Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κι'απο μένα.Τι κάνετε κορίτσια?Βαπτιστήκαμε κι'εμείς την Κυριακή και η μικρή μου λέγεται Θωμαίτσα και επίσημα.Αλλοι τη φωνάζουν Θωμαίς,οι περισσότεροι όμως Θωμαίτσα όπως τη λέμε κι'εμείς.Θα ήθελα να τη φωνάζω με κάποιο χαιδευτικό όπως Θώμη,αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε με τίποτα να χαλάσει το όνομα κι'ετσι ............Να μαστε καλά και να είναι καλά και γερά τα παιδάκια μας.Φωτογραφίες δεν είχα πάρει τη δική μου μηχανή μαζί γιατί την ξεχάσαμε και οτι τράβηξαν οι άλλοι.Θα έχω τα δείγματα όμως τέλος της βδομάδας και θα σας βάλω φωτό να δείτε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε απο που το πηρεσ και ειχε τοσα πολλα αξεσουαρ μαζι??????στα mothercare που πηγα ειχε μονο τον ποδοσαο και το καλαθι!!!τιποτε αλλο!!!η επενδυση που λεσ με την κουκουλα ειναι εξτρα απο το ηδη υπαρχον καλυμα?σημερα θα παω και λητω να δω!!

παντωσ κι εδω δεν δειχνει ολα αυτα τα αξεσουαρ.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&colID=1158&itmid=1173395

οσο για το γαλα σασ,εαν αλλαζεσ καμια αλλη μαρκα απο τισ υπολοιπεσ 2 που σασ ειπε ο γιατροσ?κουραγιο!!!!

Ειρηνούλα,η επένδυση του καθίσματος ούτε κι εγώ ήξερα ότι υπάρχει..άνοιξα τον ποδόσακο και ήταν μέσα κι αυτό....θα στο βγάλω φώτο το βράδυ που θα έρθει ο άντρας μου και θα στο βάλω να το δεις τί ακριβώς εννοώ...και το πλαστικό για την βροχή είναι στα στάνταρ αξεσουάρ...από το mothercare το πήρα....

Όσο για το γάλα,η παιδίατρος είπε ότι κάποια στιγμη θα το πιεί...να αλλάξουμε λίγο δύσκολο γιατί το χαρτί που θα πάμε στο ΙΚΑ για να το δικαιολογήσουμε γράφει και την μάρκα...απλά θα επιμείνω,κάποια σστιγμη θα το πάρει απόφαση και θα το πιεί...

Μπιζελάκι αλήθεια το λες για τη συσκευη για τα έντομα???Δεν εμφανίζεται τίποτα???Δεν με πολυ πείθουν γμτ....:roll:

Κοίταξε να δεις,εμείς μέρα παρά μέρα βρίσκαμε κατσαρίδες στο σπίτι..από τότε που το βάλαμε (εδώ και 2 βδομάδες) δεν έχουμε βρει τίποτα...είναι για όλα τα ερπόμενα ζωύφια αλλά αν πάρεις τελικά τέτοια συσκευή θα σου πρότεινα μια παρόμοια που διώχνει και μύγες και κουνούπια...εμείς μετά την πήραμε χαμπάρι...:evil::evil:

MRIip3.png

xnmwp3.png

Λιζάκι.... Καλή επιτυχία σας εύχομαι και όλα να πάνε καλά!!!!!

Αμάν πια όλο θελω να σας γράψω και δεν προλαβαίνω... Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

γεια σασ κοριτσια,τι κανετε?σασ διαβαζω καιρο αλλα εχω γραψει λιγεσ φορεσ.λοιπον το αλλο σαββατο κανουμε γαμοβαπτιση κ ειναι σχεδον ολα ετοιμα.επειδη ειναι 2 μυστηρια εχουμε φροντισει να ειναι ολα κοινα.θελω την γνωμη σασ για τα τραγουδια.οταν θα μπουμε στον χωρο τησ δεξιωσησ θελω του κιαμου,ωσ τον ουρανο ειναι λιγο.!!!στην τουρτα μασ θελω το γαμηλιο παρτυ.στην τουρτα τησ μπεμπασ(θα κανουμε γενεθλια την ιδια μερα),κατι παιδικο,και για τον χωρο μασ,με την μπεμπα αγκαλια το σε θελω εδω τησ γαλανι-καραδιμα.τι λετε?καμμια αλλη ιδεα?σασ αρεσουν?ευχαριστω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

γεια σασ κοριτσια,τι κανετε?σασ διαβαζω καιρο αλλα εχω γραψει λιγεσ φορεσ.λοιπον το αλλο σαββατο κανουμε γαμοβαπτιση κ ειναι σχεδον ολα ετοιμα.επειδη ειναι 2 μυστηρια εχουμε φροντισει να ειναι ολα κοινα.θελω την γνωμη σασ για τα τραγουδια.οταν θα μπουμε στον χωρο τησ δεξιωσησ θελω του κιαμου,ωσ τον ουρανο ειναι λιγο.!!!στην τουρτα μασ θελω το γαμηλιο παρτυ.στην τουρτα τησ μπεμπασ(θα κανουμε γενεθλια την ιδια μερα),κατι παιδικο,και για τον χωρο μασ,με την μπεμπα αγκαλια το σε θελω εδω τησ γαλανι-καραδιμα.τι λετε?καμμια αλλη ιδεα?σασ αρεσουν?ευχαριστω

τελικα ποτε δεν θα τα καταφερω με το τικερ,τοσο χαζη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω

Λιζάκι όλα καλα θα πάνε καλή επιτυχία

την αντικουνουπική κρέμα τησ frezyderm την έχουμε και μείς μυρίζει πολυ εντονα η σιτρονέλα αλλα κάνει δουλεια.

Κορίτσια ο μικρός μου εκει που κάθετε και παίζει αν έχει κανένα ντουλαπι δίπλα του χτυπάει το κεφάλι του τον μαλώνω αλλα συνεχίζει και το κάνει ήμουν γυρισμένη στη κουζίνα και ακουω ενα ντουκ ντουκ και τι να δω βαρούσε το κεφάλι του.

κατα τάλλα δεν περπατάμε ακόμα αλλα θέλει να του κρατάμε το χεράκι και να κλοτσαει την μπάλα και ξεχωρίζει πολλά απο τα παιχνίδια του το winnie την μπάλα το αυτοκινητακι και διαφορα άλλα.

Θελει η θεία του αντρα μου να μας πάρει για τα γενεθλια του μικρου κούνια για το μπαλκόνι αλλα εγω είμαι λίγο επιφυλακτικη οσον αφορά την ασφαλεια της έχει καμια κοπέλα απο σας να μου πει?

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα!!!!!!!!!!

απο την ηλιολουστη Σερρες!!!

επιτελους λιγη ζεστη!!!:tongue::tongue:

εμεις σημερα θα παμε στο χωριο εχουμε τραπεζι οικογενειακο γιατι ηρθε μια θεια μου απο την Αυστραλια

θα μεινουμε κι ενα βραδυ στο χωριο γιατι αυριο θα παω να καθαρισω το σπιτακι μας στην Περαμο μιας που τελειωσε και το βαψιμο

θελουμε το σκ να παμε

αλλα εμενα δε με βλεπω να κανω μπανιο...οχι λογο κιλων αυτο το εχω ξεπερασει!!!! :cool::cool::cool::cool:

αλλα κρυωνω....πρεπει να κανει καυσωνα για να μπω στη θαλασσα ιουνιο μηνα

αλλα ηλιοθεραπεια θα κανω οσο μπορεσω με τον μικρο..

απο προπερσι εχω να βαλω αντιηλιακο:wink:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημεεεραααα....Βαριεμαι πολυ!Ειμαι μονη μου στο γραφειο, δουλεια τιποτα, ενα ραδιακι ευτυχως να παιζει αλλιως θα ειχα κοιμηθει.Κοριτσια, η Παναγιωτα εκλεισε βδομαδα που κοιμαται κανονικα και όλη τη νύχτα!Ειμαι πολυ συγινημενη η ταλαιπωρη μάνα!!!!Επισης βελτιωνομαστε πολυ στο περπατημα!!!!Αν δε φοβομασταν κιολας κι αν δεν υπηρχε η εναλλακτικη του μπουσουληματος θα τρεχαμε και δε θα φταναμε...Αλλα πολυ ταλαιπωρια ομωςμ δε στεκεται πουθενα αυτο το παιδι, δεν ξερει τι θελει, παει απο δω παει απο κει....Εχω ψοφησει!Και σκεφτομαι και τη μανα μου ολη μερα μαζι της 50 χρονων γυναικα πως την παλευει?????

Με το γαλα μας εχουμε ακομη προβλημα ρε γμτ, μηπως δεν της αρεσει πια με το ζορι το πινει.Να το πω στο γιατρο αλλα πως να το αλλαξουμε?7 κουτια εχω σπιτι ακομα...

Ιουλία τα περισσοτερα το κανουν αυτο με το κεφαλι τους...κι η δικια μου, οσο μπορεις προσεχε το και μη γελασεις οταν τον δεις γιατι θα το παρει για παιχνιδι!!

Καλημέρα, κορίτσιααα.....!!!!

Λιζάκι, καλή επιτυχία, περιμένουμε νέα σας....!!

Εμείς χθες πήγαμε στην παιδίατρο, όλα μια χαρά, μας είπε να ξεκινήσουμε και κρόκο αυγού..! Θα τρώμε κάθε μέρα μέσα στη φουτόκρεμα (μπλιαχ) κι εσείς έτσι ξεκινήσατε...??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα στις όμορφες κοπελιές,

Demykou να σου ζήσει η Θωμαίς να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη.

Ο δικός μου κορίτσια όπως και η Ζωή της Άννας βάζει τα πάντα στο στόμα του ακόμα και το ριχταρί του καναπέ με αποτέλεσμα να γίνεται η γλώσσα του κόκκινη από τα χνούδια!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι??? Τα εμβόλια τα κάνετε κανονικά?? Το MMR θα το κάνετε??? Εγώ λόγω βλακείας δική μου (έχουμε και περιστατικό στην οικογένεια) είπα στο γιατρό να το κάνουμε αργότερα και όχι στους 15 μήνες και συμφώνησε. Εσάς ποία είναι η γνώμη σας?

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Μεσα στη φρουτοκρεμα????Οχι καλε, ή πριν η μετα το δινουν μονο του!

Έτσι μας είπε και μου έκανε εντύπωση, τη ρώτησα 2-3 φορές, για να σιγουρευτώ ότι ακούω καλά....!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...