Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

1411813lbrwkwn45p.gif

Καλο μηνα! Σημερα εχουμε επετειο γαμου!

Ευχαριστω για τις ευχες. Αυριο θα παρουμε τα αποτελεσματα της αιμοληψιας. Το υπερηχογραφημα ηταν καλο. Θα δοκιμασουμε μειωση της δοσης καποια στιγμη να δουμε πώς θα ανταποκριθει ο οργανισμος της. Σαφη ενδειξη θα εχουμε στα 2 της χρονια.

Σταχυ καλη αρχη!

Να ζήσετε κ να είστε πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!:D:D:D:D

Ευχομαι τα καλύτερα για τα αποτελέσματα της μικρής να ξενοιάσετε από αυτή τη διαδικασία!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα:D

Χτες επιτέλους κουρευτήκαμε....ήρθε η κομμώτρια στο σπίτι και μας έκανε κούκλους...τέρμα πια η φράντζα μέχρι το σαγόνι:rolleyes:

TARA καλά αποτελέσματα να έχει η μικρούλα και χρόνια πολλά και ευτυχισμένα εύχομαι για τον γάμο σου:D

Αλλάζω δώρα και δεν πρόκειτε να τελειώσω ποτέ:tongue:

Πιστοποιημένο κορίτσι...άσε καμιά φορά βράδυ τον μπράντυ στην μαμά σου και πέσε για ύπνο να συνέλθεις...η κούραση συσωρεύεται και σε καταβάλει.

Ειρήνη μεγάλη καλά να περάσετε στις διακοπές:D

Ειρήνη μικρή ακόμα διακοπάρεις? όλα καλά?

Μαριαννα να ζησετε και να κανετε κι αλλο παιδακι!Μακαρι να ξεμπερδευεις με το θεμα της μικρης!:D

ΥΓ.εμεις εχουμε εοετειο στις 4 του μηνα!για δουμε θα το θυμηθει το χρυσο μου;:confused:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

καλε ολα θα τα αλλαξεις;:confused:κρατα και τιποτα!:mrgreen:

Για φέτος το καλοκαίρι του είχα ήδη αγοράσει πολλά ρούχα οπότε τα αλλάζω για μεγέθη 3 και 4 ετών, είναι και πάρα πολλά για μια σεζόν. Το κακό είναι ότι χειμωνιάτικα δεν βρίσκω πουθενα...:confused: οπότε αναγκαστικά θα πάρω για τα επόμενα καλοκαίρια:roll:

Είχαμε 190 άτομα στο τραπέζι...ούτε γάμος:wink: φανταστείτε όταν τον παντρέψω τι έχει να γίνει:tongue::tongue::tongue:

Αλήθεια είναι φθηνά τα διαμερίσματα στη Κάσο???Ψαχνόμαστε για μια οικονομική λύση για καμμιά βδομάδα τον Αυγουστο....:roll:

Mα έχει δωμάτια η πειραιώτισσα κάτω! Δεν θυμάμαι και το λινκ τώρα, όταν μπει να μας το δώσει.

Χριστίνα σε καταλαβαίνω αυτά τα εξτρά είναι ότι πρέπει αλλά εμείς μόνο ταλαιπωρία περνάμε κ τίποτα εξτρα στη τσέπη:tongue:

Για μένα δεν είναι έξτρα αυτά Άννα γιατί απ'αυτά ζω. Όταν δεν με φωνάζουν σε ραντεβού κάθομαι στο γραφείο και ξάνω μαλλί και τρώω τα νύχια μου πως θα τα φέρω βόλτα...

Πιστοποιημένο κορίτσι...άσε καμιά φορά βράδυ τον μπράντυ στην μαμά σου και πέσε για ύπνο να συνέλθεις...η κούραση συσωρεύεται και σε καταβάλει.
Το τι γέλιο έχω ρίξει με το πιστοποιημένη δεν λέγεται! Δυστυχώς φεύγει στο εξοχικό η μαμά μου σήμερα... Οπότε θα ξεκαλοκαιριάσω παρέα με Μπραντ! Θα πηγαινοερχόμαστε να κάνει και κάνα μπάνιο αλλά δεν ξέρω αν αντέχω να τον αφήσω εκεί και να φύγω.

Καλημέρα, καλό μήνα!

ΥΓ Μαριμάρ χαρούμενη επέτειο, με ρέγουλα τα μπυρόνια!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

καλό μήνα να έχουμε!!!!!!!!!!

Μαριάννα χαρούμενη επέτειο,πάντα αγαπημένοι και ενωμένοι εύχομαι!!!

εμείς πήγαμε βρεφικό πρώτη μέρα,τα πήγε άψογα,δεν έκλαψε καθόλου έφαγε και φρουτάκια..αύριο θα μείνει και για μεσημεριανό!!!!τώρα ξεράθηκε στον ύπνο....

manti πολύ ρούχο από τόσα άτομα!!!!!!χαμός,καλές αλλαγές

nAcmp3.png

uZRep2.png

Kαλημέρα όλη μέρα!!!

Και εγώ το σκεφτόμουν για Κάσο, αλλά είναι πολύ μακριά και φαντάζομαι ότι τα ακτοπολοικά θα είναι πανάκριβα...

Πήρα τηλ στο κομμωτήριο για το Σάββατο και δεν είχε ραντεβού...έλεος πια!!! Μάλιστα με ρωτάει η κοπέλα "γι'αυτό το Σάββατο????" :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαριάννα να ζήσετε, πάντα ευτυχισμένοι!!!:D:D:D

Χριστινάκι χαθήκαμε...έχω κι' εγώ τις μαύρες μου, άστα...:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω, τελος Ιουλιου θα κανουμε το μαντού.Η Παναγιωτα δεν εχει κανει ποτε πυρετο απο εμβολιο αλλα γι'αυτο εχω ακουσει οτι συνηθως κανουν πυρετο.Εσεις πως το περασατε?

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Κατερίνα το μαντού δεν κάνει πυρετό.Το κάναμε κι'εμείς και μάλιστα μια μέρα πριν τα γενέθλεια της και είχα ρωτήσει το γιατρό αν έκανε πυρετό να το αναβάλλαμε αλλά μου είπε πως δεν κάνει κι΄έτσι το κάναμε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...