Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Σήμερα πήγα τη Θωμαίτσα και την κούρεψα.Τα μπροστινά μαλλάκια της ήταν πολύ μα΄κριά και της έπεφταν στα ματάκια της.Την πήγα σε ένα παιδικό κομμωτήριο στα Μελίσσια,θα το ξέρετε γιατί είναι αλυσίδα και μου άρεσε πολύ.Είχε ενα αλογάκι που την έβαλε και κάθησε πάνω και ευτυχώς ήταν κυρία.Κάθησε πολύ ύσηχα.Μετά έκανε και τσουλήθρα και όλα μια χαρά.Μας έδωσε και ενα δίπλωμα με μια τουφα απο τα πρώτα μαλλάκια που έκοψε σαν αναμνηστικό για το πρωτο της κούρεμα.Θα βάλω εγώ μια φωτογραφία της δίπλα και θα το βγάλω φωτογραφία να σας το δείξω.Πολύ μου άρεσε και θα την πηγαίνω εκεί!Σήμερα θα πάμε κι'εμείς στον φωτογράφο το απόγευμα να πάρουμε τα δείγματα αλλά θα μας τα δώσει σε φωτογραφίες και όχι σε cd.Κι'εγώ πως θα τις περάσω να σας τις δείξω δεν ξέρω.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!

δεν εχω και πολυ χρονο τις τελευταιες μερες, μιας που κανω τον... αστυνομικο στον μικρο λογω της επεμβασης που εκανε!!!

δεν κανει να τον αφηνω ουτε λεπτο απο τα ματια μου, μην πεσει και εχουμε κανα ατυχημα...

ολα καλα πανε, το Σαββατο θα παμε να τον ξαναδει ο παιδοχειρουργος και μετα μπορει ξανα ελευθερα να μπουσουλησει, να περπατησει και να παιξει επιτελους σαν παιδακι, και οχι εγκλωβισμενος ή στο παρκο ή στην κουνια, ή στην αγκαλια!!! :)

διαβασα για γενεθλια, βαφτισεις, γαμους...

τις καλυτερες μου ευχες σε ολες σας!!!!!!!!!!!!

σας αφηνω παλι, παω να ετοιμασω κατι μεζεδακια... γιατι θα ερθουν οι φιλοι του γιου μου του μεγαλου που γιορταζει σημερα!!

φιλια πολλα :D

7hWqp3.png

Nα τον χαιρεσαι Λιζα! Να΄ναι δημιουργικος και ευτυχισμενος στη ζωη του!

Εμεις εχουμε εξετασεις αυριο για τον υποθυρεοειδισμο, και για πρωτη φορα θα κανουμε και υπερηχογραφημα θυρεοειδους. Φυσικα εχω αγωνια γιατι θα φανει πιστευω η λειτουργια του αδενα και θα μαθουμε αν θα συνεχισει θεραπεια ή οχι.

Ελπιζω να μας παρουν και αιμα και να μη χρειαστει να ξαναπαμε. Εχω μια μικρη αμφιβολια γιατι προχθες εκανε διαρροιες και χθες εμετο η Μαριαλενα, και αν κρινουν οτι περναει ιωση δε θα γινει αιμοληψια. Σημερα βεβαια ειναι καλα το παιδι.

age.png age.png

το βραδυ ομως εχει πολλα πολλα κουνουπια

εκτος απο την κρεμα

να βαλω στην πριζα ταμπλετα?

το βραδακι πριν βγουμε να ψεκασουμε με αεροζολ?

χαζες ερωτησεις κανω αλλα μονο με την κρεμουλα δεν νομιζω να κανουμε δουλεια!!

και επισης μπορει καποια να μου πει τι κακο προκαλει το εμβολιο που λεγατε?

Μπράβο στο βατραχοπαίδι που περπατάει! Όσο για τα κουνούπια, ευκαιρία να το ξαναπώ... ΤΑ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Η μαμά μου βάζει ξύδι πάνω της και καίει ελληνικό καφέ. Εμένα τίποτα δε μου κάνουν όλα αυτά βέβαια. Ταμπλέτες βάζω 2 τουλάχιστον στο σπίτι και καίνε όλη μέρα. Ψεκασμό δεν θα έκανα όμως.

Το εμβόλιο έχει ενοχοποιηθεί για πρόκληση αυτισμού.

Λίζα να χαίρεσαι τον γιο σου!

Μαριμάρ ελπίζω να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα αύριο κι εσείς. Εμένα έχει εμβόλιο το πρωί και μετά βουρ δουλειά πάλι.

Τελευταία δεν κοιμάται καλά, έχω κουραστεί πάααρα πολύ, βλέπω μαύρα μπροστά μου από την αϋπνία κι η κούραση με έχει καταβάλει σε σημείο να μη μπορώ να συγκρατήσω εύκολα τα νεύρα μου και να ξεσπάω... στον εαυτό μου (τι να κάνω, προκειμένου να βαρέσω κανέναν άλλο χτυπάω το κεφάλι μου).

Μαντινόπη ωραίες φωτογραφίες έβαλες, να σας ζήσει.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Άφησα το Βασίλη να κοιμήσει τη Λένα και βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο και να σας γράψω. Με έχει ξετινάξει στη γκρίνια το γοργονίδιο 2 μέρες τώρα, μάλλον ετοιμάζονται να σκάσουν τα πάνω δόντια μας:D:D Το ΣΚ στη Τζιά περάσαμε τέλεια, λυσσάξαμε στη θάλασσα και στο παιχνίδι και πλέον περπατάει και το δικό μας ταλιμπανάκι!!!! Επίσης την τσίμπησε σφήκα στη Τζιά αλλά το κομάντο δεν κατάλαβε τίποτα και μέσα σε μισή ώρα δεν είχε ούτε καν σημάδι:tongue::tongue::tongue: Τώρα ετοιμαζόμαστε για την εξόρμηση αυτής της εβδομάδας, θα πάμε το πρώτο οικογενειακό κάμπινγκ στο Δρέπανο έξω από το Ναύπλιο Κυριακούλα θα έρθεις με την κοκό για μπάνιο?!?!?!?! Επίσης ετοιμάζουμε τα γενέθλια την άλλη Κυριακή και γενικά προσπαθώ να κάνω διάφορα για να ξεχνιέμαι από τη μαυρίλα που επικρατεί γύρω γύρω και το χάος της δουλειάς στην οποία μας αναγγείλανε και μειώσεις μισθών, μια ομορφιά δηλαδή όπως όλοι. Το μόνο που λέω για να παρηγοριόμαστε είναι να έχουμε την υγειά μας και όλα τα άλλα θα φτιάξουνε κάποια στιγμή πού θα πάει?!?!!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα!!!!!!!!!

πρωι πρωι σημερα υπνος δεν με πιανει!!

μαριλου κι εμεις την αλλη Κυριακη θα κανουμε τα γενεθλια του μικρου μας Νικολα!!! μονο που θα τα κανουμε σε παιδοτοπο θα ηθελα πολυ να ειχαμε μια ωραια αυλη και να ετοιμασω μονη μου ολα τα μεζεδακια για τον κανακαρι μου και να την διακοσμισω πολυ ομορφα!!! αλλα.....

στο χωριο οι αυλες που εχουν οι δικοι μας δε λενε για τετοιες περιπτωσεις!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!!!

. Πήρα και μια υπόσχεση, του χρόνου να μην ντρέπεται ο γιός μου να με βγάλει στην παραλία... :roll::roll::roll:

Σοφακι με συγκινησες

το ιδιο θα κανω κι εγω!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριάννα καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που πάτε!:D

Σοφάκι δεν νομίζω ότι τα παιδιά μας θα ντραπούν για μας ότι κάνουμε ας το κάνουμε για να νοιώθουμε εμείς καλύτερα!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριλου περιμενω εντυπωσεις απο το camping με ττην γοργονιτσα μας ενδιαφερει το θεμα!!! θελουμε να παμε κι εμεις με τον μικρο!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!Εγω χθες δε μπηκα καθολου, εκανα κοπανα απο τη δουλεια, πηγα στο νοσοκομειο για να δουμε τι θα γινει με τους φρονιμητες μου...Τελικα ηθελαν να μου κλεισουν ραντεβου για εξαγωγη αυριο πραγμα που μου απαγορεψε το boss λογω αλλαγης ΦΠΑ!θΑ παω 14 Ιουλιου και βλεπουμε αν θα την κανω γιατι οι γναθοχειρουργοι θα εχουν αδεια μεχρι Οκτωβρη....Κατα τα αλλα καλα ειμαστε, καθε απογευμα παμε παιδικη χαρα μπας και κουραστουμε και κοιμηθουμε καλυτερα!!!Τις υπολοιπες ωρες αλωνιζουμε το σπιτι, ριχνουμε κατω φωτιστικα, φωναζουμε στους περαστικους απο το μπαλκονι, αδειαζουμε συρταρια και πολλα αλλα ταλαιπωριστικα για τη μαμα!!!

Επισης απο σημερα μεχρι την Παρασκευη εδω στη δουλεια θα γινεται της πόπης καθότι η εταιρεια πουλαει και ταμειακες...ηδη αρχισαν να πεφτουν τα πρωτα τηλ για την αλλαγη..κουδουνι το κεφαλι μου!

Καλημεραααα!

Λιζακι να τον χαιρεσαι το γιοκα σου!

Μαριαννα καλα αποτελεσματα να εχεις με τις εξετασεις της μικρης!

Χριστινα κουραγιο ρε!Μη μασας!Καταλαβαινω οτι να δουλευεις και να μεγαλωνεις ενα παιδι ειναι ζορι!Αλλα μη νομιζεις οτι και εγω που ειμαι σπιτι ειμαι καλυτερα!Ερχονται στιγμες που θελω να κλαψω οταν με νευριαζουν!Ομως παιρνω τηλ τη φιλη μου και τα λεω και ξεθυμαινω!Ριξτο καπου αλλου...δεν θα τρελαθουμε κιολας!Δεν ξερω τις ωρες που δουλευει ο αντρας σου αλλα ζητησε του να μοιραζεστε τα ξενυχτια! Κανε μου κληση στο messenger να σου δειξω τι γινεται καθε μερα στο σπιτι μου και να παρηγορηθεις!:rolleyes::cool:

Σημερα το μενου εχει κολοκυθακια τηγανητα με σαλτσα σκορδαλια πατατουλες σαλατα ,μπυριτσα και ολα τα παρελκομενα!Κοπιαστε!:-D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημερα κοριτσια!!!Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!Εγω χθες δε μπηκα καθολου, εκανα κοπανα απο τη δουλεια, πηγα στο νοσοκομειο για να δουμε τι θα γινει με τους φρονιμητες μου...Τελικα ηθελαν να μου κλεισουν ραντεβου για εξαγωγη αυριο πραγμα που μου απαγορεψε το boss λογω αλλαγης ΦΠΑ!θΑ παω 14 Ιουλιου και βλεπουμε αν θα την κανω γιατι οι γναθοχειρουργοι θα εχουν αδεια μεχρι Οκτωβρη....Κατα τα αλλα καλα ειμαστε, καθε απογευμα παμε παιδικη χαρα μπας και κουραστουμε και κοιμηθουμε καλυτερα!!!Τις υπολοιπες ωρες αλωνιζουμε το σπιτι, ριχνουμε κατω φωτιστικα, φωναζουμε στους περαστικους απο το μπαλκονι, αδειαζουμε συρταρια και πολλα αλλα ταλαιπωριστικα για τη μαμα!!!

Επισης απο σημερα μεχρι την Παρασκευη εδω στη δουλεια θα γινεται της πόπης καθότι η εταιρεια πουλαει και ταμειακες...ηδη αρχισαν να πεφτουν τα πρωτα τηλ για την αλλαγη..κουδουνι το κεφαλι μου!

Αυτός ο φπα μας έχει τσακίσει ήμαρτον πια ελπίζω να μην έχουμε κ άλλη αλλαγη μεσα στη χρονιά δεν τη παλεύω!:wink: Κ εγώ πήρα στην εταιρεία που έχουμε την ταμειακή να ρθουν να μας την αλλάξουν....μήπως δουλεύεις στο Ιλιον?:tongue::tongue::tongue: Οι φρονιμίτες σε πονάνε κ θα πας για εξαγωγή???Γιατί βλέπω γναθοχειρούργο θες κ μάλλον δεν θα είναι εύκολη η περίπτωσή σου!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σημερα το μενου εχει κολοκυθακια τηγανητα με σαλτσα σκορδαλια πατατουλες σαλατα ,μπυριτσα και ολα τα παρελκομενα!Κοπιαστε!:-D

Ερχομαι να με ταίσεις!!!! Μου τρέξαν τα σάλια!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Άφησα το Βασίλη να κοιμήσει τη Λένα και βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο και να σας γράψω. Με έχει ξετινάξει στη γκρίνια το γοργονίδιο 2 μέρες τώρα, μάλλον ετοιμάζονται να σκάσουν τα πάνω δόντια μας:D:D Το ΣΚ στη Τζιά περάσαμε τέλεια, λυσσάξαμε στη θάλασσα και στο παιχνίδι και πλέον περπατάει και το δικό μας ταλιμπανάκι!!!! Επίσης την τσίμπησε σφήκα στη Τζιά αλλά το κομάντο δεν κατάλαβε τίποτα και μέσα σε μισή ώρα δεν είχε ούτε καν σημάδι:tongue::tongue::tongue: Τώρα ετοιμαζόμαστε για την εξόρμηση αυτής της εβδομάδας, θα πάμε το πρώτο οικογενειακό κάμπινγκ στο Δρέπανο έξω από το Ναύπλιο Κυριακούλα θα έρθεις με την κοκό για μπάνιο?!?!?!?! Επίσης ετοιμάζουμε τα γενέθλια την άλλη Κυριακή και γενικά προσπαθώ να κάνω διάφορα για να ξεχνιέμαι από τη μαυρίλα που επικρατεί γύρω γύρω και το χάος της δουλειάς στην οποία μας αναγγείλανε και μειώσεις μισθών, μια ομορφιά δηλαδή όπως όλοι. Το μόνο που λέω για να παρηγοριόμαστε είναι να έχουμε την υγειά μας και όλα τα άλλα θα φτιάξουνε κάποια στιγμή πού θα πάει?!?!!?!?
Μαριαλενα πες μου αν δεν εχεις το κινητο μου να στο στειλω και να κανονισουμε καφεδακι στο Ναυπλιο!Αντε να σε δω αυτη τη φορα !Δευτερη φορα που κατεβαινεις κριμα να μην τα πουμε απο κοντα!;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...