Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

lisa ολα καλα με τον μικρο τελικα να χαιρεσαι και τον μεγαλο γιο σου!

mantinopνα σου ζησει ο μικρος ηταν τελεια τα βαφτισια απ τις φωτο που ειδα!

roulaki71 να χαιρεσαι τον George

fatsaki Aντε με το καλο το δευτερο χεχχεχε

m4ril0u καλα να περασετε στην εκδρομουλα

Αννα τι εκανες με το στηθος?

Μαριανα καλα αποτελεσματα

Ελπιζω να μην ξεχασα κατι... ααα συμπεθερα βρες χρονο να κοιμηθεις!!!

Εγω κοριτσια σημερα αναχωρω για ΚΑΣΟ για 2 μηνες αν αντεξω.... χαχαχα

θα τα λεμε απο εκει πλεον!!!

Και επειδη με βλεπω ανεργη οταν γυρισω οχι πως τωρα που εχω εργασια πληρωνομαι!!! αν ακουσετε για καμια γραφιστρια -τεχνολογα γραφικων τεχνων σφυριχτε

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρουλακι αντε μεγαλωσατε και εσεις!ολοκληρο αντρακι εγινε!Τωρα απο εδω δεν μπορω να καταλαβω αν εξακολουθει να σου μοιαζει !Αλλα ποσο να εχει αλλαξει κιολας;Και παλι να τον χαιρεσαι κοριτσακι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια...

Μαράκι απορώ πως κρατιέσαι ακόμη......εγώ θα το έψαχνα..άντε με το καλό αν είναι εγκυμοσύνη

αύριο πάμε βρεφικό ελπίζω όλα καλά να πάνε,θα πρέπει να πάω και στο νοσοκομείο μετά να βρω την διευθύνουσα να της πω για την Δευτέρα και που θα με στείλει...

μαγείρεψα ήδη για αύριο

Μαριάννα καλά αποτελέσματα πουλάκι μου

Ρουλάκι πολύ ωραία φώτο!!!!

και για τις εργαζόμενες με το φπα κλπ καλό κουράγιο,εγώ δεν σκαμπάζω από αυτά!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπέρα κορίτσια

ετοιμαζόμασται και μεις για τα πρώτα μας γενέθλια το Σαββατο εχουμε και ετοιμαζουμε party στο μπαλκονι είναι μεγάλο γωνιακο και θα είμασται πολύ ανετα.πήραμε και κουνια σήμερα και στολίσαμε με φαναράκια και καλαμωτη το μπαλκόνι και δίχνει παρα πολυ όμορφο

πήραμε κα διακοσμήτικα και μπαλόνια και σφυριχτρεσ και γλυφιτζουρια για τα παιδάκια απο αυριο ξεκιναω τις ετοιμασιες ψωνια και καθάρισμα και μετα παρασκευή και σάββατο μαγειρέματα η αλήθεια είναι οτι έχω κουραστεί παρα πολύ αυτες τισ μέρεσ και δεν με πάνει υπνος απο την υπερένταση το πρωι στο γραφείο και μετα μεχρι το βραδυ τρεξιμο δεν πειραζει ομως χαίρομαι πάρα πολύ που μεγαλώνει ο μικρούλης μου και είναι συνέχει εκπλήξεις αν και δεν περπατάμε ακόμα είμασται πολύ ζωηροί και ζημιάριδες.

καλό βράδυ σε όλες και χρόνια πολλά σε οσους γιορτάζουν

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Σημερα το μενου εχει κολοκυθακια τηγανητα με σαλτσα σκορδαλια πατατουλες σαλατα ,μπυριτσα και ολα τα παρελκομενα!Κοπιαστε!:-D
Τι μου κάνεις βραδιάτικα!
Αυτός ο φπα μας έχει τσακίσει ήμαρτον πια ελπίζω να μην έχουμε κ άλλη αλλαγη μεσα στη χρονιά δεν τη παλεύω!:wink: Κ εγώ πήρα στην εταιρεία που έχουμε την ταμειακή να ρθουν να μας την αλλάξουν....μήπως δουλεύεις στο Ιλιον?:tongue::tongue::tongue: Οι φρονιμίτες σε πονάνε κ θα πας για εξαγωγή???Γιατί βλέπω γναθοχειρούργο θες κ μάλλον δεν θα είναι εύκολη η περίπτωσή σου!:roll:
Εγώ πάλι με το φπα και τις αλλαγές βουλώνω καμιά τρύπα... Αλλά τρελό πήξιμο, όλη μέρα στους δρόμους να βάζω εκδόση στο πρόγραμμα, να κάνω αλλαγές κλπ, κουράστικα ολίγον. Είναι κι η γκρίνια του μικρού κι η αυπνία κι ήρθα και τσάκισα. Ευτυχώς αύριο τελειώνει το νταβαντούρι και θα προσπαθήσω να ησυχάσω λίγο.

Η Μαριάννα δεν φάνηκε σήμερα ε;

ΥΓ έχω ξεκινήσει πόση ώρα την απάντηση, τώρα που πάω για ύπνο θυμήθηκα να την στείλω...

WN6Op3.png

Καλημερα κορίτσια!!!

Δευτερη μερα από το αξημέρωτο με ξύπνησε η μικρή...σήμερα από τις 5 κ κοιμήθηκε πριν μισή ώρα αλλά φυσικά που να ξανακοιμηθώ εγώ:rolleyes:

Φατσάκι???λες να έρχετε το δεύτερο???Για ψάξτο....:tongue:

Ειρηνη Πειραώτισα αν εννοείς με το δικό μου στήθος ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει....αν εννοείς της μικρής παραμένει ως είχε το θέμα...παρεπιπτόντως από την ίδια μέρα έχουμε θέμα κ οι 2:roll: Καλές διακοπές κ κάντε καμμιά βουτιά κ για μας!Αλήθεια είναι φθηνά τα διαμερίσματα στη Κάσο???Ψαχνόμαστε για μια οικονομική λύση για καμμιά βδομάδα τον Αυγουστο....:roll:

Χριστίνα σε καταλαβαίνω αυτά τα εξτρά είναι ότι πρέπει αλλά εμείς μόνο ταλαιπωρία περνάμε κ τίποτα εξτρα στη τσέπη:tongue:

Ρουλάκι κούκλος ο πονηρόφατσας!!!!:D:D

Ιουλία με το καλό να κάνετε τα γενέθλιά σας κ εσείς!!! Για την καλαμωτή....είχα κ εγώ κ την έβγαλα...δεν ξέρω για τη δικιά σας αλλά εμας οι καλαμιές ήταν ενωμένες με σύρμα το οποίο προσπαθούσε να βγάλει η μικρή κ καταλαβαίνεις....έβαλα πλαστικό πλέγμα κ ησύχασα!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια-στοπ! Εδω χαμός με ΦΠΑ-στοπ! Ελπίζω όλες καλά-στοπ!

Θα τρελαθούμε σήμερα λέμε-στοπ!

ΥΓ:γ....τα λεωφορεία μου μέσα πάλι πλήρωσα ταξί σήμερα....για ποιον δουλεύω?????

ΣΤΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!!!

Καλημερααααα!καλο μηνα!!!!!!:D

ιουλια στα ιδια ειμαστε!και εγω αυτα πρεπει να κανω μονο που ακομα δεν εχω κανει τιποτα:tongue:Πες και καμια ιδεα για φαγητο!και εσεις 3 Ιουλιου γεννηθηκατε;:-D

Μαριαννα που εισαι;Περιμενουμε νεα απο την Μαριαλενα!:rolleyes:

Κατερινα παρτο αλλιως και think possitive!αλλιως δεν την βγαζεις την ημερα!:tongue:

Λεω να παω για την τουρτα σημερα!

Μαριλου λεω το θεμα να ειναι γοργονα!Μου επιτρεπεις να παρω τα πνευματικα δικαιωματα απο τη Λενα;:mrgreen:

Κοκκινιστο κοτοπουλο για σημερα!με τι συνοδεια θα δουμε!:confused:

Η γκαστρουλα μας πηγε διακοπες και χαθηκε;

καλημερααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημερααααα!καλο μηνα!!!!!!:D

ιουλια στα ιδια ειμαστε!και εγω αυτα πρεπει να κανω μονο που ακομα δεν εχω κανει τιποτα:tongue:Πες και καμια ιδεα για φαγητο!και εσεις 3 Ιουλιου γεννηθηκατε;:-D

Μαριαννα που εισαι;Περιμενουμε νεα απο την Μαριαλενα!:rolleyes:

Κατερινα παρτο αλλιως και think possitive!αλλιως δεν την βγαζεις την ημερα!:tongue:

Λεω να παω για την τουρτα σημερα!

Μαριλου λεω το θεμα να ειναι γοργονα!Μου επιτρεπεις να παρω τα πνευματικα δικαιωματα απο τη Λενα;:mrgreen:

Κοκκινιστο κοτοπουλο για σημερα!με τι συνοδεια θα δουμε!:confused:

Η γκαστρουλα μας πηγε διακοπες και χαθηκε;

καλημερααααα!

Με πουρέ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ αρνούμε να μαγειρέψω σήμερα θα στείλω τον άντρα να πάρει κανα κοτόπουλο έτοιμο:P:p Νυσταζω λεμεεεεεε!:evil:

Η γκαστρούλα σιγά μην αφήσεις τις βουτιές για να κάτσει να μας διαβάσει!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1411813lbrwkwn45p.gif

Καλο μηνα! Σημερα εχουμε επετειο γαμου!

Ευχαριστω για τις ευχες. Αυριο θα παρουμε τα αποτελεσματα της αιμοληψιας. Το υπερηχογραφημα ηταν καλο. Θα δοκιμασουμε μειωση της δοσης καποια στιγμη να δουμε πώς θα ανταποκριθει ο οργανισμος της. Σαφη ενδειξη θα εχουμε στα 2 της χρονια.

Σταχυ καλη αρχη!

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια-στοπ! Εδω χαμός με ΦΠΑ-στοπ! Ελπίζω όλες καλά-στοπ!

Θα τρελαθούμε σήμερα λέμε-στοπ!

ΥΓ:γ....τα λεωφορεία μου μέσα πάλι πλήρωσα ταξί σήμερα....για ποιον δουλεύω?????

ΣΤΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!!!

Υπομονή θα περάσει κ αυτό!!! Α αν παιρνεις ταξί την απόδειξη στο αφεντικό να σου πληρώσει τη κούρσα αλλιώς να κάθεσε σπίτι σου...ειδικά τέτοια μέρα θα στη πλήρωνε κ διπλή! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...