοιμηθει στο παρκοκρεβατο και την κοιμιζα στο κρεβατι μασ (μετα την πηγαιναμε μεσα κοιμισμενη..)ε και μεχρι να κοιμηθει μασ ταραζε στα κλωτσοβολιτα!!!!χαμοσ γινοταν καθε βραδυ..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειρηνακι καλως ηρθες :)

τι κανουν τα μπεμπονια σου και τα δυο?

οσο για τους εφιαλτες... ειναι της εγκυμοσυνης... τα ξεχασες?? :P

καλωσ σασ βρηκα λιζακι!!!!!!!!!!εφιαλτεσ τετοιου ειδουσ βλεπω και εχτοσ εγκυμοσυνησ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:,σκυλια κτλ να με κυνηγανε ασε!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

DnfMp3.pngqTarp3.png

εμασ μασ ειπε μολισ κλεισαμε ετοσ να πινει το noulac αυτο που ειναι εβαπορε.το αραιωνω μισο μισο με νερακι.θα ηθελα παντωσ να τησ εδινα φρεσκω...εστω advance ,πιο καλο δεν θα ειναι?:confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

αλλα και παλι ξυπνουσαμε το πρωι ,πρωινο και μετα ειχαμε εξορμησεισ....μεναμε στο πλωμαρι οπου απεχει 40-45 χιλ,εξω απο την πολη!!!!και οπου και να θελαμε να παμε επρεπε πρωτα να παμε προσ πολη και μετα απο εκει παιρναμε δρομο για βορεια κτλ...τεραστιεσ αποστασεισ και μου κανει εντυπωση που τοσο μεγαλο νησι δεν ειχε οδικο δυκτιο!!!!!!!!!!!!!εννοω οτι μπορει να θελαμε να παμε αγιασο που φαινοταν παρα πολυ κοντα μασ αλλα παρολα αυτα επρεπε να γυρισουμε το μισο νησι για να βρεθουμε εκει!!!!!!!!!

πιο μεγαλη εντυπωση μου εκανε που πηγαμε σε μια παραλια τα βατερα(η επομενη παραλια απο το πλωμαρι)και για να φτασουμε εκει εχτοσ του οτι καναμε 1 ωρα δρομο (και πηραμε και την συντομη διαδρομη...:roll:)τα 10 χιλιομετρα ηταν χωματοδρομοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να φανταστειτε οτι αυτη η παραλια θεωρειται απο τισ πιο φημισμενεσ οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στην ευρωπη αφου εχει μηκοσ 10 χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακομη χωματοδρομους εχει στη Λεσβο? Απιστευτο! Απο το Πλωμαρι εχει δρομο για Αγιασο, χωματοδρομο φυσικα. Καλυτερα να μενατε βορεια, προς Μολυβο, ή προς Αγιο Ραφαηλ και Ταξιαρχη. Εχει καλους δρομους και πας ευκολα παντου.

Πηρα τα αποτελεσματα της αιμοληψιας σημερα. Η TSH βγηκε αυξημενη για καποιο λογο. Ισως να περναει ιωση, ισως να ειναι τυχαιο, οποτε συνεχιζουμε την ιδια δοση. Παντως σημερα που πηγα να της δωσω παλι αυγο, πηγε να κανει εμετο. Αρα δεν της αρεσει. Θα την αφησω λιγες μερες, θα δοκιμασω μετα το ασπραδι, θα βαλω και λιγο τυρακι και βλεπουμε.

Φρεσκο γαλα πινει παρα πολυ και κλαιει μολις αδειαζει το μπιμπερο το οποιο ειναι ξεχειλο! Εχω νουνου στο ντουλαπι για ωρα αναγκης, γιατι τα παιδια μου πινουν 2 λιτρα το 24ωρο, και καμια φορα μπορει να ξεμεινω!

age.png age.png

Γειά σας κορίτσια:D

Ειρήνη καλωσήρθες πάλι...και του χρόνου διακοπές με το νέο μπεμπάκι:D

Ο πιτσιποπάκος το τρώει το αβγό με ενθουσιασμό...αρχίσαμε όμως πάλι να δυσανασχετούμε με την φρουτόκρεμα...την σιχαίνεται...όπως κι εγώ:tongue:

Τον έχουν κάνει τα κουνούπια πουά...απελπισία και του βάζω και κρέμα σιτρονέλας:confused:

Ευτυχώς το βράδυ είναι κύριος, ξυπνάει μετά τις 9:D όσον αφορά το γάλα πίνουμε ακόμα Novalac 2 και μας αρέσει. Την Τετάρτη έχουμε επίσκεψη στον παιδοντόκτορ για εμβόλια, οπότε τότε θα μας πει και για την αλλαγή του γάλατος.

Γεια σας και απο μενα!!

Ειρηνη καλωσορισες παλι και του χρονου να ειστε γεροι να πατε διακοπουλες με το νεο μπεμπακι...Καλα αυτη η μυτιληνη ακομα χωματοδρομους εχει? οταν πηγα πριν 10 χρονια και βαλε ειχε γινει σλογκαν της παρεας αυτο με τους δρομους..για φαντασου ακομα ετσι ειναι οι δρομοι..απελπισια..εμεις μεναμε καλλονη..τι μου θυμισες..χιχιχι..

Μαριαννα να ζησετε και ναειστε αγαπημενοι και μονιασμενοι!!

Εμεις το αυγο το τρωμε απογευμα μετα το απογευματινο και τρελαινονται..

Το θεμα γαλα ειναι πικρο..την μικρη που -εχασε με την ιωση και πεσαμε παλι στα 7700 και εχω τρελαθει παρεπιπτοντως-της δινω το βραδυ noulac και το πρωι novalac μπας και παρει κανενα γραμμαριο γιατι νομιζω πως αυτα τα γαλατα 6-12μηνων ειναι πιο παχυντικα ετσι νομιζω..Της μεγαλης της δινω noylac μονο αλλα δεν το θελει τελευταια κανει κολπα το βραδυ. Ασε που κοιμαται στις 11-12 και ξυπναει απο τις 7μιση το πρωι με κανα 2-3 ξυπνηματα το βραδυ μαλλον στα δοντια το αποδιδω και εγω. Η μικρη παλι κοιμαται στις 9μιση και ξυπναει στις 9.

Αυτα τα νεα μας..τα λεμε παλι..καλο σαββατοκυριακο!~!

CYMFp2.png

καμησπέρα σε όλες..κορίτσια θέλω τα φώτα σας.σκέφτομαι να κάνω αίτηση για τον Σεπτέμβρη να βάλω την μικρή σε ιδιωτικό σταθμό.:roll:ποιά η γνώμη σας;θα είναι μικρή;;τι ακριβώς παρέχουν(τάϊσμα πχ).

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Λοιπόν, του έδωσα neslac εβαπορέ και ήπιε 25 ml. Το υπόλοιπο το έκανα με κρέμα για να μην πέσει νηστικός. Πιστεύω πως είναι καπρίτσιο και θα περάσει...

Εμένα με τριγυρνάει ωτίτιδα :mad:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

καμησπέρα σε όλες..κορίτσια θέλω τα φώτα σας.σκέφτομαι να κάνω αίτηση για τον Σεπτέμβρη να βάλω την μικρή σε ιδιωτικό σταθμό.:roll:ποιά η γνώμη σας;θα είναι μικρή;;τι ακριβώς παρέχουν(τάϊσμα πχ).

καλημερα

εγω τη μικρη την εστειλα 9 μηνων παιδικο σταθμο. ο δικος μας παρεχει, ολα τα γευματα εκτος πρωινου και βραδυνου γαλακτος. το θεμα μικρη ειναι σχετικο. λενε οτι οσο πιο μικρα πανε τοσο πιο ολοκληρωμενα παιδακια βγαινουν (η τα λενε για να ηρεμουν τις ταλαιπωρες μαμαδες που αισθανονται ασχημα που τα αφηνουν τοσο μικρα). αν εχεις αλλη εναλλακτικη, θα σου προτεινα να την κρατησεις λιγο ακομα και να τη στειλεις απο ανοιξη, που λιγοστευουν οι ιωσεις για να μπει λιγο πιο ομαλα. σκεψου επισης οτι το σεπτεμβρη, πηγαινουν πολλα καινουργια παιδακια και μεχρι να προσαρμοστουν κλαινε κλπ, και δεν δημιουργουν και το πιο ηρεμο περιβαλλον για ενα παιδακι που προσπαθει και αυτο να προσαρμοστει και να αποχωριστει τη μαμα του. εγω την εστειλα απριλιο και δεν ειχα τετοιο θεμα. και αν εξαιρεσεις τις μυξες (που θα πρεπει να μαθετε να ζειτε με αυτο) που κανα δυο φορες της το γυρισε σε ωτιτιδα, δεν εχει κολλησει κατι αλλο.

4Rnfp3.png

Ποιος να μου το ελεγε οτι Σαββατο 08:30 το πρωι αντι να κοιμαμαι θα ημουν στο Βασιλοπουλο να ψωνιζω, και τετοια ωρα θα ειχα τακτοποιησει και τα ψωνια. Ααααχχχ, ατιμο πραγμα να εισαι μαμα, να δουλευεις και να μην εχεις βοηθεια.

Και τωρα σας χαιρετω γιατι παω μαναβη και χασαπη.

φιλακια

4Rnfp3.png

Γειά σας κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος με έχει τρελάνει στην γκρίνια...δεν κάθετε στο πάρκο καθόλου και συνέχεια θέλει να περπατάει (με κράτημα από μένα) και να κάνει αταξίες:rolleyes:

Μας έχουν καλέσει σε γάμο και ετοιμαζόμαστε...θα πάμε κατευθείαν στο τραπέζι...με τέτοια ζέστη δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ.

Smouts πάνε οι εποχές που ξυπνάγαμε αργά και κοιτάζαμε το ταβάνι βαριεστημένα...τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου:mrgreen:

Κοριτσια δεν θυμαμαι αν σας ειπα οτι αξιωθηκα τελικα να κλεισω ημερομηνια για τη βαφτιση. 18 Σεπτεμβριου λοιπον στις 13:00 θα βαφτισουμε τη μικρουλα μας. Θα ειναι 14 μηνων. θα ειναι πολυ μεγαλη λετε?

4Rnfp3.png

Κοριτσια δεν θυμαμαι αν σας ειπα οτι αξιωθηκα τελικα να κλεισω ημερομηνια για τη βαφτιση. 18 Σεπτεμβριου λοιπον στις 13:00 θα βαφτισουμε τη μικρουλα μας. Θα ειναι 14 μηνων. θα ειναι πολυ μεγαλη λετε?

smpouts ακριβως την ίδια μέρα θα βαφτίσουμε.με λίγες ώρες διαφορά.εγώ 6:30 το απόγευμα..κλείσαμε ήδη και τα βαφτιστικά μας.κοιταξέ το και εσύ γιατί μου είπαν ότι πολλά απο αυτά τα μαγαζιά Αύγουστο είναι κλειστά..τη Παρασκευή πάω και για μπομποιέρες.θελω να τις φτίαξω μόνη μου,τα υλικά θα αγοράσω..έχω αγχωθεί δε ξέρω που να καταλήξω..ξέρετε καμία φθηνή Βιοτεχία στην Αθήνα;;έχω και 200 μπομπο τουλάχιστων που πρέπει να πάρω..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...