Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα στις όμορφες κοπελιές,

Demykouνα σου ζήσει η Θωμαίς να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη.

Ο δικός μου κορίτσια όπως και η Ζωή της Άννας βάζει τα πάντα στο στόμα του ακόμα και το ριχταρί του καναπέ με αποτέλεσμα να γίνεται η γλώσσα του κόκκινη από τα χνούδια!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι??? Τα εμβόλια τα κάνετε κανονικά?? Το MMR θα το κάνετε??? Εγώ λόγω βλακείας δική μου (έχουμε και περιστατικό στην οικογένεια) είπα στο γιατρό να το κάνουμε αργότερα και όχι στους 15 μήνες και συμφώνησε. Εσάς ποία είναι η γνώμη σας?

Κ εγώ λέω να το καθυστερήσω...αλλά επειδή υπάρχει ένα ενδεχόμενο να της στείλω παιδικό από Σεπτέμβρη νομίζω θα πρέπει να το κάνει αναγκαστικά αν πάει....:roll: Προβληματίζομαι έντονα πάντως....:?

Εμάς είναι πορτοκαλι το ριχτάρι αλλά ακόμα δεν το έχει τιμήσει....προτιμάει να ψάχνει για ψίχουλα στο πάτωμα(σαν καμμιά κακιά πεθερά:tongue::tongue:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα να σασ ζησει η μικρη Θωμαιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι γερη και καλοφωτισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σασ κοριτσια,τι κανετε?σασ διαβαζω καιρο αλλα εχω γραψει λιγεσ φορεσ.λοιπον το αλλο σαββατο κανουμε γαμοβαπτιση κ ειναι σχεδον ολα ετοιμα.επειδη ειναι 2 μυστηρια εχουμε φροντισει να ειναι ολα κοινα.θελω την γνωμη σασ για τα τραγουδια.οταν θα μπουμε στον χωρο τησ δεξιωσησ θελω του κιαμου,ωσ τον ουρανο ειναι λιγο.!!!στην τουρτα μασ θελω το γαμηλιο παρτυ.στην τουρτα τησ μπεμπασ(θα κανουμε γενεθλια την ιδια μερα),κατι παιδικο,και για τον χωρο μασ,με την μπεμπα αγκαλια το σε θελω εδω τησ γαλανι-καραδιμα.τι λετε?καμμια αλλη ιδεα?σασ αρεσουν?ευχαριστω

καλωσ ηλθεσ!!!ωραια ακουγονται τα τραγουδια σασ!!!!!!!!!!!με το καλο και η ωρα η καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για τα γενεθλια του μικρου κούνια για το μπαλκόνι αλλα εγω είμαι λίγο επιφυλακτικη οσον αφορά την ασφαλεια της έχει καμια κοπέλα απο σας να μου πει?

ναι εχουμε εμεισ μια κουνια στην βεραντα.τησ την πηρε η μαμα μου και ειναι πολλη καλη και φαινεται και ασφαλησ αφου μπροστα εχει πλαστικο σαν προφυλαξη που κουμπωνει μολισ το μωρο μπει μεσα..

καλημερα!!!!!!!!!!

απο την ηλιολουστη Σερρες!!!

επιτελους λιγη ζεστη!!!:tongue::tongue:

:confused::confused::confused::confused::confused:εδω παλι εβρεχε το πρωι και τωρα εχει ψυχρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και κρόκο αυγού..! Θα τρώμε κάθε μέρα μέσα στη φουτόκρεμα (μπλιαχ) κι εσείς έτσι ξεκινήσατε...??

αχ δεν θα ηθελα με τιποτα να ειμαι στην θεση του μικρου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεισ απλα τρωγαμε τον κροκο πριν και μετα απο ενα πενταλεπτο τησ δινω την φρουτοκρεμα....ειδεσ ενα προηγουμενο μηνυμα που σου ελεγα κατι???:confused:

σημερα 4 τα ξημερωματα (μαλλον αξημερωτα...)αναχωρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρωτα ο θεοσ!!!ευελπιστουμε δηλαδη γιατι απο οτι ακουσα εχουν απεργεια τα καραβια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα βρε κοριτσια τετοια καντεμια με τα ταξιδια?????????????????????????????????????????

μεσα στο χειμωνα 3 φορεσ κανονησα την ρωμη ,3 ακυρωθηκε (ευτυχωσ την τριτη φορα για καλο λογο.....βλ.εσωτερικη πριγκιπισσα...),τωρα σαμο χαλαει το πλοιο ,μετα μυτηλινη και εχει απεργειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μασ θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α πηραμε και το καροτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φοβερο και πολυ καλοβολο!!!!μαλιστα ψιλομετανιωσα που δεν πηρα αυτο απο την αρχη,αφου κανει και απο 0+.μαλιστα εχτοσ απο τουσ χρωματισμουσ που ειχε στανταρ ,κοκκινο-γκρι και μπλε-θαλασσι στα λητω το βρηκα και σε κοκκινο ροζ ,το οποιο και πηρα.εωσ τωρα ολα τα επαιρνα σε ουδετερα χρωματα,ε ειπα αυτο να το παρω καθαρα κοριτσιστικο,αφου θα μπει η αγγελικη και μετα πρωτα ο θεοσ η αδελφουλα τησ!!!

και η τιμη 120!!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!ενω στα mothercare 135

σταχυ μου πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη η μπουμπουκα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι, τώρα το είδα το μνμ, τη χιώτισσα φίλη μου εννοείς..??

Μικρός ο κόσμος μας, ε;

Μη σκας, λογικά θα λήξει η απεργία μέχρι αύριο.

Με υγεία το καινούριο καρότσι σας.....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Demykou να σας ζήσει η Θωμαϊτσα!!! Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε :D

Ιουλία εγώ έχω μια κούνια στη βεράντα chicco. H μικρή τρελένεται και είναι πολύ ασφαλής! Εχει μπροστά ένα πλαστικό μονοκόμματο που ανεβοκατεβαίνει και έχει και λουράκι ασφαλείας. Το κάθισμα είναι σαν καρεκλάκι. Από εκεί μέσα δεν μπορεί να βγει και ο Μαγκάϊβερ να ήταν :mrgreen: Μη φοβάσαι απλά κάνε τη σωστή επιλογή για να είσαι ήσυχη!

Μαρίνα να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου!:D

Κωνσταντίνα το έχω ξανακούσει αυτό με το αβγό και είναι παλιότερη μέθοδος! Δεν δοκιμάζεις καλύτερα πρώτα πριν τη φρουτόκρεμα σκέτο? Έγώ έτσι της το έδινα και της άρεσε στις αρχές. Τον τελευταίο μήνα με το που πλησιάζω το κουτάλι της έρχεται εμετός! Θα ρωτήσω την παιδίατρο και βλέπουμε...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Nadine εγω της το δινω μετα τη φρουτοκρεμα γιατι πριν, μολις τελειωνε το αυγο εκλαιγε (ηθελε κι αλλο).Καθε μερα της δινω,ναι,τωρα αν παμε για κανα μπανιο, ειμαστε εξω κλπ δεν τρεχει τιποτα να μη φαει κιολας..Καμια φορα το αποφευγω τις μερες που ειναι να φαει ψαρι το μεσημερι

Καλημερα κοριτσαρες!!

Λιζα καλη επιτυχια να εχετε και ολα να πανε καλα!! Περιμενουμε νεα σας!!

Σταχυ συγνωμη που ξεχασα τα γενεθλια της μικρης σου. Να την χαιρεσαι την πριγκηπισσα σου να ειναι παντα καλα και να ειναι ευτυχισμενη να δινει και να παιρνει μονο χαρες!!

demyku να σου ζησει η μικρη σου Θωμαιτσα!!

Ειρηνη καλες διακοπες!! Ελπιζω ολα να πανε καλα και να φυγετε οπως εχετε προγραμματισει.

Εμεις το αυγο το τρωμε μετα την απογευματινη κρεμα μονο του. Συνηθως γυρω στις 6 τρωμε απογευματινο μετα οτι ωρα βολεψει 7,8 οπως τυχει τρωμε 4 αυγα την εβδομαδα εκτοσ και αν εχει το φαι μας μεσα(βλεπε γιουβαρλακια).

Ευτυχως κοιμηθηκαν και τωρα ειμαι ανετη να σας γραψω. Εχω σταματησει καμια 10αρια φορες απο το πρωι.

Οσο για το MMR που θιξατε και εγω λεω μετα τους 18 μηνες να το κανω. Εχω θορυβηθει με αυτα που εχω διαβασει και ετσι αποφασισα.

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Να 'μαστε κι εμείς εδώ και πέντε μερούλες στον Άγιο Ανδρέα, ωραία είναι, άπειρη πιτσιρικαρία, παιχνίδι, πευκάκια, και ...ατελείωτο τρέξιμο πίσω από τον μπεμπούλη που είναι ο πιο ευχαριστημένος της υπόθεσης. Η θάλασσα βέβαια δε λέει, όπως και όλες οι παραλίες εδώ γύρω, ειδικά για όσες είμαστε από νησιά, είναι σχεδόν αδύνατο να βουτήξουμε όταν έχουμε άλλες παραστάσεις...

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι τη Σοφία την έχω σχεδόν ξεχάσει, παίζει ελεύθερα όλη μέρα με τα παιδάκια, πράγμα που στην Αθήνα είναι αδιανόητο, όπως τις παλιές εποχές που οι γονείς μας δε φοβόταν να μας αφήσουν να παίζουμε με τα παιδάκια της γειτονιάς.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Elle πηγαμε κι εμεις Αγιο Ανδρεα για μπανιο την Κυριακη αλλα δυστυχως οχι εκει που ειστε εσεις (δε μπορουμε να μπουμε εκει πια), ειπαμε διπλα...παντως η διπλα παραλια ειναι καλυτερη, εκει που ειστε οντως δε λεει!Καλα να περνατε!!!!Χανια δε θα πατε καθολου?

Elle πηγαμε κι εμεις Αγιο Ανδρεα για μπανιο την Κυριακη αλλα δυστυχως οχι εκει που ειστε εσεις (δε μπορουμε να μπουμε εκει πια), ειπαμε διπλα...παντως η διπλα παραλια ειναι καλυτερη, εκει που ειστε οντως δε λεει!Καλα να περνατε!!!!Χανια δε θα πατε καθολου?

Κατερίνα σήμερα θα πάμε στην διπλανή φαίνεται κάπως καλύτερη, Χανιά θα πάμε στις 17 Ιουλίου, θα μείνουμε μέχρι το Σεπτέμβριο. Εσείς?

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα κοριτσια...καλησπερα μαλλον!

Λιζακι ευχομαι ολα να πηγαν καλα με το μικρο!:D

Δημητρα να σου ζησει η Θωμαις.Καλοτυχη να ειναι !:D

Νατασα-n να τα χιλιασεις και απο εδω!Που χαθηκε κι αυτη;:rolleyes:

Εγω απο εχθες ετοιμαζω βαλιτσα στον γιο μου τον μεγαλο γιατι θα παει να μεινει μια εβδομαδα στην κουνιαδα μου στην Αθηνα!Ακομα ετοιμασιες για το παρτυ μας δεν εχω κανει !Παντως θα ειναι με λιγα ατομα ....Καποια ελεγε για κουνια...θα της παρει η νονα της μια για τα γενεθλια της αλλα βλεπω τον Μαριο να την παρει εργολαβια!

Πολα κοιτα ρε συ να κανονισεις να κανετε και καμια βολτα Αργος να σας δουμε!Οσο για τα πορτοκαλια υπαρχουν και τα καλοκαιρινα !Αν δεν βρεις καπου να μαζεψεις σιγουρα στο γυρισμο θα βρεις μικροπωλητες στο δρομο να αγορασεις!Μην ξεχασεις τα σουβλακια στους Μυλους!Φαε και για μενα!:mrgreen:

Αυτα εν ολιγοις!Φιλιααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...