Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

Μπετούλα πολύχρονος κι από εδώ...να τον χαίρεσαι τον Ιωάννη-Άγγελο....

καλά να περάσετε το σκ όσες ταξιδέψετε και όσε βγείτε τσάρκα..εμείς εδώ μόνες!!!ο μπαμπάς μας τρέχει όλη μέρα.

η Χριστίνα-Αγάπη δεν κοιμάται καθόλου εύκολα και την άφησα δεν είχα κουράγιο να την κουνήσω..κουλάθηκε το χέρι μου,έτσι πήγαμε βόλτα κουράστηκε κιάλλο και έπεσε ξερή όταν γυρίσαμε....πήραμε και τις φωτο της βάπτισης να διαλέξουμε,60 για το άλμπουμ και 50 για μας..

ξεκινήσαμε και φρέσκο γάλα....το πίνει λιγότερο από την σκόνη αλλά θα το συμηθίσει φαντάζομαι..το αβγό δεν της άρεσε!!!αναγουλιασε με μια κουταλιά...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τα φώτα σας...

Εχω μία ενόχληση(ελαφρύ πόνο) κατά διαστήματα στο δεξί στήθος και κάτω από τη δεξιά μασχάλη εδώ και 3-4 μήνες....σγρόμπους έχω πολλούς αλλά μου είπε ο ιδιώτης γυναικολόγος μου ότι είναι από το γάλα....αποφάσισα λοιπόν να πάω στο ίκα να γράψω μια μαστογραφία...αμ δε....απαγορεύεται λέει αφού είμαι κάτω από 40 να μου γράψει αλλά έτσι κ αλλιώς να μην ανησυχώ(του είπα ότι έχουμε ιστορικό καρκίνου του μαστού) γιατί είμαι μικρή ακόμα για τέτοια(μπούρδες)...επίσης να μην μπω στο κόπο να κάνω ούτε εξωτερικά γιατί είναι κρίμα να πάρω τόση ακτινοβολία κ με αμφίβολο αποτέλεσμα γιατί λέει γεννησα σχετικά προσφατα κ δεν είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα...να το παρακολουθήσω κ αν σε 3-4 μήνες έχω ακόμα ενόχληση να πάω να μου γράψει υπέρυχο....ποια είναι η γνώμη σας????:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν ξερω Αννα!Γιατι να μην την γραψουν;Ισως επιδη εχουν κοψει πολλα απο το θεμα υγεια πχ φαρμακα και εξετασεις λογω κρισης.Παντως εγω θα πηγαινα καπου εξω να την κανω οσο και να κοστιζε!Ενταξει τα γρομπακια αλλα ο πονος;Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω.Μηπως ειναι και θεμα σουτιεν;

1v0n7ypa5y9lur77.png

Αννα δεν πας και σε αλλο ΙΚΑ???Μπορει να πετυχεις κανεναν πιο εξυπηρετικο γιατρο αλλα δεν πηγες στο γυναικολογο σου για εξεταση μαστου οταν σταματησες να θηλαζεις?

Παντως τα γρομπαλακια κατω απο τη μασχαλη (που πονανε κιολας) τα βγαζω κι εγω απο μικρη οταν εχω ζοριστει κι εχω βαλει πολυ δυναμη σε κατι (π.χ.στιψιμο πετσετας στο χερι) ή από σηκωμα βαρους.

Αννα δεν πας και σε αλλο ΙΚΑ???Μπορει να πετυχεις κανεναν πιο εξυπηρετικο γιατρο αλλα δεν πηγες στο γυναικολογο σου για εξεταση μαστου οταν σταματησες να θηλαζεις?

Παντως τα γρομπαλακια κατω απο τη μασχαλη (που πονανε κιολας) τα βγαζω κι εγω απο μικρη οταν εχω ζοριστει κι εχω βαλει πολυ δυναμη σε κατι (π.χ.στιψιμο πετσετας στο χερι) ή από σηκωμα βαρους.

Πήγα στο γυναικολόγο μου αλλά μετά με έπιασαν τα πονάκια...τα γρομπαλάκια τα είδε μου είπε είναι φυσιολογικό κ είναι στο στήθος όχι στη μασχάλη...δεν ξέρω αν θα με ξυπηρετήσουν σε άλλο ίκα γιατί ήταν σαφής ότι απαγορεύεται το ίκα να γράψει μαστογραφία σε ηλικία κάτω των 40...λίγο κουλό βέβαια αλλά δεν νομίζω να λέει ψέματα,...Κυριακή δεν νομίζω να είναι λόγω σουτιέν γιατί εκτός δουλειάς όλη μέρα φοράω χωρίς μπανέλες ενισχήσεις κτλ....το θέμα μου είναι να πάω να τη κάνω εξωτερικά ή όντως είναι άδικος κόπος χωρίς αποτέλεσμα κ με πολύ ακτινοβολία όπως είπε?:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Πήγα στο γυναικολόγο μου αλλά μετά με έπιασαν τα πονάκια...τα γρομπαλάκια τα είδε μου είπε είναι φυσιολογικό κ είναι στο στήθος όχι στη μασχάλη...δεν ξέρω αν θα με ξυπηρετήσουν σε άλλο ίκα γιατί ήταν σαφής ότι απαγορεύεται το ίκα να γράψει μαστογραφία σε ηλικία κάτω των 40...λίγο κουλό βέβαια αλλά δεν νομίζω να λέει ψέματα,...Κυριακή δεν νομίζω να είναι λόγω σουτιέν γιατί εκτός δουλειάς όλη μέρα φοράω χωρίς μπανέλες ενισχήσεις κτλ....το θέμα μου είναι να πάω να τη κάνω εξωτερικά ή όντως είναι άδικος κόπος χωρίς αποτέλεσμα κ με πολύ ακτινοβολία όπως είπε?:rolleyes:

Nα ξερεις οτι εφοσον πονας δεν ειναι τιποτα κακο. Εφοσον θελεις ομως εναν ελεγχο, μπορεις να κανεις εξω μια ψηφιακη μαστογραφια που εχει ελαχιστη ακτινοβολια. Μπορει να ειναι απο το θηλασμο ή κυστουλες. Δε χανεις τιποτα να το τσεκαρεις και με ενα υπερηχογραφημα. Και σιγουρα ο χρονος που εχει περασει απο τον τοκετο ειναι αρκετος. Εγω εκανα στο εξαμηνο υπερηχογραφημα και ψηφιακη μαστογραφια, κατοπιν συστασης καλου μου φιλου που ειναι πυρηνικος γιατρος στον Αγιο Σαββα και παντα με πηγαινει στους καλυτερους μαστολογους.

age.png age.png

καλησπερα κοριτσια!!!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!! :)

τελικα, οπως σας ενημερωσε και η Μαριαννα, η επεμβαση εγινε προχθες και τελικα κρατησε γυρω στις 4 ωρες... τα ειδα ολα !!!!!

ο ορχις ηταν τελικα πολυ ψηλα (ενδοκοιλιακα) και ευτυχως ο χειρουργος ηταν γατα και μετα κοπων και βασανων καταφερε και του τον κατεβασε στο σακουλακι...

ευτυχως με τη ναρκωση ολα πηγαν αψογα, και δεν ειχε καθολου πονους οταν συνηλθε... ουτε κλαμα, ουτε βηχα.. τιποτα!! αψογος!!

μειναμε μια μερα μεσα, για ενδοφλεβια αντιβιωση και απο χθες το απογευμα ειμαστε σπιτακι μας!!

βεβαια, για μια εβδομαδα ειμαστε σε πληρη "αστυνομευση"... οχι στρατα, οχι καρεκλακι φαγητου,οχι καροτσι, οχι καθισμα αυτοκινητου (αυτο το τελευταιο για 3μηνες απαγορευτικο... οποτε διακοπες που λεγαμε μαλλον γιοκ)...

δεν πειραζει, πανω απ΄ολα το παιδι να ειναι καλα!!!!!!

7hWqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η κόρη μου από τις 7 ξύπνησε σήμερα...τα περισσότερα σουκού ξυπνάει νωρίς....μήπως ξέρει ότι θα ήμαστε σπίτι κ θέλει παιχνίδια???:tongue:

Μαριάννα ευχαριστώ λέω να το κοιτάξω εξωτερικά για να μου φύγει κ το άγχος....:roll:

Λιζάκι όλα καλά λοιπόν....αλλά διακοπές μπορείται να πάτε...με καράβι σε ένα ωραίο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα να μη χρειάζεται να μετακινηθείτε με αμάξι!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσια τα φώτα σας...

Εχω μία ενόχληση(ελαφρύ πόνο) κατά διαστήματα στο δεξί στήθος και κάτω από τη δεξιά μασχάλη εδώ και 3-4 μήνες....σγρόμπους έχω πολλούς αλλά μου είπε ο ιδιώτης γυναικολόγος μου ότι είναι από το γάλα....αποφάσισα λοιπόν να πάω στο ίκα να γράψω μια μαστογραφία...αμ δε....απαγορεύεται λέει αφού είμαι κάτω από 40 να μου γράψει αλλά έτσι κ αλλιώς να μην ανησυχώ(του είπα ότι έχουμε ιστορικό καρκίνου του μαστού) γιατί είμαι μικρή ακόμα για τέτοια(μπούρδες)...επίσης να μην μπω στο κόπο να κάνω ούτε εξωτερικά γιατί είναι κρίμα να πάρω τόση ακτινοβολία κ με αμφίβολο αποτέλεσμα γιατί λέει γεννησα σχετικά προσφατα κ δεν είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα...να το παρακολουθήσω κ αν σε 3-4 μήνες έχω ακόμα ενόχληση να πάω να μου γράψει υπέρυχο....ποια είναι η γνώμη σας????:roll:

καλημέρα...Άννα μεκάλυψεη Μαριάννα...να πας σε μαστολόγο...για ένα τσεκ...να μην αγχώνεσαι πιο πολύ!!!!

σήμερα έχει ψύχρα εδ'ω...19 βαθμούς,γμτ πάλι δεν θα χαρούμε την θάλασσα,δεν πειράζει από βδομάδα που θα φτιάξει ο καιρός ελπίζω να πάμε...

ξέρει ότι είσαι σπίτι και θέλει να σε βλέπει

Λιζάκι περαστικά σας και καλή ανάρρωση όσο για τις διακοπέςμπορείτε να πάτε κάπου κοντά σας έτσι για να ξεσκάσεις κι εσύ!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

2296341f21f891rru.jpg

Καλημερα σας! 19 βαθμοι στην Αλεξανδρουπολη? Προχθες ηρθε η νυφη μου με τον ανιψιο μου και ηταν πολυ χαρουμενη που εχει κι εδω δροσια, γιατι δεν αντεχει τη ζεστη! Ο αδερφος μου εμεινε μονος του πανω, θα τη βγαζει ολη μερα στον μπαξε. Τους τελευταιους μηνες που αρχισε να ασχολειται, εχει βρει το νοημα της ζωης του! Καθε απογευμα εκει ειναι! Μου΄ταξε οτι τις μερες της αδειας που θα χρησιμοποιησει για να κατεβει Αθηνα, θα φυτεψει και τον δικο μας κηπο, γιατι ο αντρας μου μονο μεταμεσονυχτιως θα μπορουσε να ασχοληθει...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Λίζα πολύ καλά τα νέα σου, περαστικά στον μικρό και δεν πειράζει για τις διακοπές αρκεί το παιδί να είναι καλά:D του χρόνου πάτε όπου θέλετε.

Αύριο είναι η μεγάλη βουτιά μας και ακόμα ένα σωρό λεπτομέρειες πρέπει να κανονιστούν:rolleyes: τώρα φτιάχνω τις λίστες με τα ονόματα για τις ροτόντες και δεν βγαίνουν με τίποτα...σπαζοκεφαλιά:confused:

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε παρατράγουδα...να το ευχαριστηθώ κι εγώ που έκανα τόσο πολύ κόπο:tongue:

Αλήθεια σας έγραψα ότι για το happy birthday διάλεξα εκτέλεση Σινάτρα? πάντα μου άρεσε η φωνή του και το στυλάκι...:tongue:

Καλημέρα κορίτσια:D

Λίζα πολύ καλά τα νέα σου, περαστικά στον μικρό και δεν πειράζει για τις διακοπές αρκεί το παιδί να είναι καλά:D του χρόνου πάτε όπου θέλετε.

Αύριο είναι η μεγάλη βουτιά μας και ακόμα ένα σωρό λεπτομέρειες πρέπει να κανονιστούν:rolleyes: τώρα φτιάχνω τις λίστες με τα ονόματα για τις ροτόντες και δεν βγαίνουν με τίποτα...σπαζοκεφαλιά:confused:

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε παρατράγουδα...να το ευχαριστηθώ κι εγώ που έκανα τόσο πολύ κόπο:tongue:

Αλήθεια σας έγραψα ότι για το happy birthday διάλεξα εκτέλεση Σινάτρα? πάντα μου άρεσε η φωνή του και το στυλάκι...:tongue:

Aντε με το καλο! Και μη σπαζοκεφαλιαζεις τοσο, γιατι μπαχαλο θα γινουν. Ποτε δεν ερχονται ολοι οσοι λενε οτι θα ερθουν, αλλαζουν και θεσεις μονοι τους, οποτε τσαμπα ο κοπος!

Και μενα μου αρεσει ο Σινατρα!

age.png age.png

Kαλημερα!Κι εδω δροσια εχει σημερα!

Ρουλακι να χαιρεσαι τον πονηροφατσα!Να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

Αναστασια συμφωνω με την Ταρα!Βαλε μονο τους πρωτους συγγενεις σε τραπεζια που θελεις και ολοι οι αλλοι ας κατσουν οπου νομιζουν!Κι εγω σον Μαριο που προσπαθησα να το κανω δεν μου βγηκε !Οπου ηθελαν εκατσαν μετα!Με το καλο!Παω λαικη με την κοκο!Τα λεμε!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Kαλησπέρα. ..

Λιζα πολύ χάρηκα που όλα πήγαν κατ'ευχήν!!!

Άννα γνώμη μου είναι να κάνεις μια εξέταση έξω να ηρεμήσεις κιόλας. Νομίζω ότι τέτοια πράγματα δεν είναι να τα αφήνουμε. Εγώ είχα κάνει ένα απλο υπέρηχο όταν ήμουν έγκυος...σκέψου, γιατί έπιανα κάτι γρομπαλάκια. Ο γιατρός ήταν σίγουρος ότι ήταν από το γάλα, αλλά πως αλλιώς θα με ηρεμούσε?

Η μπέμπα σήμερα έχει κοιμηθεί μόνο μισή ώρα για μεσημέρι και τώρα μιλάει μόνη της στο πάρκο. Το πρωί ξύπνησε στις 9:30 και με έκανε αγκαλίτσες και φιλάκια!:-D:D :D :D.Πρέπει να της λείπω της ψυχής μου!!!

κλαίει τώρα.....

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...