Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να σας ρωτησω?

πηρα μια κρεμα της φρεζυντερμ για βαζω στον μικρο για τα κουνουπια

να την βαζω μονο στα ρουχακια του?

ή και στα χερακια και ποδαρακια? και αν βαλει στο στομα του τα χερακια πειραζει?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

αχ υστερα μου λετε εσεισ για τισ πεθερεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τουλαχιστον αννα μου σου την ειχε εστω και 8 ωρεσ!!!!!!!!θα τα πω γιατι παω να σκασω....

το πρωι λοιπον ,αφου ξυπνησε το αγγελικακι ,την ταισα τα φρουτακια-αυγουλακια ,την εντυσα ,πηγαμε να παρουμε τον αδελφο μου απο το μαθημα και πηγαμε στο κεντρο για κατι μικροψωνια και δουλειεσ!!!!!!μαλιστα ενασ λογοσ που πηρα τον αδελφο ηταν για να εχει εκεινοσ την μικρη με το καροτσι και να τρεχω εγω στισ δουλειεσ μονη μου για να προλαβω!!!!!!!!!!!!!ηταν ηδη 1 και τα μαγαζια κλεινουν 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται δεν προλαβα ολεσ τισ δουλεισ(ηθελα και να αγορασω 2-3 ρουχαλακια δικα μου αερικα που σκαω πιο πολυ με την εγκυμοσυνη.....)

να σημειωσω οτι εχω να κατεβω απο πριν το πασχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στο γυρισμο για το αυτοκινητο λοιπον συνανταμε την πεθερα με τον πεθερο...η οποια αρχιζει<καλε που την βγαλατε μεσα στον καυσωνα ,με τετοιο ηλιο,καπελο πωσ δεν φοραει (το ειχε βγαλει αλλα ειχαμε την κουκουλα του καροτσιου..),τοση ζεστη)και διαφορα αλλα τετοια...οση ωρα σταματησαν ,αυτη ολο ελεγε!!!!!!!!!!βρε κοριτσια εκεινην την ωρα δεν ειπα τιποτα αλλα μετα μονο κλαματα που δεν εβαλα!!!!επρεπε να τησ απαντησω <να σαι καλα μωρη (μην πω κατι χειροτερο)που μου την προσεχεισ και μπορω και κανω τισ δουλειεσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>αλλα δεν το ειπα!!!!

εδω μεχρι και τισ 3 εβδομαδεσ που κρεβατωθηκα δεν μου την ειχε παρα 1 ωριτσα ενα απογευμα που δεν μπορουσε ο αδελφοσ μου....

ουφ τα ειπα και αντι ομωσ να ξεθυμανω τα ειπα και αναψα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια η Χριστινα που χαθηκε?
Καλέ κοίτα λίγο παραπίσω, άφησα το στίγμα μου :tongue:

Τρέχω με δουλειά, θα επανακάμψω, που θα πάει...

στο γυρισμο για το αυτοκινητο λοιπον συνανταμε την πεθερα με τον πεθερο...η οποια αρχιζει<καλε που την βγαλατε μεσα στον καυσωνα ,με τετοιο ηλιο,καπελο πωσ δεν φοραει (το ειχε βγαλει αλλα ειχαμε την κουκουλα του καροτσιου..),τοση ζεστη)και διαφορα αλλα τετοια...οση ωρα σταματησαν ,αυτη ολο ελεγε!!!!!!!!!!βρε κοριτσια εκεινην την ωρα δεν ειπα τιποτα αλλα μετα μονο κλαματα που δεν εβαλα!!!!επρεπε να τησ απαντησω <να σαι καλα μωρη (μην πω κατι χειροτερο)που μου την προσεχεισ και μπορω και κανω τισ δουλειεσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>αλλα δεν το ειπα!!!!

εδω μεχρι και τισ 3 εβδομαδεσ που κρεβατωθηκα δεν μου την ειχε παρα 1 ωριτσα ενα απογευμα που δεν μπορουσε ο αδελφοσ μου....

ουφ τα ειπα και αντι ομωσ να ξεθυμανω τα ειπα και αναψα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με άναψες κι εμένα! Το στοματάκι γιατί το ράβεις ρε κάθε φορά που συναντιέστε;;; Καλά της είχα στείλει ξυδάκι εγώ!

WN6Op3.png

αχ βρε Χριστινακι....sorry!!!!

το αλτσχαιμερ μου χτυπαει την πορτα:cool::cool:

κοριτσια καμια ιδεα που σας ρωτησα

για την κρεμα για τα κουνουπια?

καλο βραδυ!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!Τα νεα μας:Η Παναγιωτα κοιμαται, λιωνει μαλλον 8-9 ωρες καθε νυχτα, αφου σημερα την ξυπνησε η μανα μου που χτυπησε το κουδουνι και πηγα να την σκοτωσω,πρεπει να ξυπνησει να πιει το γαλα της μου λεει.Εγω προσπαθω να τη μαθω να κοιμαται περισσοτερο τη νυχτα κι αυτη θελει να μου την ξυπναει...Επισης απο χθες, περπαταει μονη της!!!!Εκανε μεχρι και 5 βηματακια μονη της απλα φοβαται ακομα...Ειμαι πολυ συγκινημενη!!!Η σκατουλα ουτε 11 μηνων δεν ειναι ακομα και θελει να περπατησει!

Βατραχακι αυτη την κρεμα της Fezyderm την πηρα κι εγω καθως και το AfterNip για τσιμπηματα.Τη βαζω οταν ειναι στο μπαλκονι που εχει πολλα κουνουπια και τη νυχτα αν εχω υποψια για κουνουπι μεσα στο σπιτι.Για να μην τη φαει βαζε την στα χερακια αλλα οχι στις παλαμες.Υπαρχουν και κατι αυτοκολλητα σιτρονελας του κορρε που μου εδωσε ο γιατρος και μπορεις να τα κολλας στα ρουχαλακια του ή στο κρεβατάκι.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρηνάκι μου τι να πω για τη πεθερά σου....κακίστρω κ αυτή!!!....Πάντως εγώ βάζω τον άντρα μου κ παίρνει τη μάνα του κ τη ρωτάει αν μπορεί να τη κρατήσει γιατί τη μία κ μοναδική φορά που τη ρώτησα εγώ μου είπε ότι έχει δουλειές κ δεν μπορούσε....κ αν θέλει ας πει όχι στο παιδί της!:tongue::tongue::tongue: Όσο για τη δική μου πάντα όταν έχει κόσμο μπροστά λεει να μου τη φέρνετε να κοιμάται κ εδώ να μαθαίνει κ εκτός σπιτιού το παιδί κ να τώρα που της είπαμε να κοιμηθεί λάκισε!;)

Χθες τελικά η κόρη μου κατάφερε να μου πετάξει τα γυαλιά κ μου έσπασε το ένα τζάμι!!!Επίσης πέταξε απέξω από το μπάνιο το κουκλάκι της κ επειδή ήταν ανοιχτή η πόρτα έπεσε μέσα στη λεκάνη!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1451691nae7x6tpk0.jpg

Μου προτεινε η φιλη μου να παμε με τα παιδια μας στα Στυρα Ευβοιας.

Εχει παει καμμια? καμμια γνωμη?

Πηγαινουν χρονια εκει μια απ΄τις κουνιαδες μου και η οικογενεια του γιου της. Νοικιαζουν ολο το χρονο 2 γκαρσονιερες. Ρωτησαμε κι εμεις πριν λιγο καιρο, γιατι τα παιδια θα εχουν παρεα και εμεις baby sitter ;). Μας ειπαν παντως οτι ειναι ησυχα, οικογενειακα, και πολυ καλα για τα πιτσιρικια.

κοριτσια να σας ρωτησω?

πηρα μια κρεμα της φρεζυντερμ για βαζω στον μικρο για τα κουνουπια

να την βαζω μονο στα ρουχακια του?

ή και στα χερακια και ποδαρακια? και αν βαλει στο στομα του τα χερακια πειραζει?

Στα μπρατσακια του θα τη βαζεις, οχι στις παλαμες.

Καλημερα σας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα....το ξύδι τι προκαλεί στα μυρμήγκια????Γιατί δεν είδα αποτέλεσμα τζάμπα βρώμισε όλο το σπίτι....εντωμεταξύ μου είπε ο άντρας μου για την απολύμανση με το τζελ που ρώτησε ότι δεν κάνει για τα παιδιά γιατί αν το δει το παιδί κ το φάει μπορεί να πάθει δηλητηρίαση....:rolleyes: Λέω το σουκού που θα φύγουμε να αδειάσω ένα μπουκάλι τέζα γύρω γύρω σε σπίτι κ μπαλκόνια κ πριν φέρω τη μικρή σπίτι να ρίξω 2-3 σφουγγαρίσματα ....θα φύγει το φάρμακο όμως???Γιατί πιάνει κάτω κ μετά βάζει τα χέρια στο στόμα κ πολύ φοβάμαι....:roll::roll::roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

μα τι κρυο ειναι αυτο? ειπαμε να δροσισει λιγακι αλλα ετσι πως παει πρεπει να βγαλουμε τις κουβερτες:confused::confused:

και θελω να παω λαικη αλλα δεν το βλεπω..

ο Νικολακης ειναι μια χαρα αρχισε να λεει "μπαβο" (μπραβο) και "βαβ βαβ" (γαβ γαβ) και γενικα οτι του λεμε προσπαθει με δικο του τροπο να το πει

το πρωι που χουζουρευαμε στο κρεββατι μου σωσε μια κουτουλια με το κεφαλακι του στα χειλια αστρακια ειδα:roll::roll:

Ειρηνακι εγκυουλα μην σκας για την πεθερα αυτη χανει τις υπεροχες στιγμεσ απο τα εγγονια της καποια στιγμη που η Αγγελικουλα και η μπεμπουλα θα την βλεπουν και θα λενε "α ,η γιαγια " χωρις αγκαλιες και χαρουλες τοτε θα καταλαβει ποσο λαθος εκανε

κι εγω τα περνω με την πεθερα μου που με αμφισβητη συνεχως για την διατροφη του παιδιου

μανια της να βαλουμε αλατι στο φαγητο του παιδιου και γενικα ολο μου λεει τωρα πρεπει να φαει τωρα να κοιμηθει να του δωσουμε απο το δικο μας φαγητο αυτα που του κανεις δεν ειναι καλα

και εμεις ετσι καναμε στα δικα μας παιδια και δες, τι παθανε? μια χαρα ειναι! και ελεος πια με αυτη την ατακα "και τα δικα μας παιδια ετσι τα μεγαλωσαμε" ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι που λετε με την πεθερα

και μια βδομαδα που ημουν εκει αγανακτησα τοσο πολυ με την γκρινια της και τις παρατηρησεις που τωρα δεν θελω να παω...για κανα διωρο ναι αλλα για πιο πολυ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

τα ειπα φυσικα και στον αντρα μου αλλα το τον νοιαζει?!?!? αυτος μας αφηνει και φευγει παει για κανενα καφεδακι εγω την τρωω στην μαπα ολη μερα!!:evil::evil:

ουφ τα ειπα!!!!:mrgreen::mrgreen:

σορρυ αν σας ζαλισα ε!?!?!?!?

Καλημερα κοριτσια!!!!Τα νεα μας:Η Παναγιωτα κοιμαται, λιωνει μαλλον 8-9 ωρες καθε νυχτα, αφου σημερα την ξυπνησε η μανα μου που χτυπησε το κουδουνι και πηγα να την σκοτωσω,πρεπει να ξυπνησει να πιει το γαλα της μου λεει.Εγω προσπαθω να τη μαθω να κοιμαται περισσοτερο τη νυχτα κι αυτη θελει να μου την ξυπναει...Επισης απο χθες, περπαταει μονη της!!!!Εκανε μεχρι και 5 βηματακια μονη της απλα φοβαται ακομα...Ειμαι πολυ συγκινημενη!!!Η σκατουλα ουτε 11 μηνων δεν ειναι ακομα και θελει να περπατησει!

Βατραχακι αυτη την κρεμα της Fezyderm την πηρα κι εγω καθως και το AfterNip για τσιμπηματα.Τη βαζω οταν ειναι στο μπαλκονι που εχει πολλα κουνουπια και τη νυχτα αν εχω υποψια για κουνουπι μεσα στο σπιτι.Για να μην τη φαει βαζε την στα χερακια αλλα οχι στις παλαμες.Υπαρχουν και κατι αυτοκολλητα σιτρονελας του κορρε που μου εδωσε ο γιατρος και μπορεις να τα κολλας στα ρουχαλακια του ή στο κρεβατάκι.

Κατερινα δεν μυριζει πολυ αυτη η κρεμα?

για μετα τα τσιμπηματα πηρα κρεμα καλεντουλας την ειχαν προτεινει τα κοριτσια

και τα αυτοκολητα τα ειχα παρει περσυ τα κολλουσα πανω μου αλλα με ειχαν ταραξει στα τσιμπηματα:evil::evil:

Το ειχα διαβασει στο τοπικ με τα οικολογικα. Δεν κανει τιποτα?

Θα ελεγα να βρεις τις φωλιες και να ψεκασεις.

Τίποτα δεν κάνει....υποθέτω ότι έχουν φωλιά κάπου κοντά στη πόρτα του μπάνιου κ έχω ψεκάσει,όπως επίσης κ εξω από το δωμάτιο της μικρής,κ καλά μέσα στο σπίτι στο μπαλκόνι που πέφτουν τόσα νερά πως στο καλό ζουν???Εχω αρχίσει να υποψιάζομαι μήπως έρχονται από άλλο όροφο....πάνε σαν βλαμμένα κ δεν πάνε κάπου συγκεκριμένα σα να έχουν χάσει τη φωλιά αλλά όλο στα ίδια μέρη τα βλέπω....δεν μπορώ να καταλάβω!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...