Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια κι απο μενα. τι κανετε? δεν εχω πολυ χρονο αυτο τον καιρο για να μπαινω, αλλες φορες σας διαβαζω, αλλες οχι.

σημερα παντως σας διαβασα

λιζακι σιδερενιος ο γιοκας σου, μαντινοπακι ευχομαι να πανε ολα τελεια, ρουλακι να τον χαιρεσαι.

εμας αυριο θα παει ο αντρας μου στη μονη πεντελης που ειναι ο θειος του δεσποτης εκει (αυτος μας παντρεψε κιολας) και θα κανονισουν ημερομηνια για τη βαπτιση μεσα στο σεπτεμβρη (αν εχει).

και τη δευτερα εχω αναλαβει το δυσκολο εργο να πω στον ενα νονο, να μην βαφτισει το παιδι γιατι δεν δειχνει κανενα μα κανενα ενδιαφερον. πως το κανουν τωρα αυτο? για πειτε καμια ιδεα.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια

Ρουλάκι να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Μαντινόπη χρόνια πολλά και καλοφώτιστος ο Φίλιπ-πιτσιπόπ, εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σήμερα.

Σμουτς πρέπει να βρεις μάλλον κάτι που έχει πει για να χρησιμοποιήσεις ως πάτημα... κι εμένα θα μου φαινόταν δύσκολο κάτι τέτοιο.

WN6Op3.png

καλημερααααα!

Ρουλακι βαλε και καμια φωτο του πονηροφατσα να τον καμαρωσουμε!Εξακολουθει να σου μοιαζει ακομα;

Αναστασια να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου και με το καλο η βαπτιση σημερα!

Παναγιωτα.......:confused::confused::confused::confused:δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση σου!Δεν τα αφηνεις οπως εχουν τα πραγματα;Αφου θα εχει και αλλον νονο που νοιαζεται δεν υπαρχει προβλημα!Παλι εσυ ξερεις καλυτερα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και από μένα....

manti να σε ζήσει ο νεοφώτιστος

Ρουλάκι να τον χαίρεσαι κορίτσι μου....

smouts είναι δύσκολο αλλά πάντα όλα καλύτερα να τα λέμε ευθέως....μπορείς απλά να του πεις ότι καλυτερα να έχει ένα νονό και αποφασίσατε να κάνετε τον άλλον αν δεν τον πειράζει που θα τον βλέπει και πιο πολύ...η δικιά μου έχει εξοικιωθεί με τους νονούς και τους βλέπει πολύ συχνά...

ετοιμαζόμαστε για βόλτα...σας φιλώ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπέρα κ από μας....μαζευτήκαμε επιτέλους σπίτι μας!:tongue: Κάναμε κ το δεύτερο μπάνιο μας σήμερα κ αυτή τη φορά δεν ήθελε να βγει η Ζωούλα μου από τη θάλασσα!:D

Ρουλάκι πολύχρονος ο πονηρόφατσας! Να τον χαίρεστε!

Πιτσιπομαμα να σας ζήσει ο νεοφώτιστος πιτσιποπάκος(πως τον λέμε ποια?:tongue:)

Evni?Εχεις γενέθλια????Γιορτη???Ότι κ αν έχεις Χρόνια σου Πολλά με υγεία!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Πολύ βροχή.Όλο το βράδυ έριχνε καρέκλες και οι αστραπές δεν σταμάτησαν.Λέω κάποια στιγμή τώρα θα ξυπνήσει η μικρή,αλλά ευτυχώς δεν κατάλαβε τίποτα.Σήμερα η μέρα είναι ενετελώς χειμερινή και δεν ξέρω τι να φορέσουμε πιά.Μάλλον για χειμωνιάτικα μας βλέπω.Και το Σάββατο φεύγουμε για Ζάκυνθο και προβλιματίζομαι τι να πάρω μαζί μας απο ρούχα.Αν συνεχίσει έτσι δεν μας βλέπω να κάνουμε μπάνια.

SI5Yp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Καλε τι δροσιες ειναι αυτες που εχουμε;σαν Οκτωβρης μηνας μπρρρρρρ!

Σημερα δεν εχω μαγειρεμα επειδη εκανα παστιτσιο εχθες και παλευα μεχρι της 1 τη νυχτα!Αλλα ο αντρουλης μου δεν με αφηνει παραπονεμενη ....να πληξω....μου ετοιμασε χαρτι να παω να κανω τη δηλωση και να παω σε τραπεζα και οτε:evil:

Θα κατσω λιγο να ζεστανει εξω και μετα θα βγω με την μικρη!

Σημερα εχει και γενεθλια και το sofaki!Να τα χιλιασεις κοριτσακι !:-D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομας!!

ναι εχθες ειχα γενεθλια και ευχαριστω που μου ευχηθηκατε!! Περασα πολυ ομορφα γιατι οι κορες και ο αντρας μου εφεραν τουρτα και περασαμε τελεια!!

Σοφια να τα εκατοστησεις και συ!!

Ρουλα να τον χαιρεσαι να ειναι καλα και χαρουμενος!!

να σου ζησει ο πιτσιποπακος πιτσιπομαμα!!

Και μεις εδω συννεφιες και παλι αλλα ευτυχωε σταματησε ο αερας γιατι μια εβδομαδα φυσουσε και ειχα τρελαθει.

Αυτα! τα λεμε..

CYMFp2.png

Καλημερα κοριτσια και καλη βδομαδα!Καλα που σας γραφω και δε χρειαζεται να μιλησω γιατι δεν μπορω απο τη νυστα...καταλαβαινετε...Σημερα γινομαστε 11 μηνων αλλα κοιμομαστε ακομα σαν νεογεννητα...Περασα ενα πολυ κουραστικο σκ και σημερα ειπα να ερθω στη δουλεια να ξεκουραστω!Το Σαββατο πηγαμε οι τρεις μας μονο το πρωι για ενα καφεδακι και τελικα τον ηπιε ο αντρας μου μονος του αφου η μικρη δεν καθοταν και την ετρεχα στις κουνιες, την εβγαζα απο το καροτσι, τιποτα...στο τελος σηκωθηκα κι εφυγα τρεχοντας απο την καφετερια..Τσακωνομαι και με τον αντρα μου συνεχεια αφου συνηθως ειναι σα να μην υπαρχει μεσα στο σπιτι, να βγουμε οι δυο μας δε θελει γιατι τωρα λεει ειμαστε τρεις κλπ κλπ...

Το Σαββατο βαφτιζουμε το Σταυρακι της κουμπαρας μου!Ευτυχως εκει θα παμε οι δυο μας, ειναι και βραδυ!

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά στις μανούλες που είχαν γενέθλια...

Ρουλάκι,να χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου...πολύχρονος!!!

Αναστασία,να σας ζήσει ο νεοφώτιστος και χρόνια πολλά!!!

Περιμένω να ξυπνήσει η μικρή να πάμε μαζί τράπεζα και ταχυδρομείο....αν και βαριέμαι..αλλά πρέπει....

Α δε σας είπα,πήγαμε το Σάββατο και είδαμε έναν χώρο για να πηγαίνω με την μικρή..το λένε gymboree,μπορεί να το ξέρετε γιατί υπάρχει και στην Αθήνα...και είναι σαν παιδότοπος με δημιουργική απασχόληση με παιχνίδια και μουσική...θα γραφτούμε (με 240 ευρώ/3 μήνες και πολλές προσφορές) και θα πηγαίνουμε με την Ιωάννα να ξεσκάμε λίγο,να ξεδίνει κι αυτό και πάνω απ'όλα να κοινωνικοποιηθεί και να αναπτυχθεί καλύτερα...

Αυτά....για τα κουπόνια που έγραψα δεν βλέπω ενδιαφέρον,να τα δώσω αλλού ή μήπως τα θέλει καμία???Έχω και για γάλα advance,αν ενδιαφέρεται καμία...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...