Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτισα!!

ευχομαι να εισαστε καλα... δεν προλαβα να σας διαβασω τις τελευταιες μερες...

την Παρσκευη ειχαμε ενα μικρο παρτακι για τον μικρο, το σ/κ τακτοποιησαμε κατι εκκρεμοτητες για δουλεια και σπιτι και χθες πηγαμε τελικα στον παιδοχειρουργο!!!

ο φατσουλινος μας, μπαινει τελικα αυριο το πρωι στις 9 για επεμβαση και ειμαι ολιγον τι ανω κατω απο αγχος και αγωνια... :(

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!

Kαλη επιτυχια λιζα , ολα θα πανε τελεια!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!! :)

απλα ειναι αυτη η... απαισια αισθηση, που θα σου παρουν το παιδι απο τα χερια για να το ναρκωσουν...

με πιανει κομπος και σφιξιμο στο στομαχι!!! :|

μακαρι να περασουν γρηγορα αυτες οι δυομιση ωρες στο χειρουργειο, γιατι εμενα θα μου φανουν αιωνες!!!

Ειρηνη... εσενα ξυπνησε καλα μετα τη ναρκωση η μικρη ???

7hWqp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!! :)

απλα ειναι αυτη η... απαισια αισθηση, που θα σου παρουν το παιδι απο τα χερια για να το ναρκωσουν...

με πιανει κομπος και σφιξιμο στο στομαχι!!! :|

μακαρι να περασουν γρηγορα αυτες οι δυομιση ωρες στο χειρουργειο, γιατι εμενα θα μου φανουν αιωνες!!!

Ειρηνη... εσενα ξυπνησε καλα μετα τη ναρκωση η μικρη ???

κοιτα μην περιμενεις οτι θα ξυπνησει και θα χαμογελαει εμενα εκλαιγε πολυ αλλα οκ μολις μας ειδε ηρεμησε και ολα καλα, μπορει να ειναι λιγο νταλικερης με λιγο βηχα για να φυγει η ναρκωση αλλα αυτα ειναι στο παιχνιδι.. μην ανχωνεσαι

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

κοιτα μην περιμενεις οτι θα ξυπνησει και θα χαμογελαει εμενα εκλαιγε πολυ αλλα οκ μολις μας ειδε ηρεμησε και ολα καλα, μπορει να ειναι λιγο νταλικερης με λιγο βηχα για να φυγει η ναρκωση αλλα αυτα ειναι στο παιχνιδι.. μην ανχωνεσαι

να ΄σαι καλα Ειρηνακι...

παω να τον ταισω τωρα...

με βλεπει απο χθες που ειμαι "καπως" και με κοιταει καλα-καλα!!!

ας σταματησω ομως με το αγχος μου, γιατι με βλεπει και ειναι ανησυχος!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Λιζα καλη επιτυχια με την επεμβαση!Χωρις αγχος οσο μπορειτε, ολα να πανε καλα!

Χριστινα κι εγω ετσι ειμαι απο τα κουνουπια, μαλλον με τσιμπανε οταν καθομαι στο μπαλκονι..Τον αντρα μου ουτε να τον φτυσουν...Το περιεργο ειναι οτι εχω φαγουρα μονο οταν παω σπιτι και βγαζω το παντελονι...ολη μερα ειμαι μια χαρα!

Μπιζελακι δε θυμαμαι ποιο γαλα ειπες οτι θα παιρνετε?Γιατι βεβαιωση γαστρεντερολογου?Εμενα τη γνωματευση αλλεργιολογος του παιδων μου την εδωσε.

Ειρηνακι σου λεω κρυοοοοο μπρρρρρ να ερθεις!!!!!!!!

τωρα βγηκε ηλιος αλλα θερμοκρασια ειναι χαμηλη και με το φανελακι αν βγεις ε θελεις και κανα ζακετακι να ριξεις στους ωμους!!!

ρε συ Αννουλα? επαθα σοκ

η θεια σου εμεινε με ενα νεογεννητο στην αγκαλια χηρα και την κατηγορουσαν οτι εφταιγε για το ατυχημα? :|:confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Λιζακι καλη επιτυχια στον μικρο φατσουλινο!!

ολα καλα θα πανε!!

μολις μπορεσεις να μας ενημερωσεις!!

ευχομαι αυριο το απογευμα να εχουμε γυρισει πρωτα ο Θεος σπιτακι μας, και θα σας ενημερωσω!!!

αααααα!

δε σας ειπα τα νεα!!!!

ειχα και εκπληξεις την Παρασκευη...

ημουν στο μπαλκονι το μεσημερακι και ακουω απο κατω ενα αυτοκινητο να σταματαει... δε δινω σημασια και καποια στιγμη βλεπω μια κυρια να μου γνεφει απο κατω και να μου κανει ουου-ου, ουουου-ου!!!

λεω ελα ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!:eek:

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ηρθε ουρονοκατεβατη για το παρτυ του μπεμπη και για να μας κανει εκπληξη!!! θα μενει 2 βδομαδες και ΕΥΤΥΧΩΣ που εχω βοηθεια αυτες τις μερες!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια,

Λίζα εύχομαι όλα καλά να πάνε αύριο! Θα περιμένουμε νέα σας!

Ψιλοχάθηκα λίγο, διαβάζω τα νέα σας με τις πεθερές και γελάω, τις θάψατε βλέπω! :mrgreen: Είναι κι αυτές όμως ... Τι να πω ρε κορίτσια υπάρχουν πολλοι τύποι πεθερών τελικά! Κρίμα που τελείωσε και το σήριαλ με τις πεθερές να στείλουμε καμιά ιστορία για σενάριο :mrgreen::tongue:

Είδα τις φωτο σας από παραλίες & μπανάκια στο face και ζήλεψα! Επίτηδες το κάνετε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

μπιζελακι εμπενε ετσι θελουν ολοι τους

εμεις ειχαμε παρει γνωματευση απο το νοσοκομειο για να περνουμε τα χρηματα για τα γαλατα η οποια ειναι για 6 μηνες δηλ μεχρι 17/7

αλλα μου ειχε πει η διευθυντρια της παιδιατρικης οτι αν ξαναθελουμε το χαρτι θα πρεπει να της παμε μια εξεταση βεβαιωση απο παιδογαστρεντερλογο αλλιως δεν θα μας δωσει

και ολα αυτα ξερεις γιατι?

γιατι περνουμε γαλα απο το οποιο δεν περνει μιζα

οταν τησ ειπα οτι εχουμε το alfare μου κανει

"μμμμ... μα πως το πινει αυτο το γαλα το μωρο? το almiron ειναι καλυτερο"

με ειρωνια

και τοτε μου κανει δεν στο δινω το χαρτι θελω βεβαιωση απο παιδογαστρ.:evil::evil::evil: πλακα μου κανει σκεφτηκα

αλλα αντε θα στο δωσω μου λεει αλλα την επομενη φορα να το δει και ειδικος...

καταλαβαινεται εε?????????? απογοητευτηκε που δεν ειχαμε το almiron...:evil:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Λιζάκι με συγχωρείς αλλά τη επέμβαση θα κάνει ο μικρός?? Όλα θα πάνε καλά αλλά όπως όλες μας καταλαβαίνω την αγωνία σου.

Εγώ για την πεθερά δεν το έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου !!!

Αυτό που με ενοχλεί στην δικιά μου είναι ότι το στόμα της μου λέει μόνο καλά λόγια αλλά τα μάτια της…………….. σου λένε ακριβώς το αντίθετο!!! :twisted:

Μπορεί να φταίω και εγώ δεν ξέρω το γεγονός πάντως είναι ότι δεν….

Τα δικά μας νέα : η μάνα μου του έχει μάθει όταν τον ρωτάει που είναι το αυτί σου Σπύρο εκείνος να της το δείχνει. Επειδή όμως τρελαίνεται να του πιπιλάω τα αυτί του (πολύ χαδιάρικο αυτό το παιδί) όταν τον ρωτάω εγώ που είναι το αυτί του μου το δίνει να το πιπιλήσω!!!! Και εγώ τρελαίνομαι η μάνα αχχχχχχχχχ.:D

Εγώ κορίτσια για τα κουνούπια έχω τον … άντρα μου πάνε μόνο σε αυτόν δέχομαι προσφορές!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Από το πρωί έχω ξεκινήσει να γράφω αυτό το μήνυμα που σε λίγο θα αυτοκαταστραφεί!!

Φιλιά.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Για το καρότσι,Ειρηνάκι,πήρα το Lite way και έχει ποδόσακο ζεστό και μαζί και μια επένδυση για το κάθισμα που έχει και κουκούλα,της στερεώνεις στο κάθισμα με τις ζώνες,βάζεις μέσα το παιδί,βάζεις και τον ποδόσακο και για τον χειμώνα έχεις ένα ωραιότατο και ζεστό καρότσι..επίσης έχει πλαστικό προστατευτικό για την βροχή και κουκούλα βροχής και τσάντα-καλάθι..αυτά...

καλε απο που το πηρεσ και ειχε τοσα πολλα αξεσουαρ μαζι??????στα mothercare που πηγα ειχε μονο τον ποδοσαο και το καλαθι!!!τιποτε αλλο!!!η επενδυση που λεσ με την κουκουλα ειναι εξτρα απο το ηδη υπαρχον καλυμα?σημερα θα παω και λητω να δω!!

παντωσ κι εδω δεν δειχνει ολα αυτα τα αξεσουαρ.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&colID=1158&itmid=1173395

οσο για το γαλα σασ,εαν αλλαζεσ καμια αλλη μαρκα απο τισ υπολοιπεσ 2 που σασ ειπε ο γιατροσ?κουραγιο!!!!

ευχομαι αυριο το απογευμα να εχουμε γυρισει πρωτα ο Θεος σπιτακι μας, και θα σας ενημερωσω!!!

αααααα!

δε σας ειπα τα νεα!!!!

ειχα και εκπληξεις την Παρασκευη...

ημουν στο μπαλκονι το μεσημερακι και ακουω απο κατω ενα αυτοκινητο να σταματαει... δε δινω σημασια και καποια στιγμη βλεπω μια κυρια να μου γνεφει απο κατω και να μου κανει ουου-ου, ουουου-ου!!!

λεω ελα ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!:eek:

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ηρθε ουρονοκατεβατη για το παρτυ του μπεμπη και για να μας κανει εκπληξη!!! θα μενει 2 βδομαδες και ΕΥΤΥΧΩΣ που εχω βοηθεια αυτες τις μερες!!!!

καλε τι ωραιεσ εκπληξεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue:τουλαχιστον οπωσ ειπεσ να σε βοηθαει λιγο τωρα που θα εχεισ τον μικρουλη σου ...

οσο για την ναρκωση ολα καλα θα πανε!!!!!εδω η αγγελικουλα ηταν μολισ 3 μηνων και ναρκωθηκε...

και μπορει να ξυπνησει και να ειναι μια χαρα και ουτε καν να σου γκρινιαζει!!!!!πραγμα που το ευχομαι!!!να μην στεναχωριεσαι!!!

χριστινακι γι αυτο που μου ειπεσ...αν αρχισω και τησ λεω ,λογω ηλιθιοτητασ-βλακειασ θα κολλησει σε αυτα που τισ ειπα για χροοονια ολοκληρα!!!!!!!!επομενωσ για να μην την εχω να τρωγεται μετα πανω απο το κεφαλι μασ κανω οτι δεν ακουω καποια πραγματα και απλα την αγνοω!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Λιζάκι καλη επιτυχία στην επέμβαση του μικρούλη...όλα καλά θα πάνε...ξέρω δεν γίνεται να μην ανησυχείς αλλά προσπάθησε να μην του μεταφέρεις αρνητικά συναισθήματα;)

Οσο για τη γιαγιά μου έχει κάνει πολλά....όλο σενάρια φτιάχνει κ είναι μια χαρά Χριστινάκι μου στα λογικά της....απλά θέλει να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί της....πόσες φορές μας έχει ξεσηκώσει να κάνουμε 550χλμ για πλάκα επειδή μαλωσε με το γείτονα κ τη χτύπησε,επειδή δεν της γράφει ο γιατρός φάρμακα και πολλά άλλα....δεν έρχεται όμως να μείνει στη Αθήνα ή να πάει στη Γεμανία να ήμαστε ήσυχοι όλοι θέλει να μένει μόνη της(κ να κουβαλάει γκόμενους:tongue::tongue::tongue:)

Μπιζελάκι αλήθεια το λες για τη συσκευη για τα έντομα???Δεν εμφανίζεται τίποτα???Δεν με πολυ πείθουν γμτ....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...