Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Κατερίνα το μαντού δεν κάνει πυρετό.Το κάναμε κι'εμείς και μάλιστα μια μέρα πριν τα γενέθλεια της και είχα ρωτήσει το γιατρό αν έκανε πυρετό να το αναβάλλαμε αλλά μου είπε πως δεν κάνει κι΄έτσι το κάναμε.

Ευχαριστω Demykou!Ki εμεις 2 μερες πριν ταγενεθλια μας θα το κανουμε, σημερα κανονισα το ραντεβου με το doctor και δε θελω να ειναι κακοκεφη!

Παιδια πριν λιγο με πηρε η μανα μου που ειναι με τη μικρη σπιτι.Την εχει αποτελειωσει σημερα.Ειναι ξυπνια απο τις 10:30 το πρωι και δε θελει να κοιμηθει με τιποτα....γυριζει γυρω γυρω και εξερευνει το σπιτι!Μαλλον με εκδικειται γι'αυτα που εκανα στη μανα μου εγω μικρη....ο χάρος μου ήταν ο ύπνος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια,έφτιαξα μια καροτόπιτα και μου βγήκε πολύ καλή.Ηδη τρώω το 3ο κομμάτι απο το πρωί.

Γιαααα δώσε συνταγή..!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

What's up babe?

Πάπαλα η δουλειά με το φπα, με βλέπω να ζητάω δουλειά ως λαντζέρισα τώρα...

Χαχαχαχα, 2 λαντζέρισες...αφού δεν μπορώ να δουλέψω το πρωί, ας πλένω πιάτα το βράδυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μ' έχει πιάσει απογοήτευση με την όλη κατάσταση...:twisted::twisted:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γιαααα δώσε συνταγή..!

Λοιπόν Ναντίνα είναι πολύ εύκολη.Για να μην στα γράφω εδώ και ξεχάσω τίποτα,μπες στον ant στο webtv και πήγαινε στις συνταγές.Είναι της Αργυρώς και θα τη δεις αναλυτικά.Κι'εγώ απο κει την πήρα.

SI5Yp3.png

Για δουλειές λέτε έ?Βάλτε και μένα στη λίστα με τις απογοητευμένες γιατί κι'εγώ απο Σεπτέμβρη δεν ξέρω τι θα κάνω.Πρέπει να βρώ δουλειά οπωσδηπότε και να δω πως θα τα καταφέρω και με τα ωράρια της μικρής με τον παιδικό.

SI5Yp3.png

αργ7 ναι 3 ιουλίου γενήθηκε ο μικρός μου οσον αφορά τα φαγητά που θα έχουμε στο πάρτυ θα είναι τυπροπιτα σπιτική θα φτίαξω καναπεδάκια και θα τα περάσω σε καλαμάκια αλλα δεν ξέρω που θα τα στερεώσω ακόμα σε φρούτο νομίζω δεν θα ταιριαζε θα παραγγείλω πίτσες και θα ψήσω και μπουγατσάκια και κασεροπιτάκια θα έχω παταταάκι και φουντούνια και ποπ κορν χυμουσ για τα παιδάκια και τα πήρα και γλυφιτζούρια θα κανω μαλλον και μια πιτα με γιαουρτι σουλτάνα λεγεται δεν ξερω αν την γνωρίζετε ειναι πολυ νοστιμη, η τούρτα μας είναι σχέδιο ο winnie οπως επισης και ολα τα πιατακια ποτηρακια χαρτοπετσέτες καπελακια σφυρίχτρεσ το ίδιο

είναι λίγα βρε κορίτσια αυτα για πείτε καμια ιδέα ?

πείτε και που να στερεώσω τα καλαμάκια με τα καναπαιδάκια ?

ευχαριστώ

Ταρα να ζήσετε και πάντα ευτιχισμένοι.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

καλησπερα κοριτσια κι απο μενα. εχω πηξει στη δουλεια, προχτες πηγα απο τις 7,30 το πρωι, χτες εφυγα στις 7,30 το απογευμα και ειχα και τη μικρη με πυρετο στο σπιτι. αυριο ενω εχω maternity θα παω να δουλεψω, γιατι δεν βγαινει αλλιως η δουλεια.

ΧΑΜΟΣ

σημερα το εκανα το εγχειρημα (μεσα σε ολα) ειπα στον εναν το νονο οτι θα ηθελα να το αφησουμε το θεμα της βαφτισης. στην αρχη λιγο σκοτεινιασε, μετα με πηρε τηλεφωνο λιγο βαρυς και μου ειπε παλι 5 πραγματα, και μετα ανεβηκε και μου ειπε οτι ισως ειναι καλυτερα και οτι παραμενουμε φιλαρακια οπως ειμασταν. ουφ, τελος καλο ολα καλα λοιπον.

αυριο θα παω τη μικρη σε ωρυλα να τη δει, γιατι αυτια βουλωμενα, μυτη μπουκωμενη 2 μηνες τωρα, βηχας αρκετος, ε δεν υπαρχει λογος να περιμενω αλλο και να ταλαιπωρω και το μωρο με αντιβιωσεις.

αντε να δουμε τι θα μου πει κι αυτος.

σας φιλω να προσεχετε ολες τους εαυτους σας και τα μωρακια σας.

φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

Μια χαρα ειναι και υπεραρκετα!εγω επειδη θα εχω μονο παππουδες γιαγιαδες τα αδελφια μου και τους νονους της μικρης θα βαλω κρεας στο φουρνο με πατατες και θα παω σε φουρνο λιγο γουρουνοπουλο να μου το ψησουν !Θα φτιαξω 2-3 σαλατες και ισως παραγγειλω μερικα τυροπιτακια η΄θα φτιαξω τυροπιτα σφολιατα.

Λοιπον τα καναπεδακια μπορεις να τα καρφωσεις σε φελιζολ που πωλειται σε διαφορα μεγεθη και να το εχεις τυλιξει με αλουμινοχαρτο η γκοφρε χαρτι!Αλλα και σε φρουτο δεν ειναι ασχημα!Η σε ψωμι!Ενα καρβελακι διπλωμενο ωραια και να τα καρφωσεις!Αυτο δεν το εχω δει πουθενα μου ηρθε τωρα!Μπορει και να ειπα κοτσανα!με το καλο λοιπον το παρτυ σας!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια...

εγω πλεον, με βλεπω να γραφω μονο τις... μεγαλες ωρες καθως απο χρονο δεν μου περισευει ουτε λεπτο!!!

για το μαντου μην ανησυχειτε, δεν ειναι εμβολιο αλλα τεστ για ανιχνευση φυματιωσης.

δεν εχει παρενεργειες, το μονο που πρεπει να προσεχουμε ειναι για 2 μερες αν εχει φουσκωσει η κοκκινισει η περιοχη που εκανε το μωρο την ενεση, και να μην βρεχουμε την περιοχη!

και ο δικος μου φατσας σημερα το εκανε που ηρθε ο παιδιατρος!!!

κατα τ΄αλλα ολα καλα, ειναι 12,5 κιλα (δεν πηρε καθολου αυτο το μηνα ευτυχως) και 82 ποντους! τιτανας!!! :D

προσεχουμε ακομα απο την επεμβαση που καναμε ... αλλα ολα πηγαινουν αψογα!!!

οσο για τη... λαντζα που λεγατε... εχετε και μενα στα υποψιν!!!! :P

7hWqp3.png

Καλημερα και απο εμενα

Εχω ψιλοχαθει λιγο αλλα δεν προλαβαινω γυρνωντας απο δουλεια παιρνουν φωτια οι κατσαρολες και μετα εχουμε παραλια μεχρι να βαρεθουμε και μετα παλι δουλειες και ολα τα καλα , επισης αρχισα να ασχολουμαι με το Project γαμοβαπτιση , Λιζακι θελω εντατικα μαθηματα τελικα θα γινει Σεπτεμβρη αφου τον Αυγουστο δεν βρηκαμε τιποτα

Να ζησουν τα μωρακια που ειχαν γεννεθλια

Αναστασια μου να σου ζησει το πιτσι

Μαριαννακι καλα αποτελεσματα και χρονια πολλα για την επετειο σας

Λιζακι το μαντου δεν το κανουν 14 μηνων μαζι με το Mmr απο τωρα σας το εκανε ο παιδιατρος?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

1111451khldlmkpnp.gif

ΥΓ Μαριμάρ χαρούμενη επέτειο, με ρέγουλα τα μπυρόνια!

Xθες ηταν με ρεγουλα. Για αυριο δε μπορω να υποσχεθω!!!:mrgreen:

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια!

Η κορη μου παλι εκανε εμετο χθες. Ειχε πιει χυμο πορτοκαλι και μετα απο 1 ωρα πηγα να της δωσω αυγο. Με την πρωτη κουταλιτσα τα εβγαλε ολα. Το απογευμα θα της δινω τον χυμο τωρα, και οχι καθε μερα.

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε σημερα? Ταρα και το βαφτιστηρι μου εκανε εμετους με το αυγο,τελικα η μαμα του αποφασισε απο μονη της οτι δεν θα του ξαναδωσει...Εγω την πορτοκαλαδα της τη δινω μετα το φαγητο.Τωρα που το σκεφτομαι, κι η δικια μου την ψιλοεβγαλε χθες, μαλλον παραμπουκωσε το παιδι.Εμεις εδω χαλαρα με το ΦΠΑ, μαλλον τελειωσαμε αλλα κουραστηκαμε πολυ χθες, εγιναν τα κεφαλια μας κουδουνια.Και μ'ολη αυτη την κουραση εχω και τη μικρη να μη θελει να πιει το γαλα της παλι χθες το βραδυ.Με το που μπαινει το μπιμπερο στο στομα ενω βλεπω οτι πειναει, του δινει μια και μου το πεταει και κλαιει...1 ωρα προσπαθουσα χθες να της το δωσω,με λιγμους απο το κλαμα κοιμηθηκε, τι να κανω ρε παιδια, δωστε καμια συμβουλη!Πιστευω οτι εχει αρχισει να μην της αρεσει πια αλλα δεν μπορει να πιει αλλο προς το παρον και φοβαμαι να την κοιμησω νηστικια μη μου ξυπνησει τη νυχτα και πειναει (φοβια που μου εχει μεινει απο την περιοδο θηλασμου-νυχτα δεν ξαναταίζω!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...