Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Η μπέμπα άρχισε πάλι τα ίδια...δηλαδή θέλει να κοιμόμαστε μαζί και όχι στην κούνια της. Είπα κι εγώ ότι έστρωσε, αλλά πάλι από την αρχή. Τώρα βγάζουμε τα επάνω πλαϊνά δοντάκια και πιστεύω ότι γι αυτό ξυπνάει το βράδυ. Το ίδιο έκανε και με τα προηγούμενα!

Εχθές είχαμε πάει βολτούλα στο golden hall. Η μικρή όταν έβλεπε άλλα παιδάκια φώναζε από τη χαρά της και ορμούσε καταπάνω τους. Φυσικά όλα τα παιδάκια φοβόντουσαν και την κοιτούσαν τρομοκρατημένα :mrgreen::). Ο καπετάν φασαρίας!!!

Σήμερα το μεσημέρι μετά τη δουλειά θα πάω για δοκιμαστικό μακιγιαζ. Για να δούμε....:roll:

Επίσης έχω βρει το φόρεμα των ονείρων μου για τη βάφτιση, αλλά δεν είχε το νούμερό μου :? Είπε ότι τη Δευτέρα θα το φέρει επιτέλους. Μακάρι γιατί περιμένω ήδη 2 εβδομάδες. Αν δεν το φέρει και τη Δευτέρα την Τρίτη ξεκινάω πάλι το ψάξιμο. :(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευτυχώς δεν ξύπνησε για τρίτη μέρα συνεχόμενη η μικρή κ κοιμήθηκα σαν πουλάκι απόψε!:D

Η δικιά μου με το αυγο τη πρώτη μέρα αναγούλιασε από τη πρώτη κουταλιά,τη δεύτερη μέρα στη δεύτερη κουταλιά τη τρίτη μέρα το τσάκισε! Το πρωί πριν το φρούτο το τρώμε εμείς....Χυμό πορτοκάλι πρέπει να δίνουμε κάθε μέρα????

Κατερινά αυτό με το γάλα μου θυμίζει τη δικιά μου...με το που έβλεπε το μπιμπερό σπάραζε κ κράτησε μήνες αυτή η κατάσταση...δεν βρήκα τι έφταιγε(αλλάξαμε όλα τα γάλατα) πάντως τώρα μετα από πολλούς μήνες άρχισε να πίνει μια καλή ποσότητα γάλα....έπινε 120-140 μάξιμουμ και τώρα πίνει 200-220 ανα γεύμα....:roll: Μην την πιέζεις πάντως γιατί εγώ όσο την πίεζα χειροτερευε η κατάσταση!

Ειρήνη βάλε μας τη σελίδα με τα δωμάτια σας ή στείλτην μου πμ μη θεωρηθεί διαφήμιση!;)

Αυριο πάω στο Κιάμο....πως το περιμένω δεν φαντάζεστε...σήμερα θα πάω κομμωτήριο κ για ψώνια γιατί θέλω να νοιώσω ανανεωμένη πλήρως!:P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

H αληθεια ειναι οτι το γαλα της βρωμαει...ουτε εγω θα το επινα!Και γυριζει να την παρω αγκαλια να κοιμηθει μολις παω να της το δωσω..

Κιαμο ακουω!!!Εγω επιχειρησα πριν απο χρονια να παω αλλα την ωρα που βγηκε λιποθυμησα (ορθοστατικη υποταση), τους ειχα πει χωρις τραπεζι δεν παω πουθενα, τελικα δεν τον ειδα!

H αληθεια ειναι οτι το γαλα της βρωμαει...ουτε εγω θα το επινα!Και γυριζει να την παρω αγκαλια να κοιμηθει μολις παω να της το δωσω..

Κιαμο ακουω!!!Εγω επιχειρησα πριν απο χρονια να παω αλλα την ωρα που βγηκε λιποθυμησα (ορθοστατικη υποταση), τους ειχα πει χωρις τραπεζι δεν παω πουθενα, τελικα δεν τον ειδα!

Αντε έλα παρέα θα σε κρατήσω εγώ μην πέσεις αμα σου ξανασυμβεί το ίδιο :P Κ μεις με τραπέζι θα πάμε αλλιώς δε λέει....δεν μου φτάνει η κούραση που κουβαλάω ως μαμά να στέκομε κ όρθια?απαππαπα :tongue::tongue::tongue:

Εμείς μόλις χρόνισαμε αλλάξαμε πάλι γάλα κ πήραμε το frisogrow που έχει άρωμα βανίλιας....ίσος κ αυτό να παίζει το ρόλο του που πίνει πιο πολύ τώρα αν κ είχε ξεκινήσει να αυξάνει τη ποσότητα καμμιά βδομάδα πριν χρονίσει!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμείς με το αβγό ξεκινήσαμε μια χαρά (μόνο κρόκο)! Τώρα έχει να φάει πάνω από 2 μήνες. Αναγουλιάζει με το που το βλέπει. Η παιδίατρος είπε τώρα να της δώσω μόνο το ασπράδι μήπως το φάει. Και μετά από μέρες να προσπαθήσω όλο μαζί να της το δώσω. Αν και πάλι δεν...θα το αφήσουμε και βλέπουμε!

Για Κάσο ακούω!!!Ωραία θα είναι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γυρισαμε!!!!!!!περασαμε παρα πολυ ωραια,αν και ειχε πολυ οδηγηση..ηταν ωραια ομωσ...

με το καλο να πατε και οι υπολοιπεσ τισ διακοπουλεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον....χρονια πολλα στον γιο τησ μπετουλασ ,του ρουλακιου και του λιζακιου!!!!καθωσ και στον μικρουλη πιτσι!!!!!!!!να τα χαιρεστε τα παιδακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαντινοπακι να σασ ζησει ο νεοφωτιστοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδα φωτο και ησασταν παρα πολυ ωραιοι και γενικα φαινοταν πολυ ωραια η βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε και παλι!!!

βαλι να σασ ζησει κ εσασ ο νεοφωτιστοσ!!επισησ να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ευχηθω και χρονια πολλα στο σοφακι και στην evni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω γιατί βλέπω εφιάλτες...ίσος από την κούραση βλέπω ότι με γυνηγάνε να με μαχαιρώσουν κ άλλα πολλά....:evil:

αχ ασε και χτεσ ξυπνησα στισ 2 τα ξημερωματα με στριγλιεσ...(μεχρι και οι γονεισ μου απο κατω με ακουσαν...:tongue::tongue::tongue:)επηρεασμενη απο κατι γατουλεσ που ειχε το ξενοδοχειο ,ειδα οτι ερχοταν μια γατα αλλα πολυ αγρια κατα πανω μου κ ετοιμαζοταν να μου χειμιξει!!!!!αρπαξα κι εγω το μαξιλαρι και το πεταξα(υποτιθεται πανω στην γατα...:tongue::tongue::tongue::tongue:)και ξυπνησα με τισ φωνεσ μου!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η γκαστρουλα μας πηγε διακοπες και χαθηκε;

καλημερααααα!

Η γκαστρούλα σιγά μην αφήσεις τις βουτιές για να κάτσει να μας διαβάσει!:tongue:

εδω ,εδω ειναι η γκαστρουλα!!επεστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειχα ιντερνετ κι ετσι δεν μπορουσα να επικοινωνησω μεσω νετ!!

αλλα και παλι ξυπνουσαμε το πρωι ,πρωινο και μετα ειχαμε εξορμησεισ....μεναμε στο πλωμαρι οπου απεχει 40-45 χιλ,εξω απο την πολη!!!!και οπου και να θελαμε να παμε επρεπε πρωτα να παμε προσ πολη και μετα απο εκει παιρναμε δρομο για βορεια κτλ...τεραστιεσ αποστασεισ και μου κανει εντυπωση που τοσο μεγαλο νησι δεν ειχε οδικο δυκτιο!!!!!!!!!!!!!εννοω οτι μπορει να θελαμε να παμε αγιασο που φαινοταν παρα πολυ κοντα μασ αλλα παρολα αυτα επρεπε να γυρισουμε το μισο νησι για να βρεθουμε εκει!!!!!!!!!

πιο μεγαλη εντυπωση μου εκανε που πηγαμε σε μια παραλια τα βατερα(η επομενη παραλια απο το πλωμαρι)και για να φτασουμε εκει εχτοσ του οτι καναμε 1 ωρα δρομο (και πηραμε και την συντομη διαδρομη...:roll:)τα 10 χιλιομετρα ηταν χωματοδρομοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να φανταστειτε οτι αυτη η παραλια θεωρειται απο τισ πιο φημισμενεσ οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στην ευρωπη αφου εχει μηκοσ 10 χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε μετα γυρνουσαμε ξενοδοχειο 7-8 ,να φαμε ,να παμε και κανενα καφεδακι-ποτακι περνουσε η μερα...

Κατερινά αυτό με το γάλα μου θυμίζει τη δικιά μου...με το που έβλεπε το μπιμπερό σπάραζε κ κράτησε μήνες αυτή η κατάσταση...δεν βρήκα τι έφταιγε(αλλάξαμε όλα τα γάλατα) πάντως τώρα μετα από πολλούς μήνες άρχισε να πίνει μια καλή ποσότητα γάλα....έπινε 120-140 μάξιμουμ και τώρα πίνει 200-220 ανα γεύμα....:roll: Μην την πιέζεις πάντως γιατί εγώ όσο την πίεζα χειροτερευε η κατάσταση!

αννουλα ξερεισ ποσο καιρο θελω να σε ρωτησω τι απεγινε με το θεμα <γαλα>τησ μικρησ?αλλα οποτε καθομουν να γραψω το ξεχνουσα...ευτυχωσ απο οτι διαβαζω ολα καλα!!!!!

καλα να περασεισ αυριο!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε σημερα? Ταρα και το βαφτιστηρι μου εκανε εμετους με το αυγο,τελικα η μαμα του αποφασισε απο μονη της οτι δεν θα του ξαναδωσει

Και μ'ολη αυτη την κουραση εχω και τη μικρη να μη θελει να πιει το γαλα της παλι χθες το βραδυ.Με το που μπαινει το μπιμπερο στο στομα ενω βλεπω οτι πειναει, του δινει μια και μου το πεταει και κλαιει...1 ωρα προσπαθουσα χθες να της το δωσω,με λιγμους απο το κλαμα κοιμηθηκε, τι να κανω ρε παιδια, δωστε καμια συμβουλη!

Λοιπόν, όσον αφορά το αυγό, επειδή μου έκανε κι εμένα εμετούς, το βάζω στο φαί του και το χτυπάω και ησύχασα, δεν θα κάτσω να σπαζοκεφαλιάζω. Όσο για το γάλα, είναι η δεύτερη φορά που μου κάνει κόλπα με το βραδυνό γάλα. Κι αν δεν του δώσω κάτι άλλο, πάει νηστικός. Και την προηγούμενη φορά και τώρα δίνω γιαούρτι για να μην πέσει με άδειο στομάχι. Εναλλακτικά κρέμα. Πάντως ξυπνάει νωρίς τελευταία (6-6μιση) για γάλα και δεν το πίνει κι όλο... Μόλις βρούμε αυτό που του αρέσει (είμαστε σε φάση πειραματισμού για αλλαγή σε φρέσκο ή εβαπορέ, ακόμα τίποτα δεν θέλει) πιστεύω θα στρώσει. Κι αφού περάσει κι η φάση με τα δόντια, γιατί κι αυτό μάλλον παίζει ρόλο.
Καλημέρα κορίτσια,

Η μπέμπα άρχισε πάλι τα ίδια...δηλαδή θέλει να κοιμόμαστε μαζί και όχι στην κούνια της. Είπα κι εγώ ότι έστρωσε, αλλά πάλι από την αρχή. Τώρα βγάζουμε τα επάνω πλαϊνά δοντάκια και πιστεύω ότι γι αυτό ξυπνάει το βράδυ. Το ίδιο έκανε και με τα προηγούμενα!

Ναι άσε και το θέμα με τον ύπνο. Δεν είναι μόνο που αρνείται το γάλα το βράδυ, αλλά αρχίσαμε και κόλπα στον ύπνο εκεί που είχε στρώσει. Αρχικά μας ξύπναγε κι ερχόταν στο κρεββάτι μας. Μετά τον είχαμε από την αρχή στο κρεββάτι μας, αλλά ύπνο δεν κάναμε εμείς έτσι. Τώρα έφερα το παρκοκρέββατο πάλι δίπλα μου, αλλά και τώρα ξυπνάει, κάθεται στον πωπό και κλαίει. Αυτό πολλές φορές μέσα στη νύχτα. Τον χαϊδεύω λίγο και ξανακοιμάται. Και φτου κι από την αρχή. Και σήκω και 6 για γάλα... Τα έφτυσα...

Γκαστροgirl welcome back!

WN6Op3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Θεμα με το αυγο βλεπω ανοιξατε!Λοιπον εγω οταν θα φτιαξω αυγο τηγανητο στα μεγαλα παιδια της βουταω ψωμακι στον κροκο και βλεπω οτι το τρωει ευχαριστα!Αυτος που δεν το τρωει καθολου ειναι ο Μαριος!

Απο εβδομαδα θα της δωσω κανονικα και της Σωτηριας αφου ο παιδιατρος μας ειπε μετα το χρονο!

Λοιπον πηγα σημερα για την τουρτα μας!Barbie γοργονα διαλεξαμε!Θα σας βαλω φωτο αυριο!Θα τελειωσω με το σπιτι σημερα,μονο το σαλονι εμεινε ,και αυριο μετα τα ψωνια αρχιζω τα μαγειρεματα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ειδικα εγω και το φατσακι ποτε δεν τις εχουμε περασει!!!!Μα να ξυπναει και να κλαιει????Λοιπον, ο κανονικος υπνος της δικιας μου ειναι 11-6:30....Παρηγορείσου!

α!χθες με τις ιστοριες με το γαλα κοιμηθηκαμε 11:30 με 7...

Διαφημίσεις

Ειδικα εγω και το φατσακι ποτε δεν τις εχουμε περασει!!!!Μα να ξυπναει και να κλαιει????Λοιπον, ο κανονικος υπνος της δικιας μου ειναι 11-6:30....Παρηγορείσου!

α!χθες με τις ιστοριες με το γαλα κοιμηθηκαμε 11:30 με 7...

Ε κι εμένα τόσο περίπου είναι, με την διαφορά ότι μετά το πρωινό γάλα ξανακοιμάται. Ε βέβαια, αφού λυσσάει όλο το βράδυ, μετά νυστάζει ο κύριος!

Κυριακή συνεχίζεται το ξεσάλωμά σου λόγω κόρης ε; Ε ρε μπάρμπι που έχει να πάρει αυτό το παιδί χαχαχα

WN6Op3.png

Κατερίνα η δικιά μου ούτε το εβαπορε δεν ήθελε...ασε που δεν το ενέκρινε κ η παιδίατρος να το πίνουμε...

Ειρήνη καλως μας ήρθες! Πως ήταν η Αγγελικούλα στα μπανάκια της???Της άρεσε?Περιμένουμε φωτό! Το κοιλο-μπεμπάκι τι κάνει????Κλωτσάει????;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κυριακή συνεχίζεται το ξεσάλωμά σου λόγω κόρης ε; Ε ρε μπάρμπι που έχει να πάρει αυτό το παιδί χαχαχα

Χαχαχα...γι'αυτο εγω εχω κρατησει ολες τις κουκλες μου!Καθε φορα που θα ζηταει παιχνιδι θα τυλιγω μια σαν καινουργια και θα της τη δινω!!!Καλο???

Κι η δικια μου ξανακοιμαται κατα τις 9-10:30 (αφου φυγω εγω για τη δουλεια το παλιοπαιδο!)

Κοριτσια με το αυγο η συνταγη μου ειναι μελατο με φετα και ντοματα τριμενη , και επισης για το γαλα οσα χρονισανε και μπορουν να τρωνε μελι μια κουταλια μελι στο γαλα , εμεις επειδη αποθηλαζαμε και το πηρε κατακαρδα δεν το ηθελε το γαλα τωρα ομως το λατρευει και χωρις μελι πινει περιπου 200 κατι πρωι και 200 κατι βραδυ , και εννοητε οταν ξυπνησει το πρωι διχνει το μπουκαλι!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...