Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Φατσακι αλλαξα καροτσι γιατι ειχα το uno της perego το οποιο κλεινει τετραγωνο και οχι ομπρελα και πιανει ολο το πορτ-παγκαζ.Το καινουργιο το πηρα μονο και μονο για το καλοκαιρι γιατι δε θα χωρουσαμε να παμε διακοπες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος αρρώστησε:( χτες το βράδυ είχε 39 πυρετό και πολύ κακή διάθεση. Κάναμε μπανάκι και ήπιαμε ντεπόν. Σήμερα έχει 37,5 αλλά καλύτερη διάθεση. Δεν είχε αρρωστήσει όλο το χειμώνα και τώρα λίγο πριν την βάπτιση ανέβασε πυρετό....ελπίζω μέχρι την Κυριακή να είναι μια χαρά:roll:

Άννα απαράδεκτη η πεθερά...και λέει ότι μεγάλωσε και 3 παιδιά...τα ξέχασε πως είναι?

Αύριο έχω πρόβα το χτένισμα της βάπτισης και το μακιγιάζ...λέω να κάνω έναν μεγάλο και χαλαρό κότσο στην βάση του κεφαλιού να μην σκάσω και από την ζέστη και να μην μου τα τραβάει και ο πιτσιποπάκος:tongue:

φατσακι εγω δεν ακουγα τον αντρα μου που μου ελεγε να παρουμε ελαφρυ καροτσι

και τωρα που θελω ελαφρυ δεν μου περνει....

και καλα κανει!!

600 ευρω το πηραμε πρεπει τουλαχιστον 1 χρονο ακομη να το χρησιμοποιησουμε...

και το καλο ειναι οτι σχετικα με τα αλλα ειναι μικροκαμομενο

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Εμείς για καρότσι είχαμε δει ένα της Chicco νομίζω στο jumbo με 50 ευρω αλλα δεν το θυμάμαι καλά... Μέσα στην βδομάδα θα πάρουμε πάντως...

Να μαι κι εγω!

Εχθες ολη μερα η Σωτηρια ειχε πυρετο!Σημερα ομως ειναι μια χαρα!ιΙσως ηταν τα δοντια της!

Πριν απο λιγο γυρισαμε απο τους Μυλους οπου ειχαμε παει για σουβλακια!Ηρθε ο πατερας μετα απο πολλες μερες ταξιδι(οδηγος τουριστικου λεωφορειου)και ηθελε να μας δει!

Ο Ηρακλης ελειπε σε μια κηδεια!Δυστυχως αυτοκτονησε ο νονος του!Διαφορα προβληματα υγειας και οικονομικα!Τι να πω;65 ετων!Ετσι και εγω βρηκα ευκαιρια να ξεφυγω λιγακι!

Συλληπητήρια Κυριακή μου!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

λοιπον η αγγελικουλα μου οταν πρωτα ο θεοσ γεννηθει η αδελφη τησ θα ειναι 15 μηνων...εννοειται οτι θα κοιμαται ακομα σε κουνια!!!σκευτομουν λοιπον τουσ πρωτουσ 6 μηνεσ να κοιμιζω το μωρο σε ενα παρκοκρεβατο που γινεται κουνια στο δωματιο μου....αλλα μετα απο αυτο το διαστημα που το μικρο θα ειναι 6 μηνων και η αγγελικη 21 ,η αγγελικη θα μπορει να κοιμηθει σε κρεβατακι?ωστε να παρει το μικρο την κουνια τησ αγγελικησ και η αγγελικη να παρει ενα κρεβατι?ή θα πρεπει να παρω και 2η κουνια?????
Καλέ μια χαρά το παρκοκρέββατο, εμένα την έβγαλε αρκετό καιρό εκεί παρά στην κούνια.
Σήμερα έχω να μοιράσω κάποια προσκλητήρια. Ρε κορίτσια πολύ το σκέφτομαι να πάω. Η μπέμπα δεν θέλει καθόλου να κάθεται στο αυτοκίνητο. Τι ανάποδο που είναι. όλα τα παιδάκια τρελαίνονται για βόλτα με το αμάξι η δικιά μου κλαίει ασταμάτητα!!!:(
Να τα ταχυδρομήσεις. Μην ταράζεις άδικα το παιδί

WN6Op3.png

Το επόμενο Σουκού θα πάμε σε ένα χωριό κοντα στα Καμμένα βούρλα...Ασπρονέρι νομίζω το λένε μας έχει καλέσει η μέλουσα συνυφάδα μου:mrgreen:...να ξεσκάσουμε ελπίζω....:-D

Αννουλα διπλα μου ειναι , αναμεσα σε αγιο κωνσταντινο και καμενα βουρλα, παραλια ειναι δεν πιστευω να μην βρεθουμε????????

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια:D

Ξανθή να σου ζήσει χιλιόχρονος:D

Λίζα χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα:D

Επιτέλους χτες κατέληξα και για την διακόσμηση εκκλησίας και τραπεζιών. Στο κέντρο κάθε τραπεζιού (ροτόντα) θα βάλω ένα μπλε κουβαδάκι μεγάλο και μέσα θα φυτέψω ένα όμορφο φυτό με λευκά λουλούδια, σε κάθε κουβαδάκι θα καρφώσω και ένα τεράστιο γλειφιτζούρι ρόλερ σε λευκό-γαλάζιο και στο γλειφιτζούρι θα βάλω και ένα μεγάλο φιόγο με καρό κορδέλα στα ίδια χρώματα λευκό-γαλάζιο επίσης στο κουβαδάκι θα γράψω με άσπρη μπογιά το όνομα Φίλιππος...δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά αλλά πως σας ακούγεται?

Τέτοια κουβαδάκια θα βάλω και στα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς όμως το γλειφιτζούρι...μέσα στο ναό μεγάλα φανάρια λευκά με γαλάζια κεριά και όμορφο στολισμό...

Περιμένω τις γνώμες σας...κάθε σχόλιο δεκτό...

Εμενα πολυ μου αρεσουν, οπως τα ακουω.

Εγώ δεν παίρνω τέτοια απόφαση...θα βρω κάποια κοπέλα να τα κρατάει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα...

Καλα θα κανεις να βρεις μια κοπελα που να κραταει τα παιδια και να μην υποχρεωνεσαι σε καμμια πεθερα.

Πληρωνω κατι παραπανω για το ποτο μου, αλλα εχω το κεφαλακι μου ησυχο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ξανθή και Λίζα να χαίρεστε τα μπομπιράκια σας :)

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας. Το Σάββατο σβήσαμε και το κεράκι μας κα τώρα ετοιμαζόμαστε βούρ για το πρώτο μας μπανάκι την Κυριακή που μας έρχεται.:P

Πήγαμε γιατρό την Παρασκευή και δε τον μέτρησε ούτε στο ύψος ούτε στο βάρος (μου είπε ότι από τώρα και στο εξής δεν έχει νόημα να τα ελέγχουμε κάθε μήνα).

Ξεκινάμε ψάρι και θέλει επίσης να αρχίσει να μπαίνει στο μενού το δικό μας.

Αυτά τα νέα μας.

Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου αλλά δεν πειράζει που θα πάει θα συνέλθω.

Αννούλα το ασπρονέρι έχει πολύ ωραία θάλασσα για την Ζωούλα θα το ευχαριστηθείτε και πήγαινε να πιείς και ένα καφέ (ή καλύτερα ένα ποτάκι) για μένα στο Μύθο στα Καμμένα Βούρλα.

Staxi πότε σπούδαζε Λαμία γιατί και εγώ από Λαμία είμαι.

Φιλία πολλά σε όλες.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Καλή αρχή με τα μπανάκια!!!! Εμείς δεν πήγαμε ακόμη, αδιαθέτησα το σάββατο, αλλά εκτός αυτού πρέπει να κάνω αποτρίχωση και να πάρω καινούργιο μαγιώ.:tongue::tongue::tongue:

Το π/σ/κ κλείσαμε για ναύπλιο, ν' αλλάξουμε λίγο παραστάσεις!!:):)

www.hotelperivoli.com

Ο βαγγέλης ξεκίνησε στο summer camp της γερμανικής σήμερα. Το περίμενε πως και πως, ελπίζω να περάσει καλά...

Η κάρολ ό,τι βρίσκει κάτω το βάζει στο στόμα της...ελπίζω να μην πάθει τίποτα!!!:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

[font="Comic Sans MS"

Η κάρολ ό,τι βρίσκει κάτω το βάζει στο στόμα της...ελπίζω να μην πάθει τίποτα!!!:mrgreen::mrgreen:[/font]

Αστα Πολα η δικια μου εχει λυσσαξει να φαει τις σαγιοναρες μου....

Φατσακι αλλαξα καροτσι γιατι ειχα το uno της perego το οποιο κλεινει τετραγωνο και οχι ομπρελα και πιανει ολο το πορτ-παγκαζ.Το καινουργιο το πηρα μονο και μονο για το καλοκαιρι γιατι δε θα χωρουσαμε να παμε διακοπες...

κι εμείς!!!!!πολύ όγκος και ο άντρας μου τσατίζεται

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ξανθή και Λίζα να χαίρεστε τα μπομπιράκια σας :)

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας. Το Σάββατο σβήσαμε και το κεράκι μας κα τώρα ετοιμαζόμαστε βούρ για το πρώτο μας μπανάκι την Κυριακή που μας έρχεται.:P

Πήγαμε γιατρό την Παρασκευή και δε τον μέτρησε ούτε στο ύψος ούτε στο βάρος (μου είπε ότι από τώρα και στο εξής δεν έχει νόημα να τα ελέγχουμε κάθε μήνα).

Ξεκινάμε ψάρι και θέλει επίσης να αρχίσει να μπαίνει στο μενού το δικό μας.

Αυτά τα νέα μας.

Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου αλλά δεν πειράζει που θα πάει θα συνέλθω.

Αννούλα το ασπρονέρι έχει πολύ ωραία θάλασσα για την Ζωούλα θα το ευχαριστηθείτε και πήγαινε να πιείς και ένα καφέ (ή καλύτερα ένα ποτάκι) για μένα στο Μύθο στα Καμμένα Βούρλα.

Staxi πότε σπούδαζε Λαμία γιατί και εγώ από Λαμία είμαι.

Φιλία πολλά σε όλες.

ήμουν 1999-2003..έμενα Λεωσθένους..στα δικαστήρια κοντά

Αστα Πολα η δικια μου εχει λυσσαξει να φαει τις σαγιοναρες μου....

εμένα τρώει το από κάτω τσουτσούνι που πετάγεται....είναι μαλακές και τους αρέσουν φαίνεται!!!

Άννα μου...:tongue::tongue::tongue:για τις λεπτομέρειες που έλεγες...α!!!καλά αυτή η κοπέλα δεν είπες είναι ψώνιο και κάτι τέτοια;;;ελπίζω να μην σας την χαλάσει

manti φαίνεται πως τα παιδάκια πριν την βάφτιση όλα κάνουν πυρτό..μια χαρά θα είναι!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Αννουλα διπλα μου ειναι , αναμεσα σε αγιο κωνσταντινο και καμενα βουρλα, παραλια ειναι δεν πιστευω να μην βρεθουμε????????

Μακάρι!!! Επειδή είναι ακόμα αρχή εβδομάδας κ δεν θέλω να πολυκανονίζω μη στραβώσει τίποτα Παρασκευή ανταλάζουμε τηλ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βλέπω πολλές έχετε περάσει από το Ασπρονέρι κ όπως μου τα λέτε θα περάσουμε ωραία!:cool::cool::cool::cool:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...