Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημεραααα!Εγω παλι σαν πουλακι κοιμηθηκα σημερα!και η μικρη εννοειται...αλλιως πως;:rolleyes:

Σημερα εχει γενεθλια το μπουγατσακι της Μπεττυς!Να τα χιλιασει κοριτσακι!Να τον χαιρεσαι!Και με ενα καλο κοριτσι!(σαν την κορη μου!χαχαχχαχα):D

Παω να φτιαξω μπριαμ!

Τα λεμεεεεε!

Α!Τι κανει ο μικρος της Λιζας;βγηκαν απο το νοσοκομειο;Ενημερωστε με παρακαλω!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Γιατί ρε Αννούλα εφιάλτες!?!?!? Τι συνέβη? Λοιπόν εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες και μας βρήκε μια χαρά!!!!! Κασσιανή το γοργονίδιο είναι 78cm και 10.600, είμαστε στην 90η θέση (άρα έχετε περιθώριο και για παραπάνω, άσε που στα αγόρια είναι μεγαλύτερα τα όρια). Μας είπε ότι μπορεί να αρχίσει να τρώει απ' όλα εκτός από μέλι. Της είπα ότι λέμε 13 λέξεις και μου είπε ότι εξελίσσεται σε μεγάλη πολυλογού (αφού φανταστείτε εγώ στην ηλικία της έλεγα 12, πάει με ξεπέρασε:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Σήμερα περιμένω πώς και πώς να περάσει η μέρα να φύγουμε για Τζιά!!! Επιτέλους θα έρθει και ο Βασίλης μαζί μας οπότε θα είναι σούπερ!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Aννα βλεπεις και ονειρα????Μπραβο!Εγω με τετοια κουραση δεν εχω αυτη την πολυτελεια!!!

Μπετυ να χαιρεσαι το μικρουλη σου!Να τα εκατοστησει!!!!!

Μαριλου καλα να περασετε!!!13 λεξεις???Εχω αρχισει να ανησυχω για την Παναγιωτα, τουλαχιστον ας μαθει το "νάνι"!

Μπετούλα να το χαίρεσαι το μπουγατσάκι σου να ναι γερός κ πολύχρονος!:D

Δεν ξέρω γιατί βλέπω εφιάλτες...ίσος από την κούραση βλέπω ότι με γυνηγάνε να με μαχαιρώσουν κ άλλα πολλά....:evil:

Εγώ δεν έχω μετρήσει πόσες λέξεις λέμε....για να δούμε....μαμα μου,μπαμπά μου,μαμ,κακά,νταξ,τακ τακ,γιαγιά,παπ(παππού θέλει να πει),μπαμ,γεια...αυτές θυμάμαι....πιάνονται για λέξεις? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Γιατί ρε Αννούλα εφιάλτες!?!?!? Τι συνέβη? Λοιπόν εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες και μας βρήκε μια χαρά!!!!! Κασσιανή το γοργονίδιο είναι 78cm και 10.600, είμαστε στην 90η θέση (άρα έχετε περιθώριο και για παραπάνω, άσε που στα αγόρια είναι μεγαλύτερα τα όρια). Μας είπε ότι μπορεί να αρχίσει να τρώει απ' όλα εκτός από μέλι. Της είπα ότι λέμε 13 λέξεις και μου είπε ότι εξελίσσεται σε μεγάλη πολυλογού (αφού φανταστείτε εγώ στην ηλικία της έλεγα 12, πάει με ξεπέρασε:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Σήμερα περιμένω πώς και πώς να περάσει η μέρα να φύγουμε για Τζιά!!! Επιτέλους θα έρθει και ο Βασίλης μαζί μας οπότε θα είναι σούπερ!!!!!!!

Ευτυχως που ειναι και το δικο σου το παιδι και δεν μουρλαινομαι:tongue:

Εμεις ημασταν 10.600 με 80 ποντους, γιατι ειμαστε και αντρες βρεεε:D

Απο λεξεις δε λεμε ουτε μια!

Μονο ντα ντα ντα, τατατα, γιιι λεει:rolleyes:

Αλλα και η δεσποινα ενος ετους δεν ελεγε τιποτα και εναμισυ ετους ελεγε 300 λεξεις ξαφνικα.

Γενικα προσπαθω να μην τρελαινομαι, γιατι το χω κι ευκολο βλεπετε...

Μετεφερα την κουνια διπλα στο κρεβατι μου και επιτελους κοιμαται εκει ο μικρος, οποτε τα τελευταια 3 βραδια επιτελους κοιμαμαι κι εγω!!!

Ξυπναει βεβαια για μασουλημα, αλλα τουλαχιστον κοιμαται διπλα και δεν στριμωχνομαι και δεν τρεμω οτι θα πεσει απο κατω.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!!

Αννούλα τα εμβόλια τα κάνουμε στην παιδίατρο απλά αυτά που χορηγούνται από το ΙΚΑ πάμε και τα γράφουμε και δεν τα πληρώνουμε....

Λιζάκι καλή ανάρρωση...εύχομαι αυτό το χειρουργείο να ήταν το πρώτο και το τελευταίο!!

Μπετούλα να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!Πολύχρονος!!!

Κασσιανή μάλλον θα τρελαθώ εγώ....13 λέξεις??????Εμείς λέμε μόνο τατατατα,κακά (αυτό το λέει όλη την ώρα),μαμ και μερικές φορές στο τσακίρ κέφι λέμε και κανένα μπα και μα ή μαμά.....γενικά όμως είναι ένα πανέξυπνο παιδί,τα πιάνει όλα με την μία και δεν της ξεφεύγει τίποτα....Αυτά.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα!!

Εμείς λέμε μόνο τατατατα,κακά (αυτό το λέει όλη την ώρα),μαμ και μερικές φορές στο τσακίρ κέφι λέμε και κανένα μπα και μα ή μαμά.

Ουφ καθησυχαστηκα καπως, εμεις δηλαδη που κανουμε και μμμμμμμμουυυυ την αγελαδα ειμαστε πιο μπροστα ετσι???

Μπιζελακι να μην τρελαθεις καθολου.

Απλα της Μαριαλενας ειναι πολυ πιο μπροστα απο θεμα ομιλιας.

Το νορμαλ ειναι ενος ετους να λενε το πολυ μια λεξη και να την εννοουνε.

Ετσι αγχωνομουν κι εγω γιατι εβλεπα το μωρο της φιλης μου που 9 μηνων φωναζε κανονικα τη μαμα και τον μπαμπα και πολλα αλλα οταν χρονισε.

Η δεσποινα ελεγε μονο κατι συλλαβες.

Το βασικο ηταν οτι ανταποκρινοταν το παιδι οταν της μιλουσα και εδειχνε να καταλαβαινει.

Ελεγα κι εγω, μα δε θα μιλησει αυτο το παιδι?

Τωρα την παρακαλαω να σταματησει εστω και για ενα λεπτο:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Γειά σας κοριτσόπουλα, πως είστε σήμερα?

Είμαι δουλειά και σε 2 ώρες σχολάω. Τι ωραίο πράγμα που είναι το 6ωρο ρε παιδιά!!! Γυρνάς σπίτι και έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου! Από τέλος Σεπτέμβρη όμως τελειώνει το μειωμένο που έχω :( :( :( Μήπως να πάω για το 2ο φατσόνι σιγά σιγά?!?!:mrgreen:

Μετράτε τις λέξεις των μωρών? Γιατί? Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου για αυτό, ούτε και μου πέρασε από το μυαλό να μπω σε τέτοια διαδικασία. Όλα θα τα πούνε στην ώρα τους!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Δεν αγχώνομαι καθόλου, απλά τις μέτρησα γιατί μου έλεγε η μάνα μου πόσες έλεγα εγώ στην ηλικία της και τις μέτρησα για να της αποδείξω ότι η Λένα είναι ακόμη πιο πολυλογού:):):):):):):) Έτσι κι αλλιώς κάθε παιδί έχει το ρυθμό του:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέραααα!!!!Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!Να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας!!!!

Σήμερα σηκωθήκαμε αγριεμένοι δεν μαζευεται το παιδί μου χαμός στο πέρασμά του όλο δουλειές κάνει!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Γειά σας κοριτσόπουλα, πως είστε σήμερα?

Είμαι δουλειά και σε 2 ώρες σχολάω. Τι ωραίο πράγμα που είναι το 6ωρο ρε παιδιά!!! Γυρνάς σπίτι και έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου! Από τέλος Σεπτέμβρη όμως τελειώνει το μειωμένο που έχω :( :( :( Μήπως να πάω για το 2ο φατσόνι σιγά σιγά?!?!:mrgreen:

QUOTE]

Μην ακουω για 6ωρο γιατι εγω σχολαω 4:30....και να το ζητουσα δεν θα το επαιρνα...

Ξέχασα να σας πω πριν ότι έχω εκπτωτικά κουπόνια για γάλα noulac που ισχύουν μέχρι 31/10 και κουπόνι -10 ευρώ γι'αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=11101&itmid=2129052 που ισχύει μέχρι 24/7.

Όποια ενδιαφέρεται πείτε μου να σας τα στείλω.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...