Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα οχι δε δουλευω στο Ιλιον, στη Λ.Αθηνων ειμαι.Εμεις τα αλλαζουμε τηλεφωνικα.Δε βγαινει αλλιως!Ειναι ο πανω αριστερα φρονιμητης που με ποναει κανα 2μηνο.Πηγα στην οδοντιατρο μου, εκανα τα σφραγισματα μου, καθαρισμο κλπ αλλα μου ειπε οτι δε μπορει να μου τον βγαλει αυτη (τον εναν θα βγαλω τωρα που ποναει, τον αλλο βλεπουμε) και με εστειλε σε αλλο οδοντιατρο οποτε ειπα κι εγω να με παει ο ανυτρας μου στον νοσοκομειο της αεροποριας για καλυτερα αλλα δεν το βλεπω αφου το ραντεβου που μου εκλεισαν ειναι με απλο οδοντιατρο.,Τωρα αν θα μπορεσει αυτος βλεπουμε!

Αννα οχι δε δουλευω στο Ιλιον, στη Λ.Αθηνων ειμαι.Εμεις τα αλλαζουμε τηλεφωνικα.Δε βγαινει αλλιως!Ειναι ο πανω αριστερα φρονιμητης που με ποναει κανα 2μηνο.Πηγα στην οδοντιατρο μου, εκανα τα σφραγισματα μου, καθαρισμο κλπ αλλα μου ειπε οτι δε μπορει να μου τον βγαλει αυτη (τον εναν θα βγαλω τωρα που ποναει, τον αλλο βλεπουμε) και με εστειλε σε αλλο οδοντιατρο οποτε ειπα κι εγω να με παει ο ανυτρας μου στον νοσοκομειο της αεροποριας για καλυτερα αλλα δεν το βλεπω αφου το ραντεβου που μου εκλεισαν ειναι με απλο οδοντιατρο.,Τωρα αν θα μπορεσει αυτος βλεπουμε!

Πάλι καλά γιατί ήθελα να τις βρίσω:tongue: Μας είχαν κανονίσει κ καλά για αύριο γιατί είχα πάρει τηλ εδώ κ μια βδομάδα κ σήμερα που ξαναπήρα γιατί μας έχει χαλάσει κ ενας κερματοδέκτης να ξέρουν ότι πρέπει να το δουν κ αυτό μου είπαν ότι άγνωστο πότε θα έρθουν! :mad: Εγώ πάντως έχω έναν φρονομίτη κάτω δεξιά εδώ και 2 χρόνια κ δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ όλως περιέργως! :-D

Κυριακή κλεινω κ έρχομαι έρχομαι φτανω με το πρώτο το αεροπλάααανο :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα εγω τις δικαιολογω γιατι αυριο απλα δεν προλαβαινει κανεις να παει πουθενα!Απλα δε γινεται σε μια μερα γι'αυτο ειμαστε κι εμεις πανω απο τα τηλεφωνα.Δε γινεται να παμε σε ολους τους πελατες!!Με πολλους τσακωνομαι γιατι δε θελουν λεει να πειραξουν αυτοι την ταμειακη αλλα δε γιονεται ρε γμτ...Ασε που κανεις δε θελει να πληρωσει..Εμεις δηλαδη που θα ασχολειται ολη η εταιρεια μ'αυτο για 2-3 μερες τι θα κανουμε?Κι εμεις εχουμε δικιο και οι πελατες, τι να πεις ετσι οπως εγιναν τα πραγματα...

Κυριακη στειλε μου κι εμενα με courier, θα τα βαλω στα εξοδα της εταιρειας...χιχιχι

Διαφημίσεις

To Σαββατο εχουμε και το παρτυ της Σωτηριας!Δεν εχω κανει τιποτα ουτε για τουρτα εχω παει ακομα!Θα φτιαξω φαγητο και κανα 2 σαλατες!Η μια θα ειναι παριανη συνταγη την οποια μου εμαθε η φιλη Μπετυ!Ανοικτη προσκληση σε ολες σας!Ελατε και αν δεν μας φτασει το φαγητο ας ειναι καλα τα delivery!:mrgreen:

Μαριαλενα αν δεν εχεις κατι να κανεις ελατε!Κατα τις 9 θα τα κανουμε επειδη ο μπαμπας μας εργαζεται!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Kala να περασετε Κυριακη!!!Τα πρωτα σας γενεθλια ε?Καλα εσυ μια χαρα θα τα κανονισεις ολα, εχεις την εμπειρια!!!Εγω το σαββατο βαφτιζω στη χαλκιδα!Θα κοιμηθουμε και στους κουμπαρους μετα,το κανονισα να μην μας ξυπναει η Παναγιωτα απο τις 6:00.Αυτη θα την κρατησουν οι γονεις μου εδω..

Kala να περασετε Κυριακη!!!Τα πρωτα σας γενεθλια ε?Καλα εσυ μια χαρα θα τα κανονισεις ολα, εχεις την εμπειρια!!!Εγω το σαββατο βαφτιζω στη χαλκιδα!Θα κοιμηθουμε και στους κουμπαρους μετα,το κανονισα να μην μας ξυπναει η Παναγιωτα απο τις 6:00.Αυτη θα την κρατησουν οι γονεις μου εδω..
μια χαρα σε βρισκω και εσενα!Χαλκιδα εξορμηση και χωρις παιδι κοντα!κουκλα!παντα αξια να εισαι!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Thanks!!!Βασικα μ'εφαγε κι η κουμπαρα μου οτι πρεπει να το παω να κοινωνησει καποια στιγμη εγω, οποτε θα το κανω κι αυτο την κυριακη να τελειωνουμε!

Και χρειαζονται και κατι τετοιες εξορμησεις που και που!Να'ναι καλα η μανα μου που προσεχει τη μικρη!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Τα ίδια κι εμείς εδώ στην εταιρία με το ΦΠΑ. Όλοι θέλουν την ίδια μέρα :confused::roll: Τα έχω παίξει με τα ραντεβού και με τα τηλέφωνα και να ήταν μόνο αυτό ? Ασχολούμε με πολλά άλλα πράγματα εκτος από αυτά! Άσε που πέρνουν και κάποιοι άλλοι άσχετοι πελάτες από το πουθενα...τώρα θυμηθήκαν κι αυτοί.

Ρε κορίτσια, έχω ένα θέμα :rolleyes: Στις 26 αδιαθέτησα υποτίθεται, καθυστερημένα κιόλας (αυτά τα καφέ, ξέρετε). Έκτοτε τίποτα! :confused: Τι γίνεται ρε γμτ? Σας έχει τύχει? Δεν ξέρω τι να υποθέσω, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Δεν πήρα γιατρό ακόμα, θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμα και βλέπουμε.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Παναγία μου λες?

Μπα κάποια ανωμαλία ορμονική ...ε?

Είναι λίγο νωρίς για 2ο ρε Κατερίνα! Ακόμα έχουμε τους μαυρους κύκλους από το 1ο φατσάκι! Άσε να κάνουμε και διακοπές!!!

Από την άλλη ...λέω καλύτερα να κάνω και το 2ο τώρα να ξεπεταχτούν μαζί και να είναι και παρεούλα τα δυο τους :confused::rolleyes::mrgreen::tongue::o :roll::cool:

Ανάμεικτα συναισθήματα!!! Μου μπήκαν ιδέες τώρα, άσε δεν θα το σκεφτώ άλλο...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Μαριλού από το κακό στο χειρότερο πάμε, και δυστυχώς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη...Και εγώ που έλεγα να μείνω 2 χρόνια σπίτι να μεγαλώσω το Καρόλι, με βλέπω να γυρίζω στη δουλειά τον Οκτώβριο και να τη στείλω παιδικό (κάτι που δεν θέλω καθόλου :(:(:(:() Για γυναίκα στο σπίτι ούτε συζήτηση, θα τις δίνω όσα παίρνω...τουλάχιστον η τράπεζα δίνει και κάποια χρήματα για τον παιδικό σταθμό..

Ετσι μου' ρχεται να μετακομίσω στην αυστραλία (το έχω ξαναπεί αυτό εεεεε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Μαριανάκι καλά αποτέλεσματα εύχομαι!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...