Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Βατραχακι δε μυριζει τοσο πολυ η κρεμα αλλα κι εγω βαζω κυριως στα ποδαρακια της και στα μπρατσακια πισω, στους αγκωνες για να μην της μυριζει τη νυχτα.Την ιδια μυρωδια με τα αυτοκολλητα εχει, κιτρο μυριζει.

Αννα εγω ειχα ψεκασει με Aroxol Mec άοσμο και λειπαμε απο το σπιτι 3 μερες.Οταν γυρισαμε δεν μπορουσαμε να σταθουμε στο σπιτι.Μην κανεις καμια βλακεια και ψεκασεις, και ηταν και αοσμο υποτιθεται....Το τζελ πως να το φαει?Στις χαραμαδες μπαινει.Θα το πιασει να το ξεκολλησει και να το φαει????Εγω χθες παντως εδω στη δουλεια βρηκα μυρμηγκια στην κουζινα, πηρα τη χλωρινη και τα ελουσα και μετα απο 1 λεπτο δεν ειχε μεινει τιποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!

Ανοιγετε ομως κατι θεματα <πεθερες> τι να σας πω? πονεμενες ιστοριες..

Θα σας τα πω και γω να ξεσκασω..

Απο εξωσωματικες σπερματεγχυσεις αφαντη..ενα τηλ δεν με πηρε να με ρωτησει πως νιωθω τι σκεφτομαι. Πηγαιναμε για αποτελεσματα και αφου περνουσε ενας μηνας και θυμοταν να ρωτησει α! με εκεινη την εξωσωματικη τι εγινε?

Μενω εγκυος και ειμαι στο κρεβατι σε ολη την εγκυμοσυνη και ουτε μια φορα ηρθε να με δει. Μονο οταν ο μπαμπας μου ηταν στο νοσοκομειο ηρθε. Ημουν τοτε 5 μηνων και σχολιασε πως ηρθε να με δει εγκυο και δεν ειχα καθολου κοιλια.

Εν τω μεταξυ οταν ημουν 5 μηνων ο πατερας μου εκανε εγχειρηση στο εντερο και πηγε να πεθανει. 2 μηνες ηταν στο νοσοκομειο και η μανα μου ειχε εμενα στο κρεβατι ακι τον πατερα μου στο νοσοκομειο να ζει να πεθαινει και εκεινη το μονο που την ενοιαζε ηταν να μαθει αν ο μπαμπας μου εχει καρκινο και της το κρυβουμε. εγω ανεβασα πιεση απο το ζορι μου και ειχα και διατροφη φανταστειτε την μανα μου. εκεινη στην κοσμαρα της..

Ακομα και οταν ηρθε στη γεννα εφυγε αμεσως μετα και την πρωτη φορα που ηρθε σπιτι 9 ημερων τα μωρα εγω αυπνη και τρελαμενη με 2 παιδια ολο σχολια και φωναζε και ειχα σκασει να λεω πιο σιγα μωρα εχουμε και μου λεεει στο τελος μας επρηξες σιγα καισιγα. Ε! τοτε αστραψε το ματι μου κοιτα τις λεω η μανα αυτων των παιδιων ειμαι εγω και εφοσον εγω λεω ησυχια θα κανεις και αν σου αρεσει. Εφυγε και πηγε και στεκοταν στην πορτα και εκλαιγε σαν τα κοριτσακια ιταν τα μαλωνεις..

Συγνωμη σας επρηξα αλλα τα ειπα λιγο και ξεθυμανα..

CYMFp2.png

Βατραχακι δε μυριζει τοσο πολυ η κρεμα αλλα κι εγω βαζω κυριως στα ποδαρακια της και στα μπρατσακια πισω, στους αγκωνες για να μην της μυριζει τη νυχτα.Την ιδια μυρωδια με τα αυτοκολλητα εχει, κιτρο μυριζει.

Αννα εγω ειχα ψεκασει με Aroxol Mec άοσμο και λειπαμε απο το σπιτι 3 μερες.Οταν γυρισαμε δεν μπορουσαμε να σταθουμε στο σπιτι.Μην κανεις καμια βλακεια και ψεκασεις, και ηταν και αοσμο υποτιθεται....Το τζελ πως να το φαει?Στις χαραμαδες μπαινει.Θα το πιασει να το ξεκολλησει και να το φαει????Εγω χθες παντως εδω στη δουλεια βρηκα μυρμηγκια στην κουζινα, πηρα τη χλωρινη και τα ελουσα και μετα απο 1 λεπτο δεν ειχε μεινει τιποτα!

Και βέβαια θα το δει κ θα το τραβήξει!!! Ένα ψιχουλάκι να υπάρχει σε όλο το σπίτι θα το βρει κ θα το φάει....μόνο τρίχες δεν τρώει τις βλέπει τις πιάνει κ μου σηκώνει το χέρι να τη δώ κ να τη πάρω! Κ έχω σφουγγαρίσει κ με χλωρίνη...τίποτα την επόμενη μέρα εμφανίζονται πάλι....ουφ....με μια χαρτοπετσέτα είμαι όλη μέρα κ σκοτώνω κ πάνω που νομίζω ότι δεν έχει άλλο κ κάθομαι τσουπ ένα περνάει μπροστά μου!!!:tongue:

Evni.... πολύ γαιδούρα η πεθερά σου....δεν μπορώ να φανταστώ τι κακία μπορεί να έχει για να φέρεται έτσι!:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πωπω ρε παιδια νιωθω πολυ τυχερη με αυτα που ακουω τελικα.Ενταξει δεν εχω και πολυ βοηθεια απο την πεθερα μου, δε μου αρεσουν ολα οσα κανει αλλα ειναι καλος ανθρωπος και μας αγαπαει!Πρεπει να λεμε και του στραβου το δικιο.Κι εχω δει πεθερες σαν της μητερας μου, κρητικια, μητριαρχικη οικογενεια, βρισιδι, κακο κλπ...Οχι , ειμαι τυχερη τελικα!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα δεν προκειται να παμε σαμο.....ε εγω το περιμενα...να κανονησω ταξιδι και να παει κατι στραβα?????:tongue::tongue::tongue:αλλα αφου εχει παρει ο αντρασ μου αδεια ειπαμε να την εκμεταλευτουμε κ να παμε μυτιληνη...εχω παει πολλεσ φορεσ αλλα δεν πειραζει....

εχω βεβαια λιγο χαλαστει γιατι μου αρεσε η ιδεα τησ σαμου αλλα δεν πειραζει....

Χθες τελικά η κόρη μου κατάφερε να μου πετάξει τα γυαλιά κ μου έσπασε το ένα τζάμι!!!Επίσης πέταξε απέξω από το μπάνιο το κουκλάκι της κ επειδή ήταν ανοιχτή η πόρτα έπεσε μέσα στη λεκάνη!

καλα αννα ακομα γελαω με το σκηνικο του μπανιου!!!!!!ολα τα λεφτα η ζωουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οσο για τα γυαλια...δεν το περιμενεσ?????:tongue::tongue:αφου απο καιρο τα εχει βαλει στοχο....

α και για την πεθερα....βρε κοριτσια πολλεσ φορεσ σκευτομαι (αλλα ακομα ακρη δεν εχω βγαλει....)οτι ισωσ δεν ειναι κακια και οτι κανει ή λεει το κανει απο καθαρη χαζομαρα,βλακεια κτλ...αφου το βλεπω οτι επικοινωνια μηδεν με τον εξω κοσμο...

ουφ δεν ξερω ...εχω παρα ασχοληθει μαζι τησ και πολυ αξια τησ εχω δωσει...

καλημερα κοριτσια!!!

μα τι κρυο ειναι αυτο? ειπαμε να δροσισει λιγακι αλλα ετσι πως παει πρεπει να βγαλουμε τις κουβερτες:confused::confused:

και θελω να παω λαικη αλλα δεν το βλεπω..

μαρη τι λεσ??????ΚΡΥΟ?????????????????????που?στισ σερρεσ??????????????ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ηδη 10 η ωρα και εγω ειμαι λεσ και εχω βουτιξει στην μπανιερα...μουσκεμμα απο τον υδρωτα!!!

οι μανουλεσ που περασαν εγκυμοσυνη κατακαλοκαιρο (με προηγουμενεσ εγκυμοσυνεσ...)θα με καταλαβουν.....γιατι τελικα εμεισ που γεννησαμε τελη μαη ,ιουνη ιουλη δεν ειδαμε τιποτα τελικα...

α οσο για την πεθερα σου?τι να πω?αλατι στο φαγητο του μωρου?και να επιμενει κιολασ ε????:tongue::tongue::tongue:

evni μου τι να σχολιασω για την δικια σου?????ειδικα η πρωτη παραγραφοσ ειναι σαν να την εγραφα εγω.................εντελωσ!!!!!!!!!!!!αφου και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ημουν κρεβατωμενη λογω αποκολλησησ τοσουσ μηνεσ ,ουτε μια φορα δεν ηλθε!!!!!!!!!!!για να μην σου πω οταν ειχα την ασχημη καταληξη τι καθοταν και εσερνε!!!...θα ξαναφουντωσω και μαζι μου και οι υπολοιπεσ,ειδικα η χριστινα!!!!!

στην αγγελικη κ τωρα σε αυτην την εγκυμοσυνη ειχε μαθει οτι ειμαι εγκυοσ και δεν πηρε ουτε ενα τηλεφωνο!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα που κρεβατωθηκα εννοειται οτι παλι δεν ηλθε να με δει!!!!!!!!!αλλα ουτε καν να φιλοτιμηθει να μου στειλει ενα φαγητο , να ρωτησει αν χρειαζομαι κατι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι εισαι εισαι!!!τυχερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Α να σας πω για πεθερές....πήρε προχθές ο πατέρας μου τη μάνα του να δει τι κάνει...κ άρχισε να τον βρίζει κ αυτόν κ τη μάνα μου,κλεφτες...στον αγύριστο,δεν θέλω να σας ξέρω και και....κ λέμε πάει τα χασε είναι κ 85 χρονών....κ όμως δεν τα έχασε γιατί την πήρε κ η θεία μου κ της λέει....μου έχουν κλέψει ένα σεμεδάκι εδώ και 30 χρόνια κ το είδα το χειμώνα που ήμουν Αθήνα(ψάχνει τα πάντα-το χε δώσει προίκα του πατέρα μου),κ που δεν μου βάζανε να φάω(τη ρώταγε η μάνα μου της έλεγε όχι δεν της έβαζε-γιατί είχε τύχει να της βάλει κ να το βάλει πίσω στη κατσαρόλα) και το αποκορύφωμα που της έκλεισε το τηλ η μάνα μου ήταν που της είπε η μάνα σου δεν σου έδωσε προίκα τίποτα κ εμείς σε μαζέψαμε....κ άμα αρχίσω δεν μου φτάνουν 10 ποστ για να τελειώσω τα όσα έχει περάσει η καημένη η μάνα μου....ίσος γι'αυτό τη πεθερά μου τη βλέπει σχετικά καλή!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα σα να ακουω τη γιαγια μου τη συχωρεμενη, μιοα ζωη της κλεβαμε τα ταπερ...και στη μανα μου μετα απο 30 χρονια γαμου με τον πατερα μου ελεγε:ουτε εσενα θελω ουτε την αλλα την....που μου πηρατε τους γιους μου.Ασε που ερχονταν και μπαστακωνονταν σπιτι μας μεχρι τις 1 καθε βραδυ και κοιμοταν και στην πολυθρονα...χαχαχαχα

Α να σας πω για πεθερές....πήρε προχθές ο πατέρας μου τη μάνα του να δει τι κάνει...κ άρχισε να τον βρίζει κ αυτόν κ τη μάνα μου,κλεφτες...στον αγύριστο,δεν θέλω να σας ξέρω και και....κ λέμε πάει τα χασε είναι κ 85 χρονών....κ όμως δεν τα έχασε γιατί την πήρε κ η θεία μου κ της λέει....μου έχουν κλέψει ένα σεμεδάκι εδώ και 30 χρόνια κ το είδα το χειμώνα που ήμουν Αθήνα(ψάχνει τα πάντα-το χε δώσει προίκα του πατέρα μου),κ που δεν μου βάζανε να φάω(τη ρώταγε η μάνα μου της έλεγε όχι δεν της έβαζε-γιατί είχε τύχει να της βάλει κ να το βάλει πίσω στη κατσαρόλα) και το αποκορύφωμα που της έκλεισε το τηλ η μάνα μου ήταν που της είπε η μάνα σου δεν σου έδωσε προίκα τίποτα κ εμείς σε μαζέψαμε....κ άμα αρχίσω δεν μου φτάνουν 10 ποστ για να τελειώσω τα όσα έχει περάσει η καημένη η μάνα μου....ίσος γι'αυτό τη πεθερά μου τη βλέπει σχετικά καλή!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα πολυ φαση η γιαγια ε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:και μενα μου λεει συνεχεια η μαμα μου το ιδιο πραγμα...το τι την εχει καψει η γιαγια μου (πεθερα τησ),το διαπιστωνω κι εγω βεβαια...και μου λεει οτι μπροστα τησ ποσο καλη φαινεται η δικια μου!!!!!:mad:ενταξει δεν λεω ,τουλαχιστον η δικια μου δεν μου ανακατευεται!!!!ευτυχωσ δεν εχουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!αλλα απο την αλλη η γιαγια μου εστω και σπανια μασ προσεχε καμια φορα ,προσφεροταν κ ασ μην το εννοουσε!!!!!εκτιμουσε το οτι εχει κανει η μανα μου και ακομα και τωρα το βλεπει και το λεει!!!!!!!!!!!!!!η δικια μου βρε κοριτσια εναν καλο λογο δεν εχω ακουσει ποτε μα ποτε απο το στομα τησ!!!!!!!!!!!!!να μου πει π.χ μπραβο,ωραιο το εφτιαξεσ κτλ....τιποτα και ποτε!!!!!!!!παρολο που ολοι το λενε οτι και στην μαγειρικη κ στην καθαριοτητα κ στην ανατροφη του παιδιου μου και γενικα την εχω βαλει κατω...

τεσπα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

α ενα απο τα κορυφαια τησ γιαγια ,ειναι που μου ειπε η μαμα μου οτι την ελεγε στειρα και οτι το ακουσε απο την ταδε κ την ταδε κτλ...:tongue::tongue::tongue:παντρευτηκε τελη μαη και αυτο τησ το ειπε τον αυγουστο!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:ασχετα πωσ τον νοεμβριο ηταν ηδη εγκυοσ...και 19 χρονων...

αλλα οτι ηθελε πηγαινε και τησ ελεγε..η ταδε ειπε αυτο ,η ταδε εκεινο...συνεχεια την επριζε!!!την εχει καψει παρα πολυ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α ενα απο τα κορυφαια τησ γιαγια ,ειναι που μου ειπε η μαμα μου οτι την ελεγε στειρα και οτι το ακουσε απο την ταδε κ την ταδε κτλ...:tongue::tongue::tongue:παντρευτηκε τελη μαη και αυτο τησ το ειπε τον αυγουστο!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:ασχετα πωσ τον νοεμβριο ηταν ηδη εγκυοσ...και 19 χρονων...

αλλα οτι ηθελε πηγαινε και τησ ελεγε..η ταδε ειπε αυτο ,η ταδε εκεινο...συνεχεια την επριζε!!!την εχει καψει παρα πολυ!!

Α καλάαααα...άσε δεν πιάνετε μία.... η δικιά μου έχει πει ότι η άλλη νύφη της φταίει που σκοτώθηκε ο γιος της....είχαν τροχαίο πριν πολλά χρόνια ερχόμενοι από Γερμανία και λεει ότι της έχει πει κάποιος ότι τους είδε εν κινήσει βράδυ που τον χτύπησε στη μούρη ενώ οδηγούσε κ τρακάρανε...κ αυτός ο κάποιος γιατί δεν σταμάτησε να βοηθήσει???Κ ο θείος μου πέθανε από αιμοραγία γιατί ήταν σε δρόμο που δεν είχε μεγάλη κυκλοφορία κ η γυναίκα του με μωρό 10 ημερών περπάτούσε μέσα στη νύχτα να βρει βοήθεια μετά από ώρες! Παρεπιπτόντως δεν μιλάει ούτε σε αυτούς κ εμένα μου έχει θυμώσει γιατί μετά από 20 χρόνια που κρατάει αυτό το μίσος αρχίσαμε να κάνουμε παρέα με τον ξάδελφό μου:roll:

Κ πως να μη κάνω....ξέρετε πως βρεθήκαμε ξανά με τον ξάδελφό μου πριν 2 χρόνια???(έφυγε μικρός στη Σάμο κ έμενε μόνιμα κ έτσι σπάνια είχαμε νέα του) Ήμαστε με παρέα κ βλέπουμε μπάλα κ είναι ένας παίκτης με το επώνυμό μου...κ λέω α κανας ξάδελφός μου θα ναι κ αυτός...κ μου λέει το ένα το παλικάρι...ρε τον κουμπάρο μου λένε έτσι...κ λέω το μικρό???Μου λέει Θανάσης....ε πάγωσα...το παλικάρι αυτό είχε βαπτίσει την ανηψιά μου που δεν είχα γνωρίσει ποτε!:? Κ πλέον μετακόμισαν Αθήνα κ φυσικά εμείς δεν ασχολούμαστε με παλιές βεντέτες!:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτισα!!

ευχομαι να εισαστε καλα... δεν προλαβα να σας διαβασω τις τελευταιες μερες...

την Παρσκευη ειχαμε ενα μικρο παρτακι για τον μικρο, το σ/κ τακτοποιησαμε κατι εκκρεμοτητες για δουλεια και σπιτι και χθες πηγαμε τελικα στον παιδοχειρουργο!!!

ο φατσουλινος μας, μπαινει τελικα αυριο το πρωι στις 9 για επεμβαση και ειμαι ολιγον τι ανω κατω απο αγχος και αγωνια... :(

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!

7hWqp3.png

αννα δεν το συζητω!!η δικια σου ειναι τελειωσ απαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη η νυφη τησ και εμεινε χηρα (φανταζομαι νεα)με ενα νεογεννητο μονη τησ και τησ θυμωσαν επειδι τον σκοτωσε?????????????????????????????????????????????????????????????????????

απλα δεν εχω λογια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιζακι μου ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!σου το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μην στεναχωριεσαι γιατι στεναχωριεται ετσι και ο φατσουλινοσ σου!!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ βρε Χριστινακι....sorry!!!!

το αλτσχαιμερ μου χτυπαει την πορτα:cool::cool:

Μην ζητάς συγγνώμη, ξέρω, αδυνάτισα πολύ και δεν με είδες :cool:
Ακομα και οταν ηρθε στη γεννα εφυγε αμεσως μετα και την πρωτη φορα που ηρθε σπιτι 9 ημερων τα μωρα εγω αυπνη και τρελαμενη με 2 παιδια ολο σχολια και φωναζε και ειχα σκασει να λεω πιο σιγα μωρα εχουμε και μου λεεει στο τελος μας επρηξες σιγα καισιγα. Ε! τοτε αστραψε το ματι μου κοιτα τις λεω η μανα αυτων των παιδιων ειμαι εγω και εφοσον εγω λεω ησυχια θα κανεις και αν σου αρεσει. Εφυγε και πηγε και στεκοταν στην πορτα και εκλαιγε σαν τα κοριτσακια ιταν τα μαλωνεις..

Συγνωμη σας επρηξα αλλα τα ειπα λιγο και ξεθυμανα..

Ααααααααααααχ ααααααααααααααχ! Το ευχαριστήθηκα! %#$^^*%^$ΜΕΝΗ!
α και για την πεθερα....βρε κοριτσια πολλεσ φορεσ σκευτομαι (αλλα ακομα ακρη δεν εχω βγαλει....)οτι ισωσ δεν ειναι κακια και οτι κανει ή λεει το κανει απο καθαρη χαζομαρα,βλακεια κτλ...αφου το βλεπω οτι επικοινωνια μηδεν με τον εξω κοσμο...
Πραγματικά δεν έχω καταλήξει ακόμα αν με ενοχλεί περισσότερο η κακία ή η βλακεία.... Αν πάντως είναι απλά ηλίθια, ένας λόγος παραπάνω να της μιλάς όπως θέλεις χωρίς να το σκέφτεσαι!
Α να σας πω για πεθερές....πήρε προχθές ο πατέρας μου τη μάνα του να δει τι κάνει...κ άρχισε να τον βρίζει κ αυτόν κ τη μάνα μου,κλεφτες...στον αγύριστο,δεν θέλω να σας ξέρω και και....κ λέμε πάει τα χασε είναι κ 85 χρονών....κ όμως δεν τα έχασε γιατί την πήρε κ η θεία μου κ της λέει....μου έχουν κλέψει ένα σεμεδάκι εδώ και 30 χρόνια κ το είδα το χειμώνα που ήμουν Αθήνα
Πάντως η γιαγιά του άντρα μου που τα έχει χάσει (90φεύγα είναι) τα ίδια λέει, ότι της έκλεψαν τα χρυσαφικά (η κόρη κι ο γιος της) και τα αντικατέστησαν με ψεύτικα, ότι την κατηγορούν πως μπάζει γκόμενους στο σπίτι κι άλλα τέτοια τραγελαφικά...

Κοιτάξτε κουνουποτσιμπηματα! Με έχουν ταράξει! ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

post-19114-14825440315895_thumb.jpg

WN6Op3.png

καλημερα κοριτισα!!

ευχομαι να εισαστε καλα... δεν προλαβα να σας διαβασω τις τελευταιες μερες...

την Παρσκευη ειχαμε ενα μικρο παρτακι για τον μικρο, το σ/κ τακτοποιησαμε κατι εκκρεμοτητες για δουλεια και σπιτι και χθες πηγαμε τελικα στον παιδοχειρουργο!!!

ο φατσουλινος μας, μπαινει τελικα αυριο το πρωι στις 9 για επεμβαση και ειμαι ολιγον τι ανω κατω απο αγχος και αγωνια... :(

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!

Μα θα πάνε παιδί μου, να είσαι σίγουρη!

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να γράψω και δεν μ'αφήνει η Ιωάννα....

Την αντικουνουπική της frezyderm την πήρα κι εγώ και την after nip για τα τσιμπήματα...η αλήθεια είναι ότι μυρίζει πολύ έντονα αλλά αφού προστατεύει καλά είναι..της την βάζω στους αγκώνες και πίσω από τα γόνατα (έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός) και είμαστε εντάξει...βέβαια όταν είμαστε έξω έχω κι αυτό http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=760 ,μέχρι στιγμής η μικρή δεν έχει τσιμπήματα από κουνούπια...

Για το καρότσι,Ειρηνάκι,πήρα το Lite way και έχει ποδόσακο ζεστό και μαζί και μια επένδυση για το κάθισμα που έχει και κουκούλα,της στερεώνεις στο κάθισμα με τις ζώνες,βάζεις μέσα το παιδί,βάζεις και τον ποδόσακο και για τον χειμώνα έχεις ένα ωραιότατο και ζεστό καρότσι..επίσης έχει πλαστικό προστατευτικό για την βροχή και κουκούλα βροχής και τσάντα-καλάθι..αυτά...εγώ πήρα και ομπρελίτσα με προστασία από τις uv ακτίνες και τσάντα για τα πράγματα της μικρής....το έχω καταευχαριστηθεί το καρότσι,αφού σκέφτομαι μήπως δώσαμε τζάμπα 600 ευρώ για το πρώτο μας καροτσάκι....τέλος πάντων....

Για τα μυρμύγκια θα το ξαναπώ,πήρα αυτό http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=4368&ct=80 και ξένοιασα από κατσαρίδες,μυρμύγκια κλπ...ούτε χημικά ούτε τίποτα....

Λοιπόν,τα δικά μας νέα...η μικρή ακόμα αρνείται να πιεί γάλα....δοκίμασα με διάφορους τρόπους..με μπιμπερό,με ποτηράκι,με καλαμάκι,χωρίς καλαμάκι,με το καλό,με το ζόρι....τίποτα....με το φαγητό τα πάμε σχετικά καλά,κάτι είναι κι αυτό....επίσης 4 μέρες τώρα δεν την θηλάζω κατά την διάρκεια της ημέρας,μόνο το βράδυ...στην αρχή όταν ήθελε να κοιμηθεί το μεσημέρι τσίριζε,φώναζε και μου σήκωνε την μπλούζα αλλά μετά από 2 μέρες το πήρε απόφαση και πλέον όταν θέλει να κοιμηθεί σκαρφαλώνει στην αγκαλιά μου και την κοιμίζω με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο...κούνημα και περπάτημα....ξεμεσιάστηκα βέβαια αλλά χαλάλι...πάντως παρατήρησα ότι το γάλα μου μειώθηκε..την πρώτη μέρα πρήστηκα το απόγευμα και έβγαλα 140ml και από τα 2,την 2η μέρα έβγαλα 120 και τώρα πια δεν γεμίζω το απόγευμα...αν τελειώσει και το δικό μου γάλα καήκαμε!!!

Εν τω μεταξύ,το γάλα που πήραμε χορηγείται από το ΙΚΑ...ήθελε όμως βεβαίωση παιδο-γαστεντερολόγου,αλλά υπάρχουν μόνο σε Αθήνα και Θεσσ/νίκη...ξεσήκωσα 2 νοσοκομεία και 30 γιατρούς για να βγάλω άκρη,έφτασα μέχρι το Υπουργείο Υγείας όπου πολύ φυσικά και αγενέστατα μου είπαν να φέρω το παιδί στο Παίδων!!!Ότι εγώ δλδ είμαι δίπλα και δεν θα κάνω 5 ώρες ταξίδι με το μωρό να ουρλιάζει στο αυτοκίνητο (ούτε κι η δικιά μου κάθεται ήρεμα στο αμάξι)...τέλος πάντων,κόντεψα να φτάσω μέχρι τον Τριανταφυλλόπουλο,χωρίς πλάκα....τα είχα πάρει χοντρά με την κ...λογραφειοκρατία....τελικά κανόνισε η παιδίατρός μας με τον αντιπρόσωπο της nestle και θα μας στείλει χαρτί από την Θεσσ/νίκη γαι να το δικαιολογήσουμε στο ΙΚΑ και να παίρνουμε πίσω τα λεφτά...

Αχχ..αυτά τα νέα μας....φιλιά πολλά!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...