Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα βροχερή βροχερή :D

antridim δυστυχώς δεν έχω προτάσεις γιατί είμαι άλλου ρεπερτορίου, αλλά άμα σου αρέσουν εσένα τι ζητάς γνώμες, δική σας μέρα είναι, κάνε το κέφι σου!

Στάχι χρόνια πολλά για την μικρή ξανθούλα!

Λίζα εύχομαι όλα να έχουν πάει καλά!

Demykou τις καλύτερες ευχές μου για το μικράκι :)

Σήμερα ήταν μια στραβή μέρα... Πήγα σε μια εταιρία (πελάτες μου) κι είδα την κοπέλα στο λογιστήριο (που είναι πολύ συμπαθητική και λέμε και μια κουβέντα παραπάνω) στα μαύρα. Είχε πεθάνει ο άντρας της, νέο παλληκάρι (ξέρετε πως, η "νέα μόδα" ας μην αναλύσω περαιτέρω...). Το πόσο σφίχτηκε η καρδιά μου για την κοπελίτσα δεν λέγεται... Αφού φεύγοντας πια ένιωσα άρρωστη, σταμάτησα στην άκρη του δρόμου με το αυτοκίνητο να συνέλθω... Ελπίζω να είναι το τελευταίο τέτοιο νέο που μαθαίνω...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια:D

Στάχυ χρόνια πολλά και καλά, να την χαίρεσαι:D

Λίζα ελπίζω να πήγαν όλα καλά...περαστικά σας:D

Σήμερα το πρωί ήρθε η κομμώτρια μου έβαψε τα μαλλιά και έκανα πρόβα το χτένισμα...με αποτέλεσμα να σιδερώνω με το κεφάλι υπερπαραγωγή:tongue::tongue::tongue: κατέληξα σε έναν πολύ χαλαρό και αρκετά ογκώδη κότσο...έτσι κι αλλιώς καθότι κατσαρομάλλα πάντα το κεφάλι μου είχε όγκο και αφού είμαι και ψηλή πρέπει κάτι να υπάρχει για να μην μοιάζω με κολώνα (χοντρή):confused:

Αύριο το απόγευμα πρόβα το μακιγιάζ...θυμήθηκα τίς ετοιμασίες του γάμου μου:tongue::tongue::tongue:

Χαζή ερώτηση άσχετης μαμάς: τα μωράκια σας αλλοθωρίζουν καμιά φορά? παρατηρώ στον πιτσιποπάκο κάποιες στιγμές τα μάτια του να φεύγουν...δεν πιστεύω? ο παιδοντόκτορ που τον εξετάζει δεν έχει βρει κάτι...αλλά αρχίζω να ανησυχώ...όχι συχνά 2-3 φορές την ημέρα το κάνει:rolleyes::confused:...και έχουμε και όμορφα γαλανά ματάκια...:roll:

κοριτσια ευχαριστω για τισ ευχεσ!!!!!!!!!πιασαν τοπο....

θα αναχωρησουμε τελικα και μαλιστα σε καλυτερη ωρα....αντι 4 τα ξημερωματα στισ 9 το πρωι!!!!

λιγο τωρα ψιλοχαλαστηκα μονο...εωσ πολυ...

πηρα την πεθερα ,να την χαιρετησω για να μην λεει τιποτα και η μαυριλα και η κακομοιρια τησ και τα λεγομενα τησ με καταχαλασαν...δεν το ξερε,δεν τησ το ειπε κανεισ και διαφορα τετοια...

κανενα νεο απο το λιζακι μηπωσ εχει καμια?ευχομαι ολα να πηγαν πολυ πολυ καλα!!!!!!

μαντινοπακι καλεσ ετοιμασειεσ!!!!!!!!!!!!!με το καλο να κανετε την βουτιτσα σασ!!!!!!!!

χριστινακι πολυ στεναχωρεθηκα με την κοπελιτσα και ασ μην την ηξερα...τι να πει κανεισ σε τετοιεσ καταστασεισ....κριμα

ευχομαι να περασετε ολεσ σασ παρα πολυ ωραια ολη αυτη την εβδομαδα!!!!!!!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

1438773eled0zc274.jpg

Καλημερα κοριτσια!

Ο μικρουλης της Λιζας εκανε την επεμβαση χθες, 3,5 ωρες χειρουργειο, και ευτυχως φαινεται οτι θα εχει γρηγορη αναρρωση. Το βραδυ ηταν καλα και δεν πονουσε και σημερα θα βγει.

Τα εμβολια ειναι ενα μεγαλο θεμα, και υπαρχουν ιδιαιτερως καλα πληροφορημενα τοπικ στο parents, οπου αξιζει να τα διαβασετε και να βγαλετε τα συμπερασματα σας.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32648

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21019

Ο καθενας πραττει οπως νομιζει για το παιδι του, αλλα δυστυχως τα περιστατικα με σοβαρες παρενεργειες των εμβολιων δεν ειναι ανακριβειες. Πριν λιγες μερες, φιλη μου που νοσηλευτηκε ο γιος της στο παιδων, ηρθε αντιμετωπη με αναλογο περιστατικο. Δεν ειχαμε κανει ποτε τετοια συζητηση και εχουν κανει ολα τα εμβολια στο 3χρονο παιδακι τους. Τωρα αρχιζει και το ψαχνει το θεμα.

Εμεις παντως Ρανια το mmr θα το κανουμε μετα τα 8-10 χρονια που θα εχει αναπτυχθει ο εγκεφαλος.

Χριστινα, αυτα ειναι τα ασχημα. Γι αυτο να εχεις στα ωπα ωπα τον ηρωα τον αντρα σου και να του κανεις και καμια μετανοια ε?!:mrgreen:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χριστίνα λυπάμαι για την κοπελίτσα,τις προάλες μου είπε ο άντρας μου κ για έναν πελάτη τους...αυτός δεν αυτοκτόνησε αλλά αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του για να ξεπληρώσει χρέη και έπαθε έμφραγμα κ πέθανε με το που γύρισε από τη μεταβίβαση του ακινητου!:? Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά τέτοια ακόμα....:roll:

Μπράβο στον μπουλούκο της Λίζας δυνατό παιδάκι....με το καλό να πάνε σπίτι τους κ σιδερένιος!:-D

Εμάς του ταξιδάκι μας σουκου στο Ασπρονέρι αναβλήθηκε καθώς αποφάσισε η μαμά της συνηφάδας να πάει κ αυτή κ δεν την θέλει στο κεφάλι της η συνηφάδα μου κ τη καταλαβαίνω αυτό μου το έκαναν κ τα πεθερικά μου όποτε λέγαμε να πάμε στο εξοχικό τσουπ ερχόντουσαν κ αυτοί κ καλά μια βόλτα να δουν τα δέντρα κ κατέληγαν να κοιμούνται κ αυτοί εκει....:roll: Να δούμε ίσος το επόμενο....

Θα πάμε κάπου εντός Αττικής πάντως για μπάνιο κ λένε να πάμε Βινύλιο τη Παρασκευή το βράδυ....έχει πάει καμμία??Ούτε αυτοί έχουν πάει αλλά τους είπαν ότι έχει χαβαλέ γιατί βλέπεις 50αρηδες κ βάλε να ξεσαλώνουν....:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Τι παλιοκαιρος παλι σημερα???Αννα κι εγω το σκεφτομαι για μπανακι το σκ αλλα μ'αυτο τον καιρο...Καλη αναρρωση στο μικρο της Λιζας!!!Ειρηνη καλα να περασετε!Ταξιδευετε μαλλον αυτη τη στιγμη!Ποσο ζηλευω!

Παιδια η Παναγιωτα αποψε 3:30 τη νυχτα ξυπνησε κλαιγοντας (καιρος ηταν, ειχα αρχισει να ανησυχω) ευτυχως ξανακοιμηθηκε αφου αφησε κατι καλές....!Τωρα αυτο ηταν, κανενα δοντι, ποιος ξερει!

Εχετε αρχισει πραγματικα να με προβληματιζετε με τα εμβολια, εγω κανω οτι μου λεει ο γιατρος, ενταξει ειναι και το πρωτο παιδι και δεν τα εχω ψαξει τοσο πολυ αλλα για το MMR θα το συζητησω σοβαρα μαζι του!

Καλημέρα κι από μένα...

Λίζακι περαστικά και γρήγορα!!!

Κατερίνα δεν μιλάω τόσες μέρες γιατί κάθε βράδυ ξενυχτάω σχεδόν. Όμως εχθές το μπουμπούκι κοιμήθηκε, YESSSS!:mrgreen: Πως το έπαθε?

Demykou ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!Ζάκυνθος ε? Αααααχ!:cool:

Mantinop άντε με το καλό. Τώρα αρχίζουν τα ωραία!

Κορίτσια εμείς τελικά κλείσαμε διακοπές για την 1η εβδομάδα του Αυγούστου στο Πεταλίδι-Μεσσηνία. Δωμάτια είναι, σε καλή κατάσταση καινούρια και το σημαντικότερο είναι μπροστά στη θάλασσα!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα, κορίτσιααα.....!!!!

Λιζάκι, καλή επιτυχία, περιμένουμε νέα σας....!!

Εμείς χθες πήγαμε στην παιδίατρο, όλα μια χαρά, μας είπε να ξεκινήσουμε και κρόκο αυγού..! Θα τρώμε κάθε μέρα μέσα στη φουτόκρεμα (μπλιαχ) κι εσείς έτσι ξεκινήσατε...??

Τα φρουτα να προσπαθεις να μην τα νακατευεις με τιποτα αλλο.

Το αβγο να το δωσεις μονο του καθε δευτερη ημερα ειναι αρκετο.

Koritsia με προβληματισατε μ'αυτα τα εμβολια και τις παρενεργειες τους, εν τω μεταξυ σημερα διαβαζα στο parents για το epadoren ενα σιροπι για την παλλινδρομηση που εδινα στην μικρη οτι δημιουργει στο μελλον σοβαρα προβληματα στο συκωτι κι εχω αγχωθει πολυ..2 μηνες το επαιρνε και δεν της εκανε και τιποτα ρε γμτ, να εχω κανει κανενα κακο στο παιδι???

Αυτο ακριβως μου ελεγε ο γιατρος μου για την πολυ εντονη παλινδρομηση που ειχε ο μικρος.

Οτι μεχρι τον 7ο ειναι κατι πολυ φυσιολογικο και δε δινουμε κανενα φαρμακο, παρα μονο αν το παιδι εχει τοσο εντονο προβλημα ωστε να μη βαζει βαρος.

Διαφορετικα προτιμαμε να βγαζει γαλα παρα να επιβαρυνουμε το συκωτι του με φαρμακα.

Δεν υπαρχει κανενα φαρμακο που να ειναι αθωο.

Απλα εγω ετυχε να εχει αυτες τις αποψεις ο γιατρος μου και να τη "γλιτωσω".

Αν μου ελεγε οτι πρεπει το μωρο να παρει το σιροπι, τι θα εκανα?

Μην τα βαζεις λοιπον με τον εαυτο σου.

Ετσι ειναι και με τα εμβολια.

Εγω θα ηθελα να μην κανουμε κανενα.

Ο γιατρος ομως ο οποιος γενικα ειναι πολυ ψυχραιμος και πολυ φειδωλος στα φαρμακα, στα εμβολια ηταν απολυτως και με ψιλοπροσβαλε κιολας, λεγοντας μου οτι μονο οι τσιγγανοι δεν κανουν εμβολια στα παιδια τους:confused:

Μετα την παραπανω συζητηση, ο αντρας μου δεν ηθελε ουτε να ακουσει και ακολουθουμε κανονικα το προγραμμα εμβολιασμου.

Ρανια τι εννοεις εχετε ιστορικο? τι εχει το παιδακι?

Λιζα καλη αναρρωση στον μικρο!

yey2p2.png BN4cp2.png

1438773eled0zc274.jpg

Καλημερα κοριτσια!

Ο μικρουλης της Λιζας εκανε την επεμβαση χθες, 3,5 ωρες χειρουργειο, και ευτυχως φαινεται οτι θα εχει γρηγορη αναρρωση. Το βραδυ ηταν καλα και δεν πονουσε και σημερα θα βγει.

Τα εμβολια ειναι ενα μεγαλο θεμα, και υπαρχουν ιδιαιτερως καλα πληροφορημενα τοπικ στο parents, οπου αξιζει να τα διαβασετε και να βγαλετε τα συμπερασματα σας.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32648

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21019

Ο καθενας πραττει οπως νομιζει για το παιδι του, αλλα δυστυχως τα περιστατικα με σοβαρες παρενεργειες των εμβολιων δεν ειναι ανακριβειες. Πριν λιγες μερες, φιλη μου που νοσηλευτηκε ο γιος της στο παιδων, ηρθε αντιμετωπη με αναλογο περιστατικο. Δεν ειχαμε κανει ποτε τετοια συζητηση και εχουν κανει ολα τα εμβολια στο 3χρονο παιδακι τους. Τωρα αρχιζει και το ψαχνει το θεμα.

Εμεις παντως Ρανια το mmr θα το κανουμε μετα τα 8-10 χρονια που θα εχει αναπτυχθει ο εγκεφαλος.

Χριστινα, αυτα ειναι τα ασχημα. Γι αυτο να εχεις στα ωπα ωπα τον ηρωα τον αντρα σου και να του κανεις και καμια μετανοια ε?!:mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια,

Μαριάννα και με σχολείο τι γίνεται θα τα δεχτούν τα παιδία??? Γιατί έμαθα ότι κοιτάνε τα βιβλιάρια και δεν σου το γράφουν αν δεν έχεις κάνει όλα τα εμβόλια.

Η άποψη του γιατρού μου είναι ότι είναι επικίνδυνο να μην το έχεις κάνει λόγω ιλαράς αλλά μετά το σκέφτηκε καλύτερα και μου είπε ότι

«αλλά και που να βρεις τώρα να κολλήσεις ιλαρά αφού όλα τα παιδία εμβολιάζονται, άστο για αργότερα».

Το σίγουρο είναι ότι θα το αφήσω για πολύ αργότερα………

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Ρανια τι εννοεις εχετε ιστορικο? τι εχει το παιδακι?

Αυτισμό. Δυστυχώς ενώ μέχρι πριν το εμβόλιο η ομιλία του εξελισσόταν κανονικά (λίγο αργά αλλά το παιδί είχε ξεκινήσει να μιλάει) μετά ο εμβόλιο ορχήσανε τα προβλήματα. Μέχρι σήμερα (το παιδί είναι στα 7) δεν έχει βγάλει κουβέντα και πολλά αλλά βέβαια. Η ξαδέρφη μου είπε ότι όλα μετά το εμβόλιο ξεκίνησαν.

Με τον φαρμακοποιό μου που συζήτησα το θέμα (γιατί ο ξάδελφος του έχει κλινική στην Αμερική για αυτιστικά παιδιά) και γενικά το έχει «ψάξει» το θέμα πολύ μου είπε ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν προκαλεί αυτισμό σαν παρενέργεια απλός στα παιδιά που έχουν υπόβαθρο το βγάζει στην επιφάνεια πιο γρήγορα.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Χωρις να ξερω πολλα για το θεμα, παρα και τη γενικοτερη φοβια που εχω με ολων των ειδων τα φαρμακα, μου φαινεται εξαιρετικα "ευκολο" να θεωρησω οτι αποκλειστικη αιτια εμφανισης αυτισμου ειναι το εμβολιο.

Το θεμα ειναι οτι πραγματι δεν εχουμε πια τοσες μολυσματικες ασθενειες, ακριβως επειδη υπαρχει γενικος εμβολιασμος στα πολιτισμενα κρατη.

Δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει πια αυτη η προστασια με τη μετακινηση πληθυσμων απο υπαναπτυκτες χωρες και χωρις κανεναν υγειονομικο ελεγχο.

Ο ΠΟΥ προβλεπει επανεμφανιση τετοιων παλιων ασθενειων λογω αυτης της μετακινησης και της αρνησης ή αγνοιας εμβολιασμου.

Δεν ξερεις πια ποιον να πιστεψεις παντως...

yey2p2.png BN4cp2.png

Τα φρουτα να προσπαθεις να μην τα νακατευεις

Ο γιατρος ομως ο οποιος γενικα ειναι πολυ ψυχραιμος και πολυ φειδωλος στα φαρμακα, στα εμβολια ηταν απολυτως και με ψιλοπροσβαλε κιολας, λεγοντας μου οτι μονο οι τσιγγανοι δεν κανουν εμβολια στα παιδια τους:confused:

Πες του οτι δεν ειναι καλα πληροφορημενος! Οι τσιγγανοι εμβολιαζονται, γιατι αναλαμβανουν οι κοινωνικες υπηρεσιες. Δεν εμβολιαζονται αυτοι που ψαχνουν λιγο παραπανω το θεμα και βλεπουν οτι τα αρνητικα ειναι περισσοτερα απο τα θετικα των εμβολιων...και δυστυχως μονιμα...

Καλημέρα κορίτσια,

Μαριάννα και με σχολείο τι γίνεται θα τα δεχτούν τα παιδία??? Γιατί έμαθα ότι κοιτάνε τα βιβλιάρια και δεν σου το γράφουν αν δεν έχεις κάνει όλα τα εμβόλια.

Η άποψη του γιατρού μου είναι ότι είναι επικίνδυνο να μην το έχεις κάνει λόγω ιλαράς αλλά μετά το σκέφτηκε καλύτερα και μου είπε ότι

«αλλά και που να βρεις τώρα να κολλήσεις ιλαρά αφού όλα τα παιδία εμβολιάζονται, άστο για αργότερα».

Το σίγουρο είναι ότι θα το αφήσω για πολύ αργότερα………

Πολυ σωστα σου ειπε ο γιατρος! Φυσικα και τα δεχονται τα παιδια, και στους παιδικους σταθμους, και στα σχολεια.

Αυτισμό. Δυστυχώς ενώ μέχρι πριν το εμβόλιο η ομιλία του εξελισσόταν κανονικά (λίγο αργά αλλά το παιδί είχε ξεκινήσει να μιλάει) μετά ο εμβόλιο ορχήσανε τα προβλήματα. Μέχρι σήμερα (το παιδί είναι στα 7) δεν έχει βγάλει κουβέντα και πολλά αλλά βέβαια. Η ξαδέρφη μου είπε ότι όλα μετά το εμβόλιο ξεκίνησαν.

Με τον φαρμακοποιό μου που συζήτησα το θέμα (γιατί ο ξάδελφος του έχει κλινική στην Αμερική για αυτιστικά παιδιά) και γενικά το έχει «ψάξει» το θέμα πολύ μου είπε ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν προκαλεί αυτισμό σαν παρενέργεια απλός στα παιδιά που έχουν υπόβαθρο το βγάζει στην επιφάνεια πιο γρήγορα.

Αυτο πιστευω κι εγω. Οτι τα πραγματα γινονται ιδιαιτερα επικινδυνα οταν υπαρχει υποβαθρο. Καλυτερα να το αποφυγετε τα πρωτα χρονια της ζωης του παιδιου.

age.png age.png

Χωρις να ξερω πολλα για το θεμα, παρα και τη γενικοτερη φοβια που εχω με ολων των ειδων τα φαρμακα, μου φαινεται εξαιρετικα "ευκολο" να θεωρησω οτι αποκλειστικη αιτια εμφανισης αυτισμου ειναι το εμβολιο.

Το θεμα ειναι οτι πραγματι δεν εχουμε πια τοσες μολυσματικες ασθενειες, ακριβως επειδη υπαρχει γενικος εμβολιασμος στα πολιτισμενα κρατη.

Δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει πια αυτη η προστασια με τη μετακινηση πληθυσμων απο υπαναπτυκτες χωρες και χωρις κανεναν υγειονομικο ελεγχο.

Ο ΠΟΥ προβλεπει επανεμφανιση τετοιων παλιων ασθενειων λογω αυτης της μετακινησης και της αρνησης ή αγνοιας εμβολιασμου.

Δεν ξερεις πια ποιον να πιστεψεις παντως...

Πράγματι δεν ξέρεις ποιόν να πιστέψεις...:mrgreen::mrgreen: Στον βαγγέλη δεν το είχα ψάξει καθόλου, έκανε όλα τα εμβόλια - εκτός από την τελευταία δόση του mmr - την οποία καθυστερώ επίτηδες. Και η Κάρολ κάνει τα εμβόλια, με λίγη καθυστέρηση βέβαια (δεν πάμε κάθε μήνα). Οσον αφορά στο mmr, θα προτιμούσα και εγώ να το κάνει μετά τα 8-9.

Λιζάκι πολλά πολλά περαστικά στον κούκλο σου!!!! :)

Ειρηνούλα να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας!! :D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα κοριτσια!Κοιμηθηκατε αποψε??Εμεις καθε 2 ωρες κλαιγαμε, υποψιαζομαι κανα δοντακι.Μου'ρχεται οπως ειμαι και μονη μου στογραφειο να ακουμπησω ετσι ελαφρια το κεφαλακι μου στο πληκτρολογιο να παρω εναν υπνακο...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ράνια αυτό που σου είπε ο φαρμακοποιός πιστεύω κ εγώ...όλοι μας τα έχουμε κάνει αυτά τα εμβόλια κ δεν έχουμε πάθει κάτι(προφανές)....:rolleyes:

Κατερίνα η μικρή καλά κοιμήθηκε εγώ όμως εδώ κ μερες βλέπω εφιάλτες κ δεν καλοκοιμάμαι! :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...