Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια....σήμερα η μέρα λέει ξεκούραση...ευτυχώς η μαμά μου έφυγε πριν λίγο και έτσι έκανα όλες τις δουλειές μου..

χτες περάσαμε πολύ όμορφα στα γεννέθλια μας...είδατε και στο φβ φωτο...ευχαριστώ για τις ευχές σας..γεμίσαμε παιχνίδια...ποδήλατα,αρκουδάκι που κάθεσαι...δεν χωράμε να περάσουμε..τααράδιασα παντού!!!!!

όσο για τις πεθερές ...η χειρότερη είναι της μαμάς μου...η μαμά του μπαμπά μου δηλαδή..τόση τσιγκουνιά!!!!!ο παππους μου ήθελε να δώσει κάτι αθλητικά στον μπαμπά μου και αυτή έκανε φασαρία....φανταστείτε στο ίδιο της το παιδί...έλεος πια!!!!αφού λεφτά τους δίνει κρυφά όταν δεν βλέπει...τεσπα..

έτσι στα γρήγορα που διάβαζα ο γιος της Λίζας μπαίνει για το χειρουργείο;περαστικά και καλή ανάρρωση...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα!!

Έχουμε κανένα νεό από την Λίζα και τον μικρό???

Ειρηνούλα,με γειά το καρότσι σας...καλές βόλτες!!Ελπίζω αυτήν την φορά να μην πάει τίποτα στραβά και να πάτε διακοπούλες επιτέλους....

Μαρίνα,να χαίρεσαι την Χριστίνα-Αγάπη...Χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη!!!!

Δήμητρα,να σας ζήσει η Θωμαίτσα!!!

Εμείς θα κάνουμε τώρα τον Αύγουστο το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς...ελπίζω να μην μου κάνει πυρετό γιατί μου είπαν ότι τα περισσότερα παιδάκια κάνουν πυρετό μετά από 10 μέρες....στις 4/8 είναι το εμβόλιο και στις 22/8 αναχωρούμε γαι Χαλκιδική..πιστεύω προλαβαίνουμε....όσο για το mmr είπαμε να μην το κάνουμε ακόμα (που κανονικά ήταν η σειρά του) γιατί έχει σαν βάση το αυγό και εμείς ακόμα δεν τρώμε και δεν ξέρουμε τί αλλεργία μπορεί να μας προκαλέσει οπότε το καθυστερούμε και βλέπουμε μετά....πάντως την είχα ρωτήσει την παιδίατρό μας για το συγκεκριμένο εμβόλιο και είπε ότι δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται κι ότι είναι απλά ανακρίβειες από ένα άρθρο που δημοσίευσε το '73 κάποιος γιατρός και ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι είναι αλήθεια....όσο νά'ναι με καθησύχασε λίγο....Και όσον αφορά στα εμβόλια θα σας παραθέσω ένα άρθρο από ένα περιοδικό που αγόρασα χτες (ένα από τα πολλά που αγοράζω μηνιαία για τα παιδιά) που λέει τα εξής:

Ο απόηχος της γρίπης φαίνεται να έχει επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και ειδικότερα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών,αφού ζωτικής σημασίας εμβόλια για την σωστή προστασία των παιδιών μένουν στα αζήτητα,με κίνδυνο μα επανεμφανιστούν ξεχασμένα νοσήματα.Όπως ανακοινώθηκε στο 48ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο,από τον Δεκέμβριο 2009 έως τον Φεβρουάριο 2010 υπήρξε δραματική μείωση των βασικών εμβολιασμών.Έτσι,οι εμβολιασμοί κατά της ανεμοβλογιάς,του αιμόφιλου Β και HPV μειώθηκαν κατά 40%,της ηπατίτιδας Α και Β κατά 20%-25% και το εμβόλιο ιλαράς,παρωτίτιδας κατά 15%.Αυτό συμβαίνει την στιγμή που η ιλαρά έχει επανεμφανιστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες.Μείωση κατά 15% παρουσίασαν το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας C και οι επαναληπτικοί εμβολιασμοί γαι τέτανο και κοκίτη.Ωστόσο,όπως τόνισαν οι ειδικοί,οι γονείς πρέπει να είναι συνεπείς στον εμβολιασμό του παιδιού και να έχουν υπόψη τους ότι όλα τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι αποτελεσματικά,απολύτως ασφαλή και σώζουν ζωές.

Δεν ξέρω για'σας,αλλά εγώ πάντως προβληματίστικα.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κ εγώ λέω να το καθυστερήσω...αλλά επειδή υπάρχει ένα ενδεχόμενο να της στείλω παιδικό από Σεπτέμβρη νομίζω θα πρέπει να το κάνει αναγκαστικά αν πάει....:roll: Προβληματίζομαι έντονα πάντως....:?

Εμάς είναι πορτοκαλι το ριχτάρι αλλά ακόμα δεν το έχει τιμήσει....προτιμάει να ψάχνει για ψίχουλα στο πάτωμα(σαν καμμιά κακιά πεθερά:tongue::tongue:)

Άννα έμενα ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να το κάνω αργότερα και εγώ θα τον στείλω βρεφικό αλλά από τον επόμενο Σεπτέμβριο και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα θα δούμε……:?:-?

Μπεζελάκι μάλλον δεν κατάλαβες καλά, είμαι υπέρ του εμβολιασμού και γι’ αυτό τρυπιόμαστε κάθε μήνα από 2 μηνών, εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο εμβόλιο , και έχοντας οικογενειακό ιστορικό (το παιδί την ξαδέρφης μου). Και λέω πάλι ότι δεν έχω καμιά ένδειξή απλά εγώ είμαι λίγο κολλημένη με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλά ε...αν έχεις τύχη διάβαινε....Μόλις διάβασα στο περιοδικό που σας έγραψα πιό πάνω ότι κέρδισα αυτήν την κούνια για την Ιωαννούλα μου http://www.littletikes.com/toys/2-in-1-snug-secure-swing.aspx

Μα τί τυχερή που είμαι.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Άννα έμενα ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να το κάνω αργότερα και εγώ θα τον στείλω βρεφικό αλλά από τον επόμενο Σεπτέμβριο και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα θα δούμε……:?:-?

Μπεζελάκι μάλλον δεν κατάλαβες καλά, είμαι υπέρ του εμβολιασμού και γι’ αυτό τρυπιόμαστε κάθε μήνα από 2 μηνών, εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο εμβόλιο , και έχοντας οικογενειακό ιστορικό (το παιδί την ξαδέρφης μου). Και λέω πάλι ότι δεν έχω καμιά ένδειξή απλά εγώ είμαι λίγο κολλημένη με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ρ'ανια μου,μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά...δεν το έγραψα προσωπικά για'σένα,καμία σχέση...απλά είναι κάτι που το διάβασα χτες και βρήκα την ευκαιρία να σας το παραθέσω μιας και μιλούσατε για εμβόλια....δεν το έγραψα για να δημιουργήσω παρεξηγήσεις,προς Θεού....:?

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ρ'ανια μου,μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά...δεν το έγραψα προσωπικά για'σένα,καμία σχέση...απλά είναι κάτι που το διάβασα χτες και βρήκα την ευκαιρία να σας το παραθέσω μιας και μιλούσατε για εμβόλια....δεν το έγραψα για να δημιουργήσω παρεξηγήσεις,προς Θεού....:?

Ούτε εγώ παρεξηγήθηκα απλά διευκρινίζω την θέση μου σχετικά με τους εμβολιασμούς και τον προβληματισμό μου για το συγκεκριμένο εμβόλιο και ζητάω και τις δικές γνώμες που είναι ΟΛΕΣ πέρα για πέρα σεβαστές από την πλευρά μου .

Χίλια συγνώμη αν ο γραπτός μου λόγος παρεξηγήθηκε!!!:(

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Μπιζέλι είδα ότι είσαι Λάρισα και θυμήθηκα το γιαγιάκα μου στην Καρδίτσα!!!Πόσο μου έχει λείψει. Πρέπει να κανονίσω να πάω, αλλά πότε? Αααχ τις ωραιότερες στιγμές των παιδικών μου χρόνων έχω περάσει εκεί!:)

Καλά...Λάρισα είχα έρθει πριν 2 χρόνια και είδα ότι έχετε πολύ καλή αγορά. Επισης έχω και μια ξαδέρφη εκεί που έχει ανοίξει μαγαζί μανικιούρ- πεντικιούρ. Δεν θυμάμαι που ακριβώς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Άμα κανονίσεις να πας Καρδίτσα ειδοποίησε να κανονίσουμε να βρεθούμε.....

Όσο για την αγορά,καλή είναι,αν και τώρα τελευταία όλο και περισσότερα μαγαζιά κλείνουν....να δω από πού θα ψωνίζουμε σε λίγο....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Άμα κανονίσεις να πας Καρδίτσα ειδοποίησε να κανονίσουμε να βρεθούμε.....

Όσο για την αγορά,καλή είναι,αν και τώρα τελευταία όλο και περισσότερα μαγαζιά κλείνουν....να δω από πού θα ψωνίζουμε σε λίγο....

Ωραία θα ήταν!!!

Και εδώ Αθήνα μη νομίζεις ότι είναι καλύτερα, τα ίδια ισχύουν.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Σήμερα πήγαμε στο Πόρτο-Ράφτη για να ξεβγάλουμε τη μικρή απο το λάδι και να πλύνουμε και τα λαδόπανα.Μάς τα χάλασε ο καιρός λίγο βέβαια αλλά μπανάκι την κάναμε και δεν κρύωνε καθόλου.Η παραλία άδεια ήταν και ήταν ενα κοριτσάκι εκεί με τους γονείς του 21 μηνών που την είχαν φέρει για μπανάκι και μας λέει η μαμά της η δικιά μου ανατριχιάζει απο το κρύο,η δικιά σας τίποτα.Και της είπα οτι απο το κολυμβητήριο έχει εξοικιωθεί πολύ.Μόλις γυρίσαμε,έπιασε και βροχή.Εχω να αλλάξω κάτι δώρα ακόμα αυτές τις μέρες και πρέπει να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά γιατί το άλλο Σάββατο φεύγουμε για Ζάκυνθο.Ελπίζω μόνο να έχει φτιάξει ο καιρός και να μην μας χαλάσει τις διακοπές μας,να κάνει και κανα μπανάκι η μικρή.

SI5Yp3.png

Koritsia με προβληματισατε μ'αυτα τα εμβολια και τις παρενεργειες τους, εν τω μεταξυ σημερα διαβαζα στο parents για το epadoren ενα σιροπι για την παλλινδρομηση που εδινα στην μικρη οτι δημιουργει στο μελλον σοβαρα προβληματα στο συκωτι κι εχω αγχωθει πολυ..2 μηνες το επαιρνε και δεν της εκανε και τιποτα ρε γμτ, να εχω κανει κανενα κακο στο παιδι???

Μπιζελάκι εμείς το κάναμε στο χρόνο της ανεμοβλογιάς(χωρίς πυρετό χωρίς γκρίνια)και το mmr το έχουμε για 15 μηνών μαζί με μαντού...ανάποδα δηλαδή από ότι εσάς:rolleyes:....στο ίκα τα κάνεις??

Ειρήνη καλή αναχώρηση εύχομαι δεν νομίζω να στραβάσει κ αυτό το ταξιδάκι σας!!!Καλά να περάσετε κ καλές βουτιές!:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...