Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

credo και τι θα τρώς τώρα κορίτσι μου??? Ο_ο

Πάντως κι εγώ στο μαιευτήριο που δεν του έδωσα καθόλου ξένο γάλα (είχα ελπίδες πως θα θήλαζα :( ) δεν είχε πρόβλημα με ίκτερο...

Χρόνια πολλά Κατερινάκι!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Kαλημέρα κορίτσια,

Χρονια πολλά στις κατερινες ...

Χθες ειχαμε εμβολια

της γριπης ο μικρος (της κοινης) και επαναληπτικο πενταβακ η μικρη..

κυρια η μικρη κλαψιαρης ο μεγαλος...

ειμαστε 6900 γρ και 65cm ολα καλα ειπε ο ντοκτορ δοντακια παρολα τα σαλια και το τρωωω οτι βρω μπροστα μου δε εβλεπε κανενα ορατο η να δειχνει να σκασει..

φαγητο εχουμε μελον σε κανα μηνα ισως και παραπανω καπου λιγο πριν κλεισουμε και τον 6.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

ασχετο αλλα αυτο με το QUOTE μου εχει σπασει τα νευρα και δε μπορω να σας παρακολουθησω.... γιατι δε μας το φτιαχνουν ....????

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλημερα μανουλεσ!!!!!

κατερινακι χρονια σου πολλα!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

μαριανακι περαστικα σου για την αφαιρεση!!!!!!απο οτι καταλαβα ηταν πολυ απλο...μια χαρα τοτε!!επισησ καλοριζικο το δοντακι σασ!!!!σιδερενιο!!!!

αννουλα κοντευετε ε???αντε με το καλο!!!!κ οχι αγχοσ ,γιατι θα περασει η μερα κ μετα δεν θα θυμασαι τιποτα εαν εχεισ αγχοσ!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη ναι είναι τελείως σπαστικό και δεν καταλαβαίνω, αφού σε άλλα τόπικ έχει σε εμάς δεν έχει. Μήπως να στέλναμε πμ σε κάποιον υπέυθυνο? Μας ξεχάσανε????

Ειρήνη ναι κοντεύουμε αλλά ακόμα δεν με έχει πιάσει πανικός περίεργο αυτό για μένα....ίσος επειδή αυτήν την εβδομάδα την έχω οργανώσει τέλεια!....Μένει μόνο να πω στο boss ότι την Παρασκεύη θα τον αφήσω να τα βγάλει πέρα μόνος του! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ειρήνη ναι είναι τελείως σπαστικό και δεν καταλαβαίνω, αφού σε άλλα τόπικ έχει σε εμάς δεν έχει. Μήπως να στέλναμε πμ σε κάποιον υπέυθυνο? Μας ξεχάσανε????

Ναι ναι στείλε γιατί κ εγώ αυτό πιστεύω πως έχει συμβει!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα μανουλες!!

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!

ο μπεμπουλακος μου ειναι αρρωστουλης...εχει μαλλον γαστρεντεριτιδα εχθες εκανε κακακια 4 φορες και ηταν κιτρινα σημερα μεχρι τωρα εκανε 2 αλλα επανηλθαν στο φυσιολογικο τους χρωματακι ομως ακουω την κοιλιτσα του που κανει γρ..γρ.. καταλαβατε τι εννοω..

η γιατρος μου ειπε οτι σημερα θα σφιξουν και απο καπου κολλησε γιατι πολλα παιδακια ειχαν

βεβαια εγω με τον μπαμπα του δεν εχουμε

ισως απο το χωριο που πηγαμε το ΣΚ

ευτυχως δεν κανει εμετο τα κεφια του και η ορεξη του ειναι μια χαρα

πυρετουλη 37.3

η γιατρος μου ειπε οτι στα μωρα αυτο δεν ειναι πυρετος

αυτα τα νεα μας

Καλη συνεχεια στη μερα σας!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Τέλεια Βατραχάκι μπράβο! Είδες, είναι λίγο παίδεμα στην αρχή, αλλά μετά το βρίσκεις! Πολύ ωραία :)

Βασικά όλα ανανεώνονται έκτός από τα εγκεφαλικά κύτταρα. Απλά το θέμα είναι πως μπορείς να πεις πως το αίμα μου ανανεώθηκε φέτος. Θέλω αν πω μήπως παίζει ρόλο αν έχεις δώσει σε αιμοδοσία μεγάλη ποσότητα???Δεν ξέρω μπορεί να λέω και βλακείες.

Πάντως εγώ είχα διαβάσει διάφορα και για τη στάση κατά τη σύλληψη και για την ημέρα (πρώτες γόνιμες κλπ) και όλα έδειχναν πως θα κάνω αγοράκι. Αλλά η μπέμπα μας την έσκασε!!!

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!

stav,υπολογίζεις με την ημερ/νια γέννησής σου του άντρα σου και προσθέτεις 3 χρόνια για'σένα και 4 για τον άντρα σου...εγώ είχα δοκιμάσει όλες τις πιθανές μεθόδους για να βρω το φύλο του παιδιού και ακόμα και τώρα μου βγάζει αγόρι!!!Μόνο με αυτό έπεσα μέσα...και βρήκε με επιτυχία και της αδερφής μου (3 παιδιά),της κουμπάρας μου (2 παιδιά) και άλλων πολλών....

Βρε xanthi,είναι πολύ μεγάλο βήμα αυτό που σκέφτεσαι αν κάνεις...είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης??Τώρα που το αναφέρατε η πεθερά μου έχει αφαιρέσει το δεξί της στήθος μετά από καρκίνο...υπάρχει περίπτωση να πέρασε το γονίδιο στον άντρα μου και στην μικρή μου???έχω αρχίσει να ανησυχώ...

MRIip3.png

xnmwp3.png

μια καλημερα στα γρηγορα σ΄ολες τις μανουλες και τα μπεμπουλινια!!!

Χρονια πολλα στην Κατερινα και σε ολες οσες γιορταζουν!

Εμεις καλα ειμαστε, δοξα τω Θεω, μονο η γκρινια με τα δοντια ειναι σχεδον ασταματητη κατα τη διαρκεια της ημερας...

Σημερα θα ερθει και ο παιδιατρος στο σπιτι για το εμβολιο...

Μονος του το προτεινε να ερθει σπιτι και απ΄οτι μου ειπε θα το κανει σε ολα τα μωρακια που ειναι κατω των 6 μηνων...

αυτααααα!!!

εχει πλακωσει και πολυ δουλεια και προσπαθω οσο μπορω να βοηθαω απο το σπιτι... οποτε, δεν μου εχει μεινει ουτε ελευθερο λεπτο σχεδον!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...